Ας βγει κάποιος από την ΝΔ να με διαψεύσει…….

Για να πάψετε να είστε ανόητοι εσείς που πιστεύετε ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης  προσωπικά είναι πατριώτες και δεν θέλουν   να περάσει η συμφωνία με τα Σκόπια, ακούστε τι μπορεί να κάνει αλλά δεν το κάνει…..

Να αναγκάσει τους βουλευτές του κόμματός του και τους αναπληρωματικούς τους να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και να οδηγηθεί αναγκαστικά η χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Δεν απαγορεύεται από το Σύνταγμα.

Ας βγει κάποιος από την ΝΔ να με διαψεύσει ….Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα λοιπόν “πατριώτες” της ΝΔ και όλα τα άλλα είναι Πίτσες Μπλε ! ! !

Και για να μην προλάβετε να πείτε διάφορες μαλακίες δείτε τον Βαρβιτσιώτη τι μαλακίες λέει .

Φίλιππος Αλεξ Ηλιάδης

.

loading...

20 thoughts on “Ας βγει κάποιος από την ΝΔ να με διαψεύσει…….

  1. 300 ΚΕΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ .ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  2. Δεν συμπαθώ καθόλου την Ν.Δ., όπως άλλωστε και τα άλλα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου. Εάν παραιτηθούν οι βουλευτές της Ν.Δ., αυτό δεν σημαίνει ότι θα προκηρυχθούν γενικές εκλογές.
    Να η θέση της Ν.Δ. για το Σκοπιανό, που σε μένα δεν αρέσει, όπως δεν μου αρέσει και η θέση του ΣΥΡΙΖΑ.
    https://www.youtube.com/watch?v=_soqyaiGWP4

    Εσύ πατριώτη συμφωνείς μ' αυτή τη θέση;;;;;;;;;;;;;;

  3. ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ 300.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ.ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΟΧΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΦΟΝΙΑΔΕΣ.

  4. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2018/06/blog-post_100.html

    Έτοιμο το Διαβατήριο της Β. Μακεδονίας & με τον Όλυμπο! Θερμά συγχαρητήρια στους "αριστερούς" αμερικανοτσολιάδες Κοτζιά-Τσίπρα!
    Πένθος, θλίψη… οργή, αγανάκτηση, αγώνας να πληρώσουν με Γουδί οι αμερικανοτσολιάδες!

  5. Ειπαμε δεν με ενδιαφερει πως θα λεγεται….αλλα την επομενη στις εκλογες ολοι και ΜΟΝΟ εθνικιστικο κομμα.. τα αλλα ειναι μια απο τα ιδια ..

  6. nd kai aidies i klasiki dexia apo to 40 ekamne mamounies,tin dekaetia tou 50 mas valan stin eol,poios xehna to anikomen eis tin dysin,auti i disi mas efage.tora ta idia mia apo ta ifia nd pasok syriza klp katastrepsan kai katastrefoun tin ellada.

  7. Λίγη σοβαρότητα να υπάρχει , είναι δυνατόν κάθε φορά που δεν αρέσει κάτι στην αντιπολίτευση και πέραν αυτής , να παραιτούνται και να πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα για εκλογές , ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ , οι ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ και εκεί δίνουμε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  8. Ψηφίζουμε εθνικά και πατριωτικά, δηλαδή μόνο εκείνα τα κόμματα που ξεκαθάρισαν τη θέση τους, ότι
    η Μακεδονία είναι μόνο μία και Ελληνική και ότι η ονομασία των Σκοπίων δεν πρέπει να περιέχει σε καμιά περίπτωση τον όρο ''Μακεδονία''.

  9. ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

  10. ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑΣ ΕΝΩ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΟΥ ,ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ . ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ Ή ΤΙ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ.

  11. ο ενας αμερικανοτσολιας(τσιπρας) και ο αλλος γερμανοτσολιας(κουλης).και οι δυο για το πεος.

  12. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΕ 120 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ.

  13. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

    – Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

    – Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

    – Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

    – ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

    – Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

    – Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

    – Αφελλήνισε την Παιδεία,

    – Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,

    – Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,

    -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

    – Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

    -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

    -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

    -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

    -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμενών, το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων, το νομοσχέδιο για την.. αλλαγή φύλλου(!!) και την αναγώριση «τουρκικής μειονότητος» στην Θράκη μας! Κορυφαία δε στελέχη της (Μπακογιάννη κλπ..) ψήφισαν μέχρι και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφυλλα ζευγάρια!!

  14. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΗ ΝΔ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 15 ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΟΤΙ ΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,,,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΜΕΙΣ,,,,ΖΗΤΩ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ,,ΤΣΙΠΡΑ

  15. 7:44 μ.μ.
    Σε τι διαφέρει η Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ; Μπορείς να με διαφωτίσεις;

  16. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    ανοιχτά σύνορα,
    πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

  17. Ο λαός της Ιταλίας ψηφίζοντας πατριώτες μας υπέδειξε τι πρέπει να κάνουμε κι εμείς οι Έλληνες εδώ.
    Ο Πατριωτισμός σώζει.

Comments are closed.