Τι πίστευαν οι αρχαίοι Έλληνες και οι “Βυζαντινοί”περι κίναιδων ;



Με σκοπο τον αφανισμο του Ελληνικου εθνους οι εωσφοριστες απο την νεα ταξη διαδιδουν διαφορα πολυ αισχρα ψευδη για τους αρχαιους Ελληνες. 


Συμφωνα με τους νεοταξιτες ολοι οι αρχαιοι Ελληνες ηταν κιναιδοι.  

Ομως δεν ηταν μονον οι ιεροι Ελληνες της αρχαιότητος “κίναιδοι”, αλλα ηταν και εκεινοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας. 


Εντούτοις οι νομοι που ειχαν οι προγονοι μας κατα την αρχαια και την μεσαιωνικη εποχη εναντια στους αισχρους κίναιδους τους διαψευδουν. 


Εάν ηταν υπερ των κίναιδων και ηταν και οι ιδιοι ανωμαλοι, δεν θα ειχαν νομους εναντιον τους.

Μαλιστα οι νομοι εφαρμοζοταν με αυστηροτητα ολους εκεινους τους αιωνες, εναντια στις παρα φυσιν πραξεις. 


Ο Μ. Κωνσταντινος διεταξε το γκρέμισμα ενός δαιμονικου ναου της Αφροδίτης, στα Ιεροσόλυμα,διοτι εκει δεν εκδιδοταν μονο κορίτσια, αλλα και αγορια ως παθητικοι ομοφυλοφιλοι. 


Ο Μεγας Θεοδόσιος ηταν ο αυτοκρατορας ο οποιος καθιερωσε τον Χριστιανισμο ως επισημη θρησκεια της Ελληνικης- Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 
Επισης το 390, ένα διάταγμα του αυτοκράτορα Θεοδοσίου Α΄ προέβλεπε τη θανατικη ποινη για τον πειθαναγκασμο η το εμποριο ανδρων για πορνεια.

Το 533 ο Ιουστινιανός έθεσε όλες τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις κάτω από την ίδια κατηγορία με τη μοιχεία προέβλεψε και για τα δύο αδικήματα την θανατική ποινή.



Ολα αυτά σε συνεχεια των ιερων αξιωματων των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων και των γνησιων ιερων Ελλήνων της αρχαιότητος, οι οποιοι στους κίναιδους στερουσαν όλα τους τα πολιτικα δικαιώματα και εφταναν μεχρι και την θανατικη ποινή αναλογα με την βαρυτητα του ομοφυλοφιλικου παραπτώματος.

Κατα την αρχαια κλασικη περιοδο οι κιναιδοι, δεν ειχαν δικαιωμα να γινουν ιερεις, κηρυκες, να καταλαβουν μια θεση στην εκκλησια του δημου, δεν ειχαν το δικαιωμα να κανουν μηνυσεις και να ειναι μαρτυρες κατηγοριας κλπ.

Γενικοτερα δεν ειχαν καμια θεση στην δημοσια ζωη στην αρχαια Ελλαδα.

Πολυ ενδεικτικο ειναι το παραδειγμα του Αισχυνη στον οποιο εκανε μηνυση ενας κιναιδος.

Ο Αισχυνης απεδειξε οτι ο τιμαρχος ηταν κιναιδος και οτι με βαση τους νομους της Αθηναικης πολιτειας δεν ειχε κανενα απολυτως δικαιωμα να κανει μηνυση,

Αμεσως η κατηγορια εναντια στον ρητορα Αισχυνη κατεπεσε και ο τιμαρχος οπως αναφερετε σε καποιες πηγες αυτοκτονησε λιγο αργοτερα.  
Ο τρόπος ζωής των αρχαιων Ελληνών και η περί ηθικής αντιλήψεις τους είχαν παντοτε ως αρχη τα χρηστα ηθη και την εγκράτεια.


Για αυτό καυτηριαζόταν με πολύ σκληρό τρόπο η αρωστη ψυχικα πραξη της παιδεραστίας και της ομοφυλοφιλίας, την οποία δικαιως θεωρούσαν εωσφορικη και την πιο  αισχρη απο ολες τις πραξεις.



Τα είδη της αρσενοκοιτίας, ήταν τρία: το πρώτο ήταν «το παρ’ άλλων παθεί, το δεύτερο ηταν το ποιήσαι εις έτερον, και το τρίτο και αισχροτερο, το παθείν παρ’ ετέρου και ποιήσαι εις έτερον. 

Μεταξυ αλλνω οι προγονοι μας ειχαν την πεποιθεση, ότι αν συναντούσαν καποιο κίναιδο το πρωί στον δρόμο, αυτό ήταν κακός οιωνός. 
Το σημαντικοτερο ολων ειναι οτι εαν οι αρχαιοι Ελληνες ηταν κιναιδοι δεν θα ειχαν την γεναιοτητα να πολεμουν επι τοσους αιωνες και να κερδιζουν τοσες πολλες μαχες και πολεμους. 

Οι κιναιδοι ως θηλυπρεπεις ειναι δειλοι για αυτο δεν εχουν την δυναμη την ψυχικη και την ηθικη για να πολεμησουν.


Οι  αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν. 
 

Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν. 



Το ιδιο ακριβως αξιωμα ειναι και ο Ελληνας στρατιωτικος-αυτοκρατορας Ρωμανος ο δ Διογενης.
 
 
Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.
 

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.
 
Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.
 
 
Ο Ιωαννης Κουρκουας-Τσιμισκης συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Βασιλεως Νικηφορου του β
Φωκα.

Ο Ιωαννης δεχτηκε να δολοφονηθει ο θειος του
διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.
 
Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.
 
Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.
 

 

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
 
Τι σημαινε εκεινους τους αιωνες να πολεμα καποιος γεναια σε καθημερινη μας το εδειξε η μεγαλυτερη Ελληνδια χριστιανη Ελληνιδα Φιλοσοφος. 


Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

Ενδεικτικα ειναι τα λογια του Κωνσταντινου Παλαιολογου : 

Oσα χρονια κυβερνουσαν οι ηρωες Ελληνες στρατιωτικοι το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος το εθνος μεγαλουργουσε και επιβιωνε. 
 
Μολις ομως ανελαβαν την εξουσια οι αλλοδαποι πολιτικοι, ευνουχοι-κιναιδοι τοτε καταστραφηκε και κατακτηθηκε η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια απο τους γερμανους το 1204 μ.χ.
 

Την ενδοξη Ελλαδα μονον οι πιο ηθικοι και οι πιο γεναιοι ειχαν δικαιωμα να την κυβερνουν και οχι οι αλλοδαποι, ανθελλληνες, ανανδροι , προδοτες κιναδοι, ευνουχοι πολιτικοι. 

(Πολιτικη αριστοκρατια Κωνστανστινουπολεως).

Απο την στιγμη που οι προγονοι μας σιχαινοταν τους δειλους-θηλυπρεπεις που δεν πολεμουσαν για την αυτοκρατορια, σκεφτειτε τι αποψη ειχαν για τους αισχρους κιναιδους, περαν απο την αυστηρη νομοθεσια εναντιον τους.

ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Ο τραγικος ποιητης Σοφοκλης, στις τραγωδιες του μας αναφερει για τον Λαιο.

Ο Λαιος ο Φοινικας δωδεκαθειστης απο την αρχαια Θηβα ηταν προσκεκλημενος του βασιλια Πελοπα. 

Κατα την διαρκεια της φιλοξενιας αυτης ως γνησιος εωσφοριστης του δωδεκαθεου, ερωτευτηκε τον γιο του βασιλια Πελοπα, τον Χρυσιππο. 

Για αυτο παρα την θεληση του Χρυσιππου ο Λαιος θα τον βιασει. 

Ο Πριγκιπας Χρυσιππος αντιλαμβανομενος πλεον την ανεπανορθωτη βλαβη που του προξενησε ο  παρανοικος Λαιος θα αυτοκτονησει απο ντροπη.

Στην συνεχεια ο Βαιλιας Πελοπας θα δωσει την εντολη να συλλαβουν τον Λαιο, ομως εκεινος θα επιτυχει να
διαφυγει.

Οταν επεστρεψε ο Λαιος στην Θηβα εξαιτιας αυτης της ανωμαλης πραξης θα ξεκινησουν μια σειρα απο δεινα για τον ιδιο, για την οικογενεια του/

Τα δεινα επληξαν και ολοκληρη την πολη των Θηβων η οποια δεν ειχε καμια απολυτως συμμετοχη σε αυτο το απανθρωπο εγκλημα. 


Αρχικα τον Λαιο θα τον σκοτωσει ο γιος του ο Οιδιποδας.

Στην συνεχεια ο Οιδιποδας θα παντρευτει την μητερα του, με την οποια θα κανει τεσσερα παιδια. 

Μετα ο Οιδοποδας θα τυφλωθει και η μητερα του θα αυτοκτονησει.  

Παραλληλα θα αρχισουν και τα πολυ φοβερα δεινα για ολοκληρη την πολη της Θηβας,της οποιας οι κατοικοι σας επαναλαμβανω δεν ειχε καμια απολυτως συμμετοχη στις ανωμαλιες του Λαιου.


Εαν η αρχαια Ελληνικη κοινωνια των Αθηνων αλλα και ολης της Ελλαδος ηταν υπερ των κιναιδων, τοτε σε καμια των περιπτωσεων δεν θα τα εγραφε ολα αυτα ο μεγαλος τραγικος ποιητης ο Σοφοκλης. 



Αντιθετος θα εγραφε οτι ο Λαιος με τον Χρυσιππο εγιναν ζευγαρι, εζησαν ευτυχισμενοι και κυλησαν ολα ομαλα.


Ενα ακομη χαρακτηριστικο γεγονος ηταν οτι οταν συμμετειχαν οι εβραιοι Αρμοδιος και Αριστογειτονας μαζι με την αδερφη του Αρμοδιου στα Παναθηναια.

Οι γνησιοι Ελληνες τους απομακρυναν διοτι ηταν κιναιδοι, αλλοδαποι και το κοριτσι ηταν ελευθερων ηθων. 

Σε περιπτωση κατα την οποιαν ηταν αποδεκτοι οι κιναιδοι και οι πορνες δεν θα τους απομακρυναν απο τα Παναθηναια. 


Ο Αρμοδιος και ο Αριστογειτονας ηταν συνηδειτα κιναιδοι και οχι λογω καποιου γεννετικου προβληματος.

Μεταξυ αλλων εχουν παντοτε δουλους και θελουν οι λιγοι να ευημερουν και οι πολλοι να υποφερουν. 


Ποτε να μην ξεχνατε ότι ολοι οι λαοι της νεας ταξης ,από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα ,οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο, ειτε είναι πιονια της νεας ταξης πραγματων, εχουν από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα, ακριβως την ιδια συμπεριφορα. 

Οι αυτοκρατορες, οι αρχηγοι τους δεν πολεμουν ποτε, αλλα δινουν διαταγες η από το πισω μερος της κάθε μαχης, ειτε μενουν στα παλατια τους δινωντας από εκει της εντολες να σκοτωθουν οι υπολοιποι. 


Ολοι αυτοι οι λαοι σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως, σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες, οργια κλπ.


Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο.

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως  

;
 
 

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται
,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 
 

Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
 
 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ


ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗΓΕΝΙΔΗ




loading...

26 thoughts on “Τι πίστευαν οι αρχαίοι Έλληνες και οι “Βυζαντινοί”περι κίναιδων ;

  1. Απάντηση στον ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ
    Αγγελο Γιαννοπουλο από την Ελληνίδα ΕΛΙΣΑΒΕΤ.

    Διαβαζω στα άρθρα του Άγγελου απιστευτες ανθελληνικες ανοησιες. -απ το παράδεισο κατέβηκε; – να μας λέει ότι η Κωνσταντινούπολη, ήταν μια πόλη γεμάτη Έλληνες, – μπα έτσι λέει χρυσό μου η ιστορία για πες μας κι αλλά – και μας λέει μωρέ παιδία ότι: ήξεραν τι θα πει ελεημοσύνη ,τι θα πει βοήθεια στον φτωχό, στον, άστεγο, στον πεινασμένο ,στον ανάπηρο!
    Ναι μωρέ Άγγελε συμφωνώ κι εγώ η καημένη έτσι είναι αφού οι λίγοι είχανε τα πάντα κι οι πολλοί τίποτα να μη δώσουν τ΄ αποφάγια;

    Η πόλη των πόλεων (Κωνσταντινούπολη) –που λες Άγγελε να μη ξεχάσω να σου θυμίσω ότι την δημιούργησε ο Κωνσταντίνος, ο Ιλλύρας, ο πατροκτόνος.

    Ο Δίας να συγχώρεση τη ψυχή του! Α!!! –κι αν κατάλαβα καλά Άγγελε , μου λες – είμαι κι λίγο τσαλαφή συμπάθησε με – ότι είχε τα περισσότερα νοσοκομεία, ορφανοτροφεία, γηροκομεία, πτωχοκομείο.

    Ε ναι, σε πιστεύω, με τέτοια φτωχιά και συμφορά που είχαν επιβάλει οι φεουδάρχες, τι περιμένεις, ούτε το ΔΝΤ να ήταν.

    Κι ασφαλώς έχεις δίκιο πως δεν είχανε σπίτι να μείνουν, (ήταν άστεγοι) – λες – κι αλήθεια είναι ότι δεν είχαν εργασία, που να δούλευαν οι άμοιροι αφού τα είχε πάρει όλα το κράτος κι εκκλησία;

    Και μετά μου λες ότι η «Ελληνική ορθόδοξη Εκκλησία»

    Ε αυτό δεν το κατάλαβα υπήρχε τότε τέτοια;
    Και μετά μου λες για εκείνη την ωραία εποχή που….
    «Η γυναίκα εκείνη την εποχή ηταν το πραγματικό θεμέλιο του ΕλληνικούΚράτους;-Εθνους; – DEN KATALABENI ΆΓΓΕΛΕ TI TES NA PIS = Καμία αξιοπρεπής γυναίκα δεν εμφανιζόταν στον δρόμο με το πρόσωπο της ακάλυπτο»

    Α! ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΆΓΓΕΛΕ !!!
    Η "ΗΘΙΚΗ" ΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ

    Και μετά μου λες ότι:
    Σε αντίθεση με της σημερινές που οι περισσότερες είναι πλήρως ενταγμένες (συνηδειτα) στο στρατόπεδο του διαβόλου ανίκανες να διδάξουν Χριστό-Ελλάδα, καθώς το μόνο που μπορούν να διδάξουν έιναι σοδομισμό, στοματικό σεξ, παρτούζες, εκατοντάδες η και χιλιάδες παρτενέρ κλπ.

    Έχω κάνει εγώ τέτοια Άγγελε τρέλα σου λέω τρέλα – και θα κάνω κι αλλά τόσα η πουτάνα να το φχαριστηθώ! – Τα πίνω όλα μέχρι την τελευταία σταγόνα επειδή έχουν βιταμίνες.

    Και μετά μου λες για την.

    Αρχαία Ελληνική Γραμματεία μαζί με τον χριστιανισμό
    Α! θα εννοείς τη φιλοσοφική σχολή των Αθηνών που έκλεισε ο Ιουνστινιανανός ο άντρας της θεοδώρας!
    Ξέρεις αυτή πριν την παντρευτεί ήταν πουτάνα. Αλλά μη το πεις πουθενά έτσι!

    Ο Έλληνας πολίτης του μεσαίωνα είχε πολύ έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα ,ήταν έτοιμος κάθε στιγμή, κάθε λεπτό να αρνηθεί τα εγκόσμια και να αποτραβηχτεί σε κάποιο μοναστήρι από αγάπη και μόνο για τον Χριστό.

    Μπα; Κι εγώ νόμιζα πως το κάνε από πεινά!

  2. ΣΗΜΕΡΑ "Ε Ν Α" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ…??

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ,ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ.

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΟΜΩΣ….!!!!!

    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ 1000%…!!!! ������

    ΠΟΣΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ??

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
    Άρθρο 196 Πλαστογραφία

    http://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-196-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 400 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ,ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.!!!

    ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΒΗΜΑ ΕΤΣΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΜΑΣΤΕ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ,ΚΑΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΑΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ,ΑΣ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ..

    https://www.facebook.com/rena.psarra1/videos/10210579266232600/

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  4. Δημοψήφισμα … ναί ή όχι ;;
    .
    .
    Το επόμενο δεν απευθύνεται συγκεκριμένα σε κάποιον, αλλά γενικά στον καθέναν … Ερωτήματα που τίθενται εδώ, παρόμοια τίθενται και έξω στην κοινωνία της Ελλαδικής.

    .
    Λένε λοιπόν κάποιοι … να γίνει Δημοψήφισμα για το άλφα ή το βήτα θέμα.

    Αφήνω έξω το αν τελικά θα εισακουστεί κάτι τέτοιο ή όχι … και ας πάμε στο διά ταύτα … στο ζουμί της υπόθεσης.
    .
    Ωραία, έστω ότι οι ιθύνοντες πούνε, εντάξει ας το κάνουμε !!

    Το θέμα στην συνέχεια δεν είναι αν θα γίνει ή όχι, αλλά το πώς θα γίνει, ποιό θα είναι το ερώτημα και τι απαντήσεις θα δέχεται … ένα ξερό ναι ή όχι ή περισσότερες ;; … το ερώτημα θα είναι ξεκάθαρο ή διφορούμενο ;; και ένα σωρό άλλα !! … αλλά και πώς θα μετρήσει ;; … θα μετρήσει η πλειοψηφία ;; … το 50+1% και επί ποίου ;; … επί των εχόντων δικαίωμα ψήφου ;; … επί των ψηφισάντων;; … επί των εγκύρων;; (και ποιά θεωρούνται έγκυρα) ;; κλπ. κλπ. Και τέλος είναι ικανό το 50+1% ή χρειάζεται αυξημένο ποσοστό του 75% ή και παραπάνω ;;

    . Αλλά ακόμα δεν έχουμε θέσει το ΜΕΓΑΛΟ ερώτημα :
    Είναι Σωστό, έχουμε το Δικαίωμα και μπορούν να μπουν σε Δημοψήφισμα τα πάντα ;;
    .
    Απαντάω :
    … ΌΧΙ !!! … δεν μπορούν να μπούν σε Δημοψήφισμα τα ΠΑΝΤΑ … διότι ούτε Σωστό είναι αλλά και ούτε έχουμε το Δικαίωμα αυτό.
    .
    Προσέξτε … μην τρέξετε να πείτε ότι μπορούν να μπούν τα πάντα … προσέξτε το ξαναλέω … διότι ανοίγονται οι ασκοί του Αιόλου και στην δίνη τους μπορούν να παρασύρουν κάθε τί .
    . Δυστυχώς τα μυαλά του κόσμου έχουν γίνει σαλάτα με τις διάφορες μπούρδες περί δημοκρατικών και λοιπών διαδικασιών που κυκλοφορούν.
    . Το θέμα εν προκειμένω δεν είναι αν μπορείς να κάνεις ένα Δημοψήφισμα ή όχι … το θέμα είναι πρωτίστως ΑΝ έχεις το Δικαίωμα να το κάνεις … και για να έχεις το Δικαίωμα αυτό για το οποίο θα αποφασίσεις πρέπει να σου ανήκει εξ ολοκλήρου και όχι κατά ένα ποσοστό, ή καθόλου.
    .

  5. Στο προκείμενο : ‘‘Μακεδονικό’’
    Μας ανήκει ΄ΌΛΟ αυτό ;; … Όνομα, Γλώσσα, Ιστορία, Πολιτισμός κλπ. κλπ.
    .
    Απάντηση : ΌΧΙ !!
    Όχι ;;
    … ναι … ΌΧΙ !!
    … και εξηγώ :

    Ερωτώ λοιπόν, το ‘‘Μακεδονικό’’ ανήκει στο κάθε σημερινό ηλίθιο του Ελλαδικού κράτους ή ανήκει στους απ’ αρχαιοτάτων χρόνων Μακεδόνων, στον Αλέξανδρο Α’, Β’, Γ’, στον Φίλιππο, στον Κάσσανδρο, στον Ηφαιστίωνα, στον Νέαρχο στόν … στόν … στόν … στον Μελά, στον Ολύμπιο, στους στρατιώτες που πολέμησαν στους Βαλκανικούς, στον Α’, Β’ Παγκόσμιο, στον συμμοριτοπόλεμο ;;
    . Σε Σας ανήκει ή σε Όλους Αυτούς ;;

    Τους ρωτήσατε αν θέλουν να βάλετε την ΖΩΗ τους στην Ρουλέτα ;; αν θέλουν να τους παίξετε στα Ζάρια, κορώνα-γράμματα ;;
    .
    Αν τους ρωτήσατε και συμφωνήσανε … ακόμη και τότε όμως δεν έχετε το πλήρες δικαίωμα … διότι στην συνέχεια θα πρέπει να ρωτήσετε και μένα … τον κάθε εμένα, γιατί έχω και εγώ μερτικό … και μην πείτε θα αποφασίσουμε στην κάλπη όπου μπορώ να ‘πώ όχι, διότι τότε θα πάρω αναλογικά και εγώ το δικαίωμα να κάνω δημοψηφίσματα για πράγματα που δεν μου ανήκουν.
    . Είπαμε … κάποια πράγματα μας παρεδόθησαν προσωρινά για χρήση ΜΟΝΟ από εμάς τους ίδιους και δεν μας παρεδόθει καμμία κυριότητα … οπότε τίποτε δεν μπορούμε να δώσουμε ή να χαρίσουμε, απλά μπορούμε να επιλέξουμε ή να τα προστατεύσουμε ή να μην το κάνουμε και να γίνουμε ριψάσπιδες !!
    . Πετάξτε επιτέλους τα σκατά των δημοκρατικών διαδικασιών απ’ το κεφάλι σας … κάποια πράγματα δεν Επιτρέπεται και ούτε Μπορούν να μπούν στην βάσανο του Δημοψηφίσματος και κάθε ψηφίσματος.

    Μπορούμε να αποφασίσουμε ΜΟΝΟ για πράγματα που έχουμε απόλυτη κυριότητα, που είμαστε οι κάτοχοι και δημιουργοί τους, και όχι για οτιδήποτε γενικώς.
    .
    πχ. Ναι … μπορούμε να κάνουμε Δημοψήφισμα αν θα αγοράσουμε το άλφα ή το βήτα αυτοκίνητο, αν θα φτιάξουμε αυτόν ή εκείνον τον δρόμο, το Λιμάνι το Αεροδρόμιο … και όχι να το πουλήσουμε ή να το χαρίσουμε.
    .
    Επίσης δεν μπορούμε να κάνουμε Δημοψήφισμα αν το συκώτι ή η καρδιά του άλφα ή του βήτα θα μπεί στην λοταρία επειδή κάποιος το ζητάει … και σήμερα ακριβώς αυτό και χειρότερα απ’ αυτό ζητούν τα Σκόπια … συμφωνείτε σε κάτι τέτοιο ;; … αν συμφωνείτε τότε αύριο μεθαύριο που κάποιος θα λιμπιστεί την συκωταριά σας ή δεν ξέρω τι άλλο … να το δημοψηφίσουμε !! … εντάξει ;;
    .
    Τελικά φαίνεται ότι κάποιοι όχι μόνο δεν διαβάζετε τα σχόλια, αλλά ούτε τα άρθρα

  6. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. ΕΣΕΙΣ ΜΑΝΔΑΜ ΕΛΙΖΑΜΠΕΤ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ…ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΑΛΑΦΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΑΜΙΛΟΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ

  8. Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

    Σαπίλα. Σάπια σαπίλα παντού.

    Σάπιοι εξ ορισμού οι πολιτικοί μας.

    Ακόμα πιό σάπιοι οι δήθεν "πρωθυπουργοί" των μνημονίων.

    Πιό σάπιος όλων ο μνημονιακός, τάχα πρωθυπουργός που το παίζει κι αριστερός.

    Σάπιο το κράτος που έχει παραδώσει τα κλειδιά και το πολίτευμα στον υπόκοσμο των τραπεζών, αυτόν τον βρωμερό βόθρο που ζέχνει αίμα ανήμπορων, απροστάτευτων, και ερείπια ζωών μέσα σε εκπλειστηριασμένες πρώτες και μοναδικές κατοικίες-στέγες.

    Σάπια η δικαιοσύνη που δήθεν συνεδριάζει ακόμη για να βρεί ΑΝ είναι συνταγματικοί οι μνημονιακοί νόμοι που προβλέπουν την σφαγή των πολιτών και την θεσμοθέτηση της καταπάτησης κάθε κοινωνικού συμβολαίου και κάθε έννοιας ανθρωπισμού και ισονομίας και δεν βλέπει τάχα ένα σύνταγμα της χώρας καταρρακωμένο και καταχ@σμένο απ' τα διευθυντήρια της Ευρωπαϊκής φασιστικής "Ένωσης", τους διεθνείς απατεώνες, τους νεοναζιστές τοκογλύφους.

    Σάπια η ενημέρωση-προπαγάνδα του καθεστώτος.
    Χωματερές όπου χωνεύονται κάθε είδους συστημικά περιττώματα, για να δωθούν τροφή, να γίνουν λίπασμα για την σκέψη και τον τρόμο τού καταναλωτή-τηλεθεατή.

    Σάπια και η κοινωνία που συνήθισε την σφαγή των διπλανών.
    Που δεν βλέπει και δεν αντιδρά στο διηνεκές δράμα συνταξιούχων και μισθωτών (δημοσίου-ιδιωτικού δικαίου, αδιάφορο), ανθρώπων που ζούνε δέκα μέρες τον μήνα και τις υπόλοιπες μένουν κλεισμένοι ανήμποροι στα σπίτια τους σαν σε νεκροθαλάμους, ακίνητοι, αμίλητοι, άχρωμοι και αόσμοι, έχοντας δώσει και τον τελευταίο τους παρά στους γκάγκστερς των τραπεζών και στην εφορία που κατάσχει λογαριασμούς μόνον αυτών που χρωστούν 300 και 500 ευρώ, στην κράτος εν κράτει ΑΑΔΕ αυτό το μέγιστο σκάνδαλο όλων των εποχών που από μόνο του αρκεί για να στηθούν γκιλοτίνες.

    Που νομίζει πως την γλύτωσε επειδή την βγάζει κουτσά-στραβά ως τώρα, που γλύφει τους ισχυρούς (τρομάρα τους), που θεωρεί πως αυτό είναι ζωή, πως αυτή είναι η ζωή.

    Σάπιοι όλοι μας. Το blog, οι διπλανοί του, οι απέναντί του, όλοι μας.
    Βολευόμαστε με μπαμπούλες. Λιγοψυχούμε (τραβάτε με κι ας κλαίω) με τα "και τί μπορούμε να κάνουμε;"

    Νανουριζόμαστε με τα κουπεπέ των "δημοκρατικών διαδικασιών" και τις κουδουνίστρες των εκλογών.

    Θέλουμε κι είμαστε δώ.
    Το αξίζουμε κι είμαστε εδώ.

    Σάπιοι όλοι μας.
    Βρωμάμε σαν ανθρώπινες χωματερές και σαν πτώματα.
    Δεν το παίρνουμε όμως είδηση, γιατί ο καθένας έχει συνηθίσει την δική του βρώμα!…

    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ Η ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  9. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΧΟΥΜΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΈΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ,ΔΕΙΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ»,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ…

    ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ…!!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1885365554829885&id=100000693776754

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  10. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΣΕ Φ/Β ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ,ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ…ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 169 ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ,ΕΙΧΑΜΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΣ…

    ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ,ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ,ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..!!!

    ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΕΛΕΤΕ,ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΤΕΜΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ…
    ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΡΩΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ…!!!

    ΜΕΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΒΓΗΖΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΙΙΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ….

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ «ΚΑΜΙΑ» ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ….

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  11. ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ
    Του Δημήτρη Στ. Περούλα

    Βρισκόμαστε στην εποχή της ανάπτυξης του αυτοσυνείδητου εγώ. Υπό το φως αυτού του γεγονότος, θα ήταν ψευδαίσθηση να περιμένουμε από τον σύγχρονο άνθρωπο να κάνει την ανάγκη [φυσική ή πνευματική] του γείτονά του κίνητρο των ενεργειών του.

    Παρ’ όλα αυτά, πως μπορώ να είμαι κοινωνικός στην εποχή της φιλαυτίας;
    Από τη μια πλευρά, πρέπει να δώσω στον άλλο άνθρωπο την ευκαιρία να εκφραστεί μέσα μου.

    Αυτό περιγράφεται ως μια διαδικασία όπου ο άλλος με βάζει σε ύπνο, γεμίζοντάς με έτσι πλήρως για μια στιγμή. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να είμαι σε θέση να φέρνω στη συνείδησή μου εκείνο που πραγματικά θέλει, δηλαδή είναι ανάγκη να ακούσω το ερώτημα που αναπτύσσεται από τον εαυτό τού άλλου πίσω από την επιθυμητική του φύση.

    Όπως γίνεται αντιληπτό η πλήρης έκταση αυτών των ζητημάτων ανήκει σε μια μελλοντική πολιτισμική εποχή, όταν η Ρωσία ενηλικιωθεί. Ακριβώς για αυτό το λόγο, η εργασία με το κοινωνικό ζήτημα στην εγωιστική-υλιστική-ανήθικη εποχή μας παραμένει θεωρητική και υποθετική.

    Κι όμως ο σύγχρονος άνθρωπος παρά την απληστία του, παρά τις δογματικές του τάσεις, κατά καιρούς αισθάνεται ό,τι είναι ο προστάτης του αδελφού του (περισσότερο ή λιγότερο συνειδητά).

    Αυτό σημαίνει ότι δίπλα στα μη κοινωνικά μας κίνητρα, έχουμε επίσης και την ώθηση να αναρωτιόμαστε ποιό είναι το σωστό σε σχέση με τους συνανθρώπους μας.

    Πρέπει, όμως, να παραδεχτούμε ότι αυτή η ώθηση δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μια κυρίαρχη δύναμη μέσα στον άνθρωπο της εποχής μας.

    Από καθαρά οικονομική άποψη, εκείνος που κατέχει την δύναμη δεν βλέπει το ανθρώπινο ον ως άνθρωπο αλλά ως αντικείμενο προς εκμετάλλευση.
    Από καθαρά πνευματική άποψη, ο αναπτυσσόμενος άνθρωπος βλέπει τον συνάνθρωπό του απλώς ως ένα πλάσμα που πρέπει να αναμορφωθεί σύμφωνα με το δικό του μοντέλο.

    Η κοινωνική συμπεριφορά, η εμπειρία του άλλου ανθρώπου δεν προέρχεται από καμία από αυτές τις περιοχές. Προέρχεται αποκλειστικά από την άμεση συνάντηση με τους άλλους ανθρώπους.

    Στην κοινωνία μας υπάρχει καταμερισμός εργασίας, αυτό που εγώ καταναλώνω παράγεται από άλλους. Ως εκ τούτου, τους είμαι υπόχρεος. Από την μεριά μου, οφείλω να εργαστώ για αυτούς, παράγοντας εκείνο που χρειάζονται.

    Βρισκόμαστε στην εποχή της ανάπτυξης του αυτοσυνείδητου εγώ. Υπό το φως αυτού του γεγονότος, θα ήταν ψευδαίσθηση να περιμένουμε από τον σύγχρονο άνθρωπο να κάνει την ανάγκη [φυσική ή πνευματική] του γείτονά του κίνητρο των ενεργειών του.

    Παρ’ όλα αυτά, πως μπορώ να είμαι κοινωνικός στην εποχή της φιλαυτίας;
    Από τη μια πλευρά, πρέπει να δώσω στον άλλο άνθρωπο την ευκαιρία να εκφραστεί μέσα μου.

    Αυτό περιγράφεται ως μια διαδικασία όπου ο άλλος με βάζει σε ύπνο, γεμίζοντάς με έτσι πλήρως για μια στιγμή. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να είμαι σε θέση να φέρνω στη συνείδησή μου εκείνο που πραγματικά θέλει, δηλαδή είναι ανάγκη να ακούσω το ερώτημα που αναπτύσσεται από τον εαυτό τού άλλου πίσω από την επιθυμητική του φύση.

    Όπως γίνεται αντιληπτό η πλήρης έκταση αυτών των ζητημάτων ανήκει σε μια μελλοντική πολιτισμική εποχή, όταν η Ρωσία ενηλικιωθεί. Ακριβώς για αυτό το λόγο, η εργασία με το κοινωνικό ζήτημα στην εγωιστική-υλιστική-ανήθικη εποχή μας παραμένει θεωρητική και υποθετική.

    Κι όμως ο σύγχρονος άνθρωπος παρά την απληστία του, παρά τις δογματικές του τάσεις, κατά καιρούς αισθάνεται ό,τι είναι ο προστάτης του αδελφού του (περισσότερο ή λιγότερο συνειδητά).

    Αυτό σημαίνει ότι δίπλα στα μη κοινωνικά μας κίνητρα, έχουμε επίσης και την ώθηση να αναρωτιόμαστε ποιό είναι το σωστό σε σχέση με τους συνανθρώπους μας.

    Πρέπει, όμως, να παραδεχτούμε ότι αυτή η ώθηση δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μια κυρίαρχη δύναμη μέσα στον άνθρωπο της εποχής μας.

    Από καθαρά οικονομική άποψη, εκείνος που κατέχει την δύναμη δεν βλέπει το ανθρώπινο ον ως άνθρωπο αλλά ως αντικείμενο προς εκμετάλλευση.
    Από καθαρά πνευματική άποψη, ο αναπτυσσόμενος άνθρωπος βλέπει τον συνάνθρωπό του απλώς ως ένα πλάσμα που πρέπει να αναμορφωθεί σύμφωνα με το δικό του μοντέλο.

  12. Όμως, υπό τις υπάρχουσες κοινωνικές συνθήκες, το να ρωτήσω ποιες είναι οι ανάγκες τους, είναι σχεδόν αδύνατο. Επιπλέον, η ικανότητά μου να βάζω τον εαυτό μου στη θέση τους και να αποκτώ μια εις βάθος και ακριβή ιδέα των αναγκών τους είναι ανεπαρκώς ανεπτυγμένη. Πάντοτε παραμένει ένα χρέος, όσο επιμελώς κι αν προσπαθώ να το πληρώσω.

    Ας κάνουμε μια παρόμοια προσπάθεια να συναντήσουμε τους συνανθρώπους μας στο πεδίο του πνεύματος. Εδώ πρέπει να παραδεχτώ πως ό,τι έχω επιτύχει σε αυτό το πεδίο ήταν δυνατό μονάχα χάρη στις απαντήσεις που άλλοι έδωσαν στα ερωτήματά μου και στο δρόμο που άλλοι άνοιξαν για μένα. Δεν χρειάζεται να ανακαλύψω το πυθαγόρειο θεώρημα, να εφεύρω την ατμομηχανή κτλ.

    Κι εδώ επίσης δεν έχω προνόμια, μόνο υποχρεώσεις. Κι εδώ επίσης βρίσκουμε μια σύνδεση με την έννοια του «κοινωνικού». Την ανάγκη των συνανθρώπων μας για ανάπτυξη την κάνουμε κίνητρο των ενεργειών μας.
    Αυτό, όμως, μπορώ να το κάνω μονάχα εάν τους καλέσω να ξαλαφρώσουν στη δική μου ψυχή. Εάν ο «άλλος» εισέλθει και γεμίσει την ψυχή μου, τότε είμαι σε θέση να δώσω μια απάντηση στα προβλήματα της ζωής του με βάση το δικό του μονοπάτι ανάπτυξης.

    Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι το αντικοινωνικό άτομο παίρνει κάτι από τους συνανθρώπους του στον οικονομικό τομέα. Όταν διαπερνάται από κοινωνικές δυνάμεις, τότε τους δίνει εκείνο που χρειάζονται.
    Στο πνευματικό πεδίο, το ακοινωνικό άτομο φορτώνει τους συνανθρώπους του με τα δικά του επιτεύγματα. Όταν διαπερνάται από κοινωνικές δυνάμεις, τότε αναλαμβάνει αυτός τον συνάνθρωπό του, φορτώνεται τα ψυχικά προβλήματα του «άλλου».

    Λαμβάνοντας ως αφετηρία τις δυο μεγάλες σφαίρες της κοινωνικής ζωής, την οικονομική και την πνευματική, είναι η δικαιοσύνη αυτή που μας κάνει να λάβουμε την ανάγκη του άλλου ως κίνητρο των πράξεών μας.
    Ποιο είναι το σωστό για όλους σε σχέση με τους συνανθρώπους μας; Αυτό το ερώτημα δημιουργεί το κριτήριο για κάθε δικαιοσύνη.

    Λαμβάνοντας υπόψη το συνολικό του πλαίσιο, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι αυτό που είναι σωστό συμπίπτει με αυτό που είναι κοινωνικό.
    Οι νόμοι δεν μπορούν ποτέ να με κατευθύνουν ώστε τη δυστυχία των συνανθρώπων μου να την κάνω κίνητρο των πράξεών μου. Βρίσκω αυτή τη δυνατότητα εντός μου ως μια ανεξάρτητη ιδιότητα.

    Εάν αθροίσουμε το χρέος μας στην οικονομική και την πνευματική σφαίρα, τότε αναδύεται ένα βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης. Αισθάνομαι τον εαυτό μου ως τον αποδέκτη πολλών δώρων από τους συνανθρώπους μου. Η κατάστασή μου στη συνέχεια αποκτά την εικόνα της αυταπάρνησης.

    Ο άνθρωπος θεωρεί άδικα όλα τα «υπάρχοντα» και βιώνει τη φτώχεια του. Μόλις αισθανθώ ότι είμαι μόνο οφειλέτης, ένας που πρέπει να ευχαριστεί τους άλλους για όλα όσα κατέχει, τότε ο πυρήνας της προσωπικότητάς μου δεν βαρύνεται πλέον από τίποτα. Τώρα είμαι μόνο μια εντελέχεια, ένα πνευματικό ον. Ως τέτοιο, ομοιάζω με όλα τα άλλα ανθρώπινα όντα.
    Το να απαλλαγεί κανείς από τα υπάρχοντά του μπορεί να αποτελεί ένα βαθύ αίσθημα απελευθέρωσης, γιατί από εκείνη τη στιγμή δεν χρειάζεται πια να ζει για αυτά.

    Μονάχα όταν χάσει κανείς τη δυνατότητα να εξασφαλίζει την ύπαρξή του μπορεί να είναι πραγματικά ελεύθερος να χρησιμοποιήσει τη δημιουργική του δύναμη. Η ανωνυμία αφαιρεί την πίεση να σέρνει κανείς τις απόψεις του.

    Εκείνος που το πετυχαίνει αυτό στο μέγιστο βαθμό περνάει, σύμφωνα με τα λόγια του Κυρίου μας, μέσα από την τρύπα της βελόνας και έτσι κατακτά την πραγματική ελευθερία

  13. θα στα πω όσο πιο απλά γίνεται, αλλά διάβασε το μόνο αν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να διαχειριστείς την αλήθεια

    Oι επικυρίαρχοι, η Φάρα που διοικεί τον κόσμο μέσα από μυστικούς ναούς και στοες έχει δική της πίστη, Πιστεύει σε δικούς της θεούς, έχει αφήσει δαίμονες και ενέργειες να μπουν μέσα τους για να τους βοηθήσουν στο μεγάλο σχέδιο τους! Οι επικυρίαρχοι επί της ουσίας είναι η μεγαλύτερη μαύρη μαγεία πάνω στον πλανήτη γη…
    εκτελούν τυπικά καθημερινά, κάνουν θυσίες καθημερινά και με όποιο τρόπο μπορούν αφού ελέγχουν την εικόνα και τον παγκόσμιο συμβολισμό σου δείχνουν καθημερινά τα σύμβολα, την πίστη τους, τους σκόπους τους και τα σχέδιά τους. Επειδή ακριβώς έχουν να κάνουν με ενέργειες έξω από το δικό μας πλανητικό σύστημα είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν συμπαντικούς νόμους αγνώστους σε εμάς τα ανθρωπάκια γιατί αλλιώς οι οντότητες που τους εξυπηρετούν θα είχαν πολύ μεγάλο πρόβλημα στο δικό τους δικαστήριο… στους δικούς τους συμπαντικούς νόμους! Είναι αναγκασμένοι λοιπόν να μας δείχνουν καθημερινά τι σκοπεύουν να κάνουν, είναι αναγκασμένοι καθημερινά να μας δείχνουν τα ιερά τους, τα σύμβολα πίστης τους και τους σκοπούς τους! Και αυτό ακριβώς κάνουν, μπορεί να αλλάζουν τις εννοιολογοιες των λέξεων, μπορεί να αλλάζουν τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις μία πληροφορία, μπορούν να σε κάνουν με την εκπαίδευση σου να θεωρείς μία ολοφάνερη πληροφορία ως γραφική η ψεύτικη…. αλλα Αυτό ακριβώς έχουν πετύχει , αυτος ηταν ο σκοπος τους… σε έχουν κάνει να μην βλέπεις αυτά που πρέπει ενω αυτοι πρεπει να σου τα δείχνουν! Βρισκόμαστε ήδη στον τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο με την ονομασία ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, μιας τρομοκρατίας όμως που στήθηκε έτσι ώστε να ταΐζει καθημερινά την τρομοκρατία για εκδίκηση! Μας τα λένε καθημερινά όλα και με αυτό τον τρόπο γνωρίζουν ότι δεν θα τιμωρηθούν από τους δικούς τους συμπαντικούς κανόνες, εμείς από την άλλη αμόλαμε αετό… θεωρούμε ότι θα ρθει η δικαιοσύνη από κάπου ψηλά…. αλλά η δικαιοσύνη δεν μπορεί να έρθει όταν ήδη σου δείχνουν και συμφωνείς… Όταν συναινείς σε αυτό το έγκλημα… καμία ανώτερη οντότητα δεν θα κάτσει να σε ρωτήσει αν το είδες ή όχι εφόσον στο έδειξαν…. καμία οντότητα δεν θα ασχοληθεί Εάν δεν προλάβαινες ή αν σε έμαθαν να Κοιτάς μόνο την πάρτη σου το σπίτι σου και τα προβλήματά σου…. καμία μεγάλη οντότητα δεν θα δεχθεί σαν δικαιολογία ότι ήσουν μόνος σου και τι να έκανες εσύ…. δεν υπάρχουν δικαιολογίες εδώ…. δεν δουλεύει η ανώτερη δικαιοσύνη έτσι όπως νομίζεις σαν το δάσκαλο στο σχολείο που θα σου τραβήξει το αυτί!

  14. Αλλοιώνουν τη φυσική εξέλιξη της ζωής, χρησιμοποιούν ανθρώπους με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να φυτέψουν στη συνείδηση όλης της ανθρωπότητας την τάση να επιβληθούν στην φυσιολογική εξέλιξη της ζωής, όπως είναι παραδείγματος χάρη η προσπάθεια ένα παιδί να μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες… θέλουν πάση θυσία να αλλάξουν την εξέλιξη της φύσης γιατί μόνο έτσι μπορούν οι οντότητες που συνεργάζονται οι συγκεκριμένοι να μπορέσουν να αντέξουν στη δικιά μας διάσταση! Έχουν καταφέρει να φυτέψουν ιδεολογίες, που επί της ουσίας και αυτοι που συμμετέχουν δεν τις κατανοούν, που μέσω της επιφάνειας πληροφορίας, την Τάση και τη μόδα να ακολουθούν και να συμφωνούν οι νέοι άνθρωποι με πράγματα που η συνείδησή τους δεν τα έχει ακόμα αναγνωρισει Και σίγουρα ωριμάζοντας θα μετανιώσουν.. Ταυτόχρονα βιάζοντας εννοιολογικά τις έννοιες που θέλουν να χτυπήσουν…. τις εννοιολογικές τοποθεσίες του μυαλού μας… περί Ελευθερίας, ρατσισμού, ομοφοβίας και όλα όσα θεωρούσαν ως εμπόδια… καταφέρνουν να δημιουργούν μία νέα βάση συνείδησης μέσα στη συλλογική Συνείδηση της κοινωνίας ώστε αύριο και τα επόμενα χρόνια το χτύπημα στη φυσική εξέλιξη να είναι τεράστιο! Βλέπεις ανθρώπους που υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλία τους στην δική τους μέρα όπως λένε… στην δική τους γιορτή…. αλλά ταυτόχρονα ω τι τυχαίο… η κοπελίτσα κρατάει μία τσάντα με πεντάλφα…. το άφυλο είναι δίπλα της… το πράγμα και η μαγική πεντάλφα… είναι η εικόνα που παίρνει σήμερα η συνείδησή σου… που σου λέει ξεκάθαρα… Ότι στη νέα τάξη πραγμάτων το πράγμα είσαι εσύ… και εμείς είμαστε αυτοί που γνωρίζουμε και λατρεύουμε τους δικούς μας θεούς! Είναι μπροστά από τη Βουλή, είναι μπροστά από το κτίριο όπου διαφυλάσσει και υπερασπίζει τη δημοκρατία σου, το κτίριο που Σου θυμίζει την έννοια πατρίδα χώρα Ελλάδα….Ή τουλάχιστον έτσι έκανε πριν χρόνια…. μέχρι πριν αποδομήσουν και όλη την έννοια του και σε αυτό….! Αύριο μεθαύριο, Όταν θα αρχίσουν και τις θυσίες οι επικυρίαρχοι και στην Ελλάδα, οι περισσότεροι από σας θα λέτε και θα μιλάτε για το τραγικό συμβάν… και σας το λέω ξεκάθαρα ότι θα Είστε αστείοι μία ζωή….. σκλάβοι μία ζωή… σε ένα κρυφό κόσμο πού η ψυχοσύνθεση σας, ο τρόπος που σας έμαθαν να ζείτε, η ευκολία σας, η βόλεψη σας…. η αδυναμία σας να έχετε δημιουργήσει σθένος και σχέσεις με τους συνανθρώπους σας… Θα είναι η αιτία για όλα όσα Αύριο θα κλαίτε! Μας τα έχουν δείξει όλα, δεν υπάρχουν γραφικοι και συνωμοσιολόγοι, υπάρχουν πια μαλάκες που δεν θέλουν με τίποτα να ξεφύγουν από το Αγκίστρι του μαυροψυχη, υπάρχουν ζώα όρθια τα οποία νομίζουν ότι κάποια στιγμή θα δικαιολογηθούν στην ψυχή τους λέγοντας συγνώμη δεν γνώριζα…. συγνώμη δεν μου τα είπε κανείς…..! Stranger…

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2018/06/blog-post_407.html#comment-form

  15. Εκτός εαυτού βγήκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, στο «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, αναφερόμενη στον Αρτέμη Σώρρα.

    Με αφορμή τη συμπεριφορά της κυβέρνησης στους ανάπηρους, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν αισθάνεσαι ότι σου επιτίθεται η κυβέρνηση, ότι σου επιτίθεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι σου επιτίθενται τα φασισταριά τύπου Σώρρα…», και συνέχισε:

    «Μήπως δεν έχετε περάσει από γωνία που σε σταματούν οι τύποι του Σώρρα, Ελλήνων Έλευσης, συνέλευσης και σου δίνουν κάτι τέτοια και σου λένε ότι έχει εκατομμύρια και οι ανάπηροι δεν έπρεπε να ακουμπάνε το Ολυμπιακό ιδεώδες; Πού είναι ένας εισαγγελέας να κυνηγήσει τον Σώρρα για αυτά που είπε για τους ανάπηρους;».

    Δείτε το βίντεο:http://www.ksipnistere.com/2016/09/blog-post_7349.html

  16. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Ε' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

  17. ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΟΛΑ Ε ΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ! ΨΥΧΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΑΤΑΝΑ ΦΕΡΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..

  18. " ΚΥΡΙΑ "ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

    ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΗΤΑΝ "ΠΟΥ@@ΝΑ"
    ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ;;;; Ή ΣΤΗΡΙΖΟΣΑΣΤΕ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΞ ΟΙΚΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ … Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΣΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗ ΨΥΧΗ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
    ΔΙΟΤΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ

  19. " ΚΥΡΙΑ "ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

    ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΗΤΑΝ "ΠΟΥ@@ΝΑ"
    ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ;;;; Ή ΣΤΗΡΙΖΟΣΑΣΤΕ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΞ ΟΙΚΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ … Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΣΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗ ΨΥΧΗ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
    ΔΙΟΤΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ

  20. καλημερα ελλαδα μου

    εχετε δει κομμα κινηση κομματιδιο ομιλο σωματειο συλλογο να βριζει να χλευαζει να μιση να αναθεματιζει το 95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επειδη ειναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

    Δυστυχως αυτοι που γραφουν εδω στο ονομα του ΣΩΡΡΑ μεταχειριζονται τη πολιτικη ΕΡΝΤΟΓΑΝ και προκαλουν με καταπτυστα
    Copy & Paste να προσβαλλουν με ενα μετανεωτερικο ατομισμο που φθειρει ακομα και τις δικες τους ουμανιστικες αξιες

    Τους βλεπουμε καθημερινα να επιδιδονται σε εναν αγωνα απαξιωσις
    και διαμορφωσης ή και αποσυνθεσης ακομα απο τα χρηστα προτυπα των ανθρωπινων κοινωνικων σχεσεων και να επιδιωκουν με εγωκεντρικο τροπο εγωιστικο λαικιστικο τη δικη τους ικανοποιηση
    ενω ποδοπατουν αξιες με υβρεις απειλες βωμολοχιες μονο και μονο για να επιβαλουν τα αρρωστα θελω τους και το ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟ τους
    προς στους συνανθρωπους τους

    Οσον αφορα την "ΕΛΙΣΑΒΕΤ" απο αυτα που γραφει προσωπικα καταλαβα για αλλη μια φορα οτι ο "ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ειναι απαραιτητος κρικος αναμεσα στο αντρικο και γυναινειο φυλο

    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ δεν θελει και πολλη φιλοσοφια να καταλαβει καποιος!!

  21. ΑΜΑ ΣΕ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΗΣΩ ΣΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΟΡΑΣΗ ΑΚΟΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΑΖΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ? ΠΩΣ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΑΝ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΞΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΠΑΚΟ Μ/ΝΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ 150αρι ΚΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΙ ΣΤΑΜ ΜΝΟΦ΄ΛΑΤΣ?….ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΥΤΑΞΩ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΥΟΥ ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ

  22. ΜΕΓΙΣΤΙΑ? ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΚΩΛΟΦΥΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΙΣΤΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΦΗΝΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙ ΙΔΙΑ Η ΑΡΓΩ ΘΑ ΕΙΔΣΑΙ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ ΣΑΠΙΟ ,.,ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ 5 ΕΥΡΩ Η ΠΙΠΑ 10 ΤΟ ΠΙΣΩΚΟΛΗΤΟ….

  23. ΕΥΤΑΞΙΑΣ!!! ΜΙΑ ΜΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ 5 ΕΥΡΩ Η ΠΙΠΑ (ΠΩΩ ΠΩΩ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ) ΚΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΙΣΩΚΩΛΗΤΟ ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΙΣΩΚΩΛΗΤΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ 2 ΤΡΙΚΥΚΛΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΕΤΣΙ ΤΖΑΜΠΑ? ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΠΗΓΕΣ ΤΙΝΕΣ ΛΕΓΟΥΣΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΘΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΙΒΕ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΤΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ Ε ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ? ΕΔΩ ΘΑ ΕΛΘΕΙ!!! ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΔΟΒΑΡΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΕΝΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 15 ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΔΟΜΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΞΙΟΠΤΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗΣ? ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΧΑΜΑΜ ΚΙ'ΕΓΩ ΠΛΕΡΩΝΩ ΝΤΙΡΝΤΑΜΑΜ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…..ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΣΤΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΙΑ ΠΛΑΚΟΚΩΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΓΥΦΤΙΣΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΥΟΥΡΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ…ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ……ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΠΙΟ?

  24. ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ!! ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΦΤΙΣΑΣ ΡΟΧΙΓΚΙΑ ΜΟΥΝΟ-ΕΚΠΕΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥΤΑΝΟΣΚΥΛΟ!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΡΙΝΟ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ…..

  25. XAXAXAXAXA ΞΑΝΑΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ.

Comments are closed.