Τουρκικά «νταηλίκια»: Όσοι προσπαθούν να παίξουν βυζαντινά παιχνίδια σε βάρος μας, κάνουν λάθος

Το γνωστό παιχνιδάκι των προκλήσεων και των «τσαμπουκάδων» συνεχίζει με αμείωτη ένταση η Τουρκία, με τη «σκυτάλη» αυτή τη φορά να πηγαίνει στον Τούρκο υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νουρεντίν Τζανικλί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο κ. Τζανικλί, μιλώντας σε αξιωματικούς τουρκικής φρεγάτες είπε χαρακτηριστικά: «Κάποιες χώρες προσπαθούν να παίξουν νέου τύπου βυζαντινά παιχνίδια σε βάρος της Τουρκίας, όμως λογαριάζουν λάθος».

«Γι’ αυτό κανείς να μην κάνει λανθασμένους υπολογισμούς», πρόσθεσε ο ίδιος χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά σε κάποια χώρα.

«Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε, ο λαός δεν το επιτρέπει αυτό. Εσείς ως ήρωες ξέρω πως θα κάνετε αυτό που πρέπει και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της χώρας μας», ανέφερε, εξάλλου, ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας.

loading...

2 thoughts on “Τουρκικά «νταηλίκια»: Όσοι προσπαθούν να παίξουν βυζαντινά παιχνίδια σε βάρος μας, κάνουν λάθος

  1. Αντιστράτηγος Ε Α ,ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΩΝ says:

    ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ Μ0ΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟ6Ν ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΑ ΩΦΕΛΗ .ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΗ ΜΑΛΤΑ .ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΒΡΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ GPS Η ΑΚΟΜΑ ^ ΜΑΛΤΑ ΓΙΟΚ ^ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ !ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ .ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ! ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ,ΜΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΣΙΙΚΕΡ Ή ΟΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΛΕΝΕ *ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΔΙΑ ΦΟΥΣΤΟΥΡΟΝ(ΟΜΕΛΕΤΑ) ΚΙ (ΔΕΝ) ΕΙΝΕΤΑΙ(ΓΙΝΕΤΕ) .ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ,ΘΕΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ,ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ,ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΛΑ
    Η Ε Λ Λ Α Δ Α

  2. ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΙΒΑΝΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ???. ΜΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Comments are closed.