ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...


ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Του Δημήτρη Στ. Περούλα


Όταν εξετάζουμε την τεχνολογία σήμερα, μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι η σφαίρα του Αντίχριστου, ιδιαίτερα το διαδίκτυο και οι υπολογιστές.
Διότι στο διαδίκτυο έχουμε όλη την ανθρώπινη νοημοσύνη παγιδευμένη σε έναν υπο-φυσικό κόσμο.

Εφαρμόζοντας το πάντρεμα της στατιστικής επιστήμης και της επιστήμης της ψυχολογίας σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής, η ανθρώπινη νοημοσύνη καταλαμβάνεται μέσα από την ψυχή και εκείνο που υφαίνεται ανάμεσα στους ανθρώπους δεν είναι πλέον το φως, η ζωή και η ζεστασιά, αλλά το σκοτάδι, ο θάνατος και η παγωνιά.

Αλλά τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς το Google και τις «αράχνες» του, τα διαδικτυακά ρομπότ, που περνοδιαβαίνουν τον ιστό και συλλέγουν πληροφορίες για τους χρήστες του διαδικτύου, των οποίων η νοημοσύνη αποθηκεύεται προσεκτικά στο «νέφος» (cloud) ως στατιστικές πληροφορίες για εκείνους που τις θέλουν. Σύντομα, με την αναγνώριση προσώπου, κανένας άνθρωπος δεν θα μπορεί να «κρυφτεί» από αυτά τα όντα.

Επιπλέον, το Facebook, το Twitter κτλ ενώνουν τους ανθρώπους σε «ομάδες» στις οποίες είναι δυνατόν να υπάρξουν «νέες» σατανικές ομαδικές ψυχές (Γώγ και Μαγώγ), όπου η νόηση αποσυνδέεται ακόμη πιο αποτελεσματικά από τις ανθρώπινες ψυχές, αφού λειτουργεί μέσα σε αυτά που πρέπει να ζουν μεταξύ των ανθρώπων, σε αυτά που συνήθως μοιράζονται μεταξύ φίλων, σε ό,τι μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, στις αγάπες μας, στις ελπίδες, στους φόβους κλπ.


Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το διαδίκτυο και ο παγκόσμιος ιστός είναι μια εικόνα του επτακέφαλου Θηρίου και η εικόνα του Θηρίου είναι ο υπολογιστής μέσα στον οποίο αναπνέει ο Αντίχριστος και έτσι μπορεί να μιλάει με τη φωνή του.
Στη σφαίρα του διαδικτυακού ιστού, στον οποίο έχουμε πρόσβαση μέσω των συσκευών μας, βρισκόμαστε στη σφαίρα της σκιάς της αλήθειας, που είναι ένα ψέμα και το ψέμα στον πνευματικό κόσμο είναι θάνατος.

Η σκιά της Κοσμικής Νοημοσύνης, της Αγίας του Θεού Σοφίας, είναι η πόρνη της Βαβυλώνας.

Έχουμε ακούσει για την πτώση των Θηρίων και του Σατανά, αλλά υπάρχει και μια άλλη πτώση, η πτώση της Βαβυλώνας, η διαφθορά των ανθρώπινων ψυχών μέσω της μαγείας που απεικονίζεται στο Βιβλίο της Αποκαλύψεως ως μια γυναίκα που κάθεται πάνω στο Θηρίο με τα επτά κεφάλια και τα δέκα διαδήματα.

Αυτή αντιπροσωπεύει την αλλοιωμένη ανθρώπινη ψυχή, την ανθρώπινη ψυχή της οποίας η νοημοσύνη έχει καταληφθεί από το Θηρίο και έχει αλλοιωθεί και η οποία πρέπει να πηγαίνει εκεί που τη μεταφέρει το Θηρίο.

Το διαδίκτυο είναι μόνον η αρχή της σχολής μαγείας του Αντίχριστου, μια υλιστικοποιημένη ενορατικότητα, όπου αυτό που βλέπουμε είναι πραγματικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες μας από τις μηχανές αναζήτησης, μέσω των στατιστικών πληροφοριών που συγκεντρώνονται από τη νοημοσύνη μας.

Όταν ο Αντίχριστος ενσαρκωθεί στη Δύση στον καθορισμένο χρόνο, θα δημιουργήσει μια μεγάλη αποκρυφιστική σχολή για την άσκηση μεγαλοπρεπέστατων μαγικών τεχνών.

Οι λάτρεις της ευκολίας που δεν θέλουν καμία σχέση με την εν Χριστώ πνευματική επιστήμη και άσκηση θα πέσουν θύματα της μαγείας του, διότι μέσω αυτών των εκπληκτικών μαγικών τεχνών θα είναι σε θέση να κάνει μεγάλο αριθμό ανθρώπων να βλέπουν οράματα, αλλά με τέτοιον τρόπο που η οραματική ικανότητα του κάθε ατόμου θα είναι αυστηρά διαφοροποιημένη.Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...