Η Συνέχεια των Ελλήνων – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μια απάντηση στους εθνομηδενιστές

“Ακατάλυτο εγώ και δεν πεθαίνω
τ’ ανέσπερο είμαι πνεύμα της φυλής
καιρούς και χρόνους μ’ έλεγες χαμένο
με γύρεψες; Στα στήθια σου με κλείς.” ΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΗΜΗΡΙΩΤΗΣ

Εθνομηδενιστές μαρξιστές και εθνομηδενιστές λιμπεραλιστές όλοι μαζί αμφισβητούν την φυλετική
συνέχεια των Ελλήνων. Στον απόηχο της συμφωνίας της ντροπής στις Πρέσπες, βγήκε και το “Ουράνιο Τόξο” και εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία πέρα από τα όσα αντεθνικά υποστηρίζει αμφισβητεί την συνέχεια του Ελληνισμού! Διαβάστε τι ακριβώς γράφουν για να αντιληφθείτε ποιο είναι το μέγα ζητούμενον από την συμφωνία των Πρεσπών:

“Είναι αναμφισβήτητα θετικό ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα αναγνωρίζει την μακεδονική γλώσσα και την μακεδονική ταυτότητα στην γειτονική χώρα αλλά είναι θλιβερό που πάσχισε μέχρι την τελευταία στιγμή να το αποφύγει για τη δική της επικράτεια, χρησιμοποιώντας φθηνά κόλπα. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται η νέα αλλαγή άρθρων του μακεδονικού συντάγματος στην απέλπιδα προσπάθεια να αποσυνδεθούν οι εθνικά Μακεδόνες εντός συνόρων από εκείνους στη Δημοκρατία της Μακεδονίας και η διαρκής επίκληση της αρχαιότητας, με την οποία οι σημερινοί Έλληνες έχουν ακριβώς την ίδια σχέση με αυτή που έχουν οι σύγχρονοι Μακεδόνες. Απολύτως καμία.”

Πίσω δηλαδή από την αισχρή παράδοση του ονόματος Μακεδονία κρύβεται και η αντίληψη όχι μόνον των αριστερών, αλλά και πολλών λιμπεραλιστών της χώρας μας. Αντίληψη σύμφωνα με την οποία δεν είναι οι σημερινοί Έλληνες απόγονοι των Αρχαίων. Θα απαντήσουμε σε όλους αυτούς, τονίζοντας ότι το θέμα είναι μείζον και αποτελεί αυτή την ίδια την ουσία του Εθνικού κράτους.

Είχε ερημώσει η Ελλάδα στην Ελληνιστική περίοδο; Η επιστήμη της Γενετικής

Ενοχλεί πολλούς η πραγματικότητα ότι σε μεγάλο βαθμό οι σημερινοί Έλληνες είναι οι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων. Γιατί; Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι Έθνος χωρίς φυλή είναι ένα στοιχείο, που εύκολα καταστρέφεται, αλλοιώνεται και προπαντός χειραγωγείται. Ο λαός των ΗΠΑ επί παραδείγματι αποκαλείται αμερικανικό “έθνος”. Δεν μπορούμε όμως σε καμμία περίπτωση να πούμε ότι οι μαύροι, άσπροι και κίτρινοι συναποτελούν έθνος. Οι φυλές στην εποχή της «παγκοσμιοποίησης» πρέπει να καταστραφούν, πρέπει να μη υπάρχουν! Γιατί; Το λέει και ο Γουσταύος Λεμπόν στην ψυχολογία των όχλων: Λαός ομοιογενής με συνείδηση της φυλετικής του καταγωγής δεν είναι εύκολο να χειραγωγηθεί.

Είναι γεγονός πως πολλοί μεγάλοι μελετητές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού υποστήριξαν ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν σχέση φυλετική με τους αρχαίους Έλληνες. Άλλοι ενήργησαν υστερόβουλα, όπως ο Φαλμεράγιερ, άλλοι έπεσαν θύματα του ρομαντισμού τους και της λατρείας τους για την Αρχαία Ελλάδα, μη πιστεύοντας ότι ήταν δυνατόν οι σύγχρονοι άξεστοι Έλληνες του 19ου αιώνος να ήσαν απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων. Πολλοί από αυτούς χρησιμοποίησαν και το έργο του Παυσανίου “Ελλάδος περιήγησις”, έργο στο οποίο περιγράφονται αρχαίοι τόποι έρημοι από πληθυσμό. Και πίστεψαν ότι ο Ελληνισμός εκείνη την εποχή είχε… εξαφανιστεί!

Αυτό είναι λάθος και είναι λάθος γιατί αποδεδειγμένα το Έθνος μας δεν υπέστη καμμία τόσο μεγάλη γενοκτονία, ώστε να εξαφανιστεί. Την εποχή που ο Παυσανίας περιηγείτο την Ελλάδα (τέλη του 2ου μ.Χ. αιώνος) είχαν συμβεί βαθιές αλλαγές στην κατανομή του Ελληνικού πληθυσμού. Είχαν δημιουργηθεί μεγάλα αστικά κέντρα, πολλές νέες πόλεις και εκεί ζούσε ο Ελληνισμός. Όπως, δηλαδή, σήμερα τα περισσότερα χωριά, κυρίως τα ορεινά, της Ελληνικής υπαίθρου είναι έρημα και αυτό δεν σημαίνει πως οι Έλληνες εξαφανίστηκαν, έτσι συνέβαινε και τότε.

Η μεγαλύτερη απόδειξη για την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων είναι η γενετική εξέταση των συγχρόνων Ελλήνων σε σύγκριση με το γενετικό υλικό (DNA) από τα πολλά λείψανα που έχουν ανευρεθεί των Αρχαίων Ελλήνων των κλασικών χρόνων. Η έρευνα του εργαστηρίου μοριακής βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απέδειξε την στενή γενετική σχέση των Ελλήνων με τους Ιταλούς κατά πρώτον λόγο και με τους Γάλλους και Ισπανούς κατά δεύτερον.

Η συνέχεια της γλώσσας και οι κατά φαντασίαν «επιμειξίες»…

Το ζήτημα της γλώσσας και η συνέχειά της μέσα στον χρόνο είναι επίσης μια μεγάλη απόδειξη της Ελληνικής καταγωγής των συγχρόνων Ελλήνων. Όπως έχει γράψει στο περίφημο έργο του “Οι Έλληνες και οι κληρονομιές τους”, ο Άρνολντ Τόινμπι, έργο που έχει εκδοθεί στην Ελληνική από τις εκδόσεις Καρδαμίτσα, η νέα Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πιο κοντά στην γλώσσα του Ομήρου, απ’ ότι είναι η σύγχρονη αγγλική από την γλώσσα της εποχής του Σαίξπηρ! Με άλλα λόγια, επί τρεις χιλιάδες χρόνια, οι Έλληνες άλλαξαν λιγότερο την γλώσσα τους από όσο την άλλαξαν οι Άγγλοι σε λιγότερο από πεντακόσια χρόνια.

Προηγουμένως όμως, πρέπει να αναφερθούμε σε ένα άλλο επιχείρημα αυτών που ισχυρίζονται ότι ο Ελληνισμός δεν αποτελεί γνησία φυλετική συνέχεια της αρχαιότητος. Θα πρέπει να απαντήσουμε σε αυτούς που λένε ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι απόγονοι Τούρκων ή Σλάβων. Οι επιμειξίες, που δέχθηκε η Ελλάδα από τους Σλάβους, είναι πολύ αμφίβολο εάν ήσαν «σλαβικές», αφού αποτελεί δεδομένο ότι και οι σλαβικοί λεγόμενοι λαοί της Χερσονήσου του Αίμου λίγη σχέση ανθρωπολογική έχουν με τους σλάβους και είναι κυρίως απόγονοι Διναρικών, Ιλλυρικών και Θρακικών φύλων. Ακόμη όμως και εάν υπήρξαν, ήσαν ελάχιστες και περιορισμένες. Από τους Τούρκους όχι μόνον δεν δεχθήκαμε επιμειξίες, αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Οι Τούρκοι έχουν Ελληνικό αίμα και όχι οι Έλληνες τουρκικό.

Φυλετική ψυχή και Λαϊκές Παραδόσεις

Εκεί όμως όπου περίτρανα αποδεικνύεται η φυλετική συνέχεια των συγχρόνων Ελλήνων από τον μεγάλο εκείνο λαό, που δημιούργησε τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, είναι τα λαογραφικά και θρησκειολογικά στοιχεία του νεοτέρου πολιτισμού τους. Στοιχεία, που μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνος ήσαν πανταχού παρόντα στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων. Μέχρι που η αστικοποίηση και η καταστροφή του λαϊκού μας πολιτισμού από το κοσμοπολίτικο πρότυπο του καιρού μας ισοπέδωσε τα πάντα.

Πρώτος την παρατήρηση αυτή έκανε ο μέγας Λαογράφος Νικόλαος Πολίτης, που κατ’ ουσίαν απέδειξε, αντλώντας υλικό από τον απλό λαό, ότι οι Έλληνες του 19ου αιώνος εξακολουθούσαν να πιστεύουν σε νεράιδες, στοιχειά και δαιμόνια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που τα πίστευαν και οι αρχαίοι Έλληνες. Γιατί όμως, τα στοιχεία αυτά του λαϊκού πολιτισμού αποδεικνύουν ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων; Μα για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν ήταν δυνατόν, όντας ξένος λαός προς τους Αρχαίους Έλληνες, οι σύγχρονοι Έλληνες να διατηρήσουν μέσα στην ψυχή τους αυτά τα στοιχεία.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι λευκοί Αυστραλοί ή οι λευκοί Αμερικανοί, στην Ωκεανία ή στις ΗΠΑ, δεν πιστεύουν ούτε έχουν κρατήσει στον λαϊκό τους πολιτισμό τα στοιχεία εκείνα τα μυθικά, που πίστευαν οι ιθαγενείς λαοί των δύο ηπείρων. Αντίθετα, ο λαϊκός τους πολιτισμός είναι γεμάτος από ήθη και έθιμα της ευρωπαϊκής χώρας από την οποία προέρχονται.

Εάν λοιπόν, οι σημερινοί Έλληνες, δεν ήσαν απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, πως διεσώθησαν όλες αυτές οι πανάρχαιες παραδόσεις, όλη αυτή η πανάρχαια πίστη τους μέσα στην ψυχή τους;

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

51 thoughts on “Η Συνέχεια των Ελλήνων – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Μου έλεγε χθες ένας ηλικιωμένος που έζησε καταστάσεις και καταστάσεις στην χώρα μας ότι, αν οι Έλληνες δεν συσπειρωθούν γύρω από ένα πατριωτικό κόμμα, δεν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα.

  2. Ο Σαλβίνι στην Ιταλία δεν προσκυνάει την παγκοσμιοποίηση. Αυτός είναι πατριώτης, έτσι κάνουν οι πατριώτες, δεν κάθονται στα τέσσερα.

  3. Σε μία εποχή που η λαθρομετανάστευση αποτελεί και θέμα αλλά και πρόβλημα στην ταλαιπωρούμενη από πολλά προβλήματα Ελλάδα, πιστεύω ότι είναι χρήσιμο να μάθουμε τη θέση του Μαρξ περί του συγκεκριμένου θέματος:

    Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.
    Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.ΝΕΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ !!! Αντι να κανουν ΝΕΕΣ αποικιες …κανουν μεταναστευσεις με 'στημενους' πολεμους !!!
    Αλλα …..αυτη την φορα θα γεννουν σαν τα κουνελια και θα μας πνιξουν !!!
    Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία
    Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου.
    Η Α’ Διεθνής Ένωση Εργατών έβαλε πρακτικά τέλος στις μεθοδεύσεις των βιομηχάνων και υποχρέωνε τα συνδικάτα να διώχνουν τους ξένους εργάτες πίσω στις χώρες τους με το πρώτο καράβι.
    Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών.
    Ερώτηση..

    Πως γινεται να φευγουν οι Ελληνες , και να ερχονται οι λαθρομογγολοι στην θεση των Ελληνων….κ.χωρις Τσιπα;
    Πως γινεται οι Ελληνες να ΜΗΝ εχουν συνταξη ικανη να ζησουν ,(πολλες φορες και τρια ατομα με την ιδια)… και οι …πιθικοι που μαζευεις παλιοτομαρο, να εχουν 400ευρω ανα κεφαλι;
    Πως γινεται να εδωσαν το αιμα τους για την Μακεδονια μας χιλιαδες Ελληνες…και ΕΣΕΙΣ Κοτζια, αΤσιπε και λοιπη συμμορια , ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ…ΠΟΥ ΦΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ;….Πως;

    http://greeknation.blogspot.com/2018/06/blog-post_488.html

  4. Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018
    Ζάεφ: «Είμαι Μακεδόνας και καλώ όλους τους Μακεδόνες να πουν «ναι» στο δημοψήφισμα»

    Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ και η κυβέρνησή του άρχισαν την εκστρατεία για το «ναι» στο δημοψήφισμα για το όνομα της χώρας, που πιθανολογείται τον Οκτώβριο. «Είμαι Μακεδόνας και σας καλώ όλους, Μακεδόνες, Αλβανούς, Τούρκους, Σέρβους, Βλάχους, Ρομά, Βόσνιους και όλους τους άλλους, να πούμε ΝΑΙ στο μέλλον μας».

    Σημειώνει ο Ζόραν Ζάεφ στη σελίδα του στο Facebook, στην οποία παρουσιάζονται οι σχετικές αφίσες της έκκλησης του, σε επτά γλώσσες, των κύριων εθνοτήτων που απαρτίζουν τους «Μακεδόνες» του κράτους των Σκοπίων.

    (Στοιχεία από FB)


    The Hellenic Information Team

  5. E,όχι και ηλικιωμένος. Εντάξει ο αρχηγούλης μας δεν είναι νέος αλλά όχι κι ηλικιωμένος. Τι λένε αρχηγούλη;

  6. Καλά άσε πρωτα τα λόγια να τα κάνει έργα. Προς το παρόν δεν έχω δει να έχει κάνει τίποτα για τα 5 εκατομμύρια Ιταλούς που είναι σε ακραία φτώχια. Και μη βιαστείς να γράψεις ότι είναι νωρίς ακόμη γιατι το ίδιο θα σου γράψω κι εγώ για το αν προσκυνάει τους καπιταλιστές.

  7. ΠΙΘΗΚΟΜΑΣΟΝΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΦΟΥΛ ΚΑΙ "ΖΗΤΩ" Ο ΤΣΑΠΕΛΑΣ.

  8. Δεν μας είπαν όμως η Χ.Α και το ΚΚΕ,ΓΙΑΤΙ δεν απέσυραν τους βουλευτές τους της επικράτειας για να πάμε σε εκλογές εν όψει του Μακεδονικού???Τι περιμένουν,να γίνει και η μεγάλη Αλβανία,μεγάλη Βουλγαρία και φυσικά η Τουρκική Θράκη!???Να τελειώσουν την αποστολή τους οι προδότες πρώτα και μετά θα φωνάξουν?Πατριωτικές φανφάρες και μεγάλα λόγια τα χορτάσαμε,στην πράξη δεν βλέπουμε κάτι!!!Καλά παίζουν όλοι τον ρόλο τους στην πλάτη του Έλληνα…

  9. στου περιστεροχεσμενου το μαντρι
    μαζευτηκαν πολλοι και πολλεs….
    διαγωνισμο να κανουν στην Πιπα
    στο Τσιμπουκι στο κοτερο ANGOREA
    στον Αλιμο ολιγοντι πουλεs..
    κριμα που τον καταεχεσε το πτηνο
    απο το πωπουδακι του αφοδευσε ενα
    μικρο σκατο και χλααααατs ευθυs τον
    καταεχεσε τον βαψωμαλια αγραματω χωντρω
    και τα περιστεροχεσμενα ολα μαζι κραζανε
    σκατα ειναι αυτα που πεσανε απο τον ουρανο;
    ο αδωνοπρωκτοs τουs ειπε με υφοs σοβαρο
    σηκωστε τα ματακια σαs ψηλα στον ουρανο
    το βλεπετε εκεινο το πτηνο;
    απο το πωπουδακι του επεσε το σκατο……

  10. ΄Αντε και γίνονται εκλογές. Θα φύγει ο φίλος του Μπούλη και θα 'ρθει ο Κούλης.Μεγάλη διαφορά. Κι άσε τα άλλα που μαζί τα ψήφισαν Συριζανέλ και ΝΔ. ι οπότε η ΝΔ θα συνεχίσει από κει που σταμάτησε ο Συριζανελ. Στο μακεδονικο εσύ πιστεύεις ότι ο Κούλης θα ψηφίσει κάτι άλλο; τον κόβεις για κάτι τέτοιο; Πατριωτικές φανφάρες και μεγάλα λόγια σίγουρα χορτάσαμε κι απ' τον φίλο του Μπούλη και απ' τον Μπούλη και απ' τον Κούλη. Στην αντιπολίτευση όμως. ΄Οχι όταν κυβερνούσαν. Οπότε σίγουρα παίζουν καλά το ρόλο τους όσοι μας λένε ότι οι εκλογές θα μας σώσουν.

  11. Αρχηγούληηηηηηηηηη!!!!Αχ, δεν μας καταλαβαίνουν εμάς τους κάργα κι απερισκεπτα πατριώτες. Ρε σεις κοθόνια αν θέλετε να πειστείτε για το ότι ερχόμαστε κατευθείαν απ' τους αρχαίους κοιτάξτε τον αρχηγούλη μας. Πιστό δείγμα αρχαίου ΄Ελληνος. Ψηλος, ως το ταβάνι, λυγερός, με σώμα μυώδες και καλογυμνασμένο ωσαν τους Σπαρτιάτες, μπόλικα μαλλιά περιπλεγμένα σε χοντρούς βόστρυχους, ριγμένα στους ώμους του, ίδιος κούρος της Αρχαίας Αθήνας, κι αυτή η μύτη του αρχαιοελληνική ίδια με του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μύτη που κληρονόμησε κι η Κλεοπάτρα που ως γνωστόν ήτο παλιοχαρακτήρας αλλά με πολύ ωραία μύτη σύμφωνα και με το δρυίδη του Οβελίξ. Νους υγιής εν σώματι υγιεί που λέγαν κι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Αυτό είναι κι ο αρχηγούλης μας.

  12. 8.31
    Βλέπω ότι δεν σου αρέσουν αυτοί που κάνουν πράξη όσα υποσχέθηκαν π.χ. ο Σαλβίνι.
    Σου αρέσουν εκείνοι που … σχίζουν μνημόνια ή μετατρέπουν το ΝΑΙ στο δημψήφισμα σε … ΟΧΙ και αντιστρόφως.
    Για τα εκατομμύρια των φτωχών δεν μπορεί να κάνει τίποτε ο Σαλβίνι, μόνο οι δικοί μας πολιτικοί, αυτοί του συνταγματικού τόξου, μπορούν να ανακουφίσουν τους λαούς, ήδη τον δικό μας τον λαό τον ανακούφισαν με τα … μνημόνια.
    Έχεις δίκαιο, ο Σαλβίνι δεν αξίζει μία μπροστά στους δικούς μας πολιτικούς !

  13. Ευτυχώς δεν έμοιασε εσένα. Αλίμονο αν σε έμοιαζε.

  14. 8:31 μ.μ.
    Τους πολιτικούς τους αξιολογούμε με βάση αυτά που πράττουν. Με αυτά που πράττει ο Σαλβίνι παίρνει άριστα.
    Μακάρι να είχαμε κι εμείς ένα Σαλβίνι στην κυβέρνηση.

  15. Νομίζω ότι η Χρυσή Αυγή έχει τις ποιο ξεκάθαρες θέσει στα Εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα.

  16. 9:54 η ηλιθιότητα σιαμαία αδερφή σου

  17. @10.15
    Αν απ' αυτά που έγραψα κατάλαβες ότι συμφωνώ με το σύριζα ή με όσους μας έχουν κυβερνήσει, είσαι άξιος της μοίρας σου και αυτών που ψηφίζεις. Και ναι, τους πολιτικούς τους αξιολογούμε σύμφωνα με αυτά που πράττουν. Ο κ.Σαλβίνι δεν έχει πράξει τίποτα. Η Ιταλία έλεγε ότι δε θα πάει στη σύνοδο κι όμως μια χαρά σύρθηκε σε αυτή. Κι ο πρωθυπουργός της μια χαρά δέχθηκε τα σχέδια αμυνας και τους άλλους σχεδιασμούς της ΕΕ. Αυτά δεν είναι σχέδια της παγκοσμιοποίησης όπως την αποκαλείς; Ποιανού ήταν; Των λαών της; Εδω τι έγινε; Μια χαρά όλα;

  18. αρη που τις βρισκεις ολες αυτες τις μαλακιες με κωδικο στον εγκεφαλο κυκλοφορεις;

    μεγιστιας

  19. ΧΑΜΠΕΡ ΡΕΖΙΛ
    "ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ"& "ΣΚΙΑΧΤΡΟ
    "Τον Μυλωνακη Κλαιγανε &…
    "Ο ΧΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΙΑΤΙΣΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΣΤΡΑ"

    Master Quiz:ο καμπουρηs ψευτομποντυμπιλντερ καταδικασμενοs οφσοροδοξοs ΜΙΖΑΣ ΝΟΝΟΣ το κουδουνισμενο χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs ο καθετηραs πραμα πραματι παρ ολιγο διγαμοs τηs ζωηρηs αννουλαs με το φουξια λουρακι στο ρολοι..ο πρωην ιδιοκτητηs σχοληs μανεκεν και προωθητηs μοντελων…………σαβανοτσεπηs 840 μηνων πατατοφαγοs κατα κοσμον ο κουασιμοδοs-εφιαλτηs κ@λοs του παπαδημιου

  20. Δεν είπα ΦΙΛΕ ΜΟΥ 9:40 ότι θα γίνει κάτι με εκλογές.Η εποχή που μετραγε η ψήφος του λαου έχει χαθεί εδώ και πολλά χρόνια!!!Όποιον θέλουν πλέον βγάζουν οί Εβραιομασωνοι.Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη λοιπόν.Δεν προβληματιζεσαι ομως που δεν έπραξαν (ΧΑ,ΚΚΕ)ούτε αυτό που είπα παραπάνω τώρα που ο λαός βράζει,ψάχνει έναν σωτήρα!??Πάνω από 20% θα έπαιρναν και θα είχαν μεγάλη δύναμη να ανατρέψουν την κατάσταση,όπως υποστηρίζουν άλλωστε!!!Δεν σου κινεί την περιέργεια η ξαφνική ανάληψη ευθύνης για τον φόνο του Φυσσα απο τον Μιχαλολιακο!??Η Παπαρήγα γιατί βγήκε και είπε κάποτε ότι δεν θέλουν να είναι κυβέρνηση!!Και σαλταρησαν οι κομμουνιστές!??Ξέρεις ποιος είναι δικηγόρος (ένας από τους τέσσερεις)του Μιχαλολιακου?Κοέν!!Σου λέει κάτι?κάτι σαν..Ισραήλ ας πούμε!??Δυστυχώς για τον λαό ΦΙΛΕ ΜΟΥ έχουν ορισμένο ρόλο,ένα ποσοστό να είναι αρκετό και σταθερό!Για να είναι στην Βουλή και να παίζουν Το παιχνίδι του καλού και κακού μπάτσου και στάχτη στα μάτια του λαού που πάντα ελπίζει!!Να εμπεδωσεις,μιας και έχεις καταλάβει για τις εκλογές,ότι κόμμα που δεν έχει χρίσμα από τους εβραιομασωνους δεν βλέπει ούτε με κυαλι την Βουλή!!!τελεία και παύλα! !!!!

  21. 10.33
    Αν έχεις ενημέρωση από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει η παγκοσμιοποίηση, συμφωνώ με αυτά που λες, δεν έπραξε τίποτε ο Σαλβίνι. Μάλιστα κάλεσε όλους, όσοι θέλουν να μεταναστεύσουν, να προτιμήσουν την Ιταλία !!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή ο Σαλβίνι υπακούει στις εντολές της παγκοσμιοποίησης για ανοιχτά σύνορα.
    Πες μας εσύ τι ψηφίζεις;
    Εγώ ψηφίζω εναντίον της παγκοσμιοποίησης. Ψηφίζω Σαλβίνι-δες.

  22. εμεις και η κυβερνηση πιστευω, .. ότι ειμαστε οι παγκοσμιοι Πρωταθλητες στο ξεπουλημα του εδάφους μας , και της ελευθερίας μας … και επειδη δεν εχουμε τι αλλο να κανουμε,πληκτρολογουμε ασυστολα και με μανια τις ηλιθιες σκεψεις μας,για να παριστανουμε τους ηρωες ικανοποιοντας τον εγωισμο μας, για οτι δεν μπορουμε να κανουμε στη πραξη…αυτο το γνωριζει το συστημα εδω και πενηντα χρονια ..και μας δουλευουν ψιλο γαζι,
    ολοι μηδενος εξαιρουμενου !!

  23. Αφού, όπως λες βγάζουν οι λεγάμενοι όποιον θέλουν αυτοί, γιατί η Χρυσή Αυγή δεν ανεβαίνει στην εξουσία, αλλά χαντακώνεται; Δεν πάει με τα νερά τους;;
    Διευκρίνισε το συγκεκριμένο θέμα.

  24. Εσύ συμμετείχες στα εθνικά συλλαλητήρια, όπως εμείς οι εκατοντάδες πατριώτες; Όταν εμείς εκδηλώναμε την αγάπη για την Μακεδονία μας εσύ πληκτρολογούσες;

  25. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ Ε ΣΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΧΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ'ΓΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
    ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΛΙΩΣΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΞΕΦΤΟΜΑΙ
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

  26. μακαρι να μπορουσες να καταλαβεις το σχολιο μου,ισως αν το ξαναδιαβασεις προσεκτικα βγαλεις καποιο νοημα … και οσον αφορα τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ..εκει θα ειμαι αυριο μετα απο μεγαλο ταξιδι

  27. Αρης η Πατεράκης η Ευταξίας η Μεγιστίας΄
    ΄Αγγελική και το λουρί της Σωράγιας

  28. @΄Αρης από 9.40
    Πρώτα πρώτα με τη χρυσή αυγή μη με ανακατεύεις. Το θεωρώ προσβολή να με πουν χρυσαυγίτη. Η Παπαρήγα δεν είπε ότι δε θέλει το ΚΚΕ να κυβερνήσει. Είπε και πολύ σωστά, ότι δεν παίρνει μέρος σε κυβερνήσεις αστικές μέσα στα πλαίσια του καπιταλισμού όταν κι ο ίδιος ο λαός είναι αντιπολιτευση. Πολύ καλά έκανε, και δε σαλτάρησαν οι κομμουνιστές μη φοβάσαι. Οι κομμουνιστές στέκονται όρθιοι στα σωματεία τους, παλεύουν μέσα από αυτά για τη συσπείρωση του λαού και την ετοιμασία της εργατικής τάξης να πάρει την εξουσία. Αν δεχόταν το ΚΚΕ να κυβερνήσει με το Σύριζα δε θα μπορούσε να καλεί τον λαό να αντισταθεί σ' αυτά που φέρνει η αριστεροακροδεξιά κυβέρνηση. Αφού θα ήταν και το ίδιο στην κυβέρνηση. Και φυσικά δε θα μπορούσε να αποτρέψει τον σύριζα απ' αυτά που κάνει εφ' όσον εδώ δεν κατάφεραν να τον αποτρέψουν οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του. Θυμάσαι τι έγινε με το δημοψήφισμα που ακόμη κι οι χρυσαυγίτες ψηφίσαν το "Οχι του Τσίπρα". Ο ρόλος του ΚΚΕ λοιπόν δεν είναι να μπαίνει σε αστικές κυβερνήσεις γιατί έτσι κι αλλιώς στον καπιταλισμό ο λαός είναι στην αντιπολίτευση. Ο ρόλος του είναι να ετοιμάσει τον ελληνικό λαό και το πιο πρωτοπόρο κομμάτι του την εργατική τάξη να πάρει την εξουσία. Κι αυτό δεν κρίνεται στις εκλογές. Στους δρόμους θα κριθεί. Στο αντιπάλεμα με την αστική τάξη. Γεια σου τώρα και σου εύχομαι να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου.

  29. @10.15
    Αν με έμοιαζε δε θα ήταν πιστό αντίγραφο ενός αρχαιοελληνα. Θα ήταν πιστό αντίγραφο δικό μου. Τώρα αν εσύ δεν πιστεύεις ότι είναι ο αρχηγούλης πιστό αντίγραφο του αρχαιοέλληνα, δικαίωμά σου. Και πες στον σιαμαίο αδελφό σου στον 10.31 να μην τσαντίζεται γιατί θα του χαλάσει το μανικιούρ.

  30. Αγαπητέ 10:54 σου είπα,ο ρόλος του καλού και του καλού μπάτσου,σκέψου το λίγο μακρύτερα και τα συμπεράσματα δικά σου.Άλλωστε κάθε γνώμη δεκτή και μοναδική!!!Καλό βραδυ

  31. Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018
    NOMIZOYN TEΛΕΙΩΣΑΜΕ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ !! ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ !! ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.ΔΥΝΑΤΑ, ΜΑΧΗΤΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Η «συμφωνία της Υποταγής» για την Μακεδονία, Δ Ε Ν ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !! ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !! Βιντεο του : ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΙΝΗ…

    Μπήκαν οι υπογραφές παραχώρησης Πατρίδας, Ιθαγένειας & γλώσσας στην FYROM, την 17-6-2018, την ώρα που στο Πισοδέρι απλοί Έλληνες πατριώτες διαδηλωτές δέχονταν πλήθος χημικών ουσιών και κείτονταν αιμόφυρτοι στους δρόμους…από τότε η κυβέρνηση αγνοεί τα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαδηλώνουν καθημερινά …
    Λινκ για όλα τα βιντεο :

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ :
    Θεσσαλονικη 1/7 Κυριακή
    στις 19.00 στο άγαλμα Βενιζέλου
    Αθήνα 1/7 Κυριακή
    Στις 6.00 στο Σύνταγμα
    Στην Σαντορίνη Κυριακή
    Στις 7.00 στον Τίμιο Σταυρό Περισσα
    Στα Γιαννιτσα 2/7 Δευτέρα
    Στις 7.00 στο άγαλμα Μ.Αλεξάνδρου
    Στα Χανιά 8/7 Κυριακή
    Στις 7.00 στην πλατεία Αγοράς
    Στο Ηράκλειο Κρήτης 8/7 Κυριακή
    Στις 7.00 πλατεία Ελευθερίας
    Στην Καστοριά 1/7 Κυριακή
    Στις 7.00 έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
    Στην Βεργινα 9/7 Δευτέρα
    Στις 7.30
    Στην Ρόδο 8/7 Κυριακή
    Στις 10.00 πρωί στο δημαρχείο
    Στην Θεσσαλονικη 2/7 Δευτέρα
    Στις 8.00 Βράδυ μοτοπορεία
    Στην Κοζάνη 5/7 Πέμπτη
    ( αναμένουμε λεπτομέρειες )
    Στην ΦΛΩΡΙΝΑ 2/7 Δευτέρα
    Στις 7.00 πλατεία Μοδή Γεωργίου
    Στην Δράμα 2/7 Δευτέρα
    Στις 20:00 Πλατεία Ελευθερίας
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
    Το καφενείο της Βουλης

    πηγη:skeftomaste ellhnika

  32. @10.44
    Δηλαδή το ότι η Ιταλία όπως κι οι άλλες χώρες της ΕΕ όντας και μέλη του ΝΑΤΟ παίρνουν μέρος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στους πολέμους που δημιουργούν πρόσφυγες δε σου λέει τίποτα έτσι; Γιατί ο κ. Σαλβίνι δε φωνάζει να σταματήσει ο πόλεμος στη Συρια και στις γύρω περιοχές για να γυρίσουν οι άνθρωποι στην πατρίδα τους; Για τον απλούστατο λόγο ότι οι αστοί στην Ιταλία όπως και εδώ στην Ελλάδα κι αλλού θέλουν μερίδιο απ' τα λάφυρα του πολέμου. Κι αν ο κ. Σαλβίνι ή ο οποιοσδήποτε κ. Σαλβίνι που έχει εκλεγεί με την δική τους υποστήριξη μιλήσει δε θα τον ξαναϋποστηρίξουν. Και για σένα απ΄' ό,τι κατάλαβα όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα δημιουργούν οι πρόσφυγες. ΄Οχι οι πλούσιοι που θέλουν να ξαναμοιράσουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές. Και φυσικά να βγάλουν το μεγαλύτερο κέρδος. Αυτό θα σου πω και αν θες κράτησέ το αν θες πέταξέ το, δεν έγινε και τίποτα, αλλωστε δεν ξέρω τι είσαι, αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να φύγουν οι πρόσφυγες και πιστεύεις ότι ετσι θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα, ο κ. Σαλβίνι κι ο κάθε κ. Σαλβίνι πολύ σύντομα θα σε απογοητεύσει. ΄Οπως είναι σίγουρο ότι θα απογοητεύσει και τον ιταλικό λαό. ΄Αλλωστε κι ο Χίτλερ με κάτι τέτοια κορόιδεψε τον γερμανικό λαό ενώ με τους πλούσιους τα είχε κάνει πλακάκια. Και ξέρουμε την κατάληξη που είχε η ιστορία, έτσι δεν είναι;
    Α, και ψηφίζω ΚΚΕ. Ενάντια στον καπιταλισμό σε όλες του τις εκφάνσεις. Και δεν μου απάντησες αν για σένα το ότι η Ιταλία δέχτηκε τα σχέδια άμυνας και οινονομίας που συζητήθηκαν απ' την ΕΕ στη σύνοδο δεν δείχνει ότι μια χαρά τα βρίσκει με την παγκοσμιοποίηση όπως την αποκαλείς. ΄Αντε γεια!!!

  33. @@ 11/23 ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΡΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ Ε.ΣΥ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ
    ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

  34. 11.54
    Εσύ δεν γνωρίζεις την πραγματικότητα, γνωρίζεις την σταλινική προπαγάνδα.
    1) Ο πόλεμος στην Συρία τελείωσε με συντριπτική ήττα των τζιχαντιστών.
    2) Ο Σαλβίνι δεν πήρε μέρος σε κανένα πόλεμο του ΝΑΤΟ εναντίον οποιουδήποτε κράτους.
    3) Ο Σαλβίνι πάει κόντρα στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης. Η παγκοσμιοποίηση έχει ως στόχο την οικονομική και ηθική εξαθλίωση των λαών ώστε να υποδουλωθούν πανεύκολα στο διεθνές οικονομικό κεφάλαιο που κινεί τα νήματα της παγκοσμιοποίησης.
    4) Η παγκοσμιοποίηση αγκαλιάζει όλα τα κόμματα, αριστερά και δεξιά, απεχθάνεται όμως τα πατριωτικά, γιατί μόνο αυτά αντιδρούν στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης.
    5) Βλέπε το μίσος του δισεκατομυριούχου Σόρος για τα πατριωτικά κόμματα που επικράτησαν στην Αυστρία, στην Ουγγαρία και την Ιταλία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για μένα να συμβαδίζω με τα συμφέροντα του Σόρος. Εσύ νιώθεις ντροπή;
    Γιατί ο Σόρος είναι φανατικός υποστηρικτής των εξ Ανατολής και εξ Αφρικής μεταναστών;
    6) Ο Σαλβίνι μέχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύσει. Εσύ επιθυμείς να με απογοητεύσει; Δηλαδή θέλεις να πάει με τα ''νερά'' της παγκοσμιοποίησης;

  35. 11.23 μμ
    Μου άρεσαν αυτά που είπες, δηλαδή ότι το ΚΚΕ είναι στον αγώνα υπέρ των εργαζομένων.
    Διάβασε όμως πρώτα αυτά και ξαναγράψε το προηγούμενο σχόλιό σου, μου αρέσουν να ακούω τα περί αγώνων για τους εργαζόμενους !!!

    Υπερασπίζεται τους εργαζόμενους;
    Βλέπε εδώ;
    zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=449774&cid=122

    Είναι ενάντια του κεφαλαίου και της πλουτοκρατίας;
    Βλέπε εδώ;
    freedomvoicegr.blogspot.gr/2015/02/coca-cola.html

    https://www.youtube.com/watch?v=TZi18QZxQwc

  36. 11.26
    Η Χρυσή Αυγή απ' ό,τι κατάλαβα σου προκαλεί απερίγραπτα μεγάλο πόνο. Σου εύχομαι περαστικά.

  37. 11:11 μ.μ.
    Ξαναδιάβασα το σχόλιό σου και έβγαλα το συμπέρασμα ότι αυτά που γράφεις είναι αλλοπρόσαλλα.

    Από τη μια μεριά κατηγορείς τους πατριώτες ''μηδενός εξαιρουμένου'', δηλαδή και τον εαυτό σου και από την άλλη μας λες ότι και συ στην πράξη θα δείξεις τον πατριωτισμό σου για την Μακεδονία, όπως ακριβώς κι εμείς οι εκατοντάδες χιλιάδες πατριώτες που δείξαμε στην πράξη, στα συλλαλητήρια, την αγάπη μας στην πατρίδα. Σημειωτέον ότι στο σχόλιό σου μας κατηγορείς για απραξία, όπως και τον εαυτό σου, δηλαδή ''μηδενός εξαιρουμένου'' !

  38. Έδωσες απάντηση με μηδέν βαρύτητα. Περίμενα κάποια απάντηση με επιχειρήματα, κάποια απάντηση που θα στηρίζει ή θα αποδεικνύει τα λεγόμενά σου. Λόγια του αέρα είναι εύκολο να λέει οποιοσδήποτε. Καλημέρα.

  39. Μερικοί ακούνε τις λέξεις Ορθοδοξία και Πατρίδα και βγάζουν σπυράκια.

  40. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΟΦΙΑ ΠΡΩΚΤΟΔΕΙΣΗ ΣΦΥΡΙΖΟΚΛΑΝΑ
    "ΞΕΧΑΙΡΒΑΛΙΩΤΗΣ με τα 19 ΑΚΙΝΗΤΑ"
    Του γαρουφου του κανελου ο αποπατοs αρθρογραφοs
    ο μπουγατσαs κυδωνιατηs η αστρατευτη κουραδα μπουρδεs
    μπαρουφεs κλανιεs πορδεs αμολαει αραδα η βρωμοκουραδα
    σε μια γωνια καθοτανε την νανσυ χοντροκολα ολημεριs
    σκεφτοτανε αραγε στον τουρλωμενο τηs πρωκτο εκει ειs
    μπρουξελαs ποιοs τα @ρχιδι@ του να βαζει στο βρωμερο
    αιδοιο τηs τον π@υτσο του να βαζει και η χοντροκωλα
    νανσυ απο την κ@υλα την πολλη τον π@υτσο τον αρπαζει
    και με απιστευτη ηδονη στο στομα τηs τον βαζει τον
    γλυφει τον ρουφα και αναστεναζει θυμαται τον κερατα
    και με μανια τα @ρχιδι@ τα ρουφα χλατσα χλουτσα και
    απο τα ψ@λοχυματα γινεται λουτσα,,,,,,λα.ο.σ λα.οs και
    ΛΑγΟΣ απο πισω και απο εμπροs αναστεναξε σταs ευρωπαs
    τηs νανσυ ο πρωκτοs καμαρι τοχει ο χοντροs ασπροπροσωπο
    τον εβγαλε τηs χοντροκολαs ο πωποs..

  41. Η ιστορία διδάσκει.
    Όταν στην Αμερική έφθασαν λίγοι μετανάστες από την Ευρώπη, όλα εκεί πήγαιναν όμορφα και ωραία και οι ντόπιοι Ινδιάνοι τους καλοδέχονταν.
    Όταν όμως οι Ευρωπαίοι μετανάστες έγιναν πολλοί και αισθάνθηκαν ότι είναι δυνατοί, ξεκλήρισαν τους ντόπιους, τους γηγενείς κατοίκους, δηλαδή τους Ινδιάνους.
    Τι δεν καταλαβαίνεις;

  42. Τώρα βλέπουμε ινδιάνους μόνο στα καουμπόικα κινηματογραφικά έργα. Μήπως καμαρώνετε εσείς οι προοδευτικοί γι' αυτά;

  43. ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ …. ΦΘΑΝΟΥΝ.

  44. Κοψε βρε αγορι μου εσενα λεω 8,24 (η μπας και εισαι καμια καριολα αναρχοαπλυτη με σπυρια? δεν πιστευω) κοψε λοιπον σου ξαναλεω τα κλυσματα με ραψανης παντα ποιοτης 3ΑΑΑ δεν βλεπεις σε ξεκωλιασανε εχει και ζεστεσ τωρα. Ενταξει εχεις ''βαρος'' με την Χρυση Αυγη Το καταλαβαινω αλλα προσεξε και τα κωλοβαρδουλα σου την υγεια σου τα εσπασες ολα αμαν πια! Κλυσμα κλυσμα τιποτα δεν αφησες τιποτα….

  45. HΣΥΧΑΣΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΔΙΟ ΗΣΥΧΑΣΕ…..ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΙΑΡ ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ ΚΛΑΝΙΑ ΣΟΥ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΛΥΣΜΑ ΜΕ ΡΑΨΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΣ 3ΑΑΑ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΠΟΡΔΟ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΣΑΤΣΑΡΕΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ΚΛΠ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΑΕΙΙΙΙ !!!

  46. Αδιάφορο. Απολύτως αδιάφορο.

  47. Ε, ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΌΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

  48. ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΝΔΟΙ.

Comments are closed.