Α.Τσίπρας: «Έκλεισε ένας κύκλος – Επιστρέφουμε στην κανονικότητα σε μια νέα εποχή»

«Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία», τόνισε ο πρωθυπουργός, σε αποκλειστική δήλωσή του στην εφημερίδα «Αυγή».

«Ενας μεγάλος και οδυνηρός κύκλος έκλεισε. Μια νέα εποχή για τη χώρα ξεκίνησε», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και υπογράμμισε ότι «τα οφέλη από αυτή την επάνοδο στην κανονικότητα πρέπει να γίνουν αισθητά στην κοινωνία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Μιλώντας για τις προτεραιότητες της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα, τόνισε: «Πρώτη μας φροντίδα, λοιπόν, από εδώ και εμπρός είναι η στήριξη της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, η φορολογική ελάφρυνση για αυτούς που σήκωσαν το βάρος της κρίσης, οι στοχευμένες ενισχύσεις στα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα.

Στόχος μας όμως είναι και η εδραίωση της δημοκρατίας και της διαφάνειας στη χώρα μας, που εξαιτίας της διαφθοράς του παλιού πολιτικού συστήματος οδηγήθηκε σε μια βαθιά και παρατεταμένη κρίση».

Ο κ. Τσίπρας κατέληξε αναφέροντας ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να παλεύει καθώς κέρδισε μια μάχη αλλά έχει ακόμη πολλές μπροστά της.

loading...

10 thoughts on “Α.Τσίπρας: «Έκλεισε ένας κύκλος – Επιστρέφουμε στην κανονικότητα σε μια νέα εποχή»

  1. Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018
    Του αρέσει το πολυπολιτισμικό Λονδίνο. Έχει όμορφα μαγαζιά. Καλή και ακριβή ζωή. Glamour και περιπέτεια. Εννοείται μακριά από τα γίδια της Ελλάδας…. Εννοείται μακριά από τα παρακμιακά μαγαζιά της Αθήνας ( έλιωσαν από τις μολότοφ της προοδευτικής αριστεράς). Τι κακό έχουν οι μολότοφ αλήθεια; Στις ελληνικές επιχειρήσεις επέβαλε μόνιμα capital controls….την οικονομία την κατέστρεψε με άθλια ψέματα…. αύξησε με μανία το χρέος, τον κοσμάκη τον ρήμαξε με αιώνια λιτότητα….μέλλον ανύπαρκτο για τους νέους…. "έδωσε" με ιδεολογική ηδονή την Μακεδονία παίρνοντας ως δώρο μια γραβάτα. Στην αγαπημένη Αγγλία του Βαρουφάκη, του Τσακαλώτου, του Χουλιαράκη…του sir Μαρκεζίνη…..Στην κεφάτη Αγγλία του πρίγκιπα Charles γεμίζουμε τις μπαταρίες μας…
    Έχει σκάσει η Μπέτυ στην Αθήνα δίπλα στα γίδια και με βαριά καρδιά, σκεπτόμενη τους φτωχομπινέδες πίσω της, έκανε μια απόδραση στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο… θα προτιμούσε το πιο χλιδάτο Καράκας αλλά πέφτει λίγο μακριά….

    Μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την οικογένεια του, σε χαλαρές στιγμές και σπορ ντύσιμο πολιτιστικό κέντρο Southbank Centre του Λονδίνου. Πρόκειται για την περιοχή όπου είναι το London eye, με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα και τις πιο εξέχουσες πολιτιστικές δραστηριότητες του Λονδίνου.

    Τη φώτο που αναρτήθηκε στο Facebook, αναδημοσίευσε στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Κουτσομύτης.

    Ο Αλέξης έβαλε λοιπόν τη γραβάτα του… και έφυγε για Λονδίνο όπου η οικογένειά του θα παραμείνει για αρκετές μέρες, αφού ο ίδιος θα πάει σήμερα στις Βρυξέλλες για τη μίνι σύνοδο για το προσφυγικό και θα επιστρέψει στο Λονδίνο όπου θα έχει συνάντηση με την πρωθυπουργό της χώρας, Τερέζα Μέι, καθώς και με τον αρχηγό του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν.

    Όπως φαίνεται θέλησε να εκμεταλλευτεί και το Σαββατοκύριακο και πήγε την οικογένεια στο Λονδίνο τρεις μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο ταξίδι προκειμένου η Μπέτυ να πάρει μια τζούρα πολιτισμού αφού έχει πήξει με τα γίδια στην Αθήνα.
    http://perimajestic.blogspot.com/2018/06/glamour-capital-controls.html

  2. ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

  3. Απόσπασμα από την παράσταση, "Ο τσίπρας πρωθυπουργός".

    τσίπρας: " Μην με τραβάς , θα μου την σκίσεις την γραβάτα!"
    Χατζηαβάτης: "Μα αφού δεν φοράς γραβάτα…!".
    τσίπρας: "Αν φορούσα, δεν θα μου την έσκιζες;"…

  4. POIA KANONIKTHTA RE PAPARARXIDA? ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 2430 ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΑ 1089 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΠΑΩ 850 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ?

  5. μη στεναχωριεσαι συνελληνα κανε υπομονη παλι με χρονια με καιρους παλι του Σωρρα θαναι … οπου ναναι βγαινει απο τη φυλακη και πρωταγωνιστει στα πραγματα αναγνωριζεται παγκοσμιος ηγετης ΘΕΟΣ και η συνταξη σου θα επανελθει οπως ηταν πριν και πιο μεγαλη υπολογισε γυρω στις 7.500 χιλιαρικα ευρωπουλα.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    Ο ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  6. Τσίπρας: ο χαμογελαστός μαλακας,δεν μπορω να καταλαβω εχει αίσθηση με την πραγματικότητα;; Εχει υποδουλώσει τους ελληνες για πόσα ακομη χρονια και συνεχίζει να μας δουλεύει!!!

  7. Ειλικρινά βγαίνω έξω από τα ρούχα μου,όταν ακούω τέτοιους πανηγυρικους λόγους,για δήθεν καινούργια μέρα,για δήθεν καθαρή έξοδο,για ανάπτυξη,και άλλες τέτοιες γελειότητες.
    Περάσαν τρία χρόνια που είσαστε στην εξουσί,και το παραμύθιασμα στον λαό συνεχίζεται. Μήπως ζείτε σε άλλη χώρα; Σε άλλο πλανήτη; Δεν βλέπετε τί γίνεται γύρω σας; Αυτοί που ανέκαθεν τα είχαν,έγιναν πλουσιώτεροι,σε αντίθεση με όλους εμάς,που άλλαξε άρδην η ζωή μας,αν λέγεται ζωή αυτό που κάνουμε οι περισσότεροι.
    Θα βοηθήσουμε λέτε αυτούς που επλήγησαν περισσότερο κατά την διάρκεια της κρίσης. Ποιοι να είναι άραγε αυτοί; Με τί κριτήρια τους καθορίζετε; Εχετε συναίσθηση της οικονομικής κατάστασης των οικογενειών; Δεν καταλαβαίνετε ότι ο λογαριασμός δεν βγαίνει,με τόσες φοροκαταιγίδες; Τα εισοδήματα μισθοτών και συνταξιουχων,όχι δεν πρέπει επ ουδενί να μειωθουν,αλλά αντίθετα πρέπει να ενισχυθουν διότι είναι ο κλάδος που επλήγει περισσότερο,και επίσης ανέκαθεν,το δημόσιο,είχε την σίγουρη πηγη αφαίμαξης απ αυτές τις κατηγορίες,που κακά τα ψέματα,αν δεν έχουν αυτοί να καταναλώσουν νεκρώνει η αγορά.
    Αν θέλετε αληθινή ανάπτυξη στον τόπο,και όχι φούμαρα,με δωράκια στους "ετοιμοθάνατους",πρέπει να ενισχύσετε τα εισοδήματα,τουλάχιστον έως 20000 ετησίως. Αν δεν το κάνετε,τα ληξιπρόθεσμα χρέη θα συνεχίσουν να διογκώνονται,τα φέσια θα πηγαίνουν σύννεφο,και κατά τα άλλα θα είμαστε μια όμορφη ηλιόλουστη χώρα,αν μας το επιτρέψουν οι εταίροι μας.

Comments are closed.