Το γραφείο του πρωθυπουργού χαρακτηρίζει «φασίστες και εθνικιστές όσους αντιδρούν» – «Παίρνουμε πίσω τη Μακεδονία»!

Νέο παραλήρημα από το γραφείο του πρωθυπουργού καθώς μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Α.Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, προκειμένου να στηρίξει την επονείδειστη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων χαρακτηρίζει και πάλι
«φασίστες και εθνικιστές όσους αντιδρούν» και ότι «Παίρνουμε πίσω το Μακεδονία και την ιστορία μας»!

Μάλιστα στην ανάρτηση ο Ν.Καρανίκας δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα να στέκεται περήφανα μπροστά από μια ελληνική Σημαία προφανώς θέλοντας να του προσδώσει χαρακτηριστικά εθνικού ήρωα.

Φυσικά δεν λείπουν τα σχόλια από χρήστες του FB, στα οποία επίσης απαντά ο κ. Καρανίκας. Όπως για παράδειγμα σε έναν χρήστη ο οποίος τον ρωτά «τι δεν καταλαβαίνει ο Αλέξης από το ότι ο λαός δεν θέλει» με τον Νίκο Καρανίκα να σημειώνει:

«Ποιος λαός; όλος; μισός; λίγος; με σταθερή άποψη που προέκυψε απο την γνώση; Δηλαδή επειδή οι μαφιόζοι και οι διεφθαρμένοι πατριδοκάπηλοι βγάζουν λεφτά και εξουσία από τα ανιστόρητα , θα πρέπει ο οργανωμένος και συντεταγμένος λαός να ακούσει τους μαφιόζους που επηρεάζουν λόγω των ΜΜΕ τον Λαό; Δηλαδή ο λαός μετρήθηκε; Οχι. Απλά μετριούνται όλοι οι εθνικιστές και φασίστες παρασέρνοντας τα αισθήματα του λαού της Β.Ελλαδας και όχι μόνο».

Ο Νίκος Καρανίκας επανήλθε και με άλλες αναρτήσεις στη συνέχεια, με την τελευταία από αυτή να έχει τον ενδεικτικό τίτλο «Παίρνουμε πίσω την ιστορία μας» και να αναφέρεται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή», η οποία κάνει λόγο για συμφωνία σταθμό για σταθερότητα και ασφάλεια. 

loading...

8 thoughts on “Το γραφείο του πρωθυπουργού χαρακτηρίζει «φασίστες και εθνικιστές όσους αντιδρούν» – «Παίρνουμε πίσω τη Μακεδονία»!

  1. ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΔΗΛ. ΑΠΟ ΕΜΑΣ) ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ!!

  2. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟΥ.ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΗΔΙΕΣ…

  3. ΟΥΣΤ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΓΚΙΟΣΣΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

  4. ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓ…….ΤΗ ΚΩ……ΔΑ!

  5. Εσύ σαρσέμη καρανίκα το μόνο που πήρες στην ζωή σου που θα είχε κάποια σχέση με την υπεράσπιση της Μακεδονίας, ήταν το τρελόχαρτο απ΄τον στρατό!
    Κοίτα την κατάντια μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, κάτι τέτοιοι σαν ετούτον τον παλαβιάρη, να εκφέρουν γνώμη για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….!

  6. Απορώ γιατί ασχολείσθε με αυτόν τον ΗΛΙΘΙΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ , είναι η προσωποποίηση αυτού που λέει ο λαός ΚΟΙΤΑ ΦΑΤΣΑ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  7. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟ@ΣΤΗΣ

  8. ΚΑΡΑ ΝΙΚΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΚΑΤΩΜΕΝΟΣ ΒΟΘΡΟΣ

Comments are closed.