Η δικαίωση μου οκτώ χρόνια αργότερα απο τον Γεώργιο Κοντογιώργη

Για να κατανοηθούν οι αιτίες της νεοελληνικής κακοδαιμονίας αρκεί να σταθεί κανείς επιγραμματικά σε τέσσερις, μείζονες, αλλά και σημειολογικά ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις, στις οποίες προέβη το νεοελληνικό κράτος. 

Το νεοελληνικό κράτος αποτέλεσε ένα μόρφωμα με ασφυκτικά περιορισμένα σύνορα, αναντίστοιχο προς το μέγεθος και τις ανάγκες του μείζονος Ελληνισμού. 

Επιπλέον, θεσμίσθηκε υπό καθεστώς πλήρους προτεκτοράτου. *

Εξ ου και τα κόμματα ανέλαβαν να υπηρετήσουν το καθεστώς αυτό, δηλαδή τις “προστάτιδες” Δυνάμεις και όχι την ελληνική κοινωνία, το πρόταγμα της εθνικής ολοκλήρωσης ή, έστω, μια ταξική εκφορά του κοινού συμφέροντος.

Δεύτερον, το κράτος αυτό δομήθηκε πολιτικά ως απόλυτη μοναρχία – κρατική δεσποτεία, παρακάμπτοντας εξ ολοκλήρου την οικουμενική και γι’ αυτό βαθιά δημοκρατική ιδιοσυστασία της ελληνικής κοινωνίας. 

Δημοκρατική ιδιοσυστασία που αποτυπώθηκε στα πολιτικά κείμενα επί Τουρκοκρατίας (των κοινών και της διανόησης) και στα χρόνια της Επανάστασης, συμπεριλαμβανομένου και του Καποδίστρια. 
Το επιχείρημα που επικαλέσθηκαν οι λεγόμενες “προστάτιδες” Δυνάμεις ήταν ότι οι Έλληνες είναι άναρχος (διάβαζε δημοκρατικός) λαός και, ως εκ τούτου, μη ικανός να διοικήσει το κράτος του, κατά το (ευρωπαϊκό) απολυταρχικό πρότυπο.

Τρίτον, από τις πρώτες ενέργειες της βαυαρικής δυναστείας ήταν να καταργήσει τη δημοκρατική πολιτεία των Ελλήνων, δηλαδή την εν δήμω κοινωνική συλλογικότητα, που λειτουργούσε ιστορικά αδιατάρακτα στο πλαίσιο των πόλεων/κοινών. 

Η απαξιωτική προσέγγιση των Βαυαρών της δημοκρατίας των κοινών είναι εξόχως χαρακτηριστική: 

«Τέτοιου είδους συνελεύσεις αγγίζουν το επίπεδο των ταπεινών συναισθημάτων και της ιδιοτέλειας. Και οι αποφάσεις που προκύπτουν από τέτοιου είδους συζητήσεις είναι αδύναμες για να προωθήσουν το δημόσιο συμφέρον, επειδή οι συμμετέχοντες δεν έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την αναγκαία, ακριβή και εκ βάθρων γνώση για τα ζητήματα της πολιτικής διοίκησης».

Οίκοθεν νοείται ότι, υπό τις συνθήκες της μοναρχικής απολυταρχίας ουδείς λόγος ηδύνατο να γίνει για την μεταστέγαση της πολιτείας του κοινού/πόλης, της θεμέλιας κοινωνίας της μικρής κλίμακας, στο κράτος έθνος, στην ομόλογη κοινωνία της μεγάλης κλίμακας. 


Όχι γιατί δεν ήταν εφικτή, αλλά επειδή εθεωρείτο επιεικώς αδιανόητη η ιδέα της δημοκρατίας, ή έστω της αντιπροσώπευσης. 

Όπως ακριβώς και στις ημέρες μας.

Τέταρτον, το νεοελληνικό κράτος όχι μόνον δεν επέτρεψε την είσοδο στους κόλπους του της σπουδαίας –οικουμενικά διατεταγμένης– αστικής τάξης, που επιχειρούσε στο περιβάλλον του μείζονος Ελληνισμού, αλλά και αναλώθηκε συστηματικά στην καταστροφή της, με πρόσχημα τη Μεγάλη Ιδέα, δηλαδή την εθνική ολοκλήρωση. 


Συγχρόνως, καταπολέμησε κάθε απόπειρα συγκρότησης μιας εθνοκρατικής αστικής τάξης, ευνοώντας αποκλειστικά την ανάδειξη αστικών παρασιτικών παραφυάδων του κράτους, με σκοπό τη νομή του.

Η ιδιοποίηση του κράτους

Με τον τρόπο αυτόν, η πολιτική τάξη του κράτους θα κατορθώσει να παραμείνει μοναδικός παίκτης του πολιτικού συστήματος, απαλλαγμένη τόσο από την θεσμισμένη κοινωνική συλλογικότητα, όσο και από την ενδιάμεση κοινωνική δύναμη των αστών. 


Θα αποδομήσει την κοινωνική συλλογικότητα, εισάγοντας πολιτικές εξατομικευμένης πρόσληψης του δημοσίου χώρου (πελατειακής λογικής). 

Ταυτοχρόνως, θα αποκλείσει τους αστούς από την ελληνική επικράτεια, οι οποίοι θα μπορούσαν να προσανατολίσουν τις πολιτικές του κράτους.

Έχοντας ιππεύσει επί του πολιτικού συστήματος, αντί να λειτουργήσει ως διαλλακτής μεταξύ των κοινωνικών δυνάμεων στη διαμόρφωση του κοινού συμφέροντος, μετεβλήθη η ίδια σε πολιτικό σύστημα και ιδιοποιήθηκε το κράτος. 


Η υψηλή δημοκρατικού τύπου πολιτική ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας αποξενώθηκε από τον θεσμισμένο φυσικό της χώρο, τον δήμο, όπου είθισται να λειτουργεί η διαθέτουσα πολιτική ατομικότητα κοινωνία των πολιτών.

Χρησιμοποιήθηκε σαν όχημα για να υποκαταστήσει η πολιτική τάξη τις δημόσιες πολιτικές με πολιτικές πελατειακής εξατομίκευσης. 


Την ίδια στιγμή το “επιχειρείν” θα ενοχοποιηθεί ως υπόλογο κοινωνικής εκμετάλλευσης και “εθνικώς” ύποπτο. 
Μαζί του και η οικουμενική αστική τάξη. 

Η σταθερά αυτή επανέρχεται δυναμικά και μεταβάλλεται σε κυρίαρχη ιδεολογία στη διάρκεια της μεταπολίτευσης, με ακραία της έκφραση το εγχείρημα της δημιουργίας “νέων τζακιών”, δηλαδή μια νέας αστικής τάξης που θα συνεργούσε στο εγχείρημα του σοσιαλιστικού κόμματος για την ολοκληρωτική νομή του κράτους.

Σήμερα, η άρχουσα επιχειρηματική τάξη της χώρας συγκροτείται ως προς το ουσιώδες από έναν κύκλο εργολάβων, τηλεκρατόρων, μεσαζόντων για τις προμήθειες του κράτους (οπλικών συστημάτων κλπ), νονών της νύχτας και ποικίλων όσων κακοποιών, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι η οικονομία εξακολουθεί να είναι βαθιά παρασιτική. 

Η προσεγγίσεις αυτές του κράτους και των πολιτικών του διέρχονται οριζοντίως το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων και, εννοείται, των συγκατανευσιφάγων (συνδικαλιστών, ιδιωτών κλπ) που συναινούν στη νομή του δημόσιου αγαθού.
Αυτα αναφερει ο Γεωργιος Κοντογιωργης, ο οποιος με δικαιωνει σε ολα οσα αναφερω και σας προτεινω εδω και οκτω χρονια στο διαδικτυο. 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΗΣΕΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟ 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. 



Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.

Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους. (1)
 
 
 
 
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
 
 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
 
 
 
 
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 
 
 
Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. 
 
 
 
 
Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 
 
 

 
Μεσα απο τα χρηστα ηθη και την αρχαιοελληνικη παιδεια θα επιτυχουμε να καταργησουμε το ελεγχομενο πολιτευμα και τα προδοτικα κομματα κατά γενικη ομολογια ολων των Ελληνων.
 
 
 
Οταν θα φτασουν οι περισστεροι Ελληνες σε υψηλο ηθικο-διανοητικο επιπεδο, τοτε θα γινει αποδεκτη η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος. 
 
 
 
Το νεο και μοναδικο εθνοσωτηριο πολιτευμα στηριζεται στις διδασκαλιες του υπατου των Φιλοσοφων του Αριστοκλη. 
 
 

 
 
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων.
 
 
 
 
Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες, με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
 
 
 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. 
 
 
 
Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
 
 
 
 
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.
 
 
 

Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
 
 
 
Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. 
 
 
 
Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
 
 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 
 
 
 
Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.
 
 
 
 
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.
 
  
 
Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
 
 
 
 
 
Στρατιωτικη θητεια για ολες τις γνησιες Ελληνιδες
γυναικες,  

συμμαχια με την 

Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

 
 
 
 
 
 
Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.
 
 
 
 
 
Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι  

ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.

 
 
 
 
 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι οταν προσπαθουν να κανουν το παραμικρο καλο για την Ελλαδα τους τιμωρουν αμεσως και αιδκα.
 
 
 
 
ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ;
 
 
 
 
 
Απαραβατο αρχαιοελληνικο αξιωμα ειναι οτι οι Ελληνες βασιλεις 

σε καμια των περιπτώσεων δεν 
στηριζουν 
της στρατιωτικες τους επιτυχιες, και την επιβίωση του εθνους εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν  καποιοι βασιλεις απο αναγκη η απο φθονο για τον Ελληνικο λαο. 

 
 
Το ιδιο κανουν και σημερα οι προδοτες πολιτικοι, οι οποιοι επιτυγχανουν να παρουν πολιτικες θεσεις εις βαρος της επιβιωσεως του εθνους. 
 

Οι Ελληνες βασιλεις-στρατιωτικοι γνωριζουν
πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.
 
 

Ο

ι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους, ενός βασιλια-αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.

 
 
 
 
 
Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.
 
 
 
 
 
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ.
 
 
 
Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, παντοτε 

τους 

μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 

 
 
 
Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 
 
 
 
 
Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας, επιτεθοταν μοναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων.
 
 
 
Αυτο το εκαναν για να παρουν θαρρος οι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικου-ρωμαικου κρατους. 
 
 
 
Το ιδιο εκαναν και ολες οι επομενες γενιες Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και το 1973 μ.χ
 


Ο ιερος Βασιλειος ο β,  επετυχε το απολυτο σε όλα.

Πολεμουσε πολυ γεναια στην πρωτη γραμμη στα πεδια των μαχων.
 
 
 
 
Ο Βασιλειος εκανε της μεγαλύτερες επιτυχιες, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από ολους τους υπολοιπους Ελληνες, 
 
 
 
 
 
Oι επιτυχιες του Βασιλειου του β σε πολιτικο,
στρατιωτικο, επιπεδο δεν ηταν ποτε βασισμένες επανω στην βαρυτατη φορολογια των φτωχων Ελλήνων πολιτων.
 
 
 
Ουδέποτε το εκανε άλλος βασιλιας αυτό το πραγμα.
 
 
 
Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται, εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.


 
Οι  αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν. 
 

Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν. 



Το ιδιο ακριβως αξιωμα ειναι και ο Ελληνας στρατιωτικος-αυτοκρατορας Ρωμανος ο δ Διογενης.
 
 
Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.
 

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.
 
Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.
 
 
Ο Ιωαννης Κουρκουας-Τσιμισκης συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Βασιλεως Νικηφορου του β
Φωκα.

Ο Ιωαννης δεχτηκε να δολοφονηθει ο θειος του
διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.
 
Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.
 
Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.
 

 

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
 
Τι σημαινε εκεινους τους αιωνες να πολεμα καποιος γεναια σε καθημερινη μας το εδειξε η μεγαλυτερη Ελληνδια χριστιανη Ελληνιδα Φιλοσοφος. 


Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

Ενδεικτικα ειναι τα λογια του Κωνσταντινου Παλαιολογου : 

Oσα χρονια κυβερνουσαν οι ηρωες Ελληνες στρατιωτικοι το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος το εθνος μεγαλουργουσε και επιβιωνε. 
 
Μολις ομως ανελαβαν την εξουσια οι αλλοδαποι πολιτικοι αξιωματουχοι τοτε καταστραφηκε και κατακτηθηκε η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια απο τους γερμανους το 1204 μ.χ.
 

Την ενδοξη Ελλαδα μονον οι πιο ηθικοι και οι πιο γεναιοι εχουν δικαιωμα να την κυβερνουν και οχι οι αλλοδαποι, ανθελλληνες, ανανδροι , προδοτες πολιτικοι.

Κλεινοντας για πολλοστη φορα σας υπενθυμιζω ως 

Αγγελος Γιαννόπουλος, οτι γνήσιοι Ελληνες είναι μονον οσοι ζητουν σε καθημερινη βαση την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος την καταργηση των κομματων και την αλλαγη πολιτευματος.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

                 ΓΡΑΦΕΙ Ο                   
  ΑΓΓΕΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Επιλογές ολιγαρχικής πολιτικήςΓεωργιος Κοντογιώργης

Το ελληνικό πολιτικό προσωπικό έχει εγκολπωθεί τις πολιτικές επιλογές της παγκόσμιας ολιγαρχίας των «αγορών», πραγματοποιώντας μια ασύμμετρη φυγή προς το παρελθόν, στο οποίο αναγνωρίζει τον εαυτό του. Με τον εγκιβωτισμό της χώρας στο παρελθόν και τη στήριξη της διεθνούς και της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας, που οδηγεί η Γερμανία, διασφαλίζει για τον εαυτό του και τους συγκατανευσιφάγους του συστήματος, μια προνομιακή νομή του κράτους και του δημόσιου αγαθού.

Εξ ού και το πολιτικό προσωπικό στο όνομα της «δημοκρατίας» έχει ιδιοποιηθεί διαχρονικά το Σύνταγμα, έχει κάνει δυσδιάκριτη τη διαφορά μεταξύ νομιμότητας και ανομίας, λειτουργώντας μέσα σε ένα αθέσμητο και προσωποπαγές περιβάλλον. Το κράτος είναι το κόμμα και νομείς του, η δημοκρατία είναι η κομματοκρατία, η πολιτεία δικαίου είναι για τους άλλους, το δημόσιο αγαθό είναι δικό τους.

Αντί να ανασυγκροτήσουν την χώρα, την μεταβάλλουν σε χώρο προς λεηλασία. Αντιμετωπίζουν με υψηλή περιφρόνηση την κοινωνία των πολιτών την οποία αποψιλώνουν από τα καλύτερα παιδιά της. Το πολιτικό κόστος εστιάζεται στις αντιδράσεις των ομοτράπεζών τους στο μεγάλο γλέντι και όχι στην κοινωνία των πολιτών. Οι πολίτες αισθάνονται οργή, φόβο, ντροπή, απογοήτευση, αλλά αυτοί του δείχνουν καταφρονητικά ή και απειλητικά το δάχτυλο.

Το άλμα προς τα εμπρός απαιτεί ένα μνημόνιο εναντίον των πυλώνων της καταστροφής και όχι εναντίον της κοινωνίας. Ένα νέο πολιτικό σύστημα που θα μεταβάλλει την κοινωνία των πολιτών σε θεσμικό του συντελεστή, ένα κράτος που θα υπηρετεί τον πολίτη, μια νομοθεσία που θα απελευθερώνει τις υγιείς δυνάμεις της χώρας και θα εξαναγκάζει την πολιτική τάξη να πολιτεύεται και το κοινό συμφέρον.

Οι εμμονές της καθεστωτικής κομματοκρατίας στο παρελθόν, στη νομή του κράτους και η επιλογή της να προσφεύγει διαχρονικά στην εξωτερική νομιμοποίηση για να αντιμετωπίζει την οργή της εθνικής κοινωνίας, συνομολογεί ότι δεν μπορεί από τους κόλπους της να προκύψει το νέο. Ώστε, η υπέρβασή της και όχι η εναλλαγή, θα ελευθερώσει τη χώρα από τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς της κατακτητές.

Όπως θα έλεγε και ο ποιητής «για να σωθεί η Ελλάδα στους καιρούς τους ύστατους βρείτε κάπου έναν καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους».   

Γιώργος Κοντογιώργης, Οι αιτίες της νεοελληνικής κακοδαιμονίας

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


(2) Εξαιτιας της σεξουαλικης διαφθορας, την ελειψη παιδειας και ηθικων αρχων το μελλον των ραγιαδων ειναι απολυτως προβλεψιμο και προσχεδιασμενο.
 
Ολοι οι προδοτες θα συνεχισουν να ψηφιζουν μνημονια για αυτο και το δημοσιο χρεος δεν θα εξωφληθει ποτε καθως οι προδοτες εβραιοι πολιτικοι σε συνεργασια με τους δανειστες θα επιμηκυνουν επ αοριστον το χρεος με καθε πιθανο και απιθανο τροπο.
 



Φυσικα οι προδοτες εβραιοι πολιτικοι δεν θα διαγραψουν μονομερος το τελειως παρανομο χρεος. 
 
 
Τα πάντα θα ιδιωτικοποιηθούν σε εξευτελιστικές τιμές δίχως να μειωθεί καθόλου το χρεος, τα περιουσιακα στοιχεια της πλειοψηφίας θα κατασχεθουν διοτι όταν δεν χρεοκοπει επισημα ενα κράτος χρεοκοπουν οι “πολίτες”-ραγιαδες οι οποιοι θα μετατραπούν σε φθηνους δουλους των δανειστων. 
 
Το βιοτικο επειδο θα εκμηδενστει για την πλειοψηφια.
 
Φυσικα σε μια χωρα στην οποια εγινε πραξικοπημα και εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα κανενας προδοτης δεν τιμωρηθηκε και ουτε θα τιμωρηθει 
ποτε. 

 
Την ευθυνη την εχουν αποκλειστικα οι προδοτες ραγιαδες οι οποιοι διοτι ειναι διορισμενοι στο δημοσιο ειτε γιατι τους κανουν διαφορα ρουσφετια συνεχιζουν να υποστηριζουν και να”νομιμοποιουν” ολους τους προδοτες. 
 
 
Οι εγκληματικες και κακουργηματικες ευθυνες βαραινουν αποκλειστικά και μόνο τους ραγιαδες οι οποίοι, φοβούμενοι μήπως τους απολυσουν ειτε δεν τους κανουν τα ρουσφετια τα οποια επιθυμουν, συνεχιζουν να συμμετεχουν σε στημενες και παρανοιμες εκλογες, διοτι εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα.
 

Οι σαπισμενοι και εξαθλιωμενοι απο την σεξουαλικη διαφθορα ραγιαδες αδιαφορουν πληρως για την εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4 του Ελληνικου συνταγματος,την απονομή δικαιοσύνης, για την πατρίδα τους και δυστυχώς για τα παιδιά τους.

 
Ολα τα παιδια θα πληρώσουν πανάκριβα-θανασιμα την προδοσια των γονιων τους  (ραγιαδων).
loading...

26 thoughts on “Η δικαίωση μου οκτώ χρόνια αργότερα απο τον Γεώργιο Κοντογιώργη

  1. ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΟΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ…..

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ…!!!

    ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012…

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ…ΔΕΙΤΕ…!!!!

    https://www.facebook.com/100015128595722/videos/183632808817671/

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  2. ΣΗΜΕΡΑ "Ε Ν Α" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ…??

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ,ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ.

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΟΜΩΣ….!!!!!

    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ 1000%…!!!! ������

    ΠΟΣΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ??

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
    Άρθρο 196 Πλαστογραφία

    http://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-196-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  3. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 400 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ,ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.!!!

    ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΒΗΜΑ ΕΤΣΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΜΑΣΤΕ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ,ΚΑΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΑΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ,ΑΣ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ..

    https://www.facebook.com/rena.psarra1/videos/10210579266232600/

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  4. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΧΟΥΜΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΈΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ,ΔΕΙΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ»,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ…

    ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ…!!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1885365554829885&id=100000693776754

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  5. και ελεγα,θα ρθεις δεν θαρθεις σημερα να γελασουμε

  6. O MONΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  7. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΣΕ Φ/Β ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ,ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ…ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 169 ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ,ΕΙΧΑΜΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΣ…

    ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ,ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ,ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..!!!

    ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΕΛΕΤΕ,ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΤΕΜΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ…
    ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΡΩΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ…!!!

    ΜΕΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΒΓΗΖΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΙΙΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ….

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ «ΚΑΜΙΑ» ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ….

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  8. ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
    ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

    ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

    ΕΥΓΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.

    Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη.

    Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας.

  9. ***********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

  10. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΝΕΙ…

  11. 5 ΦΡΑΓΚΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΑΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ….
    ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΔΕΚΑ!! ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩΚΟΛΗΤΟ ΔΕΚΑ!!!!ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΑΧΧΧ ΣΑΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ Μ'ΝΙΜ ΤΡΙΓΩΝΟΚΩΛΕ'Μ….ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ

  12. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΛΟΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

  13. πολυ ωραιο αρθρο συγκινηθηκα μπραβο

  14. ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΒΡΕΞΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΦΑΕ ΤΣΑΠΕΛΑ….ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ.ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ

  15. Μια αλλη λεει Τσαπελα αν θες να φας 150αρικο στα Μ'νοχειλα της Μαυροκυλωτους να ακουμπας

  16. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΑΝΑΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ.
    ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ, ΤΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΙΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ.

  17. ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ; Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ… ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ
    ΟΙ ΨΗΦΟΙ …ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ
    ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ….ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ….. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ Ή ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΑΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ …. ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Ε ΣΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΔΑΣΥΤΡΙΧΕ ΤΡΙΔΟΝΤΙ

  18. ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ.

  19. ΕΦΥΓΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ…
    ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΟΥΦΟ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ

    Kyriakos Karagiannis
    58 λεπτά ·

    ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑ
    ΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ; ΠΡΟ
    ΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΤΙΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΠΟΥ; ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΚΑΙ
    ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΜΨΕΙΣ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΛΙ ; ΙΔΩΜΕΝ.

  20. ΣΑΛΕΜΕΝΩΝ ΔΙΑΛΟΓΟΙ…

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΟ ΜΑΤΖΟΥΝΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.

    Kyriakos Karagiannis
    5 Ιουνίου στις 11:22 μ.μ. ·

    ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑΣΑΣ.
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩ
    ΠΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΦ
    ΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟ
    ΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΡΙ
    ΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ
    ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝ
    ΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡ
    ΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΦΙΚΟ ΚΟΛΙΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ
    ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.
    ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥ
    ΜΠΙΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ
    ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙ
    ΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΔΑΦΙΣΘΟΥΝ ΠΑ
    ΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨ
    ΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ
    ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΕΣ
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟ
    ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥ
    ΜΠΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤ
    ΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΙΣ
    ΒΑΡΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣ
    ΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΙΕΡ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΛΑΚΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑ

    Χρηστος Τσιμπουκης ΣΟΡΥ,,, ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΦΟΙ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ… ΤΑ ΣΚΑΦΟΙ ΤΗΣ CABALOΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΩΣ 20 ΜΑΚ,,ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΩΡΟΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΑΝΕ 4-5 ΜΑΚ,,,ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ,ΟΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΦΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ 80% ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ-ΕΝΤΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ-ΕΧΟΥΝ Κ ΑΟΡΑΤΟ ΜΑΝΔΥΑ… ΤΑ ΣΚΑΦΟΙ ΔΛΔ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

    Mixail Tsiligkaridis ΕΛΛΑΣ…ΕΛΛΑΣ..ΕΛΛΑΣ…ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΈΛΦΙΑ.. ΘΕΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΠΑΙΚΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ 23 Η ΏΡΑ ΜΜ..

    Φοιβος Νικον ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

  21. θα στα πω όσο πιο απλά γίνεται, αλλά διάβασε το μόνο αν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να διαχειριστείς την αλήθεια

    Oι επικυρίαρχοι, η Φάρα που διοικεί τον κόσμο μέσα από μυστικούς ναούς και στοες έχει δική της πίστη, Πιστεύει σε δικούς της θεούς, έχει αφήσει δαίμονες και ενέργειες να μπουν μέσα τους για να τους βοηθήσουν στο μεγάλο σχέδιο τους! Οι επικυρίαρχοι επί της ουσίας είναι η μεγαλύτερη μαύρη μαγεία πάνω στον πλανήτη γη…
    εκτελούν τυπικά καθημερινά, κάνουν θυσίες καθημερινά και με όποιο τρόπο μπορούν αφού ελέγχουν την εικόνα και τον παγκόσμιο συμβολισμό σου δείχνουν καθημερινά τα σύμβολα, την πίστη τους, τους σκόπους τους και τα σχέδιά τους. Επειδή ακριβώς έχουν να κάνουν με ενέργειες έξω από το δικό μας πλανητικό σύστημα είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν συμπαντικούς νόμους αγνώστους σε εμάς τα ανθρωπάκια γιατί αλλιώς οι οντότητες που τους εξυπηρετούν θα είχαν πολύ μεγάλο πρόβλημα στο δικό τους δικαστήριο… στους δικούς τους συμπαντικούς νόμους! Είναι αναγκασμένοι λοιπόν να μας δείχνουν καθημερινά τι σκοπεύουν να κάνουν, είναι αναγκασμένοι καθημερινά να μας δείχνουν τα ιερά τους, τα σύμβολα πίστης τους και τους σκοπούς τους! Και αυτό ακριβώς κάνουν, μπορεί να αλλάζουν τις εννοιολογοιες των λέξεων, μπορεί να αλλάζουν τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις μία πληροφορία, μπορούν να σε κάνουν με την εκπαίδευση σου να θεωρείς μία ολοφάνερη πληροφορία ως γραφική η ψεύτικη…. αλλα Αυτό ακριβώς έχουν πετύχει , αυτος ηταν ο σκοπος τους… σε έχουν κάνει να μην βλέπεις αυτά που πρέπει ενω αυτοι πρεπει να σου τα δείχνουν! Βρισκόμαστε ήδη στον τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο με την ονομασία ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, μιας τρομοκρατίας όμως που στήθηκε έτσι ώστε να ταΐζει καθημερινά την τρομοκρατία για εκδίκηση! Μας τα λένε καθημερινά όλα και με αυτό τον τρόπο γνωρίζουν ότι δεν θα τιμωρηθούν από τους δικούς τους συμπαντικούς κανόνες, εμείς από την άλλη αμόλαμε αετό… θεωρούμε ότι θα ρθει η δικαιοσύνη από κάπου ψηλά…. αλλά η δικαιοσύνη δεν μπορεί να έρθει όταν ήδη σου δείχνουν και συμφωνείς… Όταν συναινείς σε αυτό το έγκλημα… καμία ανώτερη οντότητα δεν θα κάτσει να σε ρωτήσει αν το είδες ή όχι εφόσον στο έδειξαν…. καμία οντότητα δεν θα ασχοληθεί Εάν δεν προλάβαινες ή αν σε έμαθαν να Κοιτάς μόνο την πάρτη σου το σπίτι σου και τα προβλήματά σου…. καμία μεγάλη οντότητα δεν θα δεχθεί σαν δικαιολογία ότι ήσουν μόνος σου και τι να έκανες εσύ…. δεν υπάρχουν δικαιολογίες εδώ…. δεν δουλεύει η ανώτερη δικαιοσύνη έτσι όπως νομίζεις σαν το δάσκαλο στο σχολείο που θα σου τραβήξει το αυτί!

  22. Αλλοιώνουν τη φυσική εξέλιξη της ζωής, χρησιμοποιούν ανθρώπους με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να φυτέψουν στη συνείδηση όλης της ανθρωπότητας την τάση να επιβληθούν στην φυσιολογική εξέλιξη της ζωής, όπως είναι παραδείγματος χάρη η προσπάθεια ένα παιδί να μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες… θέλουν πάση θυσία να αλλάξουν την εξέλιξη της φύσης γιατί μόνο έτσι μπορούν οι οντότητες που συνεργάζονται οι συγκεκριμένοι να μπορέσουν να αντέξουν στη δικιά μας διάσταση! Έχουν καταφέρει να φυτέψουν ιδεολογίες, που επί της ουσίας και αυτοι που συμμετέχουν δεν τις κατανοούν, που μέσω της επιφάνειας πληροφορίας, την Τάση και τη μόδα να ακολουθούν και να συμφωνούν οι νέοι άνθρωποι με πράγματα που η συνείδησή τους δεν τα έχει ακόμα αναγνωρισει Και σίγουρα ωριμάζοντας θα μετανιώσουν.. Ταυτόχρονα βιάζοντας εννοιολογικά τις έννοιες που θέλουν να χτυπήσουν…. τις εννοιολογικές τοποθεσίες του μυαλού μας… περί Ελευθερίας, ρατσισμού, ομοφοβίας και όλα όσα θεωρούσαν ως εμπόδια… καταφέρνουν να δημιουργούν μία νέα βάση συνείδησης μέσα στη συλλογική Συνείδηση της κοινωνίας ώστε αύριο και τα επόμενα χρόνια το χτύπημα στη φυσική εξέλιξη να είναι τεράστιο! Βλέπεις ανθρώπους που υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλία τους στην δική τους μέρα όπως λένε… στην δική τους γιορτή…. αλλά ταυτόχρονα ω τι τυχαίο… η κοπελίτσα κρατάει μία τσάντα με πεντάλφα…. το άφυλο είναι δίπλα της… το πράγμα και η μαγική πεντάλφα… είναι η εικόνα που παίρνει σήμερα η συνείδησή σου… που σου λέει ξεκάθαρα… Ότι στη νέα τάξη πραγμάτων το πράγμα είσαι εσύ… και εμείς είμαστε αυτοί που γνωρίζουμε και λατρεύουμε τους δικούς μας θεούς! Είναι μπροστά από τη Βουλή, είναι μπροστά από το κτίριο όπου διαφυλάσσει και υπερασπίζει τη δημοκρατία σου, το κτίριο που Σου θυμίζει την έννοια πατρίδα χώρα Ελλάδα….Ή τουλάχιστον έτσι έκανε πριν χρόνια…. μέχρι πριν αποδομήσουν και όλη την έννοια του και σε αυτό….! Αύριο μεθαύριο, Όταν θα αρχίσουν και τις θυσίες οι επικυρίαρχοι και στην Ελλάδα, οι περισσότεροι από σας θα λέτε και θα μιλάτε για το τραγικό συμβάν… και σας το λέω ξεκάθαρα ότι θα Είστε αστείοι μία ζωή….. σκλάβοι μία ζωή… σε ένα κρυφό κόσμο πού η ψυχοσύνθεση σας, ο τρόπος που σας έμαθαν να ζείτε, η ευκολία σας, η βόλεψη σας…. η αδυναμία σας να έχετε δημιουργήσει σθένος και σχέσεις με τους συνανθρώπους σας… Θα είναι η αιτία για όλα όσα Αύριο θα κλαίτε! Μας τα έχουν δείξει όλα, δεν υπάρχουν γραφικοι και συνωμοσιολόγοι, υπάρχουν πια μαλάκες που δεν θέλουν με τίποτα να ξεφύγουν από το Αγκίστρι του μαυροψυχη, υπάρχουν ζώα όρθια τα οποία νομίζουν ότι κάποια στιγμή θα δικαιολογηθούν στην ψυχή τους λέγοντας συγνώμη δεν γνώριζα…. συγνώμη δεν μου τα είπε κανείς…..! Stranger…

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2018/06/blog-post_407.html#comment-form

  23. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΓΑΠΗ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ

    ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

    ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ

    ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ

  24. ΔΕΙΤΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ————————————————-

    Ανώνυμος1 Ιουλίου 2012 – 5:12 μ.μ.
    ΕΞΟΚΟΣΜΙΚΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ; ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ; ΠΟΣΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΚΟΡ; 1-1 Η 1-0;;;ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΖΗΣΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΛΕΙΔΑΡΑ; ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ; ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΡΙΟ; ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ; ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΨΗΛΗ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΠΠΡΙΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΑΓΟΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΕΕΕ!!!!
    (ΑΣΗΜΙΝΑ)

  25. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΑΧΧ ΝΑΙ ΕΛΑ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ?…..ΧΜΜ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΕΕ? ΕΕ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ…..ΕΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΝΕΙΡΟ Ε?….ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ….ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΓΥΦΤΩΝ ΓΕΥΣΗΣ?…ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ….ΕΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ?……ΧΜΜΜ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΛΘΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ….ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΠΑΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕ Ο ΤΡΙΔΟΝΤΗΣ ΦΡΕΝΙΑΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΜΟΥ? ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΜΗΣΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΩΩΩ ΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΞΕΜΥΤΗΣΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ….ΕΙΔΕΣ ΠΑΣΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΥΦΤΟΥ ΕΙΔΕΣ? ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΥΓΓΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ….ΕΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΙΚΙΑ ΦΥΛΗ ΡΟΧΙΓΚΙΑ ΜΑΣ ΗΛΘΑΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ 12ΘΕΙΣΤΗΣ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ……ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΗΓΗΤΗΣ ΣΙΧΑΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΟΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΓΕΙΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ….ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΔΙΚΗΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΦΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΙΝΟ!!!!…..ΧΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΛΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΕΥΘΥΜΟΥΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ 2 ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΝΑ ΗΔΟΝΙΣΘΕΙΣ ΜΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΣΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 150αρικα ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΧΑΡΑ!!….ΧΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΓΕΛΩΤΑ ΘΕΕ ΘΑ ΕΥΥΜΗΣΩΜΕΝ ΠΑΛΙ ΑΝΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ….salom….salom.. ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ…Πρρρρρρ

  26. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΥΘΥΜΙΑΝ.

Comments are closed.