ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ


Cine Αλσος και Γαλατσι


Μεσα στην κολαση της Αθηνας υπαρχουν μικρες οασεις οι οποιες δινουν ανασες ζωης. 

Σε μια εποχη που χαθηκε η παιδεια, οι ηθικες αρχες, που δεν υπαρχει αισθητικη εχουμε σιγουρα αναγκη απο λιγη ποιοτητα στην ζωη μας.

Για να μπορεις να γινεις καλυτερος ανθρωπος ειναι απαραιτητο να εισαι κοντα στην φυση και σε ομορφα μερη.

Ολοι χρειαζονται ποιοτητα στην ζωη τους. 

Δυο απο τα μερη που προσφερουν ομορφια και ποιοτητα το καλοκαιρι, ειναι οι κινηματογραφοι στο Αλσος της Νεας Φιλαδελφειας και του Γαλατσιου. 

 
Υπαρχει κατι ωραιοτερο στην Αθηνα απ τους θερινους κινηματογραφους της Αθηνας μεσα στα δαση ; 

Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να αναφερω κατι αλλο και τον επιλογο τον αφηνω στον Λουκιανο Κηλαηδονη. 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ





loading...

12 thoughts on “ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ

  1. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε κάποτε ο Γιάννης Λάτσης στην Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, το κρατικό μόρφωμα των Σκοπίων είναι ιδιοκτησία του διαβόητου κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος.

    ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του διαβόητου Τζορτζ Σόρος είναι το κρατικό μόρφωμα των Σκοπίων, το οποίο διά της ιδιοποιήσεως του ονόματος της ελληνικής Μακεδονίας προσπαθεί να διαμορφώσει μια ψευδεπίγραφη εθνική υπόσταση, αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η εφημερίδα «Εστία».

    Την αποκάλυψη αυτή είχε κάνει ο Έλληνας μεγιστάνας εφοπλιστής Γιάννης Λάτσης, γνωστός επίσης ως καπετάν Γιάννης (1910-2003), μιλώντας με την βυζαντινολόγο και ιστορικό Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, η οποία και κατέγραψε τον σχετικό διάλογο στο βιβλίο της Μια ζωή χωρίς άλλοθι (εκδόσεις Μεταίχμιο).

    Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Είναι καλύτερα να πεθαίνεις όρθιος παρά γονατιστός». Image: Supplied

    Για την ακρίβεια, η κ. Αρβελέρ αναφέρει: «Είναι η εποχή του “Μακεδονικού”. Πάνω στην κουβέντα λέω γελώντας του Γιάννη: “Καπετάνιε, τι γίνεται μ’ αυτά τα Σκόπια; Δεν τα’ αγοράζεις, να ησυχάσουμε;”

    Μου λέει: “Έτσι όπως τα ’χουν κάνει, δεν πωλούνται πια. Τα έχει αγοράσει άλλος”.
    “Ποιος;” τον ρωτώ.

    “Ο Σόρος τα έχει αγοράσει. Ειδάλλως θα τα είχα αγοράσει εγώ και θα ησυχάζαμε”».
    Δεδομένων των πατριωτικών αισθημάτων που είχε επιδείξει ο Γιάννης Λάτσης, δεν πρέπει να αμφιβάλλουμε ότι αν μπορούσε θα είχε «αγοράσει» τα Σκόπια, προσθέτοντας το δικό του ειδικό επιχειρηματικό βάρος στην οικονομική διείσδυση της Ελλάδας στις νεοϊδρυόμενες πρώην γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες.

    Φαίνεται όμως ότι ο Τζορτζ Σόρος είχε ειδικούς λόγους να θέλει να θέσει υπό τον έλεγχό του τα Σκόπια, απ’ όλα τα νέα κράτη και κρατίδια που προέκυψαν από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας (1991).

    Ο Γιάννης Λάτσης (14 Σεπτεμβρίου 1910 – 17 Απριλίου 2003) ήταν Έλληνας μεγιστάνας εφοπλιστής, γνωστός για τη μεγάλη περιουσία του και ιδρυτής μιας τεράστιας οικονομικής αυτοκρατορίας. Image: Supplied

    Διαβάστε περισσότερα: http://kataggeilte.blogspot.com/2018/06/blog-post_3239.html#ixzz5JAeVcamS

  2. Τότε το “Μακεδονικό” ήταν το κυρίαρχο θέμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σχετικό λογοπαίγνιο από τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή.
    Το σχετικό διάλογο παραθέτει η κ. Αρβελέρ σε άλλο σημείο του βιβλίου της: «Έρχεται ο Καραμανλής στο τηλέφωνο και μου λέει: “Ελένη, τι ήταν η Μακεδονία στο Βυζάντιο;” “Θέμα, κύριε πρόεδρε”… (θέμα = διοικητική περιφέρεια του βυζαντινού κράτους). “Μη μου λες σαχλαμάρες, Ελένη, θέμα είναι τώρα”».

    Η ίδια η κ. Αρβελέρ, πάντως, την εποχή εκείνη (1990-1993) είχε ταχθεί υπέρ του ονόματος “Νέα Μακεδονία”. Στο βιβλίο της παραθέτει σχετικό διάλογο με δημοσιογράφους: «Αν πω κάτι θα είναι για τη Νέα Μακεδονία». Και για να στηρίξει τη θέση της πρόσθεσε: «Τι σχέση έχει η Νέα Ελβετία, στον Βύρωνα, με την Ελβετία; Κι έπειτα είναι μια λέξη, είναι Nova-Macedonia και αυτό θέλουν οι Σκοπιανοί. Τελείωσε. Νέα Μακεδονία. Αυτό πιστεύω».

    Παρακάτω αποκαλύπτει ότι με το όνομα Νέα Μακεδονία συμφωνούσε και ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Το σχετικό απόσπασμα είναι χαρακτηριστικό:

    «Στο διάλειμμα έρχεται ένας τεράστιος κύριος, με χτυπάει στον ώμο και μου λέει: “Μπράβο σας, κυρία Αρβελέρ”. Ήταν ο Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός. “Μπράβο σας γι’ αυτά που είπατε στην τηλεόραση για το Νέα Μακεδονία”. “Ακούστε, κύριε πρωθυπουργέ, εγώ δεν είμαι νονός της Ιστορίας. Εσείς είστε νονός γι’ αυτό να κάνετε ό,τι χρειάζεται”».

    Δυστυχώς πέρασαν είκοσι πέντε χρόνια και δεν έγινε τίποτε, με αποτέλεσμα οι ιστορικά ανίδεοι που μας κυβερνούν σήμερα να μιλούν για «έντιμο συμβιβασμό» – λες και χρωστάμε την ιστορία μας στους Σκοπιανούς. Και δεν μας εξηγούν, γιατί είναι έντιμη μια ονομασία του τύπου Άνω Μακεδονία ή Βόρεια Μακεδονία και δεν είναι έντιμη μια ονομασία χωρίς τον όρο Μακεδονία; Ή μήπως την εντιμότητα την καθορίζουν αποκλειστικά και μόνο οι επιθυμίες των Σκοπιανών;

    Το μόνο όνομα που δικαιούται να έχει ιστορικά το κρατίδιο των Σκοπίων είναι “Δημοκρατία του Βαρδάρη”.

    Αριστερά, γιουγκοσλαβικό γραμματόσημο του 1940 με τις διοικητικές περιφέρειες της Γιουγκοσλαβίας. Η επαρχία στο κάτω μέρος ονομάζεται Βαρντάρσκα – από τον Βαρδάρη, όπως αποκαλούν οι Σλάβοι τον Αξιό ποταμό. Δεξιά, αναμνηστικό γραμματόσημο του 1941 με την διοικητική περιφέρεια των Σκοπίων που επιγράφεται Βανάτο του Βαρδάρη (Bardarska Banobina = Βαρντάρσκα Μπανόβινα). Image: Supplied

    Η παρωνυχίδα αυτή –γιατί περί παρωνυχίδας πρόκειται– εξακολουθεί και μας ταλαιπωρεί επειδή στη χώρα μας ουδέποτε χαράχτηκε κάποια εθνική πολιτική, δηλαδή μια πολιτική που να ευνοεί τη χώρα και τους πολίτες της. Αντίθετα, αυτό που κυριαρχεί όλα αυτά τα χρόνια είναι η μικροκομματική αφασία, με πολιτικούς ανίκανους να σκεφτούν το συμφέρον της χώρας, δειλούς και γι’ αυτό υποταγμένους στα ξένα κέντρα αποφάσεων, πολιτικούς που αντιμετωπίζουν το λαό ως εχθρό.

    Και οι μεν δεξιοί μεταχειρίζονται πάντοτε τα εθνικά θέματα όπως οι πατριδοκάπηλοι, οι δε αριστεροί χάριν της διεθνιστικής ιδεολογίας τους δεν το ’χουν σε τίποτα, προκειμένου να μείνουν στην εξουσία, να παραδώσουν τμήματα της χώρας σε άλλους – την Ήπειρο στους Αλβανούς, τη Θεσσαλονίκη στους Σκοπιανούς, την Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου στους Τούρκους.

    Η Ελλάδα δεν έχει να διαπραγματευτεί τίποτε και με κανέναν. Αυτή είναι η μόνη υπεύθυνη και σωτήρια στάση και πρέπει να ακολουθείται από όλους στα εθνικά ζητήματα. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

    ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ.

  3. POLY ΣΩΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

  4. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ
    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ,ΓΥΦΤΑΞΙΑ, ΓΥΦΤΟΜΕΓΙΣΤΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ

    ………………………………………….

    Το πόρισμα της Εισαγγελέως για τον Αρτέμη Σώρρα

    Ακολουθεί ολόκληρο το πόρισμα της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ευγενίας Αυλίδου για την «υπόθεση Σώρρα», βάσει του οποίου ο Αρτέμης Σώρρας προφυλακίστηκε και διώκεται για μια σειρά σοβαρών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

    Το πόρισμα διαβιβάστηκε προς τον Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

    Διαβάστε το πόρισμα εδώ.

    http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=2457966

  5. ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΨΩΡΡΑΙΟΙ.

    Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΥ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Ανώνυμος21 Ιουνίου 2018 – 12:18 μ.μ.
    Και μετα απορουμε πως δημιουργουνται οι καθε δολοφονοι της ιστοριας με χιλιαδες εγκληματα και γενοκτονιες να τους βαραινουν….παρτε παραδειγμα τον Γιαννοπουλο ενας μισανθρωπος με αιρετικες και μεσαιωνικες αποψεις που εχει αγραμματους φανατικους οπαδους ετοιμους να πιστεψουν το καθετι και να κανουν το οτιδηποτε αρκει να τους λεει πραγματα που ικανοποιουν τον κομπλεξισμο και φανατισμο τους και ας ειναι ολα προπαγανδα και ψεμματα!..φανταστητε λοιπον τωρα αυτος ο ανθρωπος να παρει καποιο αξιωμα(θεος φιλαξει που λενε και οι ταλιμπαν)μεσα σε λιγους μηνες θα εχει γινει ενας δολοφονος εθνοκαθαριστης,ετσι απλα γιατι πιστευει οτι αυτα που λεει θα σωσουν την ανθρωποτητα και δεν χωραει αντιρρηση!!σας θυμηζει καποιον Ιουστινιανο,καρλομαγνο,χιτλερ,σταλιν και τοσους αλλους ψυχοπαθεις μηπως??
    ..οποτε απομονωση και γιαουρτια λοιπον, μην την ξαναπατησουμε γιατι αυτοι οι βαρβαροι ειναι απροβλεπτοι και οποιαδηποτε στιγμη ενα μαχαιρι να τους δωσεις ουτε τα παιδακια δεν θα την γλυτωσουν και δωστου παλι μεσαιωνας απο την αρχη….

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος21 Ιουνίου 2018 – 2:22 μ.μ.
    ΠΡΟΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ 12ΘΕΟ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΓ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ).

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ.

    ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΤΗΣ EΚΤΙΜΗΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ 12ΘΕΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ;

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΣΟΥ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ 12ΘΕΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΨΩΡΡΑ.

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΧΤΥΠΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    ΕΣΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣTOMA ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ;

  6. Ανώνυμος21 Ιουνίου 2018 – 3:18 μ.μ.
    Καημενε και καμενε ορθοδοξε-ψευτο-Ελληνα αυτα σου εμαθαν αυτα λες καλο μου προβατο τι αλλο μπορεις να κανεις οταν ο ιδιος δεν εχεις ζωη?..ψαχνεις καποιον να σου δωσει νοημα και δυστηχως για εσενα δεν σε βρηκε ο Ελληνικος πολιτισμος αλλα οι ορθοδοξο μαφια που ανηκει και ο σαπιος που λες κορυφαιο…κορυφαιος σε τι?κανενας δεν τον ξερει και κανενας δεν το εχει αναγνωρισει ποτε!!!ελπιζω μονο η σεχτα να μην στον φορεσε παρα την θεληση σου!!…
    Πες μας αληθεια ΠΡΟΒΑΤΟ τι πιστευεις για τον Αβρααμ-τον Ιωσηφ -τον Νωε-τον Σαουλ-τον Μωυση-την Σαρρα-την Μαρια?ειναι στα αληθεια προπατορες σου?ο περουσιος λαος που τοσο μας επρηξε η Διαθηκη σου ανοικουν και οι Ελληνες εκει?ποια τα γραφομενα του Ευαγγελιου για τους Ελληνες μικρο μου σκουλικι?τι εγινε τοτε στον ιπποδρομο ποσο αιμα Ελληνων χαθηκε και γιατι?….
    Και υστερα μιλησε μου για τους αρχαιους θεους και τι σου εχουν προσφερει μικρε μου βαρβαρε?τι σημαινουν για την ασημαντη ζωη σου οι μουσες-οι αρετες-οι τεχνες-η δημοκρατια-η φιλοσοφια-η επιστημη??τι ειναι για εσενα η ακροπολη και που ειναι αφηερωμενη ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ??πως νιωθεις οταν ακους για τους προπατορες τον ΕΛΛΗΝΩΝ..τον Ελληνα την Πυρρα τον Ορφεα τον Ηρακλη τους Αργοναυτες τον Αχχιλεα τον Ομηρο τον Οδυσσεα τον Σωκρατη την Σαπφω την Διοτυμα και τοσους αλλους που σε μαθαν πως να εισαι ανθρωπος??
    ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΑΡΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΤΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙς ΠΑΛΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΟΥ…
    ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ!!

    Απάντηση

    Ανώνυμος21 Ιουνίου 2018 – 4:20 μ.μ.
    O IΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΣΑΣ ΣΙΧΕΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/04/o-i.html
    27 Απρ 2018 – Ο Ιωαννης Κουρκουας-Τζιμσκης συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του …

    ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/04/blog-post_2645.html

    ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ …
    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_910.html
    5 Σεπ 2018 – O υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης-Πλατων ειναι ο πρωτος και απολυτοτος Ελληνας Εθνικιστης. Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων …

    Περί πολιτεύματος – Πως θα απαλλαγούμε οριστικά από τους …
    http://www.ksipnistere.com/2018/06/blog-post_72.html

    ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΗΘΕΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΕΝΑΣ ΑΓΑΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ΄ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΝΑΚΟΣ.

    Απάντηση

    ΑΡΑΓΕ TΙ ΚΑΝΕI Η ΔΗΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΧΟΧΛΗΤΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ARTEMH ΨΩΡΡΑ ;

    ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΩΡΡΑΙΟΙ.

  7. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ, ΓΥΦΤΟΙ ΑΓΑΘΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

    ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

  8. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….Ε ΝΑΙ ΕΛΑ….ΣΕ ΕΨΑΧΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ?….ΟΧΙ ΓΕΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ. ΗΛΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕυΕΙ ΦΥΛΚΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ε ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ….ΑΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ…ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ?…Ε ΝΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο Κος ΚΑΗΘΓΗΤΗΣ ΔΟΥΛΕΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ EURO GROOP ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΓΩ ΤΑΚΤΟΠΟΙΩ ΚΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΑΥΤΑ…..ΧΜΜΜ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΙΟ ΕΝΔΥΜΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΓΕΝΕΙΑΔΑ ΑΛΑ'ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΙΡΑ ΣΤΙΝ ΓΥΑΚΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ, ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΙ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΤΑΙ!!! ….ΜΠΑΑ ΓΙΑΤΙ? ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ?….ΕΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΚΑΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΚΟΠΗΣΕ ΣΑΝ ΨΩΦΙΟ ΑΛΟΓΟ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΤΕΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ ΕΝΑ ΧΡΟΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ Ε ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ!….ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΤΣΑΠΛΕΣ Ε ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ…..ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΘΑ ΚΟΝΤΕΝΕΙ Ο ΜΠΑΚΙΡΕΝΙΟΣ ΜΑΣΤΡΑΠΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ!!!,,,,,ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΔΩ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ?!!! ΟΥΤΕ 50 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΧΧΧΧΧ ……ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΒΟΤΚΙΤΣΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥ ΕΤΣΙ?….ΝΑΙ ΝΑΙ….ΑΝΤΕ salom….salom…

  9. ομορφα τα θερινα σινεμα ,θα ανεβασουν το θριλερ
    ο ΓΥΦΤΟΑΞΙΑΣ στο ΣΕΙΡΙΟ σε παγκοσμια πρωτη

    και το ντοκυμαντερ η ζωη του ΖΑΠΛΟΥΤΟΥ

    πρωταγωνιστουν:

    ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    ΨΩΡΑΓΙΑ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ
    ΜΟΡΦΕΑΣ
    ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ
    ΑΟΡΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ ΜΠΙ ΜΠΙ
    ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ
    ΕΞΩΝΑΥΤΗΣ
    ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ
    ΝΟΑΣ
    ΤΑΡΑΡΟΜ
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ
    ΤΑΧΙΝΟΣΟΥΠΑΣ
    ΗΧΟΣ
    ΑΛΟΥΠΗΣ
    ΑΜΑΖΟΝΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ Ο ΛΟΥΚΥ ΚΑΙ Η ΛΟΥΚ

    ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    καλη διασκεδαση

  10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΕΝ …ΧΡΙΣΤΩ, ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΕ 7.17μ.μ.,

    ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΤΕ…"ΑΓΓΕΛΙΚΗ", ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΤΡΕΦΟΝ… "ΑΥΤΑΠΑΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΠΑΛΗΑΔΕΡΦΗ, ΑΠΛΩΣ ΕΜΠΕΡΔΕΥΘΗΝ ΟΛΙΓΟΝ, ΚΑΘ' ΟΤΙ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΘΕ ΩΣ…"ΓΑΜΙΚΟΥΛΑΣ"…

    ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ…"ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ" ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΧΘΗ ΕΙΣ ΤΟΝ… ΑΜΑΖΟΝΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ, ΠΟΙΑ…"ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ" ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.

    …ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ "ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 23.500 ΣΕΛΙΔΑΣ ΧΑΡΤΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ…"ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ" ΔΟΚΤΩΡ ΡΙΝΟ-ΚΕΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο…"ΕΓΚΡΙΤΟΣ" ΔΗΜΟ…ΣΙΟΓΡΑΦΟΣ "ΜΠΟΜΠΟΛΑΤΙΟΥ" ΑΠΟ ΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΣ, ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ… "ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΝ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ… "ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ" ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ, ΤΙΣ…"ΕΠΕΤΑΞΑΝ" ΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΕΙΣ ΤΟΝ…"ΥΠΟΝΟΜΟΝ" ΛΟΓΩ …"ΜΑΛΑΚΙΑΣ"…

    ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΤΟΝ ΘΥΜΟΝ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΩΣ… "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ"…"ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ" ΚΑΙ ΜΕ…"ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ… "ΕΝΤΙΜΩΝ" ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ…"ΥΠΟΝΟΜΟΝ"…

    ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ,…ΕΧΑΘΗΣΑΝ ΕΠΙ…"ΑΔΙΚΩ", ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟΙ…"ΙΔΡΩΤΟΣ", ΑΠΟ ΤΟΥΣ…"ΑΞΙΟΥΣ" ΑΥΤΟΥΣ …"ΕΡΕΥΝΗΤΑΣ", ΟΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΝ… "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ", ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, Η ΕΝΔΟΞΟΣ…"ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΚΑΙ ΤΟ… "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΝ" ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ…

    ΠΑΡ' ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ, ΩΣ…"ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ", ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΙΣ ΤΟΝ…"Ο.Η.Ε." ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ ΣΕ ΣΥΜΠΡΑΞΙΝ META ΤΗΣ…"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ"…"GREEN PEACE" ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΤΗΣ…"ΑΔΙΚΙΑΣ"…

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΟ…"ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ" ΕΡΓΟΝ ΣΑΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  11. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

  12. ΑΧΑΧΑ

    ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ…ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΟΣ..
    ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝΑΓΑΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΠΟΥ ΠΑΣ; ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;

    O ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=OTOER0fWuYk

Comments are closed.