ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ .. ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ !

Προδότης του λαού του .. Το αίμα των ΕΛΛΗΝΩΝ που εχει ποτίσει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γη αιώνες τώρα ΘΑ ΣΕ ΠΝΙΞΕΙ ΡΑΓΙΑ !

loading...

11 thoughts on “ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ .. ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ !

  1. ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

    Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς…

    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

    Ο ΙΟΥΔΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ

    Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

    Ο ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΣΟΥΛΙ

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  2. Ανά τους αιώνας, δια τους προδότας, Μία ήταν η Ποινή!…….. Έσσεται ήμαρ!….. Άν υπάρχει Θεός!……… …Ε.

  3. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΉΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ!

  4. Οργή, Απογοήτευση, Ταπείνωση. Ακόμη μια ολοκληρωτική γελοιοποίηση του ελληνικού διπλωματικου σώματος. Ανενδοίαστη εκχώρηση της ελληνικότητας της μακεδονίας σε σλαβοσλβανοβουλγαρουςΠόσο απαράδεκτη: Θα έχουμε βόρειους Γειτονες μακεδόνες που θα μενουν στη Β. Μακεδονία δηλαδη με εθνικότητα μακεδονική – ουτε καν βορειομακεδονικη και θα μιλάνε γλώσσα μακεδονική ουτε καν μακεντόνσκι. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ ΚΚΕ ΑΝΕΛ. Η Ελλαδα στους Ελληνες και όχι στους προδοτες!!! Είναι καιρός να φύγουν οι ανικανοι που μας εφεραν σε αυτο το σημειο

  5. Η Ελλάδα αναγνωρίζει Μακεδονική γλώσσα και Μακεδονική εθνότητα αυτή είναι η γυμνή αλήθεια και οι παρενθέσεις είναι για να το πουλήσουν στα συριζόγιδα ως επιτυχία…!!!!!

  6. Μακεδονική ιθαγένεια αναγνωρίζουν!!! ουσιαστικά είναι το ίδιο και αλληλοσυμπληρωματικό της έννοιας της εθνότητας. Τα τσογλάνια νομιμοποιούν πλήρως τον επεκτατισμό των σκοπιανών. Αναγνωρίζουν Μακεδονική ιθαγένεια -Μακεδονική γλώσσα, δύο ανύπαρκτα και ανιστόρητα πράγματα. Οι αστερίσκοι και οι παύλες στις αναγνωρίσεις είναι κοροϊδια.

  7. Μια ζωή η κομμουνιστές είναι προδότες, δεν έχουν θέμα να διχάσουν τον λαό αρκεί να γίνει το δικό τους…..είναι πολλά τα λεφτά Άρη….

  8. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ.-

  9. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ , ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΟΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΑΠΟ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ .ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.

  10. ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ

  11. ΑΠΟ ΓΚΑΒΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ

Comments are closed.