Καραμπινάτο σκάνδαλο Υπουργών με το ΑΣΕΠ

Στην καταγγελία ότι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, που εδώ και μήνες επιδιώκουν με φωτογραφικό τρόπο να διορίσουν τα δικά τους παιδιά ως γραμματείς και της επόμενης κυβέρνησης, ζήτησαν και πήραν παρανόμως από το ΑΣΕΠ
τους φακέλους των συνυποψηφίων τους, προχώρησε ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο κ. Γεωργαντάς σημειώνει πως η ΝΔ έχει αποδείξεις της παρανομίας, ενώ καλεί την αρμόδια υπουργό, Όλγα Γεροβασίλη να καταργήσει αυτήν τη διαδικασία-παρωδία, όπως τη χαρακτηρίζει.

Αναλυτικά, ο κ. Γεωργαντάς αναφέρει:

«Έμελλε να το δούμε και αυτό: Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ που εδώ και μήνες επιδιώκουν με φωτογραφικό τρόπο να διορίσουν τα δικά τους παιδιά ως γραμματείς και της επόμενης κυβέρνησης, ζήτησαν και πήραν παρανόμως από το ΑΣΕΠ τους φακέλους των συνυποψηφίων τους.

Η Νέα Δημοκρατία έχει στα χέρια της τις αποδείξεις της παρανομίας. Καλούμε την αρμόδια υπουργό, κυρία Όλγα Γεροβασίλη να πάψει να κρύβεται και να καταργήσει μόνη της αυτήν τη διαδικασία-παρωδία».

https://www.lykavitos.gr/karampinato-skandalo-ypourgon-me-to-a/

loading...

1 thought on “Καραμπινάτο σκάνδαλο Υπουργών με το ΑΣΕΠ

  1. Διαβάζοντας τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και το τι απαιτείται για να είναι κάποιος υποψήφιος, το ποια προσόντα μοριοδοτούνται, δεν είναι να αμφιβάλλει κανείς για αυτό.
    Επίσης στην τελευταία προκήρυξη για θέσεις μόνιμων στους δήμους, το να διορίζεις χωρίς πρώτα να κανείς έλεγχο των δικαιολογητικών, ή να προσκομίζονται βεβαιώσεις από δήμους για δήθεν προϋπηρεσία, γενικές, αόριστες, ίσως και ψευδείς, είναι μέγα σκάνδαλο.

Comments are closed.