ΟΙ “ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ” ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Κύριοι Βουλευτές,

Η λέξη «καραγκιόζηδες» της πολιτικής είναι φτωχή  για να εκφράσει το μέγεθος της προδοτικής τους πράξης. Προδοτικής κύριε Κωστή τους.

Γιατί όταν λέμε Μακεδονία δεν εννοούμε και το δήθεν  μέρος στα σκόπια ή την Βουλγαρία.

Με τη λέξη εννοούμε,  τη Μακεδονία του Φιλίππου, του Αλεξάνδρου, του Αριστοτέλη και όλον τον Ελληνικό Μακεδονικό πολιτισμό.

Συνεπώς με τα φτηνά προδοτικά «έξυπνα» επιχειρήματα του στη συμφωνία,  ο «αρχικαραγκιόζης», με τους πασίγνωστους  συμβούλους της βαρύγδουπης επιτροπής που έστησε για να δικαιολογήσει την βδελυρή πράξη του, αυτά με το όνομα έδωσε  προδοτικά στους σκοπιανούς.

Τους δώρισε, με ύψιστη πράξη μειοδοσίας,  5.000 χρόνια Ελληνικής ιστορίας.

Δείτε κύριοι «Καραγκιόζηδες» τι σημαίνει Μακεδονία, στο  Letter to President Barack Obama,  http://macedonia-evidence.org/obama-letter.html

Θυμίζω για την ιστορία την προέλευση της συνένοχης για την προδοτική πράξη επιτροπής του,  που είναι ίδια με τη δική του προέλευση,  εφ όσον ο κ. Κοτζιάς είναι του Γιωργάκη (το ποιανού είναι ο Γιωργάκης ας το αφήσουμε)

Έχουμε λοιπόν και λέμε.

Χρήστος Ροζάκης του Γιωργάκη, Χάρης Παμπούκης  του Γιωργάκη,  Φωτεινή (Φαίη) Παζαρτζή, σύζυγος του Σπύρου Φλογαΐτη του Χάρη Παμπούκη και συνεπώς επίσης του Γιωργάκη,  Π. Λιάκουρας του Κοτζιά (Πανεπ. Πειραιώς) και συνεπώς έμμεσα επίσης του Γιωργάκη.

Μετέχουν επίσης  οι σίγουρα όμοιοι :

Ο έχων την όψη αναρχικού Αντώνης Τζανακόπουλος του στενού κύκλου του κ. Τσίπρα και συνεπώς του κ. Κοτζιά, και οι Αντώνης Μπρεδήμας και Παρούλα Περράκη που σίγουρα θα είναι ένα από τα ίδια!!

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...

2 thoughts on “ΟΙ “ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ” ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  1. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΞΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  2. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ
    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ

    ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ

    ………………………………………….

    Το πόρισμα της Εισαγγελέως για τον Αρτέμη Σώρρα

    Ακολουθεί ολόκληρο το πόρισμα της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ευγενίας Αυλίδου για την «υπόθεση Σώρρα», βάσει του οποίου ο Αρτέμης Σώρρας προφυλακίστηκε και διώκεται για μια σειρά σοβαρών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

    Το πόρισμα διαβιβάστηκε προς τον Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

    Διαβάστε το πόρισμα εδώ.

    http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=2457966

Comments are closed.