Ο Μέγας ανθέλληνας Ιουλιανός

Ο απαραδεκτος απο καθε αποψη Ιουλιανος υπηρξε μεγας ανθελληνας.

Ο Ιουλιανος αν και ηταν συγγενης με την οικογενεια του Αγιου Κωνσταντινου, εντουτοις εκεινος υπηρξε φανατικος φιλος του εωσφορικου Φοινικικου-Εβραικου δωδεκαθεου. (1)

 
Μαλιστα επανω στην παρανοια και τον φανατισμο του ταυτιζε την ονομασια Ελληνας με τον παγανισμο.

ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ; 

Οταν την θεση του εωσφορικου Φοινικικου εβραικου δωδεκαθεου πηρε ο Χριστιανισμός, αλλαξε η παγκοσμια ιστορια και σωθηκε η ανθρωποτητα.
 
 
 
OI ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.
 
 
Απο την εποχη του Αγιου Κωνσταντινου εως και την εποχη του Θεοδοσιου εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα. 
 
Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια. 
 
Την εποχη εκεινη και οι πεντε νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη των χριστιανων αυτοκρατορων. 
 
 
Οι αυτοκρατορες γνωριζουν προσωπικα τους μεγαλους φιλοσοφους και ρητορες τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζουν  στο επιστημονικο τους εργο το οποιο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο. 
   
 
 
Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου στο ειδος του στα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου και πνευματικου εργου καθως οι αγιοι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο, αμεσως ο αγιος και μεγας Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
 
Εαν οι αυτοκρατορες ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπαν ποτε και σε καμια περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.

 
Ακομη αμεσα οι αυτοκρατορες θα τιμωρουσαν τους αγιουςς ιεραρχες και θα τους αφαιρουσαν ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.  
 
Φυσικα θα απαγορευαν την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους. 

Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο κανενας αυτοκρατορας καθως ολοι οι φιλοσοφοι διδασκαν ελευθερα τον Πλατωνα.
 
Μεταξυ αλλων οι αυτοκρατορες θα εκλειναν και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.


Στα πλασια των “εχθρικων” τους σκοπων αμεσα οι αυτοκρατοτρες θα εκλειναν την φιλοσοφικη σχολη της Ελληνιδος Υπατιας.

Η μεγαλη νεοπλατωνικη φιλοσοφος Υπατια ειχε
εκεινα τα χρονια ως μαθητες παρα πολλους χριστιανους. 
 
 
 
Αυτο ειναι ενδεικτικο οτι ο γνησιος ορθοδοξος χριστιανισμος ουδεποτε ηταν εναντια στην αρχαια Ελληνικη γραμματεια. 
 
 
 
 
Εαν οι Ελληνες χριστιανοι ηταν εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτσμο τοτε δεν θα τους δεχοταν η Φιλοσοφιος Υπατια ως μαθητες της.
 
 
Aυτο ειναι ιστορικο γεγονος πλεον. 
 
 
 
Ομως σε ολα τα χρονια τα οποια διδασκε η Υπατια ειχε παντοτε πολλους χριστιανους ως μαθητες.
 

 
 
Ο Θεοδοσιος εδωσε Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα παιδια του και αυτα με την σειρα τους στα δικα τους παιδια με αποτελεσμα να ανοιξει ο δρομος στην Ελληνιδα αγια Ευδοκια-Αθηναιδα να εξελιξει και να επανιδρυσει την ανωταση φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη της πολης-Κωνσταντινουπολεως.
 
 
Το 425 μ.χ. με  διαταγμα του Θεσοδοσιου του β αναβαθμιζεται και επανιδρυεται η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης κατοπιν επιθυμιας της αγιας αυτοκρατειρας Ευδοκιας-Αθηναιδας.


Την ιδια εποχη με την Υπατια στην Αιγυπτο εζησε και η Ευδοκια-Αθηναις στην Κωνσταντινουπολη.
 
 
 
Η Ευδοκια συνδυασε αριστα το αρχαιο Ελληνικο πνευμα με την Χριστιανικη πιστη.
 
 
Η αγια Ευδοκια-Αθηναις  ηταν νεοτερη απο την Υπατια,την οποια την ειχε ως πρωτυπο με αποτελεσμα να οδηγηθει στον χριστιανσιμο.
 
 
Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ THN ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ-ΑΘΗΝΑΙΣ.
Εκει διδασκοταν το μαθημα της φιλοσοφιας, ακριβως με τον ιδιο τροπο που διαδασκοταν στην αρχαια Ελλαδα, οπου οι σπουδαστες των πανεπιστημιακών σχολων Κωνσταντινουπόλεως διδασκοταν μουσικη,γεωμετρια, αστρονομια, φιλοσοφια, φιλολογια. 

Η Ελληνιδα Ευδοκια-Αθηναις εβαλε τα θεμελια μετα τους τρεις ιεραρχες για την ανοδικη πορεια του Ελληνισμου και της αυτοκρατοριας. 

Παραλληλα με την Ελληνικη φιλοσοφικη σχολη η αυτοκρατειρα Ευδοκια θωρακιζε τον Ελληνισμο σε ηθικο-πνευματικο και σε πολιτικο και σε στρατιωτικο επιπεδο.  
 
 
Πολλες φορες σας εχω αναφερει οτι οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας λατρεψαν οσο τιποτε αλλο στον κοσμο τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.
 
 
 
Ειναι πολυ ενδεικτικο οτι οι Ελληνες χριστιανοι της αυτοκρατοριας αγαπησαν τοσο πολυ τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο με αποτελεσμα να ειναι φανατικα προσκολημενοι σε αυτον.
 

 

Αυτο συνεβαλε στο να μην εξελιχθουν
πολιτιστικα

 οσο θα επρεπε με βαση τις ικανοτητες τους και την παιδεια τους.

 
 
 

Ειναι εντελως αδυνατον διανοουμενοι οπως οι τρεις ιεραρχες, η Αγια Ευδοκια, η Αννα Κομνηνη και αρκετοι αλλοι να μην ηταν σε θεση να επιδειξουν παρομοιο επιστημονικο εργο οπως αυτο των αρχαιων. 
 
 
 
Η Αγια Ευδοκια-Αθηναις ειναι η πρωτη Ελληνιδα φιλοσοφος-ρητορας και αποτελει προδρομο της μεγαλης Αννας Κομνηνης.
 
 
Παραλληλα η αγια Ευδοκια επιδοθηκε στην συγγραφη πολυ σημαντικων εργων. 
 
 
 
Δυστυχως τα περισσοτερα εργα της δεν εχουν διασωθει.
 
 
 
 
Ελαχιστα ειναι αυτα τα οποια σωθηκαν μεταξυ αυτων οι στιχοι για την νικη των Ελληνων επι των περσων, και οι εργασιες της για τους προφητες Δανιηλ και Ζαχαρια. 
 
 
 
Επισης εγραψε την ιστορια του ευαγγελιου σε Ομηρικους στιχους, ενω δεν παρελειψε να γραψει εναντια στον μαυρο μαγο του δωδεκαθεου τον Κυπριανο απο την Αντιοχεια. 
 
Η Αθηναιδα ηταν κορη του ρητορα Λεοντιου.
 
Ο Λεοντιος διδαξε στην Αθηναιδα την αρχαια Ελληνικη γραμματεια. 
 
 
 
Η Ελληνιδα Ευδοκια-Αθηναις σπουδασε μουσικη, γεωμετρια,αστρονομια, φιλοσοφια και ρητορικη.
 
Εαν ηταν τα πραγματα οπως τα αναφερουν οι μεγιστοι εχθροι του Ελληνισμου οι εβραιοι δωδεκαθειστες δεν θα ανοιγε το 425 μ.χ. με επιθυμια της αγιας Ευδοκιας-Αθηναιδος στην Κωνσταντινουπολη η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη.
 

 
Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του          αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 
 
 
Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 
 
 
 
Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος.


Για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   
 
 
Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.
 
 
Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας.
 
 
Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει. 
 
 
Οι αγιοι ιεραρχες μεταξυ αλλων εζησαν την βασιλεια του χριστομαχου και απαραδεκτου Ιουλιανου.

Ο Ιουλιανός προσπάθησε να εξαναγκασει τους Ελληνες χριστιανους να αποδεχτουν, πως εαν αποκηρυξουν τον παγανισμο θα έπρεπε παραλληλα να τον αποκηρυξουν και τον ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Ο εβραιος εωσφοριστης Ιουλιανος απαγορευε την διδασκαλια στα σχολεια των εργων αρχαιων φιλοσοφων, σοφιστων,που ειχαν γραψει εναντιον της αρχαίας θρησκείας, καιγοντας με μισος τα έργα τους. 

 
 
Δείτε τι είχε γράψει σε επιστολή του ο δαιμονισμενος Ιουλιανος : 
 
 
Ας μη φτανει στην ακοη επικουρειος ή πυρρωνειος λογος. 
 
 
Τωρα αληθεια, οι θεοι καλα εκαναν και κατεστρεψαν τα εργα τους, ευτυχως που τα βιβλια τους χαθηκαν (Ιουλιανος, Επιστολη.89β, Προς αρχιερέα Θεόδωρο, 301c).

Επισης συμφωνα με τον μεγαλο εκκλησιαστικο πατερα τον Ευσεβιο της Καισαρειας, ο Ιουλιανος ως γνησιος εωσφοριστης, θα αναφερει οτι : H μεν των Φοινικων δοξα, σοφων τα θεια και επιστημων.

 
 
Εδω ο εωσφοριστης, δωδεκαθειτσης νεοταξιτης εξυμνει τον μεγαλο μαυρο μαγο τον Εβραιο Καδμο, και επισημαινει οτι οι Φοινικες ειναι σοφοι και μεγαλοι επιστημονες για αυτο γνωριζουν τα παντα σχετικα με τον “αληθινο” θεο.
 
 
 Οτι  o Καμμος ηταν εβραιος-φοινικικης καταγωγης και μεγαλος μαυρος μαγος μας το αναφερει αμετρητες φορες μεσα στο εργο του Ευτερπη , ο Αγιος και ιερος Ηροδοτος. (2)
 
 
Ενα ακομη ενδεικτικο ειναι αυτο που μας αναφερει μας αναφερει ο πατερας της Ορθοδοξιας και πολυ καλος νεοπλατωνικος φιλοσοφος ο Κλημης απο την Αλεξανδρεια. 

 
Ο Φιλοσοφος-Ιερεας Κλημης μας αναφερει σχετικα με τους φιλοσοφους, τους Σοφιστες, τους ποιητες και ολους οσους προδωσαν την Ελλαδα και πηγαν με τους εβραιους του σατανιστες δωδεκαθεου, οτι εμαθαν αστρονομια απο τους αρχαιους Αιγυπτιους. 
 

Ακομη εμαθαν τις δαιμονικες ψαλμωδιες απο τον μεγαλο μαυρο μαγο Ευμολπο στην Θρακη.   
 
Τα πιο γνωστα ονοματα στην αρχαιοτητα τα οποια πηγαν με τους Εβραιους ηταν o Πυθαγορας, ο Ομηρος και ο Ησιοδος. 
 

Εντουτοις ο Πυθαγορας εγκατελειψε το εβραικο- εωσφορικο δωδεκαθεο και διδασκε τον εναν θεο δημιουργο. 
 
Το αποτελεσμα ηταν να του καψουν οι εβραιοι την φιλοσοφικη του σχολη.

Οι Πατέρες της ορθοδοξίας που τοσο αδικα τους συκοφαντουν ως δήθεν “ανθέλληνες”, έχουν απόλυτη συνείδηση σχετικα με την Ελληνικη Φιλοσοφια.

 
Εξαιτιας της υπερμετρης αγαπης τους για τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο διαμαρτύρονται 

εντονα προς τον Ιουλιανο, σχετικα με τις υπουλες τακτικες του και ότι δεν είναι δυνατον το ονομα Ελλην, να ταυτίζεται μονον με το εωσφορικο δωδεκαθεο.
 
 

H Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησία χρησιμοποιησε την πνευματική κληρονομιά της  Ελληνικης
φιλοσοφίας για τη διαμόρφωση της Χριστιανικής δογματικής διδασκαλίας και κατ επέκτασιν της Ελληνιικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
Στο περασμα των αιώνων ο χριστιανισμος ειναι ο βασικοτερος παραγοντας που διαμορφώνει τον χαρακτηρα του Ελληνικου κρατους σε σχεση με τα αλλα εθνη. 
 
Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
αυτοκρατοριας  εδραιωνεται σταθερα μεσα απο  την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.

Ο βασικος σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ειναι  η ενοποιηση του πληθυσμου της μεσω της χριστιανικης πιστεως, βασικο στοιχειο συνοχης της για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.

 
 
 
Η πολιτικη ιδεολογία της Ελληνικης – ρωμαικης αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας  και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματω
 
 
Οι αγιοι πατερες της Εκκλησίας διοτι σπουδασαν φιλοσοφια και ρηρορικη στην αρχαια Αθηνα αλλα και σε αλλα μερη ενω υπηρξαν για λιγο διαστημα πρωτου να γινουν ιερεις επαγγελματιες ρητορες και σοφιστες αντιλήφθηκαν αμεσως την αξία του ιερου αρχαίου Ελληνικου πνευματος.
 
Για αυτο χρησιμοποιησαν τις αξίεις και τα ιδανικα του για να δημιουργησουν την χριστιανικη Ελληνορωμαικη αυτοκρατορια. 
 
 
Οι Αγιοι ιεραρχες αξιοποιοησαν στο επακρο την Ελληνική γλωσσα για να γραψουν ολα τα παρα πολυ υψηλοτατου επιστημονικου φιλοσοφικου και πνευματικου επειπεδου εργα τους.
 
 
Tαυτοχρονα μεσα απο την ιερη αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια διατυπωσαν τα αγια δογματα της
ορθοδοξιας ωστε να προστατεψουν την θρησκεια απο πασης φυσεως αιρεσεις.                                                                                
 
 
Μεσα απο την πνευματικότητα της αρχαιοελληνικής αγωγής, διδαξαν στους Ελληνες
την ελευθερια, την ομορφια, την αγαπη, την ηθικη, την δικαιοσυνη, την γεναιοτητα και την πιστη στον Ιησου Χριστου.
 

Εαν ηταν εβραιοι οι αγιοι ιεραρχες δεν θα εκαναν τον Ιουδαικο χριστιανισμο Ελληνικο μεσα απο την 

εισαγωγη της Πλατωνικης διδασκαλιας, ουτε θα εβγαζαν λογους και συγγραμματα εναντια στους Ιουδαιους.

 
Φυσικα πανω απο ολα δεν θα σπουδαζαν φιλοσοφια και ρητορικη στην αρχαια Αθηνα.

 
Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.
 
Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην εκ θεμελιων μεταμορφωση του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε το απογειον της ανθρωπινης προόδου και ο οποιος καταστραφηκε από το εωσφορικο δωδεκαθεο.
 
Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.
 
 
Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα, οπως επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.
 
 
Την Ελληνικοτητα του χριστιανισμου την διαπιστώνουμε μεσα από την Εκκλησια και την χρηση της Ελληνικής γλώσσας στις γραπτές πηγες της χριστιανικης πιστης.
 
 
Η ιερη ιστορικη διαδρομή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου θα ενωθει με τον Χριστιανισμο και την Εκκλησια ως σωμα Χριστου, οταν οι Ελληνες θα αναλάβουν την ηγεσία της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας και της αγιας ορθόδοξης Εκκλησίας.
 
 
Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής αρχαιότητας ο Πλατων μαζι με τους Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την αιωνια διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της χριστιανικης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη και οικουμενικοτητα.

​Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και φορεις του ιερου αρχαιου​ Ελληνικου πνευματος.

Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια,​ ​αλλαξαν​ τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο.

Έξω από την Ελληνικη Ορθοδοξία αφησαν το δωδεκαθεο τον εβραικο παγανισμο ως εωσφορικο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 

 
 
 
 
Προσθεσαν στον χριστιανισμο μονον ότι καλο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος μεσα από τα αξιωματα-διδαδματα του υπατου των Φιλοφοφων του Αριστοκλή.

Το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο, δεν υπηρξε το μοναδικο, ουτε ηταν το καλυτερο στοιχειο της αρχαιοελληνικης παιδείας και του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.

Οι Πατέρες της εκκλησιας προωθουν και συνεχιζουν σε ολους τους τομεις την Ελληνικη παιδεια, των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων, επιστημόνων. 

 
 
 
Οι Ελληνες Χριστιανοί της εποχής, δεν καταφεροταν εναντια στον θαυμαστο και ανεκτιμητο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Αντιδρούσαν όμως σε ένα σύνολο από πολυ ακραιες εωσφορικες εκδηλωσεις των σατανιστων του δωδεκαθεου όπως οι ανθρωποθυσιες, μερος των οποιων ηταν και η σπλαγχνομαντεια, δηλαδη αποσπουσαν τις κοιλιες των θυματων και τελουσαν γαστερομαντεια παρατηρωντας μεσα σε αυτην τα μελουμενα.

Oλοι οι Ελληνες χριστιανοι ηταν παντοτε καθετα αντιθετοι στα εωσφορικα βασανιστηρια, στους αυτοβασανισμους, στους ευνουχισμους στις σεξουαλικες ανωμαλιες,προς τιμην του εωσφορου, στις μυήσεις με χρηση φόβου και ναρκωτικων ουσιων (βλεπε ως παράδειγμα εωσφορικα Ελευσινια μυστηρια).

Οι ενστασεις ​ολων των γνησιων Ελληνων​ σχετικα με το δωδεκαθεο είναι πολύ συγκεκριμενες. 




Πρωτον διοτι είναι ξενοφερτο (Ηρόδοτος, Αριστοκλής, Ισοκράτης, Εκαταίος κλπ).
 
 
Δευτερον γιατι εχθρευεται θανάσιμα τον Ελληνισμο.
 
Τριτον γιατι όλα αυτά ανθρωποθυσίες, σεξουαλικες ανωμαλίες, κλπ, προκαλουν ανομια, αταξια και καταστροφή σε κάθε εποχη για το Ελληνικο εθνος.
 
 
Κυριολεκτικα οι συνεπειες είναι τραγικες. Μην ξεχνατε πανω από όλα οι ιδιοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες κλπ, καταδικαζαν το δωδεκαθεο ως εωσφορικο , αστειο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.(1) 

Ειχαν απολυτο δικιο οι αρχαιοι προγονοι μας. 
 
 
 
 
Διοτι οι αδικες ανθρωποθυσίες, το φαγωμα των θυσιασμένων και  η δια της βιας εκπορνευση των Ελληνιδων γυναικων εναντι αδρας αμοιβης , την οποια εισεπραταν οι μαστροποι εωσφοριστες ιερεις των δαιμονικων θεων.
 
 
 Όπως επισης οι ευνουχισμοι ανδρων, οι θυσιες ζωων ,οι λιτανειες του φαλλου, και οι σεξουαλικες ανωμαλίες , οι τελετες μαυρης μαγειας, όλα αυτά δεν ειχαν κατι το ηθικο, το δικαιο, το λογικο,το αξιολογο. Αντίθετος ολες αυτές της ενεργειες από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα της κανουν ολοι οι λαοι οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο.
 
 
Ποτε να μην ξεχνατε ότι ολοι οι λαοι της νεας ταξης ,από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα ,οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο, ειτε είναι πιονια της νεας ταξης πραγματων, εχουν από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα, ακριβως την ιδια συμπεριφορα. 
 
Οι αυτοκρατορες, οι αρχηγοι τους δεν πολεμουν ποτε, αλλα δινουν διαταγες η από το πισω μερος της κάθε μαχης, ειτε μενουν στα παλατια τους δινωντας από εκει της εντολες να σκοτωθουν οι υπολοιποι. 
 
 
Ολοι αυτοι οι λαοι σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως, σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες, οργια κλπ.

 

 
 
Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο
πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας, είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται
,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 
 
 
 
Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.
 
 
 
 
 
 Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες. 
 
 
 
 
 
Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. 


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
O ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟ-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ   

(1) Διαβαστε περι Φοινικικου Δωδεκαθεου σε αυτες εδω της παραπομπες στο τελος της καθε εργασιας. 
 


 
 
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗΓΕΝΙΔΗ
(2) Ο ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ :

ΗΔΗ ΩΝ ΔΩΚΕΕΙ ΜΟΙ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ Ο ΑΜΥΘΕΩΝΟΣ ΤΗΣ ΘΥΣΙΗΣ ΤΑΥΤΗΣ ΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΑΔΑΗΣ,ΑΛΛ ΕΜΠΕΙΡΟΣ.ΕΛΛΗΣΙ ΓΑΡ ΔΗ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ ΕΣΤΙ Ο ΕΞΗΓΗΣΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΟ ΤΕ ΟΝΟΜΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗΝ ΤΟΥ ΦΑΛΛΟΥ.
 
ΑΤΡΕΚΕΩΣ ΜΕΝ ΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΥΛΛΑΒΩΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΕΦΗΝΕ   ΑΛΛ ΟΙ ΕΠΙΓΕΝΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΤΩ ΣΟΦΙΣΤΑΙ ΜΕΖΟΝΟΣ ΕΞΕΦΗΝΑΝ.ΤΟΝ Δ ΩΝ ΦΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΤΩ ΔΙΟΝΥΣΩ ΠΕΜΠΟΜΕΝΟΝ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ ΕΣΤΙ Ο ΚΑΤΗΓΗΣΑΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΑΘΟΝΤΕΣ ΠΟΙΕΥΣΙ ΤΑ ΠΟΙΕΥΣΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΓΩ ΜΕΝ ΝΥΝ ΦΗΜΙ ΜΕΛΑΜΠΟΔΑ
ΓΕΝΟΜΕΝΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΦΟΝ ΜΑΝΤΙΚΗΝ ΤΕ ΕΩΥΤΩ ΣΥΣΤΗΣΑΙ ΚΑΙ ΠΥΘΟΜΕΝΟΝ ΑΠ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΣΗΓΗΣΑΣΘΑΙ ΕΛΛΗΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟΝ,ΟΛΙΓΑ ΑΥΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΑΞΑΝΤΑ.ΟΥ ΓΑΡ ΔΗ ΣΥΜΠΕΣΕΙΝ ΓΕ ΦΗΣΩ ΤΑ ΤΕ ΕΝ ΑΙΓΥΠΤΩ ΞΑΝΤΑ.ΟΥ ΓΑΡ ΔΗ ΣΥΜΠΕΣΕΙΝ ΓΕ ΦΗΣΩ ΤΑ ΤΕ ΕΝ ΑΙΓΥΠΤΩ ΠΟΙΕΥΜΕΝΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝ ΤΟΙΣΙ ΕΛΛΗΣΙ.ΟΜΟΤΡΟΠΑ ΓΑΡ ΑΝ ΗΝ ΤΟΙΣΙ ΕΛΛΗΣΙ ΚΑΙ ΟΥ ΝΕΩΣΤΙ  ΕΣΗΓΜΕΝΑ.ΟΥ ΜΕΝ ΟΥΔΕ ΦΗΣΩ ΟΚΩΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΠΑΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΒΟΝ Η ΤΟΥΤΟ Η ΑΛΛΟ ΚΟΥ ΤΙ ΝΟΜΑΙΟΝ.ΠΥΣΕΣΘΑΙ ΔΕ ΜΟΙ ΔΟΚΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟΝ ΠΑΡΑ ΚΑΔΜΟΥ, ΤΕ ΤΟΥ ΤΥΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΕΚ ΤΗΣ ΦΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΙΚΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΝ ΒΟΙΩΤΙΗΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗΝ ΧΩΡΗΝ.ΣΧΕΔΟΝ ΔΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΟΥΝΟΜΑΤΑ  ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΞ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΛΗΛΥΘΕ ΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ  ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
loading...

57 thoughts on “Ο Μέγας ανθέλληνας Ιουλιανός

  1. Ανώνυμος31 Μαΐου 2018 – 10:40 π.μ.
    Ο κυρ Γιάννης Πατεράκης που μένει στη Πάτρα παντρεμένος με πατρινιά δεν έχει καμία σχέση με το προφίλ που γράφει απο τα Χανιά εδω ως Γάννης Πατεράκης "παρόλο οτι είναι Κρητικός" σας το έγραψα και προχθές εγω είμαι απο τη Πάτρα ρώτησα και έμαθα παλιά ο κυρ Γιάννης ήταν με τη κίνηση αυτή τώρα πια όπως μου είπαν δεν ασχολείται καθώς και η ηλικία του είναι μεγάλη 81 ετών και έχει πρόβληματα υγείας και τα παιδιά του ούτε θέλουν να ακούνε για το Σώρρα.

  2. ΕΞΩΝΑΥΤΗΣ 275667 Μαρτίου 2012 – 9:23 μ.μ.
    TO MONO ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ…..ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ''ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗΣ ΜΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ''….ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ…ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΕΖΕΤΕ,,,,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!

  3. “Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην.” Γεννάδιος Σχολάριος.

    «ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ» (Γεννάδιος Σχολάριος, ο πρώτος προνομιούχος πατριάρχης της σκλαβιάς)

    Ο Γεννάδιος Σχολάριος από τη μονή Παντοκράτορα, που ήταν το αρχηγείο και το θρησκευτικό κέντρο των ανθενωτικών, έβγαλε την παρακάτω προκήρυξη, που έλεγε πως η Πόλη θα πέσει στα χέρια των Τούρκων και εξ αιτίας των ενωτικών θα καταστραφεί και θα πάθουν πολλά οι βυζαντινοί: «Άθλιοι Ρωμαίοι, εις τι επλανήθητε και απεμακρύνατε εκ τής ελπίδος τού Θεού και ηλπίσατε εις την δύναμιν των Φράγκων και συν τη Πόλει εν ή μέλλει φθαρήναι, εχάσατε και την ευσέβειάν σας. Ίλεός μοι, Κύριε, μαρτύρομαι ενώπιόν σου, ότι αθώος ειμί τού τοιούτου πταίσματος. Γινώσκετε άθλιοι πολίται τί ποιείτε; Και συν τω αιχμαλωτισμώ, ος μέλλει γενέσθαι εις υμάς, εχάσατε και το πατροπαράδοτον και ομολογήσατε την ασέβειαν· ουαί υμίν εν τω κρίνεσθαι». (Δούκα, σελ. 254). Ο Σχολάριος ανταμείφθηκε από τους Οθωμανούς γιά τη φιλότουρκη στάση του· ανακηρύχθηκε πατριάρχης αμέσως μετά την άλωση με τα γνωστά προνόμια (βλ. Ο διαχρονικά ανθελληνικός ρόλος τού Πατριαρχείου) Παρατηρείστε, πως ακόμη και τις τελευταίες ώρες τού Βυζαντίου ο Σχολάριος αποκαλεί τους βυζαντινούς Ρωμαίους κι όχι βέβαια Έλληνες. Το όνομα Έλλην ήταν επί αιώνες υπό διωγμόν. Το Βυζάντιο -παρά τα όσα προπαγανδίζουν ελληνορθόδοξοι θεωρητικοί- είχε πάντα ανθελληνικό χαρακτήρα· δεν εξελληνίστηκε ποτέ (βλ. Η αληθινή “Ιστορία” των Ελλήνων στο Βυζάντιο). Όταν ο Μωάμεθ πολιορκούσε την Κωνσταντινούπολη, στο στρατό του υπηρετούσαν και πολλοί χριστιανοί. Ήταν διάφοροι τυχοδιώχτες, που κατατάχτηκαν στο στρατό τού σουλτάνου, για να αρπάξουν και και να κλέψουν. Ήξεραν, πως μέσα στην Πόλη, στις εκκλησίες, στο παλάτι και στα πλουσιόσπιτα υπήρχε πολύ χρυσάφι και ασήμι, καθώς και αλλά πολύτιμα πράγματα. Ανάμεσα τους ήταν και Έλληνες. Ο Barbaro τούς χριστιανούς στο στρατό τού Μωάμεθ τούς ανεβάζει σε 50 χιλιάδες. Ο ανώνυμος λαϊκός ποιητής τού θρήνου τής Πόλης λέει, πώς υπηρετούσαν στο στρατό τού Μωάμεθ «φραζήδες χριστιανούς κακούς τριάντα χιλιάδες» (βλ. Εllissen: Αnalekten κ.λπ., Λειψία 1857, μερ. Γ΄, σ. 56, στίχ. 752). Από αυτούς οι πιό πολλοί ήταν Σέρβοι, Λατίνοι, Γερμανοί, Ούγγροι, Βοεμοί και Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο στρατός τού Παλαιολόγου ήταν δεν ήταν 6 – 7 χιλιάδες πολεμιστές. Και οι φυγόστρατοι καλόγεροι υπερέβαιναν τις 120000. (!!!) Οι χριστιανοί, που ήταν στο στρατό τού σουλτάνου, στα βέλη που έριχναν με τις σαΐτες τους πάνω στο κάστρο έδεναν ή κολλούσαν χαρτιά (προκηρύξεις) καλώντας τούς αμυνόμενους να παραδοθούν ειρηνικά και δεν είχαν να πάθουν τίποτα. (Εβλιά Τσελεμπή, Τούρκος χρονογράφος, αρχές ιζ΄ αιώνα). Πηγή: http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1379

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  4. ΠΡΟΣΕΛΗΝΕΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ …
    delfeios.blogspot.com/2013/07/blog-post_5.html
    5 Ιουλ 2013 – Ο Ιουλιανός, ο τόσο άδικα δυσφημισμένος από το χριστιανικό ιερατείο … Ο ανθέλληναςΒάλης διατάζει τους κυβερνήτες της Μικράς Ασίας να … Γιαχβέ και του Ναζωραίου. ο Μέγας και Άγιος Θεοδόσιος βλέποντας την επιστροφή …
    ΠΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ | Sutori
    https://www.sutori.com/story/pos-kuriarkhese-o-skotadismos
    Χ. Ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος, λεηλατεί το περίφημο μαντείο του Διδυμαίου … Ο ελληνολάτρης Φλάβιος Κλαύδιος Ιουλιανός, ανεβαίνει στο θρόνο. … ανθέλληνας Θεοδόσιος ο Α΄ (ο αποκαλούμενος και Μέγας (Σφαγέας) ), ορίζει επίσημη και …
    Βρέθηκε ο ομαδικός τάφος των 15.000 δολοφονημένων από τον Μέγα …
    http://www.makeleio.gr › ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    14 Ιουν 2014 – Μέγας Θεοδόσιος, που είχε υιοθετήσει κάπως πιο συνοπτικές διαδικασίες, και δεν … ΟΚωνσταντίνος ο επονομαζόμενος Μέγας δεν γνώριζε ούτε καν Ελληνικά. Ο …. ΕΚ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ….. Aν και χριστιανός για μένα ο Ιουλιανός είναι μέγας.
    Άγριοι Άγιοι και δολοφόνοι, που οι εικόνες τους φιλιούνται …
    https://roides.wordpress.com/2014/09/20/20sep14/
    20 Σεπ 2014 – Ο Μέγας Θεοδόσιος βαρύνεται ανάμεσα σε άλλα και με τη Σφαγή του Ιππόδρομου …… Ο Ιουλιανός απαγόρευσε στους χριστιανούς να διδάσκονται και να …. των αυτοκρατόρων και ανθέλληνεςαρχιερείς εκείνης της εποχής, Μέγας …
    Η Κατάρα του Γιαχβέ & το Τέλος των Ελλήνων – Διαδραστικά …
    https://www.diadrastika.com/2017/04/katara-jahve-telos-ellinon.html
    28 Απρ 2017 – Ανθέλληνες … Ο Έλληνας μεγαλούργησε κατά την αρχαία εποχή και διέδωσε τα ιδανικά του και τις αξίες του στα πέρατα της οικουμένης. …. Ο Μέγας Ιουλιανός (361-363), που διαδέχεται τον Κωνστάντιο, παρά το γεγονός ότι είχε …

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. Ανώνυμος1 Ιουλίου 2012 – 5:12 μ.μ.
    ΕΞΟΚΟΣΜΙΚΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ; ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ; ΠΟΣΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΚΟΡ; 1-1 Η 1-0;;;ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΖΗΣΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΛΕΙΔΑΡΑ; ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ; ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΡΙΟ; ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ; ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΨΗΛΗ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΠΠΡΙΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΑΓΟΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΕΕΕ !!!!
    (ΑΣΗΜΙΝΑ)

  6. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  7. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  8. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ" ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΦΤΥΝΕΤΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ??

    Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ",ΠΟΙΟΙ??

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ…ΑΛΗΤΕΣ,ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ..!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  9. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ".

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ.

    Μετά τον Καρατζαφέρη μας προέκυψε και ο αντιμνημονιακός Δ. Καζάκης που ζητά την επέμβαση του στρατού για να σώσει τον τόπο και να προστατέψει το Σύνταγμα. Ακριβώς μια μέρα μετά από την κοινή και συντονισμένη δράση ΜΑΤ – κουκουλοφόρων κατά των μεγαλειωδών λαϊκών συγκεντρώσεων και των άλλων προβοκατόρικων μηχανισμών που πυρπολούσαν το κέντρο της Αθήνας και συνέβαλαν στην επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού την ώρα που η κυβέρνηση της πλουτοκρατίας και της ΕΕ ψήφιζαν το Mνημόνιο 2, ο Δ. Καζάκης σε συνέντευξή του κάλεσε το στρατό, την αστυνομία, τη δημόσια διοίκηση, να παρέμβουν «γιατί η χώρα δεν έχει κυβέρνηση και έχει παραδοθεί στους ξένους». Και σαν μην έφτανε αυτό, καλεί και το ΚΚΕ και την Αλέκα Παπαρήγα σε συντονισμό και κοινή δράση ώστε αυτό να γίνει με πρωτοβουλία της «αριστεράς»!
    Μ' αυτά που λέει ο Δ. Καζάκης ξεπερνά κατά πολύ την πολιτική εξαπάτηση. Καλεί το στρατό και την αστυνομία και από δίπλα και το ΚΚΕ και το λαϊκό κίνημα να υπερασπιστούν το αστικό Σύνταγμα και εξουσία από τα αστικά κόμματα που το εφαρμόζουν. Μόνο ένας υπέρμετρα αφελής, διαταραγμένος ή δόλιος θα μπορούσε να σκεφτεί και να προτείνει κάτι τέτοιο. Και δεν πιστεύουμε ότι ο Δ. Καζάκης είναι αφελής.

    Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι εχθροί του εργατικού – λαϊκού κινήματος και οι αντιδραστικοί σχεδιασμοί, δεν εκδηλώνονται και δεν προωθούνται μόνο από τους ακραιφνείς ακροδεξιούς. Υλοποιούνται και απ' τα αστικά κόμματα, συντηρητικά, σοσιαλδημοκρατικά, λάτρεις του κοινοβουλευτισμού, αλλά έχουν μεγάλη συμβολή και οι Δούρειοι Ιπποι, οι επιχειρήσεις της προβιάς. Αριστερή – αντιμνημονιακή ρητορεία και συνθήματα και από κάτω παγίδευση του λαού σε ενδοαστικές αντιθέσεις, υπεράσπιση του σάπιου κοινωνικού συστήματος, συκοφάντηση του ταξικού εργατικού κινήματος που έχει στόχο την ανατροπή, συμβολή σε αντιδραστικούς σχεδιασμούς.

    Ας γνωρίζουν καλά οι μηχανισμοί του συστήματος ότι το ΚΚΕ είναι έμπειρο κόμμα, δεν πέφτει σε παγίδες, βλέπει μακριά και δε χάνει εύκολα το στόχο. Εχουν γνώση οι φύλακες και οι εργαζόμενοι έχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ποιος είναι πραγματικά μαζί τους, με το δίκιο τους και ποιοι είναι εχθροί τους και ποιοι προσποιούνται τους φίλους, υπηρετώντας τους εχθρούς.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  10. ΣΧΟΛΑΡΙΕ ΣΧΟΛΑΡΙΕ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

  11. ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΜΟΥΤΣΟ
    ΟΕΟ ΕΟ Ε Ο Ε

    ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟΨΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΦΑΓΕ ΤΟ ΜΟΥΤΣΟ
    ΟΕΟ ΕΟ Ε Ο Ε

    ΤΣΙΚΙ ΤΣΙΚΙ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΤΣΙΚΙ ΤΣΙΚΙ ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ

    ΕΥΤΑΞΙΑ ΕΥΤΑΞΙΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ

    ΤΣΙΚΙ ΤΣΙΚΙ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΤΣΙΚΙ ΤΣΙΚΙ ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ

    ΕΥΤΑΞΙΑ ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΥΤΟΓΚΑ ΤΗ ΓΕΛΟΙΑ

    ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΜΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΨΑΝ ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ

    ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΠΡΙΤΣ ΠΡΙΤΣ

  12. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΧΟΥΜΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΈΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ,ΔΕΙΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ»,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ…

    ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ…!!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1885365554829885&id=100000693776754

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  13. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ..!!!!

    ΑΚΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΗ..!!!!!

    https://www.facebook.com/rikos13/videos/10211718374410008/

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ *****ΕΛΛΑΣ***** ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ….!!!
    ΕΧΟΥΜΕ 15 ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ…..

    https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/33356767_2043579299189571_7039919996255862784_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeESURgWSnW31dwjQHKd6kdSf_e-SRlLjp9B_Wgw4TeMv66j2VrhdEeOkOjBrebNzEffYdFwJskten_FZaM1BLk7jOGq0R-TRKuXcS5WTqh0JQ&oh=171c1ee82472eaea5a2fa2f948b94bd8&oe=5B79908B

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  14. ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ
    ΦΕΓΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩ
    ΤΟ ΣΧΟΛΑΡΙΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΡΡΑ
    ΤΟ ΨΗΛΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ
    ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ

    ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΣ Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΩΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΥΤΑΞΙΑ

  15. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΡΑΒΒΙΝΙΑ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΑΓΝΟΙΑ,ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,5-10-20 % ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…

    ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ (ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΟ,ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΚΕΥΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ…

    ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…
    ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  16. πατερακη φανερωσου πανιβλακα

  17. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΕΒΑΛΕ ΓΥΑΛΟΧΑΡΥΟ ΠΕΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

    ΗΡΑ Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ 9666 Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΞΕΙ

  18. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 400 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ,ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.!!!

    ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΒΗΜΑ ΕΤΣΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΜΑΣΤΕ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ,ΚΑΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΑΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ,ΑΣ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ..
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    https://www.facebook.com/rena.psarra1/videos/10210579266232600/

  19. ο πρωτοκλαστης και αρχημυριστης ειναι ο σωρρας

    δυναμη φως ο κλανιαρης αρχηγος

  20. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΕΒΑΛΕ ΓΥΑΛΟΧΑΡΥΟ ΠΕΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

    ΗΡΑ Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ 9666 Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΞΕΙ

  21. ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΝΤ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ» (THE WORLD TRUST). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 44 ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ Β΄ΠΠ . ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ΠΠ (ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!). ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ:

    1) ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    2) ΤΟΥ ΔΝΤ

    3) ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 25* ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΦΕΚ 315/1945). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 700+ ΤΡΙΣ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: ΤΡΙΣ!

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ:

    1) ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΕΥΚΟΛΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;)

    2) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ;)

    3) ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

    ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ! ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!), Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΔΩ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;), Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;) ΚΑΙ … ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ; ΕΔΩ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!)

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο VLADIMIR, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ 2000, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 195 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΟ ΑΛΕΞΗΣ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    1) ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    2) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ GUYS ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΩ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ!

    ΥΓ.* ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  22. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΣΕ Φ/Β ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ,ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ…ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 169 ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ,ΕΙΧΑΜΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΣ…

    ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ,ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ,ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..!!!

    ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΕΛΕΤΕ,ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΤΕΜΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ…
    ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΡΩΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ…!!!

    ΜΕΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΒΓΗΖΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΙΙΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ….

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ «ΚΑΜΙΑ» ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ….

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  23. eleni inele10 Ιανουαρίου 2017 – 4:49 μ.μ.
    Κουβεντες του Σωρρα και οπαδων του το 2013 αν θυμαμαι καλα σε φιλο μου που πασχει απο σκλήρυνση κατα πλακας:
    1.Πες μας που μενεις επιτελους να ερθουμε να σου δωσουμε το φαρμακο σου να ξεμπερδευεις με την αρρωστια σου, αν εισαι αρρωστος οπως λες!
    2.Δεν ψοφας καλυτερα να ξεβρωμισει ο τοπος!
    3.Αντινοε πρακτορακο!
    Και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι γιατι περασε και καιρος…

    Λιγες μερες πριν(2013), μου ειχε ζητησει καποια συναδελφος να υπογραψω ως οπαδος του κινηματος… Ο φιλος "Λουκας" τους στριμωξε στα κοινωνικα δικτυα με δυο τρεις αβολες ερωτησεις για να δούμε τι "παιζει" με το κινημα μια και οφειλουμε να προσεχουμε τι υπογραφουμε…
    Η φρασεολογια τους ηταν αρκετη για να βγουν τα συμπερασματα αμεσως. Πολυ δε περισσοτερο, οταν παρακαλεσα στο φεις τον Σωρρα με προσωπικο μηνυμα να μην καθυβριζει τον οντως αρρωστο φιλο μου, και μου υπεδειξε να μην κανω παρεα με ανθρωπους που δεν γνωριζω πραγματικα ποιοι ειναι και που πιθανοτατα υπηρετει ως πρακτορας(!) των χαζαρομογγολων!(Ενω εκεινος ηξερε…!)
    Δεν ειχα λογια τοτε. Οπως δεν εχω και τωρα…. Εκλεισα ευγενικα. Και μεσα σε δυο ωρες ειχαν σβηστει απο το δημοσιο προφιλ τους ολες οι υβρεις στο προσωπο του Λουκα.

    Δεν θα φανει και πολυ παραξενο αν οντως μπει στη βουλη. Παντως το ψευδοκράτος δειχνει να φλερταρει με τον συναπατεωνα του…
    Περαστικα μας.

  24. eleni inele10 Ιανουαρίου 2017 – 4:49 μ.μ.
    Κουβεντες του Σωρρα και οπαδων του το 2013 αν θυμαμαι καλα σε φιλο μου που πασχει απο σκλήρυνση κατα πλακας:
    1.Πες μας που μενεις επιτελους να ερθουμε να σου δωσουμε το φαρμακο σου να ξεμπερδευεις με την αρρωστια σου, αν εισαι αρρωστος οπως λες!
    2.Δεν ψοφας καλυτερα να ξεβρωμισει ο τοπος!
    3.Αντινοε πρακτορακο!
    Και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι γιατι περασε και καιρος…

    Λιγες μερες πριν(2013), μου ειχε ζητησει καποια συναδελφος να υπογραψω ως οπαδος του κινηματος… Ο φιλος "Λουκας" τους στριμωξε στα κοινωνικα δικτυα με δυο τρεις αβολες ερωτησεις για να δούμε τι "παιζει" με το κινημα μια και οφειλουμε να προσεχουμε τι υπογραφουμε…
    Η φρασεολογια τους ηταν αρκετη για να βγουν τα συμπερασματα αμεσως. Πολυ δε περισσοτερο, οταν παρακαλεσα στο φεις τον Σωρρα με προσωπικο μηνυμα να μην καθυβριζει τον οντως αρρωστο φιλο μου, και μου υπεδειξε να μην κανω παρεα με ανθρωπους που δεν γνωριζω πραγματικα ποιοι ειναι και που πιθανοτατα υπηρετει ως πρακτορας(!) των χαζαρομογγολων!(Ενω εκεινος ηξερε…!)
    Δεν ειχα λογια τοτε. Οπως δεν εχω και τωρα…. Εκλεισα ευγενικα. Και μεσα σε δυο ωρες ειχαν σβηστει απο το δημοσιο προφιλ τους ολες οι υβρεις στο προσωπο του Λουκα.

    Δεν θα φανει και πολυ παραξενο αν οντως μπει στη βουλη. Παντως το ψευδοκράτος δειχνει να φλερταρει με τον συναπατεωνα του…
    Περαστικα μας.

  25. ΟΛΟΙ "Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Τ Ε"…!!!

    ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ…

    ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 15ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ…
    ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "Θ Α Ν Α Τ Ο Σ !!!.

    ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ….!!!!! �� �� ��

    Άρθρο 196 Πλαστογραφία
    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

    http://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-196-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  26. Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2017 – 10:28 μ.μ.
    ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΔΩ ΕΠΙ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ TIMELORD. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΛΗΚΗ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΛΥΚΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

    Απάντηση

    eleni inele11 Ιανουαρίου 2017 – 11:17 μ.μ.
    Χαχαχαχα!
    Μάλιστα κυρία παλαιά παρουσια..
    Πρώτον, δεν διαβασατε καλά τι έγραψα παραπανω..
    Και δεύτερον, ο,τι πείτε….Μη σας χαλασω τον φανταστικό σας κοσμο.

    Ελένη.

  27. ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!
    Μήνυση του ΕΠΑΜ για εσχάτη προδοσία για τα μνημόνια και το δημοψήφισμα του 2015
    Αρθρο 134 παρ 2 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ 120 παρ 3 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Το Ε.ΠΑ.Μ. την 5η Φεβρουαριου 2018 κατεθεσε Μηνυτηρια αναφορα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου η οποια εγινε ΔΕΚΤΗ.

    Οι κατηγοριες για Εσχατη Προδοσια είναι για τρια ξεχωριστα θεματα, ως εξης:
    α) Και τα τρια Μνημονια καθως και οι αντιστοιχες Δανειακες Συμβασεις ΔΕΝ ψηφιστηκαν απτη Βουλη με Νομο αλλα σαν ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, και εδιναν εξουσιοδοτηση στον "Υπουργο Οικονομικων" να υπογραφει Μνημονιο και Δανειακες Συμβασεις, χωρις να ερχεται μετα για κυρωση από την Βουλη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ.

    Β) Παραβιαστηκε το Π.Δ. 38/2015 που προςβλεπε και οριζε επακριβως το ερωτημα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5-7-2015, το οποιο δεν ηταν καθολου ασαφες αλλα αντιθετα ηταν πολύ συγκεκριμενο καλωντας να απαντησει ο Λαος στο ερωτημα “Θελετε να συνεχιστει το τρεχον προγραμμα δανειοδοτησης και ό,τι παραπερα χειαστει (δηλαδη νεα Μνημονια) ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;”. Ο Λαος απαντησε ΟΧΙ και αυτό οφειλοταν κατά το Συνταγμα να υλοποιησουν.!

    γ) Παρεδωσαν, εκχωρησαν την Νομοθετικη αρμοδιοτητα της Βουλης σε Ξενες Δυναμεις (θεσμους) με τον Ν. 4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ – ΣΕΛΙΔΑ 1014) και αποδεχθηκαν να υλοποιουν απλως αποφασεις που παιρνουν οι “θεσμοι“ .!

    Τελος, το διαπραττομενο από σειρα Κυβερνησεων (και την παρουσα) αδικημα της εσχατης προδοσιας είναι διαρκες και εξακολουθει από 5-5-2010 μεχρι σημερα να μεταβαλει το πολιτευμα του Κρατους με σφετερισμο της λαικης κυριαρχιας, καταλυση και αδρανοποιηση του πολιτευματος .

    Αν σ’ αυτόν τον κατάλογο των παραστατών της μήνυσης, προστεθεί κι ένας κατάλογος απλών πολιτών, τότε είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει αυτό που είχε πει κάποτε ο καθηγητής κ. Κασιμάτης: Μπροστά σ’ ένα κατάλογο εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών από απλούς πολίτες κανείς Έλληνας δικαστής δεν θα βρεθεί να παραβλέψει μια καλά στοιχειοθετημένη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΑΣ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ !!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.!!

    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.!! http://chn.ge/2H3YAzh

    https://uploads.disquscdn.com/images/f99d78ebdd4c2d33e59fc604c48223dedb403e63c6b22c338cf0db1d559ce793.jpg

    https://youtu.be/6vOrcRmC3eA?t=23s
    Ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δ.Καζάκης στο TV 10 την 1η Ιουνίου 2018

  28. Το έχω ξαναπεί.
    Παίζει να παίρνει ληγμένα αυτός
    ο τύπος που γράφει αυτά τα κείμενα.
    Άκου ανθέλληνας ο Ιουλιανός.
    Πόσο μ@λ@κ@ς παίζει να είσαι για να λες κάτι τέτοιο;

  29. Ανώνυμος16 Ιανουαρίου 2017 – 9:01 π.μ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝΕ

  30. Ποιός μπορεί να απαντήσει,γιατί γράφουν επίμονα εδω μέσα τη στιγμή που κανείς δεν τους θέλει και σε ποιός απευθύνονται

  31. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΣΑΚΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ.

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ :

    Απο την εποχη του Αγιου Κωνσταντινου εως και την εποχη του Θεοδοσιου εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα.

    Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια.

    Την εποχη εκεινη και οι πεντε νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη των χριστιανων αυτοκρατορων.

    Οι αυτοκρατορες γνωριζουν προσωπικα τους μεγαλους φιλοσοφους και ρητορες τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζουν στο επιστημονικο τους εργο το οποιο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο.

    Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου στο ειδος του στα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου και πνευματικου εργου καθως οι αγιοι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο, αμεσως ο αγιος και μεγας Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Εαν οι αυτοκρατορες ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπαν ποτε και σε καμια περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.

    Ακομη αμεσα οι αυτοκρατορες θα τιμωρουσαν τους αγιουςς ιεραρχες και θα τους αφαιρουσαν ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.

    Φυσικα θα απαγορευαν την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους.

    Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο κανενας αυτοκρατορας καθως ολοι οι φιλοσοφοι διδασκαν ελευθερα τον Πλατωνα.

    Μεταξυ αλλων οι αυτοκρατορες θα εκλειναν και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.

    Στα πλασια των "εχθρικων" τους σκοπων αμεσα οι αυτοκρατοτρες θα εκλειναν την φιλοσοφικη σχολη της Ελληνιδος Υπατιας.

    Η μεγαλη νεοπλατωνικη φιλοσοφος Υπατια ειχε
    εκεινα τα χρονια ως μαθητες παρα πολλους χριστιανους.

    Αυτο ειναι ενδεικτικο οτι ο γνησιος ορθοδοξος χριστιανισμος ουδεποτε ηταν εναντια στην αρχαια Ελληνικη γραμματεια.

    Εαν οι Ελληνες χριστιανοι ηταν εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτσμο τοτε δεν θα τους δεχοταν η Φιλοσοφιος Υπατια ως μαθητες της.

    Aυτο ειναι ιστορικο γεγονος πλεον.

    Ομως σε ολα τα χρονια τα οποια διδασκε η Υπατια ειχε παντοτε πολλους χριστιανους ως μαθητες.

    Ο Θεοδοσιος εδωσε Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα παιδια του και αυτα με την σειρα τους στα δικα τους παιδια με αποτελεσμα να ανοιξει ο δρομος στην Ελληνιδα αγια Ευδοκια-Αθηναιδα να εξελιξει και να επανιδρυσει την ανωταση φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη της πολης-Κωνσταντινουπολεως.

    Το 425 μ.χ. με διαταγμα του Θεσοδοσιου του β αναβαθμιζεται και επανιδρυεται η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης κατοπιν επιθυμιας της αγιας αυτοκρατειρας Ευδοκιας-Αθηναιδας.

    Την ιδια εποχη με την Υπατια στην Αιγυπτο εζησε και η Ευδοκια-Αθηναις στην Κωνσταντινουπολη.

    Η Ευδοκια συνδυασε αριστα το αρχαιο Ελληνικο πνευμα με την Χριστιανικη πιστη.

    Η αγια Ευδοκια-Αθηναις ηταν νεοτερη απο την Υπατια,την οποια την ειχε ως πρωτυπο με αποτελεσμα να οδηγηθει στον χριστιανσιμο.

    Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ THN ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ-ΑΘΗΝΑΙΣ.

    Εκει διδασκοταν το μαθημα της φιλοσοφιας, ακριβως με τον ιδιο τροπο που διαδασκοταν στην αρχαια Ελλαδα, οπου οι σπουδαστες των πανεπιστημιακών σχολων Κωνσταντινουπόλεως διδασκοταν μουσικη,γεωμετρια, αστρονομια, φιλοσοφια, φιλολογια.

  32. Η Ελληνιδα Ευδοκια-Αθηναις εβαλε τα θεμελια μετα τους τρεις ιεραρχες για την ανοδικη πορεια του Ελληνισμου και της αυτοκρατοριας.

    Παραλληλα με την Ελληνικη φιλοσοφικη σχολη η αυτοκρατειρα Ευδοκια θωρακιζε τον Ελληνισμο σε ηθικο-πνευματικο και σε πολιτικο και σε στρατιωτικο επιπεδο.

    Πολλες φορες σας εχω αναφερει οτι οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας λατρεψαν οσο τιποτε αλλο στον κοσμο τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

    Ειναι πολυ ενδεικτικο οτι οι Ελληνες χριστιανοι της αυτοκρατοριας αγαπησαν τοσο πολυ τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο με αποτελεσμα να ειναι φανατικα προσκολημενοι σε αυτον.

    Αυτο συνεβαλε στο να μην εξελιχθουν
    πολιτιστικα οσο θα επρεπε με βαση τις ικανοτητες τους και την παιδεια τους.

    Ειναι εντελως αδυνατον διανοουμενοι οπως οι τρεις ιεραρχες, η Αγια Ευδοκια, η Αννα Κομνηνη και αρκετοι αλλοι να μην ηταν σε θεση να επιδειξουν παρομοιο επιστημονικο εργο οπως αυτο των αρχαιων.

    Η Αγια Ευδοκια-Αθηναις ειναι η πρωτη Ελληνιδα φιλοσοφος-ρητορας και αποτελει προδρομο της μεγαλης Αννας Κομνηνης.

    Παραλληλα η αγια Ευδοκια επιδοθηκε στην συγγραφη πολυ σημαντικων εργων.

    Δυστυχως τα περισσοτερα εργα της δεν εχουν διασωθει.

    Ελαχιστα ειναι αυτα τα οποια σωθηκαν μεταξυ αυτων οι στιχοι για την νικη των Ελληνων επι των περσων, και οι εργασιες της για τους προφητες Δανιηλ και Ζαχαρια.

    Επισης εγραψε την ιστορια του ευαγγελιου σε Ομηρικους στιχους, ενω δεν παρελειψε να γραψει εναντια στον μαυρο μαγο του δωδεκαθεου τον Κυπριανο απο την Αντιοχεια.

    Η Αθηναιδα ηταν κορη του ρητορα Λεοντιου.

    Ο Λεοντιος διδαξε στην Αθηναιδα την αρχαια Ελληνικη γραμματεια.

    Η Ελληνιδα Ευδοκια-Αθηναις σπουδασε μουσικη, γεωμετρια,αστρονομια, φιλοσοφια και ρητορικη.

    Εαν ηταν τα πραγματα οπως τα αναφερουν οι μεγιστοι εχθροι του Ελληνισμου οι εβραιοι δωδεκαθειστες δεν θα ανοιγε το 425 μ.χ. με επιθυμια της αγιας Ευδοκιας-Αθηναιδος στην Κωνσταντινουπολη η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη.

    Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου.

    Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη.

  33. Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος.

    Για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.

    Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.

    Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας.

    Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει.

    Οι αγιοι ιεραρχες μεταξυ αλλων εζησαν την βασιλεια του χριστομαχου και απαραδεκτου Ιουλιανου.

    Ο Ιουλιανός προσπάθησε να εξαναγκασει τους Ελληνες χριστιανους να αποδεχτουν, πως εαν αποκηρυξουν τον παγανισμο θα έπρεπε παραλληλα να τον αποκηρυξουν και τον ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

    Ο εβραιος εωσφοριστης Ιουλιανος απαγορευε την διδασκαλια στα σχολεια των εργων αρχαιων φιλοσοφων, σοφιστων,που ειχαν γραψει εναντιον της αρχαίας θρησκείας, καιγοντας με μισος τα έργα τους.

    Δείτε τι είχε γράψει σε επιστολή του ο δαιμονισμενος Ιουλιανος :

    Ας μη φτανει στην ακοη επικουρειος ή πυρρωνειος λογος.

    Τωρα αληθεια, οι θεοι καλα εκαναν και κατεστρεψαν τα εργα τους, ευτυχως που τα βιβλια τους χαθηκαν (Ιουλιανος, Επιστολη.89β, Προς αρχιερέα Θεόδωρο, 301c).

    Επισης συμφωνα με τον μεγαλο εκκλησιαστικο πατερα τον Ευσεβιο της Καισαρειας, ο Ιουλιανος ως γνησιος εωσφοριστης, θα αναφερει οτι : H μεν των Φοινικων δοξα, σοφων τα θεια και επιστημων.

    Εδω ο εωσφοριστης, δωδεκαθειτσης νεοταξιτης εξυμνει τον μεγαλο μαυρο μαγο τον Εβραιο Καδμο, και επισημαινει οτι οι Φοινικες ειναι σοφοι και μεγαλοι επιστημονες για αυτο γνωριζουν τα παντα σχετικα με τον "αληθινο" θεο.

    Οτι o Καμμος ηταν εβραιος-φοινικικης καταγωγης και μεγαλος μαυρος μαγος μας το αναφερει αμετρητες φορες μεσα στο εργο του Ευτερπη , ο Αγιος και ιερος Ηροδοτος. (2)

    Ενα ακομη ενδεικτικο ειναι αυτο που μας αναφερει μας αναφερει ο πατερας της Ορθοδοξιας και πολυ καλος νεοπλατωνικος φιλοσοφος ο Κλημης απο την Αλεξανδρεια.

  34. Ο Φιλοσοφος-Ιερεας Κλημης μας αναφερει σχετικα με τους φιλοσοφους, τους Σοφιστες, τους ποιητες και ολους οσους προδωσαν την Ελλαδα και πηγαν με τους εβραιους του σατανιστες δωδεκαθεου, οτι εμαθαν αστρονομια απο τους αρχαιους Αιγυπτιους.

    Ακομη εμαθαν τις δαιμονικες ψαλμωδιες απο τον μεγαλο μαυρο μαγο Ευμολπο στην Θρακη.

    Τα πιο γνωστα ονοματα στην αρχαιοτητα τα οποια πηγαν με τους Εβραιους ηταν o Πυθαγορας, ο Ομηρος και ο Ησιοδος.

    Εντουτοις ο Πυθαγορας εγκατελειψε το εβραικο- εωσφορικο δωδεκαθεο και διδασκε τον εναν θεο δημιουργο.

    Το αποτελεσμα ηταν να του καψουν οι εβραιοι την φιλοσοφικη του σχολη.

    Οι Πατέρες της ορθοδοξίας που τοσο αδικα τους συκοφαντουν ως δήθεν "ανθέλληνες", έχουν απόλυτη συνείδηση σχετικα με την Ελληνικη Φιλοσοφια.

    Εξαιτιας της υπερμετρης αγαπης τους για τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο διαμαρτύρονται
    εντονα προς τον Ιουλιανο, σχετικα με τις υπουλες τακτικες του και ότι δεν είναι δυνατον το ονομα Ελλην, να ταυτίζεται μονον με το εωσφορικο δωδεκαθεο.

    H Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησία χρησιμοποιησε την πνευματική κληρονομιά της Ελληνικης
    φιλοσοφίας για τη διαμόρφωση της Χριστιανικής δογματικής διδασκαλίας και κατ επέκτασιν της Ελληνιικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Στο περασμα των αιώνων ο χριστιανισμος ειναι ο βασικοτερος παραγοντας που διαμορφώνει τον χαρακτηρα του Ελληνικου κρατους σε σχεση με τα αλλα εθνη.

    Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
    αυτοκρατοριας εδραιωνεται σταθερα μεσα απο την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.

    Ο βασικος σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ειναι η ενοποιηση του πληθυσμου της μεσω της χριστιανικης πιστεως, βασικο στοιχειο συνοχης της για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.

    Η πολιτικη ιδεολογία της Ελληνικης – ρωμαικης αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματω

    Οι αγιοι πατερες της Εκκλησίας διοτι σπουδασαν φιλοσοφια και ρηρορικη στην αρχαια Αθηνα αλλα και σε αλλα μερη ενω υπηρξαν για λιγο διαστημα πρωτου να γινουν ιερεις επαγγελματιες ρητορες και σοφιστες αντιλήφθηκαν αμεσως την αξία του ιερου αρχαίου Ελληνικου πνευματος.

    Για αυτο χρησιμοποιησαν τις αξίεις και τα ιδανικα του για να δημιουργησουν την χριστιανικη Ελληνορωμαικη αυτοκρατορια.

  35. Οι Αγιοι ιεραρχες αξιοποιοησαν στο επακρο την Ελληνική γλωσσα για να γραψουν ολα τα παρα πολυ υψηλοτατου επιστημονικου φιλοσοφικου και πνευματικου επειπεδου εργα τους.

    Tαυτοχρονα μεσα απο την ιερη αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια διατυπωσαν τα αγια δογματα της
    ορθοδοξιας ωστε να προστατεψουν την θρησκεια απο πασης φυσεως αιρεσεις.

    Μεσα απο την πνευματικότητα της αρχαιοελληνικής αγωγής, διδαξαν στους Ελληνες
    την ελευθερια, την ομορφια, την αγαπη, την ηθικη, την δικαιοσυνη, την γεναιοτητα και την πιστη στον Ιησου Χριστου.

    Εαν ηταν εβραιοι οι αγιοι ιεραρχες δεν θα εκαναν τον Ιουδαικο χριστιανισμο Ελληνικο μεσα απο την εισαγωγη της Πλατωνικης διδασκαλιας, ουτε θα εβγαζαν λογους και συγγραμματα εναντια στους Ιουδαιους.

    Φυσικα πανω απο ολα δεν θα σπουδαζαν φιλοσοφια και ρητορικη στην αρχαια Αθηνα.

    Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.

    Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην εκ θεμελιων μεταμορφωση του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε το απογειον της ανθρωπινης προόδου και ο οποιος καταστραφηκε από το εωσφορικο δωδεκαθεο.

    Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.

    Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα, οπως επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.

    Την Ελληνικοτητα του χριστιανισμου την διαπιστώνουμε μεσα από την Εκκλησια και την χρηση της Ελληνικής γλώσσας στις γραπτές πηγες της χριστιανικης πιστης.

    Η ιερη ιστορικη διαδρομή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου θα ενωθει με τον Χριστιανισμο και την Εκκλησια ως σωμα Χριστου, οταν οι Ελληνες θα αναλάβουν την ηγεσία της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας και της αγιας ορθόδοξης Εκκλησίας.

    Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής αρχαιότητας ο Πλατων μαζι με τους Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την αιωνια διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της χριστιανικης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη και οικουμενικοτητα.

    ​Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και φορεις του ιερου αρχαιου​ Ελληνικου πνευματος.

    Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια,​ ​αλλαξαν​ τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο.

    Έξω από την Ελληνικη Ορθοδοξία αφησαν το δωδεκαθεο τον εβραικο παγανισμο ως εωσφορικο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.

    Προσθεσαν στον χριστιανισμο μονον ότι καλο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος μεσα από τα αξιωματα-διδαδματα του υπατου των Φιλοφοφων του Αριστοκλή.

    Το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο, δεν υπηρξε το μοναδικο, ουτε ηταν το καλυτερο στοιχειο της αρχαιοελληνικης παιδείας και του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.

    Οι Πατέρες της εκκλησιας προωθουν και συνεχιζουν σε ολους τους τομεις την Ελληνικη παιδεια, των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων, επιστημόνων.

    AYTA ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΣΕ ΗΘΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΤΛΟ.

    ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ 12ΘΕΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

  36. μακαρι η ελλαδα μας να ειχε και αλλους δασκαλους σαν τον κυριο γιαννοπουλο και να εγραφαν τοσα αρθρα αφιλοκερδως
    για να ξεστραβωνονται τα μοσχαρια που μας βριζουνε κι απο πανω

  37. ΜΑΖΕΨΕΤΑ ΕΥΤΑΞΙΑ -ΠΑΤΕΡΑΚΗ -ΕΞΩΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ

  38. TI ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ!!! Ο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΙΔΙΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ!

  39. OΞΩ 12ΘΕΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ. ΟΞΩ ΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ (ΥΠΟΝΟΜΟΣ), ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ. ΑΝΙΚΑΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ.

    Ο εβραιος εωσφοριστης Ιουλιανος απαγορευε την διδασκαλια στα σχολεια των εργων αρχαιων φιλοσοφων, σοφιστων,που ειχαν γραψει εναντιον της αρχαίας θρησκείας, καιγοντας με μισος τα έργα τους.

    Δείτε τι είχε γράψει σε επιστολή του ο δαιμονισμενος Ιουλιανος :

    Ας μη φτανει στην ακοη επικουρειος ή πυρρωνειος λογος.

    Τωρα αληθεια, οι θεοι καλα εκαναν και κατεστρεψαν τα εργα τους, ευτυχως που τα βιβλια τους χαθηκαν (Ιουλιανος, Επιστολη.89β, Προς αρχιερέα Θεόδωρο, 301c).

    Επισης συμφωνα με τον μεγαλο εκκλησιαστικο πατερα τον Ευσεβιο της Καισαρειας, ο Ιουλιανος ως γνησιος εωσφοριστης, θα αναφερει οτι : H μεν των Φοινικων δοξα, σοφων τα θεια και επιστημων.

    Εδω ο εωσφοριστης, δωδεκαθειτσης νεοταξιτης εξυμνει τον μεγαλο μαυρο μαγο τον Εβραιο Καδμο, και επισημαινει οτι οι Φοινικες ειναι σοφοι και μεγαλοι επιστημονες για αυτο γνωριζουν τα παντα σχετικα με τον "αληθινο" θεο.

    Οτι o Καμμος ηταν εβραιος-φοινικικης καταγωγης και μεγαλος μαυρος μαγος μας το αναφερει αμετρητες φορες μεσα στο εργο του Ευτερπη , ο Αγιος και ιερος Ηροδοτος. (2)

    Ενα ακομη ενδεικτικο ειναι αυτο που μας αναφερει μας αναφερει ο πατερας της Ορθοδοξιας και πολυ καλος νεοπλατωνικος φιλοσοφος ο Κλημης απο την Αλεξανδρεια.

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΡΙΓΩΝΟΚΩΛΟ ΝΑΝΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ 12ΘΕΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ-ΧΑΡΙΤΖΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ.

  40. Ο τελευταίος χρησμός της Ευρώπης!..

    [… Αλλά, και ο Ευσέβιος Καισαιρείας (265-340 μ.Χ.), μέσα στην βαθιά περισυλλογή του, όσο δηλαδή σκέπτεται και αναλογίζεται το Δελφικό μαντείο, αλλά και το μάταιον του κόσμου τούτου, θα αναφωνήση: «Πού γαρ σοι το εν Δελφοίς ιερόν παρά πάσι Έλλησιν εξ αιώνος βεβοημένον; Πού ο Πύθιος; Ο Κλάριος; Πού και ο Δωδωναίος;» ]

    ΕΙΝΑΙ γνωστόν, ότι ο αυτοκράτωρ Ιουλιανός, ο αποκληθείς και «Παραβάτης», ο οποίος, διαδεχθείς τον βυζαντινό αυτοκράτορα Κώνστα, προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να αναβιώση την αρχαία ελληνική θρησκεία, μαζί με τους θεούς της, αφού ο ίδιος έσπευσε πρώτος να διακηρύξη την πίστη του στην θρησκεία των αρχαίων. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος, παρά το γεγονός ότι είχε μία φλογερή ελληνική σκέψη, κατά έναν περίεργον και μυστηριώδη τρόπον, από την μία ήθελε το γκρέμισμα της χριστιανικής θρησκείας, που είχαν υιοθετήσει οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες της αυτοκρατορίας του, και από την άλλη να ανοικοδομήση τον Ναό του Σολομώντος!.. (Το θέμα αυτό θα μας απασχολήσει σε ειδικά άρθρα, που περιλαμβάνουμε και μέσα στον 3ο τόμο του βιβλίου μας «Οι δολοφόνοι της Ιστορίας», για να πληροφορηθή ο κόσμος την πραγματική αλήθεια για τον ρόλο που διεδραμάτισε αυτός ο αυτοκράτωρ).
    Επειδή, λοιπόν, ο Ιουλιανός, με διάταγμά του επανέφερε κατά κάποιον τρόπο σαν θρησκεία του κράτους την λατρεία των αρχαίων θεών, έστειλε τον στενό του φίλο, τον γιατρό Ορειβάσιο, να ρωτήση το Μαντείο των Δελφών, για την αναστήλωση του αρχαίου αυτού θρησκευτικού κέντρου, για να λάβη την απάντηση που ακολουθεί:
    «Είπατε τω βασιλήι χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά
    ουκέτι Φοίβος έχει καλύβαν, ου μάντιδα δάφνην
    ου παγάν λαλέουσαν; Απέσβετο και λάλον ύδωρ».
    Που σημαίνει:
    «Πέστε στον βασιλιά, πως έπεσε κάτω η αυλή που βρισκόταν το ξόανο, δεν έχει πια σπίτι ούτε μαντική δάφνη, ούτε πηγή να μιλάει, χάθηκε και το νερό που μιλούσε».

    Για το θέμα αυτό έχει γράψει ο βυζαντινός χρονογράφος Γεώργιος Κεδρηνός μέσα στο σύγγραμμα : «Σύνοψις ιστοριών αρχομένη από κτίσεως κόσμου και μέχρι της βασιλείας Ισαακίου του Κομνηνού συλλεγείσα παρά κυρού Γεωργίου του Κεδρηνού εκ διαφόρων βιβλίων» (Volume 1 page 532 line 10).

  41. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣΤΟΡΓΙΟΣ

    Βεβαίως, επειδή ορισμένοι θέλησαν να αμφισβητήσουν το ως άνω κείμενο του Γεωργίου Κεδρηνού, που έζησε τον 11ον αιώνα μ.Χ. (συγκεκριμένα περί το 1058 μ.Χ.), ο γράφων ανέτρεξε σε πολύ παλαιότερες πηγές και βρήκε αυτόν τον χρησμό να επιβεβαιώνεται και από τον σπουδαίο αρχαίο Έλληνα συγγραφέα και φιλόσοφο, τον Φιλοστόργιο (;+425 μ.Χ.), ο οποίος μέσα στο έργο του: «Εκκλησιαστική ιστορία» καταγράφει έναν ζωηρό διάλογο μεταξύ Ιουλιανού και αγίου Αρτεμίου, που εμαρτύρησε στην Αλεξάνδρεια, και ο οποίος διάλογος έχει, επί λέξει, ως εξής:
    «Artemii Rassio 48: Ο γαρ Ιουλιανός πάλαι τον Ελληνισμόν κατά ψυχήν ωδίνων εκ των εν Ιωνία γενομένων αυτώ προς τους αμφί τον Μάξιμον φιλοσόφων συνουσιών, εφ’ όσον μεν ο τε αδελφός αυτώ περιήν και μετ’ αυτόν Κωνστάντιος, ο δε ουδέν παραγυμνούν εθάρρει δια το εξ εκείνων δέος επεί δε ούτοι εξ ανθρώπων ήσαν, αυτός δε των πραγμάτων ήδη κύριος ην, τότε δη εις το φανερόν απαμφιασάμενος πάσαις αθρόον εις τον Ελληνισμόν εξερράγη ταις προθυμίαις.
    Ebd. 22: Ο γαρ Ιουλιανός, ως δεδήλωται, την των Ρωμαίων βασιλείαν υποζωσάμενος, εσπούδαζε μάλιστα τον Ελληνισμόν επανορθούν. Πανταχού τοίνυν γράμματα διαπεμπόμενος εκέλευε τα τούτων τεμένη και τους βωμούς ανιστάν μετά πολλής σπουδής τε και προθυμίας.
    Artemii Rassio 35 [Artemius’ Rede an Iulian]: Γίνωσκε τοίνυν ως η του Χριστού ανίκητος και αήττητος υπάρχει ισχύς τε και δύναμις πάντως δε και αυτός τούτο πεπληροφόρησαι εξ ων σοι χρησμών Οριβάσιος ο ιατρός κοιαίστωρ παρά του εν Δελφοίς Απόλλωνος άρτι κεκόμικεν. Εγώ δε σοι και τον χρησμόν, καν μη βούλη, επαναγνώσομαι. Έχει γαρ ούτως:
    Είπατε τω βασιλεί χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά.
    Ουκέτι Φοίβος έχει καλύβαν, ου μάντιδα δάφνην,
    Ου παγάν λαέουσαν, απέσβετο και λάλον ύδωρ»
    [(Philostorgius: Historia ecclesiastica (fragmenta e passione Artemii)] (Book 7 fragment 1c line 7).
    Τι παρατηρήσαμε στην τελευταία φράση του αγίου Αρτεμίου; Βλέπουμε ότι σε αυστηρό τόνο λέγει στον Ιουλιανό:
    «Γνώριζε, λοιπόν, ότι η δύναμις του Χριστού είναι ανίκητη και αήττητη, όλοι δε όπως και συ έχεις πληροφορίες, τις οποίες ο φίλος σου ιατρός Ορειβάσιος σου έφερε από τον Δελφικό Απόλλωνα».
    Χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, λοιπόν …

    https://www.sakketosaggelos.gr/Article/4330/

  42. ΠΑΡΤΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΣΑΚΑΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.

    ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΦΕ.

  43. ΟΥΚ ΕΤΙ ΦΘΕΓΓΕΤΑΙ ΔΡΥΣ!…

    Αλλά, και αν ακόμη αναγνώσωμεν τα συγγράμματα του Γρηγορίου Ναζιανζηνού (329-389 μ.Χ.), στον τέταρτο κατά Ιουλιανού λόγον, θα βρούμε ένα απόσπασμα άκρως εντυπωσιακό, αφού οι πάντες μπορούν να το συγκρίνουν με τους μελαγχολικούς προβληματισμούς του Ευσεβίου, όσον αφορά δηλαδή στο Δελφικό μαντείο, αλλά και σε σχέση με τον τελευταίο χρησμό της Πυθίας:
    «Ουκ έτι φθέγγεται δρυς, ουκ έτι λέβης μαντεύεται, ουκ έτι Πυθία πληρούται ουκ οιδ’ ων τινων πλην μύθων και ληρημάτων. Πάλιν η Κασταλία σεσίγηται και σιγάν ύδωρ εστίν ου μαντευόμενον αλλά γελώμενον, πάλιν ανδριάς άφωνος ο Απόλλων, πάλιν η δάφνη φυτόν εστι μύθον θρηνούμενον Κασταλίη τε, δάφνη τε, δρυός μαντεύματα κείσθω» (Volume 35page 704 line 44).
    Αλλά και ο Απόλλων, σύμφωνα με τον Ιωάννη Δαμασκηνό (; +756 μ.Χ.) όταν ρωτήθηκε από ιερέα του ναού απήντησε:
    «Ω ταλαίπωρε από τους υπηρέτες μου, μακάρι να μη με είχες ερωτήσει το τελευταίο, για τον θαυμάσιο θεό και για την αναπνοή, η οποία έχει συμμαζεμένα ολόγυρά της όλα τα άστρα, τους ποταμούς, το φως, τον Άδη, τον αέρα, το νερό, την φωτιά, η οποία και μετά βίας διώχνει από εδώ το σπίτι μου, ακόμη έλειψε από τους τρίποδές μου και ο αυγερινός, αλίμονο! Τρίποδες θρηνήσατε και σείς, επήγε ο Απόλλων στον χαμό, επειδή άνθρωπος ουράνιος και εκείνος που έπαθε ήταν θεός, η θεότητα δε αυτή δεν έπαθε» [Joannes Damascenus: Passio sancti Artemii (Dub.) Volume 96 page 1293 line 33].
    Αντελήφθη ήδη ο αναγνώστης, ότι και αυτός ακόμη ο θεός Απόλλων, δια στόματος ιερέως του ναού, προεφήτευσε τον Ερχομό του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού (!!), πράγμα που δεν διακηρύττει ο συγγραφεύς αυτού του άρθρου ή – αν θέλετε – ο συγγραφεύς του καινούργιου μας έργου: «Οι Προφητείες του Ελληνισμού», το οποίο, οσονούπω, θα βρίσκεται στα χέρια σας, αλλά ο ίδιος ο Πατήρ της Εκκλησίας μας, ο Ιωάννης Δαμασκηνός, για τον οποίον οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί τρέφουν μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό!
    Εάν, τώρα, θέλετε να προχωρήσουμε και παρακάτω, όπως λέει και ο Χρήστος Μαυρουδής μέσα στο βιβλίο του «Δελφικά Μυστήρια», μπορούμε να διαβάσωμε και άλλους συγγραφείς (εκκλησιαστικούς και μη), όπως για παράδειγμα, τον Κλήμη τον Αλεξανδρινό (; +220 μ.Χ.), ο οποίος μέσα στον Προτρεπτικό του λόγο θα διαβάσωμε κάτι το εκπληκτικό:
    «Άδυτα τοίνυν άθεα μη πολυπραγμονείτε μηδέ βαράθρων στόματα τερατείας έμπλεα ή λέβητα Θεσπρώτιον, ή τρίποδα Κιρραίον, ή Δωδωναίον χαλκείον (…). Σεσίγηται γουν και Κασταλίας πηγή και Κολοφώνος άλλη πηγή. Και τα άλλα ομοίως τέθνηκε νάματα μαντικά και δη του τύφου κενά (…) διήγησαι ημίν και τοις άλλοις μαντικής, μάλλον δε μανικής, τα άχρηστα χρηστήρια, τον Κλάριον, τον Πύθιον, τον Διδυμέα, τον Αμφιάρεω, τον Απόλλω, τον Αμφίλοχον…» (Κλήμης Αλεξανδρεύς, Λόγος προτρεπτικός προς Έλληνας Β΄ 11.1.2).

    https://www.sakketosaggelos.gr/Article/4330/

  44. ΜΠΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ 12ΘΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ…

    ΜΠΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΕΥΘΥΜΟΥΜΕΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΜΠΑΤΟΡΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΑ ΤΟΥ

  45. ουστ ουστ ουστ ουστ παρλαπιπες

  46. Ο μπαρμπα ευταξίας,
    είχε ένα ψώρρα, είχε ένα γάλο
    πολύ μεγάλο.. πολύ μεγάλο !

    Και τον ετάιζε, και τον ετάιζε,
    μέλι και ταχίνι, μέλι και ταχίνι
    για να τον παχύνει.. για να τον παχύνει !

    Και τον ετάιζε, και τον ετάιζε,
    ψωμί κι αλάτι, ψωμί κι αλάτι
    για να κάνει πλάτη.. για να κάνει πλάτη !

    Και τον ετάιζε, και τον ετάιζε,
    ψωμί, γαρδούμπα, ψωμί, γαρδούμπα,
    για να κάνει τούμπα.. για να κάνει τούμπα !

    Και τον ετάιζε, και τον ετάιζε,
    ψωμί, μπουγάτσα, ψωμί, μπουγάτσα
    για να κάνει μπράτσα.. για να κάνει μπράτσα !

    Και τον ετάιζε, και τον ετάιζε,
    ψωμί και χόρτα, ψωμί και χόρτα,
    ωσπου δε χώραγε από την πόρτα !
    ώσπου δε χώραγε από την πόρτα !

    Ωσπου μια μέρα, ώσπου μια μέρα
    με δίχως ήλιο, με δίχως ήλιο,
    ο ψωρρας έφαγε…τον μπαρμπα Ευταξία !
    ο ψώρρας έφαγε…τον μπαρμπα Ευταξία !

  47. Ο μπαρμπα ευταξίας,
    είχε ένα ψώρρα, είχε ένα γάλο
    πολύ μεγάλο.. πολύ μεγάλο !

    Και τον ετάιζε, και τον ετάιζε,
    μέλι και ταχίνι, μέλι και ταχίνι
    για να τον παχύνει.. για να τον παχύνει !

    Και τον ετάιζε, και τον ετάιζε,
    ψωμί κι αλάτι, ψωμί κι αλάτι
    για να κάνει πλάτη.. για να κάνει πλάτη !

    Και τον ετάιζε, και τον ετάιζε,
    ψωμί, γαρδούμπα, ψωμί, γαρδούμπα,
    για να κάνει τούμπα.. για να κάνει τούμπα !

    Και τον ετάιζε, και τον ετάιζε,
    ψωμί, μπουγάτσα, ψωμί, μπουγάτσα
    για να κάνει μπράτσα.. για να κάνει μπράτσα !

    Και τον ετάιζε, και τον ετάιζε,
    ψωμί και χόρτα, ψωμί και χόρτα,
    ωσπου δε χώραγε από την πόρτα !
    ώσπου δε χώραγε από την πόρτα !

    Ωσπου μια μέρα, ώσπου μια μέρα
    με δίχως ήλιο, με δίχως ήλιο,
    ο ψωρρας έφαγε…τον μπαρμπα Ευταξία !
    ο ψώρρας έφαγε…τον μπαρμπα Ευταξία !

  48. Ανώνυμος1 Ιουλίου 2012 – 5:12 μ.μ.
    ΕΞΟΚΟΣΜΙΚΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ; ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ; ΠΟΣΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΚΟΡ; 1-1 Η 1-0;;;ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΖΗΣΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΛΕΙΔΑΡΑ; ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ; ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΡΙΟ; ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ; ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΨΗΛΗ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΠΠΡΙΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΑΓΟΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΕΕΕ !!!!
    (ΑΣΗΜΙΝΑ)

  49. eleni inele10 Ιανουαρίου 2017 – 4:49 μ.μ.
    Κουβεντες του Σωρρα και οπαδων του το 2013 αν θυμαμαι καλα σε φιλο μου που πασχει απο σκλήρυνση κατα πλακας:
    1.Πες μας που μενεις επιτελους να ερθουμε να σου δωσουμε το φαρμακο σου να ξεμπερδευεις με την αρρωστια σου, αν εισαι αρρωστος οπως λες!
    2.Δεν ψοφας καλυτερα να ξεβρωμισει ο τοπος!
    3.Αντινοε πρακτορακο!
    Και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι γιατι περασε και καιρος…

    Λιγες μερες πριν(2013), μου ειχε ζητησει καποια συναδελφος να υπογραψω ως οπαδος του κινηματος… Ο φιλος "Λουκας" τους στριμωξε στα κοινωνικα δικτυα με δυο τρεις αβολες ερωτησεις για να δούμε τι "παιζει" με το κινημα μια και οφειλουμε να προσεχουμε τι υπογραφουμε…
    Η φρασεολογια τους ηταν αρκετη για να βγουν τα συμπερασματα αμεσως. Πολυ δε περισσοτερο, οταν παρακαλεσα στο φεις τον Σωρρα με προσωπικο μηνυμα να μην καθυβριζει τον οντως αρρωστο φιλο μου, και μου υπεδειξε να μην κανω παρεα με ανθρωπους που δεν γνωριζω πραγματικα ποιοι ειναι και που πιθανοτατα υπηρετει ως πρακτορας(!) των χαζαρομογγολων!(Ενω εκεινος ηξερε…!)
    Δεν ειχα λογια τοτε. Οπως δεν εχω και τωρα…. Εκλεισα ευγενικα. Και μεσα σε δυο ωρες ειχαν σβηστει απο το δημοσιο προφιλ τους ολες οι υβρεις στο προσωπο του Λουκα.

    Δεν θα φανει και πολυ παραξενο αν οντως μπει στη βουλη. Παντως το ψευδοκράτος δειχνει να φλερταρει με τον συναπατεωνα του…
    Περαστικα μας.

    Ανώνυμος1 Ιουνίου 2018 – 11:01 μ.μ.
    Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2017 – 10:28 μ.μ.
    ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΔΩ ΕΠΙ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ TIMELORD. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΛΗΚΗ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΛΥΚΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

    Απάντηση

    eleni inele11 Ιανουαρίου 2017 – 11:17 μ.μ.
    Χαχαχαχα!
    Μάλιστα κυρία παλαιά παρουσια..
    Πρώτον, δεν διαβασατε καλά τι έγραψα παραπανω..
    Και δεύτερον, ο,τι πείτε….Μη σας χαλασω τον φανταστικό σας κοσμο.

    Ελένη.

  50. ΔΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΩΝ. ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ.

    ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

    ΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΡΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΑΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ. ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    ΕΝΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

  51. Και αφού ο Ιουλιανός ήταν ανθέλληνας και ο προφορικός, αλλά και γραπτός του λόγος ήταν κατάπτυστος, γιατί εξαφανίσατε τα γραπτά του; Δηλαδή αυτός έκαψε τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Αυτός έφερε το σκοταδισμό; Και οι πηγές σας για αυτό είναι ιερείς και διάκοι, θεωρείτε σοβαρές πηγές τα γραπτά των μετέπειτα αγίων; Το άρθρο σας είναι γραμμένο για αγράμματους. Ύβρεις να αποκαλείτε το Μέγα Ιουλιανό ανθέλληνα, ενώ δε μας λέτε τίποτα για τους αναθεματισμούς της εκκλησίας, ακόμα και για αυτόν τον ίδιο τον Πλάτωνα που εσείς εκθειάζετε. Τέλος μια απορία, πως γίνεται να μιλάτε για αρχή κτίσεως κόσμου περίπου το πεντέμιση χιλιάδες (5500)π.Χ. όταν ο ίδιος ο Πλάτωνας γράφει για ιστορίες που έγιναν εννέα χιλιάδες (9000) χρόνια πριν την εποχή του; Α και δεν έχω καμία σχέση με το Σώρρα, δεν ψάχνω για λυτρωτές!!

  52. Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΙΣ, ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ".

    "ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΕ" ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ "ΦΙΛΕΛΛΗΝ" ΗΤΑΝ Ο ΣΛΑΥΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ (κ.κ. Γιουτπράδα…)

    ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΞ

    1.11.1: "ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ – Μ Ε – Α Π Ο Κ Ε Φ Α Λ Ι Σ Μ Ο"!!!

    1.11.9: "ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ – ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΘΗΚΗ Ή ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΗΝ – Α Σ Ε Β Ε Ι Α – Τ Ο Υ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο Υ"!!!

    1.11.10: "ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ – Α Ν Ο Σ Ι Ω Ν(!!!) ΚΑΙ – Μ Ι Α Ρ Ω Ν(!!!) – Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν, ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ……
    ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ – Α Λ Ι Τ Η Ρ Ι Ο Υ Σ – Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ"!!!!!!!!!!!!!!

  53. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    <> Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ 81 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ
    ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ
    o markos stagakis η elen manesi και ερμαφροδιτος morfeas

    <> Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ

    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

    Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 666 Ή 9666 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ <> Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΤΑΡΑΡΟΜ ΠΑΤΡΙΝΙΑ – ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΗΧΟΣ ΝΟΑΣ ΜΟΡΦΕΑΣ ΣΚΙΑ ΟΙ "ΑΜΑΖΟΝΕΣ" Α-Ω <>

    ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ

  54. XAXAXAXAXAXA ΞΑΝΑΕΥΘΗΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΣ.

  55. Πρέπει να γνωρίζετε ότι κανένας Αυτοκράτορας του δεν ήταν Έλληνας, και κανένας Αυτοκράτορας δεν είχε Ελληνική συνείδηση, πλην του Ιουλιανού που δεν ήταν Έλληνας αλλά είχε Ελληνική συνείδηση, και σε κάθε ευκαιρία ομολογούσε «Ειμί Έλλην».

    https://www.pare-dose.net/4001

    «Ιστορικώς ο Χριστιανισμός ήταν η μεγαλύτερη συμφορά που συνέβη μέχρις στιγμής στην ιστορία του ανθρώπου. Το χειρότερο κακό και η πιο φρικιαστική μάστιγα. Εκτός από ολίγες γνωστές ηθικές εντολές, τις οποίες επανέλαβε (για να είμαστε πιο ακριβείς, ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ, δίχως να αναφέρει την πηγή) η θεολογία του είναι αντιφατική, ανόητη και λανθασμένη. Άκρως επικίνδυνη και καταστροφική τόσο για το άτομο ως μονάδα όσο και για την κοινωνία ως σύνολο! Ο Ιησούς Χριστός των Ευαγγελίων και του Παύλου αποδεικνύεται πλήρως δια των κριτηρίων της ιστορικής επιστήμης ότι είναι μια αλλοπρόσαλλη και αντιφατική μυθολογία!».

    Ο Ιουδαιοχριστιανισμος κατεστρεψε την ελληνικη πολιτιστικη κληρονομια…
    Ο Ιουδαιοχριστιανισμος ηταν ο Μπολσεβικισμος της Αρχαιοτητος,που με το ισοπεδωτικο του μικροβιο και το μεσσιανικο του κηρυγμα εφθειρε και ανετρεψε τις παραδοσιακες δομες των Αρχαιων κοινωνιων παρα τις προσπαθειες τους να τον αφομειωσουν ανωδυνα.

    https://www.pare-dose.net/5312

    Ο Κωνσταντίνος έκαψε τη γυναίκα του Φαύστα με καυτό λάδι, έπνιξε τον γιο του Κρίσπο στα δημόσια λουτρά και καρατόμησε τους μισούς συγγενείς του φοβούμενος μην του πάρουν τον θρόνο του. Διά την ενημέρωση τού αναγνώστη σημειώνομε εννέα ειδεχθή εγκλήματα τού Μεγάλου Αγίου Ισαποστόλου Κωνσταντίνου που αφορούν τον άμεσο πολιτικό και συγγενικό περίγυρό του.

    Όλα τα εγκλήματά του είναι πάρα πολλά για να τεθούν σε καταλόγους. Η βαρβαρότητά των ήταν μάλλον πρωτοφανής και άκρως ανατριχιαστική. Για ατιμίες, πολέμους, φόνους, δολοφονίες, φρικαλεότητές, αυθαιρεσίες, απάτες, κ.λπ., του ιδίου και της μάνας του Ελένης…

    Το γνωστό θρησκευτικό σλόγκαν "πίστευε και μη ερεύνα" δεν απευθυνόταν στους νοήμονες ανθρώπους αλλά στους αγράμματους, τους θρησκόληπτους και τους αφελείς.

    
Η λογική στο χώρο των θρησκειών έχει δραπετεύσει προ πολλού…

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

  56. Ο «ΜΕΓΑΣ» Κωνσταντίνος βρήκε την ευκαιρία και άλλαξε τη θρησκεία της αυτοκρατορίας με τον φανατικό και εξαιρετικά εκδικητικό ιουδαιοχριστιανισμό και η ελληνορωμαϊκή θρησκεία υποχώρησε σε σχέση με τον ιουδαιοχριστιανισμό …

    Η μέθοδός τους υπήρξε απλή: Κατάγγειλαν όλο τον αρχαίο πολιτισμό ως κατασκεύασμα του Σατανά (τους), απέρριψαν μετά βδελυγμίας το σύνολο της πολιτισμικής προσφοράς των προγόνων μας, έσπασαν όλα τα αγάλματα, διαστρέβλωσαν την ζωγραφική θέτοντας την στην υπηρεσία της ασχήμιας, απαγόρευσαν την ορχηστική, παραμόρφωσαν την αρχιτεκτονική, υποβάθμισαν τη ναυτιλία και τη ναυπηγική, εξευτέλισαν την ιατρική, καταράστηκαν τα μαθηματικά και την αστρονομία, απαγόρευσαν το θέατρο και τη γυμναστική, εξανάγκασαν την ποίηση και στην μουσική να υπηρετήσουν αποκλειστικά την ένρινη κακοφωνία, επιβάλανε στη θέση της δικαιοσύνης την αυθαιρεσία, κατάργησαν κάθε έννοια ελευθερίας και δημοκρατίας, απαγόρευσαν τη φυσική, απαγόρευσαν δια ποινής θανάτου κάθε ενασχόληση με τη φιλοσοφία, δεν άφησαν αρχαίο ναό αγκρέμιστο και στη θέση τους ύψωσαν μετά δόξης και τιμής τον σταυρό της εκτέλεσης…

  57. Ψευτικα τα Τρις Ψευτικα τα Προφιλ Κιτρινισμος λεγε λεγε κατι μπορει να Μεινει Λαικιστες Εξωκοσμικες Κουραδες
    Υβριστες Φυγοποινοι Λαμπρακης Ναρκεμπορας Μπαλαντινας Φονιας ολα αυτα Συνθετουν τη Συμμορια Ευκλανιος Σωρος
    Υποδικων ….. Δοξαστε τους !!!!!!

Comments are closed.