ΝΔ για το Σκοπιανό: Προφανής στόχευση των Τσίπρα-Κοτζιά να οδηγήσουν την χώρα και τους πολίτες προ τετελεσμένων

Επανέρχεται η ΝΔ με νέα ανακοίνωσή της για το Σκοπιανό και συγκεκριμένα για τη μη ενημέρωση του κόμματος για το θέμα, από από τον Νίκο Κοτζιά, παρ’ ότι, όπως αναφέρουν, ζητήθηκε και επίσημα.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«H Νέα Δημοκρατία, δια του αρμόδιου Τομεάρχη της κ. Γιώργου Κουμουτσάκου, ζήτησε χθες στις 5.45 το απόγευμα επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο των Εξωτερικών για τη δημόσια τοποθέτηση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων κ. Αντόνιο Μιλόσοσκι που θέλει τον κ. Αλέξη Τσίπρα να είναι έτοιμος να δεσμεύσει τη χώρα με μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

Μέχρι την ώρα που εκδίδεται η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας (12.40 μ.μ.), ο κ. Κοτζιάς δεν θέλησε να παράσχει οποιαδήποτε ενημέρωση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση. Προφανής στόχευση των κ. Τσίπρα και Κοτζιά είναι να οδηγήσουν την χώρα και τους πολίτες προ τετελεσμένων.

Προειδοποιούμε τον Πρωθυπουργό για μια ακόμη φορά: Δεν διαθέτει πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα και θα φέρει ακέραιη προσωπική ευθύνη, αν συναινέσει σε μια συμφωνία που θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας».

loading...

3 thoughts on “ΝΔ για το Σκοπιανό: Προφανής στόχευση των Τσίπρα-Κοτζιά να οδηγήσουν την χώρα και τους πολίτες προ τετελεσμένων

  1. ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΝΔ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

  2. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΕΜΕΝΟΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ;

    ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ"!!

    Η «ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ 2008 ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

    Στις 3 Απριλίου 2008, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ξεκαθάρισε την ελληνική θέση ως εξής:

    «ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.

    Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλά η γειτονική χώρα δεν θα έχει διαφορετική ονομασία για το εσωτερικό της και διαφορετικό για τις σχέσεις της με την Ελλάδα και τις διεθνείς σχέσεις της, θα ισχύει ergaomnes -έναντι όλων».

    ΔΗΛΑΔΗ, Η «ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ: «ΆΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ «ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

    Δηλαδή, τις ίδιες ακριβώς που είναι σήμερα στο τραπέζι!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ.

  3. Η ΝΔ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΗΛ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΝΕ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ , ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΑΥΤΟΥ

Comments are closed.