ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ” ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕΡΟΣ Α
















Στο διαδικτυο κυκλοφορουν καποιες φορες ακομη και με καλες και οχι εχθρικες προθεσεις διαφορα αρθρα 
για την Ελληνικη-ρωμαιικη αυτοκρατορια. 

Εντουτοις ολα οσα αναφερουν τις περισσοτερες φορες δεν εχουν σχεση με την ιστορικη πραγματικοτητα.
Η σεξουαλικη διαφθορα και η καταπωση των αρχαιων Ρωμαιων δημιουργησε την Ελληνικη-χριστιανικη Ρωμαικη αυτοκρατορια. 

Την ιδια xρονικη περιοδο που ειχε καταρρευσει πλεον σε ηθικο, πνευματικο και κατ επεκτασιν σε πολιτικο και στρατιωτικο επιπεδο η αυτοκρατορια οι Ελληνες ειχαν αναγεννηθει ηθικα και πνευματικα διοτι ειχαν ασπαστει τον Χριστιανισμο. 

Σε συνδυασμο με την υπερμετρη αγαπη των προγονων μας στην αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια, ηταν απολυτως φυσικο να γινουν κοσμοκρατορες. 

Μεσα απο την ηθικη ζωη, τα χρηστα ηθη, τον Χριστο και τον Πλατωνα δημιουργηθηκε η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια. 

Στον αντιποδα αυτην την εποχη ειμαστε σε πληρη ηθικη, και πνευματικη καταπτωση και δεν υπαρχει καμια απουτως προυποθεση να παρουμε πισω την ¨Κωνσταντινουπολη” και να “ξαναγινουμε Βυζαντινη αυτοκρατορια”.

Συνεπως οι “προφητειες” των νεοταξιτων ειναι φαιδρες και επικινδυνες παραλληλα. 

Ο Χριστος ποτε δεν επιβραβευσε οσους εχουν σαπισει απο τις σεξουαλικες ανωμαλιες. 

O IΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΣΑΣ ΣΙΧΕΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ











ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ 
ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Οργια, ανωμαλιες, και πασης φυσεως σεξουαλικη διαστροφη ηταν στην ημερησια διαταξη ολους εκεινους τους αιωνες απο τους εωσφοριστες αυτοκρατορες.


Η ρωμαικη αριστοκρατία ακολουθουσε κατα ποδας σε σε ολες τις σεξουαλικες ανωμαλιες τους ανωμαλους αυτοκρατορες. 
 
 
 
Οι ακολασιες τους και τα οργια τους εμειναν θρυλικα στην ιστορια. 

 
Οι πορνες Μεσσαλινες δεν υπηρχαν πλεον μονον στα παλατια των αυτοκρατορων αλλά σχεδον σε ολα τα σπιτα των ευκαταστατων ρωμαιων. 
 
 
Οι ρωμαιοι με πολυ μεγαλο παθος εκαναν κάθε ειδους σεξουαλική διαστροφή που μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους. 
 
 
Χαρακτηριστικο ειναι οτι ολοι οι ισχυροι οικονομικα ρωμαιοι ειχαν χαρεμια απο πολυ ωραιες σκλάβες. 
 
 
 
 
Τα τρομερα εκφυλα οργια των ρωμαιων ευγενων” επανω στα σωματα  των δυστυχισμενων αυτων γυναικων δεν εχουν ιστορικο προηγουμενο. 
 
 
Οι σκλαβοι δεν υπολογιζοταν ως ανθρωποι, αλλα ούτε ως ζωα, ήταν για τους ρωμαιους, αλλα ηταν 
res-αντικειμενα και οι ρωμαιοι ειχαν το δικαιωμα να τους κανουν οτι επιθυμουσαν. 
 
 
Αλλωστε τα περισοτερα χρονια ειχαν την δυνατοτητα οι ρωμαιοι να φερνουν αρκετους αλλους νεους 

σκλαβους και σκλάβες, σε πολύ χαμηλες τιμες. 


Ενδεικτικο ειναι οτι οταν ηθελαν να προσφερουν θυσιες στους Αιγυπτιους δαιμονες θυσιαζαν δουλους και όχι ζωα καθως μεταξυ αλλων τα ζωα κοστιζαν πολυ περισσότερο απο τους δουλους. 

Ο Οκταβιος διεταξε να σφαξουν στον βωμο του Καισαρα 300 δούλους (Σουετώνιος, Οκτάβιος 15). 

Ο Πομπηιος εδωσε την εντολη να ρίξουν στην θάλασσα πολλους δουλους για θυσια στον αιγυπτιο δαιμονα Πωσειδον (Δίων Κάσσιος 48). 
 

Ο παρα πολυ γνωστος ρωμαιος αυτοκρατορας  Αδριανος θυσιαζε ανα ετος απο έναν δουλο στον βωμό του Αιγυπτιου δαιμονα του  Δια (Λακταντιος dιv. instit. I 21). 
 
 
Η εωσφορικη ανωτερη εκφυλη αρχουσα ρωμαικη ταξη σε ολες τις θρησκευτικες εωσφορικες τελετες εκανε παντοτε αισχρες-πορνικες διασκεδασεις και απιστευτα οργια.
 
 
 
Τα γευματα ολων των ισχυρων ρωμαιων εμειναν ξακουστα στην ιστορία. 


Την ιδια στιγμη που οι απλοι ρωμαιοι πεινουσαν η επαιτουσαν.
 
Ολοι οι πλουσιοι ρωμαιοι ειχαν την δυνατοτητα να έχουν στα τραπεζια τους καθε τι το εκλεκτο απο καθε γωνια της αυτοκρατοριας. 



Ο Ορτηνσιος για παραδειγμα ειχε τοσο πολυ κρασι ωστε να το πετα για να ποτιζει τα δέντρα του κηπου του. 


Ο Λουκουλος του οποιου τα γευματα εμειναν ως και σημερα ονομαστα, διοτι ξεπερνουσαν ακομη και τα αυτοκρατορικα στο αρχοντικο του ετρεφε στρατιες απο τις ωραιοτερες σκλαβες, αλλα και δουλους πολλους, τους οποιους εσφαζε και τους εριχνε τροφη στα ψαρια των λιμνων του.
 
 
Η παρακμη και ο  ξεπεσμος της εποχης δεν εχουν οριο. 
 
  
 
Εξαντλημενοι οι ρωμαιοι  επειτα απο τις  τοσες παραλυσιες επεφταν σε πληρη αδρανεια. 

Καποιοι εωσφοριστες ρωμαιοι  αηδιασμενοι από τετοιου ειδους οργια και διασκεδασεις  αυτοκτονουσαν. 


Αρκετοι ρωμαιοι ηταν σωματικα και ψυχικα σε πολυ ασχημο επιπεδο, και  καιροφυλακτουσαν για μια νεα ζωη χωρις ανηθικοτητα.
 
Αναζητουσαν απεγνωσμενα την λυτρωση.


Ομως οι περισσοτεροι εξ αυτων δεν γνωριζε ειτε δεν ηθελε να παραδεχτει οτι η νεα αυτη ζωη επρεπε να στηριζεται στην ηθικη, στα χρηστα ηθη στην σωστη παιδεια και στην εργασια. 


Όλοι οι προναναφερομενοι τα περιφρονουσαν ολα αυτα με αποτελεσμα την καταρρευση σε ολα τα επιπεδα (ηθικο, πνευματικο, πολιτικο, στρατιωτικο, κοινωνικο, εγασιακο, οικονομικο κλπ).
 
 
Ομως με βαση το μετρον αριστον και το μηδεν αγαν τις παγκοσμιες Ελληνικες μαθηματικες σταθερες μονον πολυ λιγοι ρωμαιοι ενιωθαν ντροπη για όσα γινονταν γυρω τους, ακόμη και για τους σκλάβους αισθανονταν ντροπη και οικτο. 
 
 
Αυτοι ομως ηταν πολυ λιγοι για να επηρεασουν την ρωμαικη εξουσια. 
 
 
Eνδεικτικο ειναι οτι και οι  Ρωμαιοι ποιητες  μας αναφερουν την κοινωνικη διαφθορα και την εξαθλειωση που υπηρχε παντου. 
 
Ο Σενεκας μας αναφερει πως στην εποχη του η εποχή του γινοταν εγκληματα. 
 
Μαλιστα υπηρχε και ανταγωνισμος μεταξυ των εωσφοριστων δωδεκαθειστων ρωμαιων για το ποιος θα διαπραξει τα περισσότερο και τα πιο πρωτοτυπα κακουργηματα 

(Σενέκας De ira II 8 και Επιστολ. 95). 
 
 
 
Οπως ηταν φυσικο ο ηθικος ξεπεσμος δεν περιοριζονταν μονον στις ανωτερες ταξεις, αλλα εφτανε μεχρι τα κατωτερα κοινωνικα στρωματα. 
 
 
Ολοι οσοι ηταν απο κατωτερες ρωμαικες ταξεις “επαιρναν” την σκυταλη και με την σειρά τους εκαναν οτι ηταν δυνατο προκειμενου να ανεβουν  στην ιεραρχια της ανηθικότητας και της ανωμαλιας. 
 
 
Ο θεσμος του γαμου ειχε γελοιοποιηθει και διαλυθει, ο θεσμος της ρωμαικης οικογενειας ειχε πλεον ουσιαστικα καταργηθει, ενω η κοινοκτημοσυνη των γυναικων ειχε διευρυνθει. 
 
 
 
Οι ανδρες εκαναν καθε ειδους ασυδωσια ενω οι ρωμαιες γυναικες ανταγωνιζοταν η μια την αλλη στην πορνεια, η οποια ειχε παρει ανεξέλεγκτη πορεια. 
 
 
Οι φτωχες ρωμαιες τα παιδιά τους ειτε τα πουλουσαν η τα σκοτωναν η τα πετουσαν στον δρομο. 
 
 
Το αρρωστο κοινωνικο φαινομενο των εγκαταλειμμενων νοθων παιδιων, μεσα  στους δρομους τα οποια επεφταν θυματα διαφορων επιτηδειων, ειχε παρει τετοιες διαστασεις ωστε το ιδιο το εκφυλο ρωμαικο κρατος αναγκαστηκε κάποια στιγμή να πάρει μέτρα για την προστασια των αδυναμων παιδιων απο τους δρομους.
 
 
ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ.
 
Σε καθε εποχη παντοτε η ανηθικότητα και τα οργια, εχουν και αυτα τα ορια τους. 
 
Αηδιασμενοι πλεον ολοι οι απλοι ρωμαιοι απο τον αδιεξοδο και ψυχοφθορο τροπο ζωης και βλεποντας τις μεμονωμενες επαναστασεις και εξεγερσεις τους,να αποτυγχανουν, εναπόθεσαν και εκεινοι ολες τις ελπιδες τους για μια αλλη, διαφορετικη ζωη σε μια ανωτερη αληθινη δυναμη, τον Σωτηρα – Λυτρωτη Ιησου 

Χριστο τον σωτηρα του κοσμου.

 
 
Οι απλοι ρωμαιοι περιμεναν απο τον σωτηρα Χριστο να δωσει πισω την ευτυχια και να τους φερει δικαιοσυνη ωστε να ειναι ολα τα αγαθα κοινα, και ολοι οι άνθρωποι να στηριζουν ο ενας τον άλλο.
 
Ολες αυτες οι πολυ υψηλες και πολυ δικαιες  προσδοκιες, μπορουσαν να υλοποιηθουν μονον απο τον λυτρωτη Χριστο και τον Χριστιανισμο.
 
 
Ολοι η ψυχικα-πνευματικα, ηθικα και σωματικα και κοινωνικα εξαθλιωμενοι ρωμαιοι βρηκαν την λυτρωση στον σωτηρα Χριστο.
 
 
Ο Χριστιανισμος, σε αντιθεση με τον αρχαιο κοσμο, ειχε μια ηθικη και ιδεολογια η οποια ηταν εντελως  αντιθετη απο την “ηθικη” και τα “αξιωματα” του αρχαιου δωδεκαθεου της παρακμης της διαφθορας και του εωσφορισμου, 
 
Η Θρησκεια του Χριστιανισμου μας δινει τα παντα ειρηνη, αγαπη, δικαιοσυνη, αλληλεγγυη, παιδεια, ηθικη, θετικη δημιουργια στις επιστημες, στις τεχνες.


Ο χριστιανισμος  εξευγενιζει, ισορροπει,διοτι
 
ηρεμει,ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές, τις γεμίζει με αγαπη για τον συνάνθρωπο, την ζωη και κάθε τι ωραίο. 

Η ταξη του Χριστου ειναι το αλφα και το 

 

ωμεγα για την εθνικη και την ατομικη μας επιβιωση.
Ειναι ιστορικο γεγονος οτι η ηθικη παρακμη της εποχης με την σεξουαλικη διαφθορα συνεβαλε σε μεγαλο βαθμο στην ανάπτυξη του Χριστιανισμού. 
 
 
Στην ιδια ακριβως κατασταση βρεθηκαν και οι προγονοι μας οι αρχαιοι Ελληνες εξαιτιας του Αιγυπτιακου δωδεκαθεου. 
 
Ομως με το που γνωρισαν τον Χριστιανισμο αμεσως αλλαξαν τα δεδομενα για το εθνος μας. 
 
Το κομβικο σημειο ηταν οταν η πλειοψηφια των Ελληνων εγκατελειψε το εωσφορικο φοινικικο δωδεκαθεο για να ασπαστει τον μοναδικο αληθινο θεο-δημιουργο.
 
Τον αληθινο θεο δημιουργο τον αναγνωριζαν και τον  διδασκαν ολοι οι Ελληνες φιλοσοφοι με προεξεχων τον Υπατο των φιλοσοφων τον Αριστοκλη.  
 
Το Ελληνικο εθνος μετα την εισβολη των σκλαβων απο την Αιγυπτο οι οποιοι ηταν σημιτικης καταγωγης αρχισε να οδηγειται αργα και σταθερα προς τον αφανισμο. 

 
Αυτο διοτι επεβαλλαν το εωσφορικο δωδεκαθεο καθως και πασης φυσεως τρελα ανωμαλια και καταστροφη. 

 
Μεσα απο την απιστευτη σεξουαλικη διαφθορα της ανθρωποθυσιες και τον θεσμο των δουλων το Ελληνικο εθνος δεν ειχε καμια ελπιδα επιβιωσεως.
 

Εκτος απο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους και ενα μικρο κομματι γνησιων Ελληνων η μεγαλη πλειοψηφια ακολουθουσε τον εωσφορισμο και το ξενοφερτο απο την Αιγυπτο δωδεκαθεο.
 

Οι συνεπειες του εωσφορισμου ηταν να σαπισει ηθικα και πνευματικα ο αρχαιος Ελληνικος κοσμος με αποτελεσμα να ακολουθησει η πολιτικη, η στρατιωτικη και φυσικα η κοινωνικη διαλυση του Ελληνικου εθνους. 
 

Οι φοινικες εωσφοριστες απο την Αιγυπτο προκαλεσαν τρομερους εμφυλιους σπαραγμους μεταξυ των αρχαιων Ελληνικων πολεων.  
 

Οταν θα ερθουν οι εωσφοριστες-νεοταξιτες οι ρωμαιοι να κατακτησουν την Ελλαδα θα βρουν τους Ελληνες εντελως αδυναμους, σε αθλια κατασταση χωρις να ειναι σε θεση να ανισταθουν και να υπερασπιτουν την πατριδα τους.

 
Ουδεποτε ειχε βρεθει το Ελληνικο εθνος σε παρομοια κατασταση απο την ημερα την οποια ειχε δημιουργηθει.
 
Μονον δυο φορες εχει γινει αυτο απο καταβολης κοσμου κατα την αρχαια εποχη αλλα και την συχρονη στην οποια ζουμε εμεις σημερα.
 

Χωρις καμια απολυτως αντισταση οι ρωμαιοι κατεκτησαν την αρχαια Ελλαδα. 
 

Οτι δεν επετυχαν οι φοινικες δωδεκαθειστες με  την περσικη αυτοκρατορια την Εσθηρ και τον Μαρδοχαιο, το κατορθωσαν με το νεο τους δημιουργημα την ρωμαικη αυτοκρατορια. 
 
  
Εντουτοις σχεδον απο την ημερα κατακτησεως του Ελληνικου εθνους θα αρχισει και η αντιστροφη μετρηση για τους αρχαιοιυς ρωμαιους. 
 

Η ρωμαικη αυτοκρατορια αποσυντιθεται αργα και σταθερα οπως ειχε γινει προηγουμενος με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο.   
 
 
Ειναι γεγονος οτι η ανασταση Ελληνικου εθνους εγινε με τον ερχομο ομως του Χριστου και τις διδασκαλιες των αποστολων, οι Ελληνες θα ασπαστουν τον χριστιανισμο και θα αναστηθουν ηθικα, πενυματικα και  στην συνεχεια σε ολους τους τομεις.  
 

Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους, εγιναν διοικητες του χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 

Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 

Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 
 
 
Το Ελληνικο εθνος με βαση την αδιαμφισβητητη πολιτιστικη του ανωτεροτητα θα επρεπε να ηταν 
αυτοκρατορια μεγαλης χρονικης διακρκειας απο την αρχαιοτητα. 
 

Δυστυχως οχι μονον δεν εγινε το πιο αυτονοητο ωστε να ειναι η Ελλαδα αυτοκρατορια αλλα απο το 1519 π.χ.,  το ετος κατα το οποιο ηρθαν οι πρωτοι φοινικες σκλαβοι απο την Αιγυτπο, αρχισε η πνευματικη, η ηθικη, και στην συνχεια η πολιτικη και στρατιωτικη καθιζηση των Ελληνων.
 
Το χειροτερο ηταν οτι κατακερματισαν την Ελλαδα και ξεκινησαν τρομερους εμφυλιους γενοκτονικους πολεμους.  
 

Το Ελληνικο εθνος θα φτασει στο απογειο του οταν θα ενωθουν και θα γινουν ενα ο Αρχαιος Ελληνικος Πολιτισμος και ο Χριστιανισμος.
Μεχρι τοτε ηταν τελειως αδυνατον ο κορυφαιος μακραν  πολιτισμος  ολων των εποχων που ηταν και ειναι ο Ελληνικος, να φερει απο μονος του στο απογειον της ακμης του το Ελληνικο εθνος.
Αυτο διοτι το Ελληνικο εθνος ειχε καταστρεψει το Φοινικικο δωδεκαθεο.

Το σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 
 
Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;
 
Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως 

   

  

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων  μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και          μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-σημιτες που απο μονοθειστες της Π.διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους Σημιτες. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των Σημιτων. 


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ 
                ΓΡΑΦΕΙ Ο 
   ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

                                          

.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

loading...

21 thoughts on “ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ” ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕΡΟΣ Α

  1. ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΞ

    1.11.1: "ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ – Μ Ε – Α Π Ο Κ Ε Φ Α Λ Ι Σ Μ Ο"!!!

    1.11.9: "ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ – ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΘΗΚΗ Ή ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΗΝ – Α Σ Ε Β Ε Ι Α – Τ Ο Υ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο Υ"!!!

    1.11.10: "ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ – Α Ν Ο Σ Ι Ω Ν(!!!) ΚΑΙ – Μ Ι Α Ρ Ω Ν(!!!) – Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν, ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ……
    ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ – Α Λ Ι Τ Η Ρ Ι Ο Υ Σ – Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ"!!!!!!!!!!!!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  2. Tα καλσόν καλά τα σκίζουν εκεί στην Χρυσή Αυγή, η δήθεν Πατριώτες-Εθνικιστές, «Θυσίασαν» τον Μπαρμπαρούση, αφού πρώτα του έδωσαν να πει όσα είπε, στο κάλεσμα σε Στρατιωτικό Πραξικόπημα ζητώντας «τα Κεφάλια» Τσίπρα, Καμμένου, Παυλόπουλου, τον χειροκρότησαν και μετά τον διέγραψαν, υπό το φόβο των δικαστικών διώξεων!

    Φαίνεται πως είναι πολλά τα λεφτά στο να παραμείνουν στα έδρανα της Βουλής, και την ώρα που τους κάλεσε πραγματικά η Ελλάδαν να πράξουν το Πατριωτικό τους Καθήκον, και να παραιτηθούν, ώστε να δημιουργήσουν πρόωρες Εκλογές, μιας και βλέπανε οτι η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ δεν θα περάσει, και ο Τσίπρας θα πάει ντουγρού στις Πρέσπες να υπογράψει την συμφωνία, κιότεψαν και κρύφτηκαν!

    Άντε τώρα ψευτομάγκες να πάτε να κυνηγήσετε κανα δύστυχο μετανάστη, και όταν θα έχετε τα @ρχιδι@ να ρίξετε τους Αριστο-Φασίστες, να σας πούμε και Μπράβο,και Συγνώμη!

    Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
    email: [email protected]

  3. Είναι όλοι βρώμικοι και προδότες.

    Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας,πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

    Η ανεμπόδιστη προεργασία της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από τους αντιπροσώπους των Ελλήνων στην Βουλή αποδεικνύει τα λόγια μου.

    Μαζί και τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τους ψευδοπατριώτες που βρήκαν ΕΛΛΗΝΕΣ και κοροϊδεύουνε.

    Ένας τέτοιος είναι και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος είχε στα χέρια του από τον Σεπτέμβριο του 2017 απόρρητα στοιχεία ικανά να σύρει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα ποινικά δικαστήρια μαζί και πολλούς από την συμμορία της Νέας Δημοκρατίας ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ.

    Εάν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος έπραττε τούτο, σήμερα δεν θα φτάναμε εδώ, να παρακαλάμε το ΘΕΟ για θαύματα, μόλις λίγες ώρες πριν την επίτευξη της προδοσίας της πατρίδος μας, διότι ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν λέτε να ξυπνήσετε.

    Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα έπρεπε να κάνει ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΡΩΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ επικαλώ ντας το άρθρο 51 το Συντάγματος της Ελλάδος εφόσον πατριώτης και όχι δεκανίκι του συστήματος.

    Με αυτόν τον τρόπο η σύνθεση της Βουλής, εφόσον ακολουθούσαν 101 βουλευτές, τότε με 199 βουλευτές η Βουλή θα ήταν αντισυνταγματική, άρα και η λειτουργία της αντισυνταγματική, και δεν θα μπορούσε να λάβει αποφάσεις.

    Με αυτόν τον τρόπο θα εμποδίζονταν η επίτευξης της προδοτική συμφωνίας για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

    Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΡΩΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ του Μιχαλολιάκου προς άπαντες βουλευτές της Βουλής θα ξεκαθάριζε πολλά, πρωτίστως τους σκοτεινούς ρόλους πολλών βουλευτών ακόμα και του ίδιου, και εφόσον δεν ακολουθούσαν βουλευτές, τότε θα ξεσκεπαζόντουσαν οι προδότες-βουλευτές στους ΕΛΛΗΝΕΣ, ο ίδιος θα είχε πράξει το καθήκον του προς την πατρίδα και όλοι οι Έλληνες πολίτες θα τον ακολουθούσαν στον αγώνα της απελευθέρωσης της πατρίδος μας προστατεύοντας την ακόμα και με την ίδια τους την ζωή.

    Σήμερα με το να μην πράξει κανένας τίποτα απολύτως, επιλέγοντας τα «θέατρα» και τις «κορώνες» με ψευδοπατριωτικά συνθήματα γίνατε όλοι ένα, εάν δεν ήσασταν κρυφοί, και ένα με τον κάθε άτιμο και πλαστογράφο ΚΑΜΜΕΝΟ. Οι θεατρινισμοί σας πέτυχαν τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων σαστίζοντας τους ακόμα περισσότερο, όπως είναι σαστισμένοι και κάποιοι ηλίθιοι Βουλευτές, καλή ώρα ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Βουλευτής ΦΛΩΡΙΝΑΣ της συμμορίας της Νέας Δημοκρατίας που σήμερα από το Βήμα της Βουλής ρωτούσε να μάθει «που είναι το erga omnes στην συμφωνία» νομίζοντας ότι πρόκειται για ονομασία. Κάποιος να του πει ότι το ERGA OMNES είναι λατινική φράση που σημαίνει "προς όλους" ή "προς κάθε". Στη νομική ορολογία δε ERGA OMNES είναι τα δικαιώματα ή υποχρεώσεις προς όλους. Αυτόν να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του… διπλά, άξιος αντιπρόσωπος της Φλώρινας.

    Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος δεν είναι ο μόνος ψευδοπατριώτης που βρήκε ΕΛΛΗΝΕΣ και περιπαίζει για να επιβιώνει παρασιτικά στην χώρα μας.

    Τέτοιο παράσιτο είναι και ο ψευδοπατριώτης Κωνσταντίνος Πλεύρης. Τα ίδια απόρρητα στοιχεία που έλαβαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν έκαναν απολύτως τίποτα, μαζί και πολλά άλλα ντοκουμέντα,

  4. έλαβε και ο ψευδοπατριώτης Κωνσταντίνος Πλεύρης υπό την δικηγορική του ιδιότητα, κατ ’εντολή μου για να προβεί, σε ενέργειες ενώπιον εισαγγελέα, κατά νόμο για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι πολιτικοί για την προδοσία σε βάρος μου, μαζί και άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος της χώρας μας. Ούτε και αυτός έπραξε απολύτως τίποτα.

    Μάλιστα αυτός εκτός των απόρρητων εγγράφων μας «έφαγε» και χρήματα καθότι αποδείχθηκε εκτός από άτιμος, και απατεωνίσκος.

    Κατ ‘αυτούς τους ξεθωριασμένους Έλληνες ψευδοπατριώτες, εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ με λάβαρο την αγάπη για την πατρίδα μας θα έπρεπε να είμασταν Τούρκοι ή Γερμανοί.

    Ακριβώς όπως οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ από αύριο 17 Ιουνίου 2018 με την ελληνική υπογραφή των προδοτών θα γίνουν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ

    Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από αύριο θα γίνει «Μπετόν Αρμέ» μόλις υπογραφεί την Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 και αυτό διότι, οι διατάξεις της Συμφωνίας είναι αμετάκλητες δεν ανακαλούνται και με βάση το Άρθρο 20 δεν επιδέχονται τροποποιήσεων.

    Δεν πρέπει να αφήσουμε να βάλει κανένας προδότης υπογραφή σε τέτοια προδοτική Συμφωνία, κανένα προδότης από τους πολιτικούς της χώρας μας.

    ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει με κάθε μέσο να εμποδιστεί η Προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.

    Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ (η οποία να πούμε ότι είναι και σε κουτσή αγγλική γλώσσα… και δείχνει κάτι από «Βουλκουλέσκου» της ΕΥΠ και πλαστογραφίες Σ. Αραβίας του ΥΕΘΑ άτιμου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ), ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    Εάν ήσασταν για την Ελλάδα και τους Έλληνες θα προσπαθούσατε να βρείτε τρόπο να κάνετε την λειτουργία της Βουλής τα πάνω κάτω, ανήμπορή στο να λειτουργεί, αντί να κάνετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ανήμπορους από τα χρέη, την κλοπή του ΟΧΙ, και τις μνημονικές πολιτικές προδοσίας.

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ. ΟΥΤΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ, ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ;

    Μαζί να χαίρεται και από πάνω σαν να έχει κερδίσει το Τζόκερ και το Λόττο μαζί;

    Αλλά η μεγάλη σας χαρά, αποδεικνύει ότι η ταινία της Φίνος Φιλμ «Η Λόλα της Τρούμπας»

    https://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s

    εκτός από διαχρονική είναι και η απόλυτη αποτύπωση της Προδοσίας της Μακεδονίας μέσα από την ΒΟΥΛΗ με τους ρόλους σας να τους υποδύεται με τον καλύτερά τρόπο ο ηθοποιός Καλογήρου και των Ελλήνων ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ.

    • ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ / Κούρκουλος: "Είναι ανάγκη να χτυπηθούμε;"

    • ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ / Καλογήρου: "Πολλά τα λεφτά Άρη"

    • ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ / Κούρκουλος: "Εντάξει Μαύρε."

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.

  5. ………………………………………………..

    ARTEMIS SORRAS

    ΣΑΡΑΚΩΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΑΡΑΚΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ
    ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ
    ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΤΟΥ
    ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 322 ΤΟΝ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ
    ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΡΕ
    ΜΙΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΟΥΣ
    ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    …………………………………………………

  6. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΚΚΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…..!!!!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…. ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΤΕ ΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑΝΤΕ…. ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ…….!!!!!

    Για να πάψετε να είστε ανόητοι εσείς που πιστεύετε ότι η ΝΔ με την χρυση αυγη είναι πατριώτες και δεν θέλουν να περάσει η συμφωνία με τα Σκόπια, ακούστε τι μπορεί να κάνουν αλλά δεν το κάνουν.

    Να αναγκάσουν τους βουλευτές των κόμματων τους και τους αναπληρωματικούς τους να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και να οδηγηθεί αναγκαστικά η χώρα σε πρόωρες εκλογές.

    Δεν απαγορεύεται από το Σύνταγμα.

    Ας βγει κάποιος από την ΝΔ και την χρυση αυγη να με διαψεύσει

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  7. ΦΑΪ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΩΛΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ;
    ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ;

    ΟΥΣΤ ΓΥΦΤΟΧΟΛΕΡΑ

  8. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗ
    ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ
    ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΤΗ ΧΑ
    ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 99% ΚΑΙ ΜΑΣ
    ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ

    ΔΥΝΑΜΗ
    ΦΩΣ
    ΑΗΡ
    ΑΗΡ
    ΓΕΝΟΙΤΩ
    ΓΕΝΟΙΤΩ

    Ο ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  9. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗ
    ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ
    ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΤΗ ΧΑ
    ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 99% ΚΑΙ ΜΑΣ
    ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ

    ΔΥΝΑΜΗ
    ΦΩΣ
    ΑΗΡ
    ΑΗΡ
    ΓΕΝΟΙΤΩ
    ΓΕΝΟΙΤΩ

    Ο ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  10. Στην πρόεδρο και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στοιχεία για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, μεταξύ των οποίων τη δικαστική απόφαση του 2013 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, που ουσιαστικά δεχόταν την ύπαρξη των φημολογούμενων ομολόγων Σώρρα αξίας 600 δισ. ευρώ, αλλά και σχετικά δημοσιεύματα.

    Ο κ. Κοντονής τόνισε πως θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν και πως τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να τα αφήνουμε να δηλητηριάζουν την κοινωνική ζωή.

    Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο πληροφορήθηκε ότι ο Αρειος Πάγος επικύρωσε εφετειακή απόφαση με την οποία ο επιχειρηματίας Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βάια Ρούγκλιου καταδικάστηκαν για απόπειρα εκβίασης, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση από κοινού, σε βάρος του πρώην δικηγόρου τους κ. Λεπίδα.

    Ειδικότερα, από το Τριμελές Εφετείο Πατρών ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 28 μηνών με τριετή αναστολή για τα εν λόγω τρία αδικήματα τα οποία τελέστηκαν στην Πάτρα και η σύζυγός του σε φυλάκιση 24 μηνών με τριετή αναστολή.

    Συγκεκριμένα, το ζεύγος Σώρρα εκβίαζε τον γνωστό δικηγόρο με σκοπό να αποκομίσουν οι ίδιοι παράνομο περιουσιακό όφελος και συγκεκριμένα το ποσό των 45.000 χιλιάδων ευρώ από την πώληση του αυτοκινήτου του, ενώ τον απειλούσαν με εξώδικα και επιστολές ότι θα τον καταστρέψουν επαγγελματικά, θα υποβάλουν σε βάρος του μήνυση και αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών, με σκοπό να μη διεκδικήσει το χρηματικό ποσό που οι ίδιοι είχαν παρακρατήσει.

    Βέβαια, οι φερόμενοι ως «εθνοσωτήρες» έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις δικαστικές αρχές της χώρας, γεγονός που αγνοεί η πλειοψηφία των ευκολόπιστων συμπολιτών μας που στο πρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος «συστήνεται» και ως «Εωσφόρος», αναγνωρίζουν τον αρχηγό του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις».

    Απόδειξη εισπράξεως του κ. Σώρρα την περίοδο 1989, όταν ο ίδιος δραστηριοποιούνταν στις οικοδομικές εργασίες και συγκεκριμένα με την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων.

    Το «Εθνος της Κυριακής» φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα παλιές δικαστικές περιπέτειες που έχουν τελεσιδικήσει και αφορούν σε αδικήματα υπεξαίρεσης, απόπειρα πώλησης αρχαίων, ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, πλαστογραφία μετά χρήσεως και χρήση πλαστού εγγράφου εις βάρος του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του.
    Στις 25 Απριλίου 2002, ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάζεται με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών (μαζί με έναν ακόμη) για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων.
    Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 173-174-175-176-177/2002 απόφαση, η έφεση κηρύχθηκε απαράδεκτη και επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα του Βασιλείου και της Ολυμπίας καταδίκη του σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά μηνών εξαγοράσιμη προς 1.500 δραχμές ημερησίως για τα παραπάνω αδικήματα, που έγιναν στην Πάτρα τον Οκτώβριο του 1995 και του επιβλήθηκαν επίσης τα δικαστικά έξοδα της πρωτόδικης απόφασης που ήταν 25.000 δραχμές.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ : https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia-ypexeresi-ke-plastografia/

  11. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΪ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΪ

  12. Όταν λέμε το « Μακεδονία Ξακουστή» είναι σαν να λέμε Μακεδονία ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ. Οδεύουμε προς εκλογές;;;

    Τα αδιέξοδα επιβίωσης του Λαού έγιναν σήμερα αδιέξοδα επιβίωσης του υπάρχοντος πολιτικού δυναμικού της χώρας. Οι τοκογλύφοι σήμερα μας χαμογελούν και αύριο μας πωλούν( δηλ, φεύγουν). Πρώτα όμως θα πουλήσουν τους πολιτικούς φίλους τους.
    Ο κύκλος έκλεισε με την υπογραφή των Πρεσπών. Η Ιστορία της Μακεδονίας άρχισε να σκουπίζει τα σκουπίδια της ζωής μας.
    Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

    ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…
    ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ γιατί η αλήθεια δεν κρύβεται.
    Νοσεί η ΕΛΛΑΔΑ, μα λίγο πριν πεθάνει, θα έρθει η Ανάσταση ο κόσμος θ’ ανασάνει
    το διακήρυξε η ίδια η ΠΑΝΑΓΙΑ σε αγωνιστές του ‘40 και αναφερόταν για τις ημέρες μας: «Μια μέρα, η Ελλάς θα γίνει το προσκύνημα όλων των λαών της οικουμένης.»
    Ο “πολλαπλασιαστής ισχύος” των ΕΛΛΗΝΩΝ πάντα θα είναι η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ.
    Ασκητής : Ο ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥΣ του, όλα θα γίνουν στις μέρες μας.
    Στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε δεν χρειαζόμαστε μόνο ανδρείους αλλά κυρίως Αγίους…
    Χρησιμοποίησαν τα πάντα για να μας θάψουν, αλλά δεν κατάλαβαν ότι είμαστε ΣΠΟΡΟΣ όχι μεταλλαγμένος και μάλιστα ΡΩΜΗΟΣ.
    Στην ανασκαφή του Ελληνικού Χρέους οι τοκογλύφοι κτύπησαν βράχο και ο βράχος λέγετε ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ – ΕΘΝΟΣ, φυσικά αυτά δεν μπορούν να ξεπουληθούν αλλά μόνο να επενδυθούν πολιτισμικά στην οικουμένη
    Έχει και ο πονηρός δικό του paravolo και δεν κάνει χάρες.
    «Η καθαρή πληροφορία είναι του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ, η παραπληροφόρηση των ανθρώπων»
    Το βλέπουμε ήδη…
    Οι τούρκοι ξαναέρχονται , μην σβήσεις το ΦΩΣ Έλληνα
    Στα ΟΠΛΑ και στην ΠΡΟΣΕΥΧΗ Ελλάδα, πάλι θα χορέψεις με τους λύκους…
    Το ‘21 και το ‘40 ήταν το ΕΠΟΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και τελειώνει με το ΕΠΟΣ της ΠΟΛΗΣ.
    Πάει – πάει από την Κωνσταντινούπολη περνάει.
    Ο ΘΕΟΣ δεν κάνει γεωπολιτική, απλώς γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ πάλι για την Μικρά Ασία.
    Βλέπουμε αδελφοί τι έρχεται για αυτό είμαστε υπό θλίψη και εκνευρισμό.

  13. Είμαστε υπό διωγμό χλευασμό και ύβρη .
    Είμαστε ως Έλληνες – Ορθόδοξοι στο δορυφορικό μάτι των αντίχριστων κέντρων σαν κάρφος ( καρφί)…
    ΜΟΝΟ η ΠΡΟΣΕΥΧΗ και η ΝΙΨΗ – ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, μας έμεινε η ΠΙΣΤΗ και η ΕΛΠΙΔΑ μέχρι τελευταίας αναπνοής.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ – ΑΓΙΩΝ – ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ.

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ θα πορευτούμε διαφορετικά αλλά σωστά.
    «όταν θα γίνει ο πόλεμος, οι πιστοί θα βλέπουν τους αγίους ζωντανούς και θα τους βοηθάνε.
    "Αν είσαστε στο εξωτερικό, αμέσως να γυρίσετε στην Ελλάδα, η Ελλάδα δεν θα πάθει σχεδόν τίποτε..» έλεγε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΙΜΩΝΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
    Το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ είναι Μακεδονία και η Μακεδονία είναι το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ..
    Από εκεί και τα παρακάτω λουλούδια που κόψαμε σε προηγούμενες επισκέψεις μας.
    Κάποιοι δεν επιθυμούν να τα μυρίσετε γιατί σε αυτούς προκαλούν αλλεργικό ΣΟΚ.
    Συναντήσαμε γνωστούς και άγνωστους Αγιορείτες ασκητές Πατέρες που βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια μετά τα φετινά κρύα για να μαζέψουν την θαλπωρή της πρώτης χειμωνιάτικης λιακάδας.
    Έτσι κατ' Οικονομία της ΘΕΟΤΟΚΟΥ στα συναπαντήματα αυτά τρυγήσαμε επίκαιρους λόγους της Σοφίας τους.
    Για την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ακούσαμε
    «οι άνθρωποι στις μέρες μας τρέχουν κατοστάρι για να μπουν στην κόλαση, λίγοι είναι αυτοί που εν γνώσει τους τρέχουν τον καλό δρόμο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ που οδηγεί στις Πύλες του Παραδείσου»
    «η ανάγνωση της ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ με ταπεινό φρόνημα και η συνειδητή βίωση των Μυστηρίων της Εκκλησίας μας δίνει όλες τις λύσεις στην σημερινή επικίνδυνη καθημερινότητα»
    «αυτό που βιώνουμε όλοι μας είναι χειρότερο από τα ιστορικά Σόδομα και Γόμορρα, είναι όμως Σημείον του ΘΕΟΥ ότι έρχονται παγκόσμιες καταστροφές και ιστορικές ανατροπές που θα σημαδέψουν την πορεία της Ανθρωπότητας»

  14. «η σαρκολατρεία και η πλεονεξία δεν έγινε απλώς μόδα αλλά επηρεάζει και τον γενετικό ανθρώπινο κώδικα , σαν μετάλλαξη»
    «η πορεία προς την αίρεση είναι έκπτωση του μυαλού για αυτό όσοι συμμετέχουν σε αυτήν σύντομα θα χάσουν και αυτόν τον κοινό νου. Με αυτή την παιδαγωγία ο ΘΕΟΣ θα αποκαταστήσει άλλους εκκλησιαστικούς ηγέτες για να σταματήσει το φρικτό μαρτύριο της συνειδήσεως των πιστών τέκνων της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ»
    «τα νέα παιδιά με αυτά που έρχονται θα δυσκολευτούν πολύ, έχουν όμως το πνευματικό πλεονέκτημα ότι δεν είναι οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της διάδοσης της Παγκόσμιας Πλάνης του Αντίχριστου πνεύματος, αλλά τα θύματα για αυτό και δικαιούνται ΤΗΝ ψηλαφητή βοήθεια άνωθεν»…
    Για το Έθνος μας ακούσαμε
    «μην φοβηθείτε ούτε μια στιγμή»
    «αυτοί που σας κατέστρεψαν θα ζητήσουν να μπούνε μόνοι τους στην φυλακή για να σωθούν από την ανεξέλεγκτη Οργή και θα κλειδώσουν μάλιστα την πόρτα της φυλακής παίρνοντας το κλειδί από μέσα ώστε να είναι σίγουροι για την ασφάλεια τους»
    «οι τούρκοι είχαν πριν και ειδικά μετά το καλοκαιρινό πραξικόπημα έχουν άπειρα εσωτερικά προβλήματα και μόνο φιγούρες κάνουν στο ΑΙΓΑΙΟ.
    Όμως θα αρπαχτούμε ξαφνικά και τότε τα πράγματα θα τρέξουν κατά τα λεγόμενα των ΑΓΙΩΝ μας – το φράγμα γέμισε με νερό και όχι απλώς θα υπερχειλίσει αλλά θα σπάσει με τράνταγμα»…
    «παιδί μου κάποτε ρώτησα δίχως να το πολυσκεφτώ τον μεγάλο σήμερα ΑΓΙΟ της Ρωμιοσύνης και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ , τον ΟΣΙΟ ΠΑΙΣΙΟ…
    -Γέροντα, αυτό που λέτε σε πολλούς προσκυνητές ότι θα μας δώσουν και θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη , είναι γιατί το ποθείτε εσωτερικά και πονάτε για τις αλησμόνητες πατρίδες ;
    Μετανόησα εκ των υστέρων που έκανα αυτή την ερώτηση στο ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ θέλοντας να ικανοποιήσω την προσωπική μου περιέργεια, αλλά έλαβα άμεσα από τον ίδιο την εξής απάντηση.
    -Αδελφέ , η πληροφορία ότι η ΠΟΛΗ θα δοθεί στους Έλληνες πάλι στις μέρες μας , ήρθε από τον ΟΥΡΑΝΟ.»
    «αν δεν το διάβασες παιδί μου αυτό που έγγραψε ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ που ήρθε και περπάτησε οι ίδιος σε αυτά τα Αγιορείτικα μονοπάτια, καλόν είναι να το διαβάσεις και να το λες …»
    «Οι Έλληνες είναι προορισμένοι μέχρι της Συντέλειας των Αιώνων να είναι διδάσκαλοι της Ανθρωπότητας»

  15. « Τα Χρυσόβουλα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ είναι αδιαπραγμάτευτα»  
    Όποιος τα πειράξει  φαίνεται να λαμβάνει αρμοδίως   ΕΝΘΕΟ ΜΙΣΘΑΠΟΔΟΣΙΑ. 
    Η Κυρία και Έφορος του Αγίου Όρους δεν αποδέχεται τετελεσμένα- σκουπίδια.
    Για αυτό και θα σκουπίσει ΚΑΛΑ.
    Όταν πιάσει η Κυρία Θεοτόκος την ΣΚΟΥΠΑ και το ΦΑΡΑΣΙ αρχίζει το φευγιό.
    Ναι το ΦΕΥΓΙΟ…
    «Περιγραφή, από τον Γέροντα Παΐσιο, του θαύματος την Κυριακή του Θωμά το 1830»
    «Ο Καλός Θεός όλα θα τα οικονομήσει με τον καλύτερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολύ υπομονή και προσοχή, γιατί πολλές φορές, με το να βιάζονται οι άνθρωποι να ξεμπλέξουν τα κουβάρια, τα μπλέκουν περισσότερο.
    Ο Θεός με υπομονή τα ξεμπλέκει.
    Δεν θα πάει πολύ αυτή η κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ο Θεός!
    Κατά το 1830, επειδή υπήρχε στο Άγιον Όρος πολύς τουρκικός στρατός, για ένα διάστημα δεν είχε μείνει στην Μονή Ιβήρων κανένας μοναχός.
    Είχαν φύγει οι Πατέρες, άλλοι με τα άγια Λείψανα, άλλοι για να βοηθήσουν στην Επανάσταση.
    Ερχόταν στο μοναστήρι μόνον ένας μοναχός από μακριά πού άναβε τα κανδήλια και σκούπιζε.
    Μέσα και έξω από το μοναστήρι ήταν τουρκικός στρατός, και αυτός ο καημένος σκούπιζε και έλεγε:
    «Παναγία μου, τι θα γίνει μ’ αυτήν την κατάσταση;».
    Μία φορά που προσευχόταν με πόνο στην Παναγία, βλέπει να τον πλησιάζει μία γυναίκα – ήταν η Παναγία – πού έλαμπε και το πρόσωπο της ακτινοβολούσε.
    Του παίρνει την σκούπα από το χέρι και του λέει:
    «Εσύ δεν ξέρεις να σκουπίζεις καλά· εγώ θα σκουπίσω».
    Και άρχισε να σκουπίζει. Ύστερα εξαφανίσθηκε μέσα στο Ιερό. Σε τρεις μέρες έφυγαν όλοι οι Τούρκοι!
    Τους έδιωξε η Παναγία.»
    Πηγή: Από το βιβλίο Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου
    Λόγοι Β’ «Πνευματική αφύπνιση»
    http://www.ipaideia.gr/endiaferouses-eidiseis/panagia-mou-ti-tha-ginei-m-autin-tin-katastasi
    ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί!!!
    Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

  16. Master Quiz:οι καταδικασμενοι-βαψωμαλλιαδεs
    α)η τρουπια κοντοκυλοτα;
    β)η κουφια χοντροκυλοτα;
    γ)ποιοs ειναι στο πτηνο;ο τρουπιοs η ο κουφιοs;

    fonaklas.blogspot.com/2018/06/600.html
    ixnos.blogspot.com/2018/06/blog-post_714.html

  17. Ο ΡΗΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΚΕΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

    Μηνυτήρια αναφορά Ροδίτη δημοσιογράφου κατά αστυνομικού-οπαδού του Αρτέμη Σώρρα!

    28 Ιουνίου 2018 8:12 πμ | Δαμιανός Αθανασίου
    Εκτύπωση
    Αποστολή με E-mail

    Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου προσέφυγε ο Ροδίτης δημοσιογράφος κ. Ελευθέριος Ρήνος καταγγέλλοντας με μηνυτήρια αναφορά, την διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων από αστυνομικό, που υπηρετεί στην Αττική.
    Σύμφωνα με την αναφορά ο αστυνομικός που υπηρετεί σε ομάδα ΔΙΑΣ της Αττικής φέρεται να διατηρεί γραφείο – αντιπροσωπεία της Οργάνωσης του προσωρινά κρατούμενου Αρτέμη Σώρρα, να χρησιμοποιεί πλαστά έγγραφα για να εξαπατήσει πολίτες και να επικαλείται την ιδιότητά του ως ένστολος, εν ενεργεία, αστυνομικός, για να προσδώσει κύρος σε μια ξεκάθαρη απάτη, στην οποία συμμετέχει ως σημαντικό στέλεχος, προσελκύοντας θύματα.
    Όπως υποστηρίζει ο κ. Ρήνος, ο αστυνομικός είναι πρόεδρος και σημαντικό στέλεχος της οργάνωσης στην Αθήνα και δημιούργησε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.
    Όπως διατείνεται είναι εμφανές από φωτογραφία που ο ίδιος έχει κοινοποιήσει μέσω του κοινωνικού δικτύου Facebook και απεικονίζει γραφείο της οργάνωσης αυτό φέρει στην έξω πλευρά (τζαμαρία) γιγαντοαφίσες προς θέαση από τους πολίτες με δήθεν υπογραφές του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια, του πρώην υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Αλογοσκούφη και του πρώην πρέσβη Αδαμάντιου Βασιλάκη, μαζί με προτροπές για την κάλυψη των χρεών των πολιτών από τους απλούς πολίτες.
    Ειδικότερα, ο αναφερόμενος φέρεται να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και προτροπές προς το κοινωνικό σύνολο, με στόχο την εξαπάτηση των πολιτών, ισχυριζόμενος ότι:
    α) Υπάρχουν τεράστια ποσά που δικαιούται η χώρα μας από τη συμμετοχή στα θρυλικά “παγκόσμια καταπιστεύματα” των οποίων διαχειριστής είναι ο Αρτέμης Σώρρας, ενώ τη συμμετοχή μας έχουν υπογράψει δήθεν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Αλογοσκούφης και ο πρώην πρέσβης Αδαμάντιος Βασιλάκης. Πρόκειται περί αποσπασμάτων από πλαστό και ανυπόστατο έγγραφο με πλαστές υπογραφές που διακινεί γνωστή, διεθνής εγκληματική οργάνωση του εξωτερικού με την επωνυμία “OITC-Office of International Treasury Control”), της οποίας τα ηγετικά μέλη έχουν καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές φυλάκισης στις χώρες τέλεσης των αδικημάτων.
    β) Ότι το κράτος και οι κρατικοί φορείς αποκρύπτουν με δόλο από τους Έλληνες πολίτες την ύπαρξη 115.500.000.000.000 ευρώ (115,5 τρισεκατομμυρίων ευρώ) που είναι τάχα έτοιμα να εκταμιευτούν από τα “παγκόσμια καταπιστεύματα”.
    γ) Ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει κάνει κατάθεση 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπέρ της “Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας” (σημείωση: δεν υπάρχει καν το νομικό πρόσωπο) τα οποία ανήκουν στους πολίτες, με την προτροπή «Έλληνα έχεις περιουσία! Είναι δικά σου! Τι περιμένεις!. Αυτά τα 600 δισεκατομμύρια είναι μέρος ομολόγων 2,8 τρισεκατομμυρίων ευρώ του αμερικανικού δημοσίου που δήθεν διαθέτει ως προσωπική περιουσία ο προφυλακισμένος Αρτέμης Σώρρας.
    δ) Ότι μπορούν οι πολίτες με τα δήθεν χρήματα του Σώρρα να προχωρήσουν σε “Οριστική αποπληρωμή κάθε χρέους” με αναφορά σε εφορίες, δήμους, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Δημόσιο Χρέος κ.ά.
    ε) Ότι κάθε Έλληνας πολίτης που θα στηρίζει το πολιτικό κόμμα του Αρτέμη Σώρρα, θα λάβει 20.000 ευρώ από τα δήθεν τρισεκατομμύρια του προφυλακισμένου αρχηγού της οργάνωσης.

    Ο κ. Ρήνος υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός καλεί τους πολίτες να κάνουν χρήση της “Εξώδικης δήλωσης – Εντολής – Ολικής Αποπληρωμής” της οργάνωσης με την οποία δήθεν θα ξεχρεώσουν τα χρέη τους, οδηγώντας τους σε απόπειρα εξαπάτησης του ελληνικού δημοσίου, των τραπεζών, των ασφαλιστικών ταμείων, αλλά και ουσιαστικά σε άρνηση πληρωμής των οφειλών τους, που με μαθηματική ακρίβεια θα τους οδηγήσει σε απώλεια της περιουσίας τους.

    http://www.dimokratiki.gr/28-06-2018/minytiria-anafora-roditi-dimosiografoy-kata-astynomikoy-opadoy-toy-artemi-sorra/

  18. Σωριασμένοι και σωριασμένες σοβαρευτείτε.

  19. ΧΑΜΠΕΡ ΡΕΖΙΛ
    "Ο ΧΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΙΑΤΙΣΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΣΤΡΑ"
    "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ"ΜΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ!
    καρατζαφεροχεσμενισταs καρατζακουραδισταs καρατζατσιρλοpipas περδεσται αθορυβωs,,,,,
    καρατζαπεριστεροπρωκτοχεσμενοι και καρατζακουρελοπρωκτοχεσμενεs ησυχα,,,,,

Comments are closed.