Ο Ζάεφ κάνει τα μπανάκια του στη Νότια Μακεδονία ..Ξυπνήστε ρεεεεεεεεε

Στη Χαλκιδική για μία θερινή απόδραση από τις πολιτικές του υποχρεώσεις βρίσκεται από σήμερα ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, όπου πληροφορίες τον θελουν να διανυκτερεύει σε κάμπινγκ.

Όπως μετέδωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός του κράτους των Σκοπίων μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και μετά των συζύγων τους θα διανυκτερεύσουν σε κάμπινγκ στην Κασσάνδρα, από όπου αναμένεται να αποχωρήσουν αύριο αργά το μεσημέρι.

Η επίσκεψη είναι αυστηρά ιδιωτική, χωρίς να έχουν προγραμματιστεί επαφές πολιτικής φύσης. Η είσοδος του κομβόι στη χώρα μας έγινε μέσω του τελωνείου των Ευζώνων, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Η περιοχή τελεί υπό διακριτική αλλά στενή φύλαξη και Ελλήνων αστυνομικών, για να μην γίνει αντιληπτή η εκεί παρουσία του πρωθυπουργού των Σκοπιών από το φόβο μη τυχόν και προκληθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες και επεισόδια, ενώ σε επιφυλακή, αλλά σε ικανή απόσταση από τον τόπο διαμονής του, βρίσκεται και διμοιρία των ΜΑΤ.
Με αυτή την έννοια το γεγονός ότι διέρρευσε η πληροφορία ότι θα μείνει σε κάμπινγκ δεν είναι και κάτι 100% αξίοπιστο.

Πληροφορίες θέλουν τον Ζάεφ να μένει ή στην Καλλιθέα ή στο Παλιούρι, κάτι που στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας ουδείς επιβεβαιώνει.

loading...

4 thoughts on “Ο Ζάεφ κάνει τα μπανάκια του στη Νότια Μακεδονία ..Ξυπνήστε ρεεεεεεεεε

  1. Όπως και χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες του κάθε καλοκαίρι !!!

  2. ΓΙΑΤΙ "ΕΠΕΤΡΕΨΕ" Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ;
    ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ – Η "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ" ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. . .
    ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και οι Προφητείες που επαληθεύονται…
    https://www.youtube.com/watch?v=AN9fgvaQJng

  3. ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  4. Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018
    Ζάεφ: «Είμαι Μακεδόνας και καλώ όλους τους Μακεδόνες να πουν «ναι» στο δημοψήφισμα»

    Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ και η κυβέρνησή του άρχισαν την εκστρατεία για το «ναι» στο δημοψήφισμα για το όνομα της χώρας, που πιθανολογείται τον Οκτώβριο. «Είμαι Μακεδόνας και σας καλώ όλους, Μακεδόνες, Αλβανούς, Τούρκους, Σέρβους, Βλάχους, Ρομά, Βόσνιους και όλους τους άλλους, να πούμε ΝΑΙ στο μέλλον μας».

    Σημειώνει ο Ζόραν Ζάεφ στη σελίδα του στο Facebook, στην οποία παρουσιάζονται οι σχετικές αφίσες της έκκλησης του, σε επτά γλώσσες, των κύριων εθνοτήτων που απαρτίζουν τους «Μακεδόνες» του κράτους των Σκοπίων.

    (Στοιχεία από FB)


    The Hellenic Information Team

    http://greeknation.blogspot.com/2018/06/blog-post_488.html

Comments are closed.