Φίλης: Πολιτικά ανήθικο να στήνει καβγάδες για προδότες η ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι μια επιτυχία που βασίζεται στις θυσίες των Ελλήνων πολιτών» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στο Epsilon, σχολιάζοντας τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup.

«Δεν περνάμε από την Κόλαση στον Παράδεισο, αλλά δίνονται δυνατότητες να ασκηθεί με μεγαλύτερη άνεση πολιτική από την εκάστοτε κυβέρνηση. Υπάρχει η εποπτεία, τα πλεονάσματα που δεν βοηθούν να πας ταχύτερα την ανάπτυξη» ωστόσο ο κ. Φίλης εξήγησε ότι «είμαστε πλέον, σε ένα νέο πλαίσιο. Η οικονομία μας είναι καλύτερη και μπορούμε να επανεξετάσουμε ορισμένες επιλογές που έγιναν κάτω από μνημονιακούς καταναγκασμούς σε άλλες συνθήκες, όπως για παράδειγμα, το ζήτημα των συντάξεων. Οι συντάξεις είναι ένα μείζον θέμα και πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί».

«Ο κ. Δ. Καμμένος λέει αυτά που λέει, που προφανώς είναι ανυπόστατα. Δεν δώσαμε τίποτα και πήραμε αυτά τα οποία με τις θυσίες του ο ελληνικός λαός επί 10 χρόνια μπόρεσε να διασφαλίσει. Είναι σαφές δεν δώσαμε τίποτα και δεν θα μπορούσαμε ποτέ να σκεφτούμε ότι είναι δυνατόν να δώσουμε έστω και μία ίντζα από τα εθνικά μας δίκαια και θέσεις για να πάρουμε μερικά ευρώ ως αντάλλαγμα. Δεν κάνουμε τέτοια παζάρια εμείς. Άλλοι έκαναν τέτοια παζάρια» τόνισε.

«Το μόνο που έχει η ΝΔ στο μυαλό της είναι πως θα εκμεταλλευτεί τη λογική δυσαρέσκεια που υπάρχει σε πολύ κόσμο, γιατί στριμωγμένοι είμαστε όλοι, στην καθημερινότητα δεν έχει έρθει αυτή η βελτίωση, όπως θα θέλαμε. Είναι ανήθικο πολιτικά να στήνουμε έναν καβγά για προδότες, μειοδότες από την μια για το ζήτημα των εθνικών μας δικαίων. Είναι ανήθικο και μας γυρίζει στον εμφύλιο πόλεμο, άλλωστε η ΝΔ βρίσκει παραδείγματα ξανά από τον εμφύλιο πόλεμο για να κάνει αντιπαράθεση για το Μακεδονικό. Όμως ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να δώσει μια απάντηση σε αυτά που καταμαρτυρούν έγκυροι δημοσιογραφικοί οργανισμοί, όπως η FAZ, ότι έχει δεσμευθεί πως δεν θα ακυρώσει τη συμφωνία. Άλλωστε το ΕΛΚ συμφωνεί και στηρίζει τη συμφωνία για το Μακεδονικό» συμπλήρωσε.

«Φτωχή η πολιτική που ακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης, είναι μια πολιτική αναντίστοιχη προς πολιτικές ανάγκες. Θέλουμε μια χώρα εξωστρεφή, που να λύνει προβλήματα με τους γείτονες της, ώστε όλοι μαζί γιατί δεν μπορεί μόνη της η Ελλάδα, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια της ανάπτυξης του ευρωπαϊκού βαλκανικού χώρου» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΧΟΝΤΡΕ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ....ΣΥΡΙΖΑ.......ΕΛΕΟΣ......ΤΕΛΟΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ........ΑΦΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟ....2060......ΠΕΙΑΣΑΜΕ Π Α Τ Ο........ΖΟΥΜΕ ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.......ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ........ΚΑΙ Α Ν ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ..........ΡΕΕΕΕ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]