Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΜΕΓΙΣΤΑ*ΝΑ*

Χθες το μεσημερι ενημερωθηκα οτι σε αλλη αναρτηση και πιο συγκεκριμενα στο Ξυπνηστε ρε 6 εγινε μια ακομη αναφορα στο προσωπο μου. 



Ξυπνήστε Ρε Πήγε 6 3 Ιουνιου 2018


Το πρωτο πραγμα το οποιο ηθελα να επισημανω ειναι το ποσο υπουλοι, ανηθικοι και απαιδευτοι ειναι σε αυτην την ανθελληνικη εγκληματικη, παγανιστικη οργανωση.

Αυτο διοτι περιμεναν να περασουν επτα ολοκληρεςς ημερες, και με υπουλο-ανανδρο τροπο να απαντησουν οχι στο δικο μου επιμαχο αρθρο, ουτε σε καποια αλλη ιστορικη μου εργασια, αλλα σε ενα τελειως ασχετο θεμα με εμενα. 
Σκεφτειτε οτι επι τοσα χρονια εισερχονται στα αρθρα
και στις ιστορικες μου εργασιες. σε καθημερινη βαση και υβριζουν εμενα, την νεκρη μητερα μου, και πανω απο ολα την Ορθοδοξια, τον σωτηρα Χριστο και τους αγιους ηρωες αυτοκρατορες και στρατηγους.

Ξαφνικα “εχασαν την διοδ﨔 να εισελθουν για πολλοστη φορα στα αρθρα μου και να μου απαντησουν αυτα τα οποια επιθυμουσαν.

Εαν ηταν σωστοι με αρχες και δεν ηταν ενοχοι, θα απαντουσαν ειτε με σχολια μεσα στα δικα μου αρθρα, ειτε θα εγραφαν ενα δικο τους αρθρο ως απαντηση.   

Οπως μας ενημερωσαν το Σαββατο 26 Μαιου 2018 , στην σελιδα τους στο facebook , με εβριζαν χυδαια και με απειλουσαν χωρις να τους δωσω ποτε το δικαιωμα οι ανθελληνες παγανιστες.


Ξυπνήστε Ρε Πήγε 6 26 Μαιου 2018

  • Γιατί οι Εβραίοι δεν πίστεψαν τον Χριστό και περιμένουν … – Ξυπνήστε ρε
    www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_8766.html
    Πριν από 9 ώρες – Γιατί οι Εβραίοι δεν πίστεψαν τον Χριστό και περιμένουν ακόμα το «Μεσσία … Ο Μεσσίας και η επικείμενη εμφάνισή του έχουν κεντρική θέση στην




    Ανώνυμος26 Μαΐου 2018 – 1:08 μ.μ.
    ΜΙΣΟΤΡΕΛΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΒ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ


    Lefteris Stavridis ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΑΣ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ!!


    Markos Stagakis ΛΕΥΤΕΡΗ,ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ….
    Lefteris Stavridis ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑΡΚΟ??
    Alexandros Gavriilidis ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟΤΑΙΡΟ ΜΕΣΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΟΓΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΘΕΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ‘ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΑΠ ‘ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ Η ΟΡΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΥΤΕ Η ΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ Μ ‘ ΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ : ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε.ΣΥ << ΕΛΛΗΝΩ ΣΥΝΕΛΕΣΙΣ >> ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΡΙΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΑΣ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΚΜΙΡΙΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ Η ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ <> ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ;;;;; ΝΑ ΣΕ ΣΟΣΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ;;;;;;;Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΝΟΙΩΝ ΠΕΡΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΣΥΝΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΗ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!!!!!


    https://www.facebook.com/markos.stagakis


    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ε.ΣΥ ΣΤΟ FACΒΟΟΚ.


    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.


    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ.

  • ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ
    ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΥ ΣΤΟ ΦΒ


    Lefteris Stavridis ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΑΣ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ!!
    4
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες




    Markos Stagakis
    Markos Stagakis ΛΕΥΤΕΡΗ,ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ….
    4
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Lefteris Stavridis
    Lefteris Stavridis ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑΡΚΟ??
    3
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Alexandros Gavriilidis
    Alexandros Gavriilidis ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟΤΑΙΡΟ ΜΕΣΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΟΓΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝ…Δείτε περισσότερα
    2
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες


    Γιωργος Ντουλαπτσης
    Γιωργος Ντουλαπτσης ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ;;; ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΔΕΝ ΘΑΜΠΩΝΕΙ…ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    5
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Αίας Τελαμώνιος
    Αίας Τελαμώνιος Πόσες μαλακίες ακόμη θα δούμε, “έλα μ@@@ί στον τόπο σου, να μην σε ξεκολλήσω και στο τηγάνι σε τσιγαρίσω”. Ανάθεμά σε κοπριές είναι όλα όσα γράφεις στην δήθεν έρευνά σου και διαστρεβλώνεις ιστορικούς Έλληνες και φιλοσόφους, φτού σου, άκου μάγισσα η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ….του Φοινικικού δωδεκάθεου…ούστ…
    7
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες · Τροποποιήθηκε
    Lefteris Stavridis
    Lefteris Stavridis ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ!!
    4
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Alexandros Alexandros
    Alexandros Alexandros ΓΙΑΤΊ ΑΥ


    https://www.facebook.com/markos.stagakis/posts/549616078741918?comment_id=549992332037626&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R4%22%7D


  • Για να εχετε μια σωστη εικονα το τι ακριβως συμβαινει και ειδικα οι νεοι αναγνωστες , να οπερασουμε να δουμε πως ξεκινησε αυτη η κατασταση.
    ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ; 

    Τον Ιουλιο του 2016, με καλει η εγκληματικη οργανωση να παρω δημοσια θεση μεσα απο τα  αρθρα μου, για το  αν υπαρχουν η οχι τα χρηματα τους, με τα οποια θα “γλυτωσουν¨” την Ελλαδα απο τον αφανσιμο.

    Εγω δεν τους απαντησα, οπως θα εκανε καθε Ελληνας.

    Τοτε μετα απο μερικες ημερες μου επιτιθονται σε μια ιστορικη μου εργασια, και αποκαλουν  εμενα και τον Μεγα Αυτοκρατορα τον Ηρακλειο οτι ειμαστε και οι δυο Χαζαροι.

    Εκτοτε με ναζιστικο-φασιστικο τροπο επιτιθονται εναντιον μου. 

    Αρχικα αυτο το εκαναν για να με εξαναγκασουν να παρω θεση υπερ τους, και εν συνεχεια για να με εκδικηθουν. 

    AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΓΑΝΣΙΤΙΚΕΣ, 
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΚΟΓΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ 
    ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ.

    Σχετικα με το ποιος ειμαι εγω με εχουν κρινει ολοι οι πραγματικοι Ελληνες με ηθος και παιδεια. 

    Ολα αυτα τα χρονια ειναι πολλα τα σχολια και τα εμαιλ επωνυμα αλλα και ανωνυμα, στα οποια αναφερουν ολοι τα καλυτερα για εμενα και για την διαδικτυακη προσπαθεια μου, με βασικο σκοπο να επιβιωση η Πατριδα. (1)

    Το οτι εχω την κορυφαια Ελληνορθοδοξη-εθνικιστικη στηλη στον κοσμο αποδεικνυεται απο ολα οσα θα σας αναφερω στην συνεχεια.

    Ολα αυτα τα γνωριζετε οι περισσοτεροι παρα πολυ καλα, καθως οι ιδιοι τα αναφερετε σε σχολια, σε εμαιλ αλλα και σε συζητησεις που κανετε με τριτους. (1)


    Τον Απριλιο του 2018 η Ελληνοχριστιανικη στηλη Ελλας, Ισχυς δια της γνωσεως, Επικρατεειν η Απολλυσθαι συμπληρωσε 12 συναπτα ετη. 

    Τα 8 χρονια κατα τα οποια ειμαι στο διαδικτυο η στηλη εγινε η κορυφαια σε ολη την Ελλαδα. 


    Αυτο αποδειχτηκε απο την μεγαλη επισκεψιμοτητα, τα σχολια,τα εμαιλ των Ελληνων, τον πολεμο τον οποιο εκαναν, τις αδικιες και τις πλεκτανες τις οποιες προκαλεσαν εις βαρος μου.

    To αποτελεσμα ηταν να χασω ολη μου την περιουσια εσκεμμενα απο μια μεγαλη εγκληματικη οργανωση-παραδικαστικο κυκλωμα, εξαιτιας της διαδικτυακης μου προσφορας στην πατριδα.


    Ακομη μεταξυ αλλων επι χρονια δεχομαι υβρεις, απειλες στα σχολια, στα εμαιλ, στο τηλεφωνο κλπ, καθως και καθε ειδους αδικη συκοφαντια. 

    Καποια απο ολα τα προαναφερομενα εχουν συμβει και σε αλλους σε μικροτερο βαθμο και οχι σε ολους τους τομεις. 


    Με εντολη των εωσφοριστων της νεας ταξης 

    ολα


    τα ψευτοπρατριωτικα ιστολογια δεν εβαλαν ποτε ουτε μια ιστορικη μου εργασια, ουτε ενα αρθρο μου.

    Αυτο το κανουν κατα γενικη παραδοχη γιατι ειμαι ο μονος ο οποιος φοβουνται και τους προξενω την μεγαλυτερη και πιο ουσιαστικη φθορα-ζημια.

    Στην πραξη αθορυβα και μεθοδικα αρκετοι Ελληνες γονεις ακολουθουν τις υποδειξεις μου για την δημιουργια νεων Ελληνων ανωτερης και ανωτατης ποιοτητας. 

    Για αυτους τους λογους για να μην με μαθουν και οι ελαχιστοι οι οποιοι δεν με γνωριζουν αρνηθηκαν πεισματικα, για ανθρωπιστικους και χριστιανικους λογους να βαλουν ακομη και ενα κοινωνικο αρθρο με το προσωπικο μου προβλημα.


    Ο Παναγιωτης Αποστολου, ο Μανωλης Χατζησαββας και αλλοι εχουν αποδειξει και αποκαλυψει την δραση των Τουρκικων και Αλβανικων μυστικων υπηρεσιων στην Ελλαδα. 


    Μεταξυ αλλων πολλων δρασεων τις οποιες εχουν αναπτυξει οπως αναφερει ο Παναγιωτης Αποστολου ειναι και η πνευματικη-ηθικη εξαθλιωση των νεων παιδιων σε συνδυασμο με τον βιολογικο τους αφανισμο. 

    Οπως καταγγελει ο Αποστολου κυριολεκτικα εντελως ανενοχλητες οι μυστικες υπηρεσιες της Αλβανιας και της Τουρκιας διακινουν ναρκωτικα με βασικο σκοπο να καταστρεψουν ολοσχερως την Ελληνικη νεολαια. 

    Γενικα οι Τουρκοι μυστικοι πρακτορες με εδρα της Μιτ στην Ελλαδα την νησο Κω και υποδιευθυνσεις στην Ροδο, την Μυτιληνη, την Εδεσσα κλπ εχουν αναπτυξει διαφορες εγκληματικες δρασεις εναντα στο Ελληνικο εθνος.

    Αρκετοι Τουρκοι πρακτορες ανηκουν στον παγανισμο και στην ειδικη δωδεκαθειστικη σεχτα τους Χαριτζηδες στην οποια ανηκει και ο ιδιος ο Ερντογαν συμφωνα με τον Παναγιωτη Αποστολου.


    Ειναι πλεον αποδεδειγμενο οτι η Ελληνοχριστιανικη εθνικιστικη στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι εχει την περισσοτερη επισκεψιμοτητα και την μεγαλυτερη αποδοχη απο ολους τους γνησιους Ελληνες.

    Μεσα απο την στηλη μου κατα γενικη παραδοχη ειμαι ο μοναδικος εθνικιστης σε ολοκληρο τον κοσμο ο οποιος 

    δημιουργει Ελληνες ανωτατης ποιοτητας, με βαση τις ιστορικες μου εργασιες και τον συνδυασμο  τον οποιο προτεινω.




    Αυτον τον συνδυασμο τον ακολουθουν εδω και χρονια πιστα, μεθοδικα, αθορυβα, με υπομονη και επιμονη χιλιαδες Ελληνες γονεις και παιδεια.


    Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση

    :  

    Μεσα απο αυτον τον συνδυασμο θα οδηγηθουμε στην εθνικη και ατομικη επιβιωση και στην συνεχεια στην απελευθερωση του εθνους. 


    Ολοι οσοι φοβουνται τους νεοταξιτες δηλαδη οι περισσοτεροι, ειναι σε θεση να κινηθουν εντελως ηρεμα και αθορυβα χωρις να γινουν αντιληπτοι. 



    Για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εξαιτιας της στηλης και των προτασεων μου, οι Ελληνες δεν εχουν καμια απολυτως αναγκη τα κομματα, τα κινηματα και τους φορεις.



    Το μονον το οποιο κανουν εδω και μερικα χρονια ολοι

    οι Ελληνες πατριωτες ειναι να πηγαινουν τα παιδια τους στις Εκκλησιες, στα καταχητικα, στα μουσικα σχολεια, στις χορωδιες, στο παγκρατιο αθλημα και παραλληλα να μαθαινουν την πραγματικη Ελληνικη ιστορια. 

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.


    Ειτε αντιδρασουμε ειρηνικα, ειτε δυναμικα, ειτε βιαια και οι τρεις περιπτωσεις απαιτουν υψηλη παιδεια και ηθος ωστε να υπαρχουν οι δυνατοτητες ουσιαστικης αντιδρασεως. 


    Απο τα παναρχαια χρονια οι προαιωνιοι εχθροι του εθνους μας για να εξουσιαζουν τον Ελληνικο λαο επιθυμουσαν να ειναι μεσα στην αμαθεια και στην διαφθορα. 

    Μονον σε τετοιου ειδους ατομα ηταν και ειναι σε θεση  να επιβαλουν την εξουσια τους οι εχθροι του Ελληνισμου. 


    Ταυτοχρονα μεσα απο τις προτασεις μου εδωσα την ευκαιρια στους Ελληνες να ξεχωριζουν αμεσως τους ψευτοσωτηρες και δηθεν πατριωτες.

    Αυτο διοτι δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4, την αλλαγη του ανθελληνικου-
    ελεγχομενου πολιτευματος και την καταργηση των κομματων.

    Φυσικα ουτε λογος για τον υπολοιπο συνδυασμο τον οποιο προτεινω, για την δημιουργια Ελληνων ανωτατης ποιοτητας μεσα απο τον Εκκλησιασμο, τα μουσικα σχολεια, το παγκρατιο, την ιστορικη γνωση.


    ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    Για ολες αυτες τις δραστητιοτητες μου με μισουν
    θανασιμα οι εωσφοριστες νεοταξιτες.

    Οι αιτιες για ολα αυτα ειναι πλεον και με παρα πολλες αποδειξεις, γνωστες σε αρκετους Ελληνες γιατι με διωκουν θανασιμα οι νεοταξιτες. 

    Οπως αναφερουν οι πραγματικοι Ελληνες αναγνωστες
    ο λογος ειναι οι πολλες-πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις, με τις οποιες ενθουσιαζω και τους εμπνεω να εφαρμοσουν τις μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.

    Ακομη αναφερουν κατι ακομη πολυ σημαντικο, οτι μεσα απο αυτες τις ιστορικες μου εργασιες κραταω πολυ υψηλα το ηθικο των Ελληνων, στην πιο δυσκολη ιστορικη στιγμη για το εθνος.




    Διοτι ξεχωρισα περισοτερο απο ολους τους



    υπολοιπους


    , εχω υποστει πολλες αδικιες, πλεκτανες, διωξεις και ανανδρες συκοφαντιες, με μοναδικο σκοπο να σταματησω να γραφω την στηλη.  







    Αυτην την στιγμη εκτος απο τις βρωμερες πλεκτανες τους, με διαφορους βρωμικους τροπους μου στερησαν την περιουσια μου αξιας 854000 ευρω και με εχουν αποκλεισει απο το δικαιωμα στην εργασια. 

    Αυτην την στιγμη κινδυνεω να χασω την ζωη μου.


    Ειμαι βλεπετε ο “κακος” φασιστας, ο χρυσαυγιτης, ο ακροξεξιος χουντικος και ας γνωριζουν και οι πετρες οτι ειμαι ο μοναδικος ακομματιστος και ο πιο σταθερος στις αποψεις μου. 


    ΟΙ ΠΑΓΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 
    ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ.


    Η διαχρονικες δυναμεις επιβιωσεως του Ελληνικου εθνους ηταν και ειναι ο Χριστιανισμος, η αρχαια Ελληνικη παιδεια, και τα χρηστα ηθη. (2)


    Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
    Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους. (3)

    Μεσα απο τα χρηστα ηθη και την αρχαιοελληνικη παιδεια θα επιτυχουμε να καταργησουμε το ελεγχομενο πολιτευμα και τα προδοτικα κομματα κατά γενικη ομολογια ολων των Ελληνων.
    Οταν θα φτασουν οι περισστεροι Ελληνες σε υψηλο ηθικο-διανοητικο επιπεδο, τοτε θα γινει αποδεκτη η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος. 
    Το νεο και μοναδικο εθνοσωτηριο πολιτευμα στηριζεται στις διδασκαλιες του υπατου των Φιλοσοφων του Αριστοκλη. 
    Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων.
    Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες, με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
    Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. 
    Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
    Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.
    Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
    Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. 
    Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

      

    ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ;
     
    Απαραβατο αρχαιοελληνικο αξιωμα ειναι οτι οι Ελληνες βασιλεις 

    σε καμια των περιπτώσεων δεν 
    στηριζουν 
    της στρατιωτικες τους επιτυχιες, και την επιβίωση του εθνους εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν  καποιοι βασιλεις απο αναγκη η απο φθονο για τον Ελληνικο λαο. 
    Το ιδιο κανουν και σημερα οι προδοτες πολιτικοι, οι οποιοι επιτυγχανουν να παρουν πολιτικες θεσεις εις βαρος της επιβιωσεως του εθνους. 


    Οι Ελληνες βασιλεις-στρατιωτικοι γνωριζουν
    πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.


    Ο

    ι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους, ενός βασιλια-αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.

    Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ.
    Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, παντοτε 

    τους 

    μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 

    Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 
    Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας, επιτεθοταν μοναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων.
    Αυτο το εκαναν για να παρουν θαρρος οι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικου-ρωμαικου κρατους. 
    Το ιδιο εκαναν και ολες οι επομενες γενιες Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και το 1973 μ.χ


    Ο ιερος Βασιλειος ο β,  επετυχε το απολυτο σε όλα.

    Πολεμουσε πολυ γεναια στην πρωτη γραμμη στα πεδια των μαχων.
    Ο Βασιλειος εκανε της μεγαλύτερες επιτυχιες, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από ολους τους υπολοιπους Ελληνες, 
    Oι επιτυχιες του Βασιλειου του β σε πολιτικο,
    στρατιωτικο, επιπεδο δεν ηταν ποτε βασισμένες επανω στην βαρυτατη φορολογια των φτωχων Ελλήνων πολιτων.
    Ουδέποτε το εκανε άλλος βασιλιας αυτό το πραγμα.
    Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται, εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.


    Κλεινοντας το ποιοι εισαστε σε κοινωνικο, ηθικο, διανοητικο και ψυχολογικο επιπεδο σας εχουν 
    κρινει πολυ πριν μου επιτεθειτε ολοι οι ανωνυμοι και οι επωνυμοι Ελληνες οπως ειναι ο Κ. Ρηνος, ο Δημητρης Αντωνιου, η Καλλιοπη Σουφλη, ο Μιχαλης Ιγνατιου, ο Γιαννης Λαμπροπουλος και παρα πολοι αλλοι. 
    Ειναι παγια η τακτικη ολων των αγραμματων και των ανηθικων ανθελληνων, οτι εχουν επανω τους να το καταλογιζουν σε ηθικους και ικανους Ελληνες. 
    Εγω ως Αγγελος Γιαννοπουλος, οπως και ολοι οι αυθεντικοι Ελληνες δεν ισχυριστηκαμε ποτε οτι ειμαστε απογονοι των Ολυμπιων “θεων”.


    Ουτε αναφεραμε ποτε δημοσια οτι “πουλησαμε” διαστημικη τεχνολογια του Απολλωνα και του Δια στον τεως προεδρο της Αμερικης, με αποτελεσμα
    να ειμαστε κατοχοι μιας αμυθητης περιουσιας.

    Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.




    Ξυπνήστε Ρε Πήγε 6


    Γιατί οι Εβραίοι δεν πίστεψαν τον Χριστό και περιμένουν … – Ξυπνήστε ρε
    www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_8766.html 


    Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
    Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
    Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
    Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

    ;

    Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο
    πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας, είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
    Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται
    ,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  


    ΠΕΡΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


    Στην πατριδα μας για πρωτη φορα στα παγκομια χρονικα γινεται πολεμος χωρις παραδοσιακα οπλα. 


    Εχουμε κανονικα νεκρους απο τον πολεμο, ομως αυτη
    την φορα δεν ειμαστε αντιμετωποι με οπλα, αρματα, αεροπλανα, πλοια κλπ.

    Οι παναρχαιοι εχθροι αλλαξαν τα μεσα του πολεμου και μετεφεραν τα πεδια των μαχων, σε αλλα επιπεδα.
    Οι μαχες γινονται σε πνευματικο, ηθικο, κοινωνικο, οικονομικο, διαδικτυακο επιπεδο. 

    Αυτο το εκαναν διοτι διαπιστωσαν επι τοσους αιωνες οτι ειναι πολυ δυσκολο να νικησεις ολοκληρωτικα τους Ελληνες. 


    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ

    ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ 
    ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ 
    ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ 
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.


    (2) ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ 
    ΗΙΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΟΥ

    ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, 


    ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ 


    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ 


    ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ 

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ 


    ΜΕΡΙΚΕΣ 

    ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ


    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.




    MEΣΩ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΗΘΩΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ
    ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.
    Ο Αγιος Κωνσταντισνος εδωσε 880 χρονια παραταση ζωης στην Ρωμαικη αυτοκρατορια με μια απιστευτη πολιτικη ενεργεια.

    Εξαιτιας της αποφασεως του αγιου , συμβαινει ένα απιστευτο γεγονος, για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα. 

    Οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο. 

    Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο, πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, πανεπιστήμονες. 

    Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.
    Τα χρηστα ηθη ζωης των Ελλήνων ,είναι το παναρχαιο διαχρονικο “μυστικο”, για την επιβιωση του εθνους στο περασμα των αιωνων. 


    Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδι ολων των μεγαλων Ελληνικων στρατιωτικών ,πολιτικων , κοινωνικων ,επιτημονικων επιτυχιων από καταβολης του Ελληνικου εθνους.

    Οταν ανεβηκε στον ρωμαικο θρονο ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
    Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
    Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.







    Στους αγιους τοπους εκτος από της αγριες 
    σφαγες

    ,


     της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων,εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, 

    εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 

    Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
    Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα    περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.
    Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.
    Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
    Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.
    Ακομη και ο Μεγας Αλεξανδρος, με εμπειρους στρατηγους, με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Μεγα Ηρακλειο δεν επετυχε τα επιτευγματα του Ελληνα αυτοκρατορα απο την Καππαδοκια. 


    Αν και ο Μεγας Αλεξανδρος υπερτερουσε σε ολους τους τομεις, σε σχεση  με τον Ηρακλειο  καθως κυβερουσε ένα πολυ ισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο βασιλειο σε στρατιωτικο, διοικητικο, 
    πολιτικο επιπεδο.


    Εντουτοις εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο.

    Επισης την εποχη που εγινε ο Μεγας Αλεξανδρος βασιλεας στην Ελληνικη Μακεδονια δεν ηταν η μιση Ελληνικη επικρατεια κατεκτημενη απο την ισχυροτερη αυτοκρατορια του κοσμου την Περσικη. 
    Οταν ξεκινησε ο Αλεξανδρος την εκστρατεια του η Ελλαδα ηταν ελευθερη και ισχυρη.

    Στον αντιποδα κατα την βασιλεια του Ηρακλειου επικρατουσε χαος και ολεθρος. 




    Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και παγκρατιο. 

    Επισης στρατιωτικη θητεια για ολες τις 

    γνησιες Ελληνιδες γυναικες, σ





    υμμαχια με την 


    Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

























    (1) ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΑΙΛ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ 
    ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΠΙ ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ.

    μακαρι η ελλαδα μας να ειχε και αλλους δασκαλους σαν τον κυριο γιαννοπουλο και να εγραφαν τοσα αρθρα αφιλοκερδως
    για να ξεστραβωνονται τα μοσχαρια που μας βριζουνε κι απο πανω


    Στην Ελλάδα είσαι ελεύθερος να ανεμίζεις το σκοπιανό πατσαβούρι στην κορφή του ψηλότερου βουνου της χώρας.


    Είσαι ελεύθερος να σηκώνεις στην Θράκη το σκατόπανο της “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης” .


    Είσαι ελεύθερος να σηκώνεις αλβανική σημαία τους στον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως. Αν τυχόν όμως σηκώσεις την Ελληνική Σημαία σε ταμπελώνουν φασίστα και σε συλλαμβάνουν.


    ‘Αυτή είναι η “δημοκρατίᨔ


    Καί όταν μάχεσαι για τη θρησκεία σου τα όσια τα ιερά
    την ιερά πατρίδα σου τότε σε τρομοκρατούν σαν τον
    σεβαστό δάσκαλο Γιαννόπουλο.


    ‘Αντιγόνη

    loading...

    18 thoughts on “Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΜΕΓΙΣΤΑ*ΝΑ*

    1. "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ! Ή ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Ή ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

      ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΗΣ"! ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

      ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

      ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

      ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ.

      Οι πράξεις έχουν αξία και όχι τα λόγια.

      Όταν έχεις την δυνατότητα να σταματάς την κυβέρνηση και δεν το…

      κάνεις, απλά είσαι συνεργός της.

      Όταν θέλεις να σταματήσεις το ξεπούλημα των Εθνικών Θεμάτων και δεν το κάνεις, είσαι συνεργός της.

      Στο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κόβεις το κεφάλι του φιδιού, με το που θα εμφανιστεί μπροστά σου.

      Γνωρίζουν πλέον με τις δηλώσεις Κοτζιά ότι εκτελούν μέρος του ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

      Η τους ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ Ή ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ.

      Εδώ μόνο ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ υπάρχει. Το γκρι έχει τελειώσει.

      Η παραιτείστε κοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ακυρώνετε το ξεπούλημα ή είστε συνεργοί και εξαφανιστείτε.

      Οι 7 ημέρες περιθώριο είναι πολλές.

      Οι πατριώτες βγαίνουν την πρώτη μέρα.

      Οι προδότες δεν βγαίνουν.

      Η επιλογή δική σας.

      Η θα γίνεστε κυβέρνηση με την παραίτηση σας ή τελειώσατε.-

      Πατήστε εδώ για το εξώδικο :
      ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
      Έλληνες Έφεδροι-Πολίτες Οπλίτες

      indobserver.blogspot.com

      ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

      ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
      ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

    2. Για 3η ημέρα συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας.

      Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην απολογία του κατηγορούμενου.

      Πώς ο 40χρονος άνδρας θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Την δολοφονία με 18 μαχαιριές της Λαμιώτισσας παιδοψυχιάτρου.

      Τα όσα έχει ισχυριστεί μέχρι τώρα, πως δηλαδή, εκείνη την ώρα δεν έβλεπε μπροστά του την Θώμη που αγαπούσε αλλά δράκο με πολλά κεφάλια, δεν έχουν πείσει την οικογένεια της Θώμης που περιμένει απάντηση σε αυτό το μεγάλο γιατί.

      «Ενάμιση χρόνο κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό το γιατί, έλεγε τη πρώτη ημέρα της δίκης, απαντώντας σε ερώτηση του δικαστηρίου ο αδερφός της Θώμης Κώστας Κουμπούρας.

      Η δίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα. Συγγενείς και φίλοι της Θώμης περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου.

      «Ζητάμε ισόβια» επισημαίνει ο Σάββας Κουμπούρας. «Ακόμη και έτσι όμως η αδερφή μου δεν γυρίζει πίσω. Που είναι η Θώμη;» δηλώνει με δάκρυα στα μάτια.

      tvstar.gr
      Labels Άρθρα
      Νεότερη ανάρτησηΠαλαιότερη Ανάρτηση
      Post A CommentBLOGGERComment using BloggerFACEBOOKComment using FacebookDISQUSComment using Disqus
      6 σχόλια :

      Ανώνυμος4 Ιουνίου 2018 – 1:26 μ.μ.
      παλιοτομαρο φονια χασικλη σκοτωσες τη κοπελα ελεεινε φασιστα γεννημα εχιδνας και δεξι χερι του καταζητουμενου με ολο το ποινικο κωδικα στη πλατη του σωρρα μιλα ρε αλητη πες την αληθεια να ξεβρωμισει η κοινωνια απο τη συμμορια φονιαδες

      Απάντηση
      Απαντήσεις

      Ανώνυμος4 Ιουνίου 2018 – 1:38 μ.μ.
      Φασιστα τι ενοεις? χασικλας ναι μαυραγοριτης πουλουσε ματζουνια ναι συνεργατης του μπατιρογυφτου μαζι τα τρωγανε ναι αλλα το φασιστας? μην αδικησουμε και τους κουμμουνιστες οπωσ του ειπε αριστρεροστροφους φασιστες και ο μεγαλος θεοδωρακης!! φαιστας ο μπιτσικομης απο που?

    3. Ανώνυμος4 Ιουνίου 2018 – 1:47 μ.μ.
      ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ Ο 40ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ …ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΡΙΣ..

      ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΘΩΜΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ

      ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ

      http://www.star.gr/ellada/423624/drakonteia-metra-asfaleias-sth-dikh-gia-th-dolofonia-ths-paidopsyxiatroy-thwmhs-koympoyra

      Απάντηση

      Ανώνυμος4 Ιουνίου 2018 – 1:55 μ.μ.
      Πέφτει η "αυλαία" στη δίκη για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα

      Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, η σημερινή, δεύτερη ημέρα, περιελάμβανε πολύωρη κατάθεση του Τεχνικού Συμβούλου της οικογένειας Κουμπούρα, Γεώργιου Καραμπουτάκη που φώτισε πολλές σκοτεινές λεπτομέρειες της υπόθεσης. Η κατάθεση του κ. Καραμπουτάκη κράτησε σχεδόν πέντε ώρες και απάντησε με ακρίβεια και επιστημονική ορθότητα σε ερωτήσεις – παρατηρήσεις των μελών του Δικαστηρίου και των συνηγόρων. Έτσι τώρα απομένει η κατάθεση των μαρτύρων υπεράσπισης που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, ενώ την ίδια ημέρα θα ακολουθήσει η απολογία του δολοφόνου και η πρόταση του Εισαγγελέα, καθώς και οι αγορεύσεις των δικηγόρων. Αν η όλη διαδικασία δεν καθυστερήσει χρονικά δεν αποκλείεται την ίδια ημέρα να έχουμε και την απόφαση του Δικαστηρίου. Μια απόφαση που περιμένει η χαροκαμένη οικογένεια στη μνήμη της Θώμης που έφυγε τόσο πρόωρα και με αυτόν τον απίστευτα βίαιο τρόπο από τη ζωή.

      Πηγή: Lamiareport

      Απάντηση

      Ανώνυμος4 Ιουνίου 2018 – 2:06 μ.μ.
      Ελεύθερος Τύπος

      Δολοφονία Θώμης Κούμπουρα: Εν αναμονή της απόφασης για τον οπαδό του Σώρρα που της αφαίρεσε τη ζωή

      «Εκείνη την ώρα δεν σκότωνε την Θώμη, αλλά τον δράκο» λέει ο δικηγόρος του στελέχους του Σώρρα και δολοφόνου της Κουμπούρα

      «Κυκλοφορώ ανάμεσά σας, ελεύθερος και ωραίος»: Ο Σώρρας «επανεμφανίστηκε» και προκαλεί με τις δηλώσεις του

      «Ο Αρτέμης Σώρρας προβληματίζεται και στεναχωριέται γιατί έχει καταστραφεί οικονομικά και επαγγελματικά. Έχει υποστεί ολοσχερή και ολοκληρωτική καταστροφή σε όλα τα επίπεδα», δηλώνει ο δικηγόρος του Βασίλειος Νουλέζας, παραθέτοντας τα λόγια του:

      Απάντηση
      Απαντήσεις

      Ανώνυμος4 Ιουνίου 2018 – 2:25 μ.μ.
      Εχει δικιο καταστραφηκε οικονομικα γιατι εδωσε τη προικα του 600 δις στην Ελληνικη δημοκρατια
      Ο ενας σκότωνε το δράκο
      τον αλλο τον πιασανε με ναρκωτικα στις Η Π Α
      οι αλλοι απειλουν τον κυριο Γιαννοπουλο με σταυρωση
      ο Πατερακης θα καψει με βενζινη τους Εβραιους
      και το διαμαντι με τα δις τα πετσινα μας σωζει απο 2009 που πουλησε στη ΝΑΣΑ τη τεχνολογια του υπεροπλου το διαστημοπλοιο τα Ρωσικα παρασημα τα δηναρια το δαχτυλιδι του Απολλωνα το βραχιολι της Κλεοπατρας τη πιπα του Μαο
      το βρακι του Αορατομπεσαλη το ντεγκλιζε του Μορφεα το καπελο του ψευτοπατερακη το σουτιεν της Ευταξουλας παρλαπιπα το καφε του ταραρομ και το ονοματεπωνυμο της ελεν μανεση κατσικοκερατης ολη η κομπανια του πατρινου καρναβαλου

    4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

      ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΝ ΤΟΝ (ΕΥΤΑΞΙΑ)ΤΟΝ (ΠΑΤΕΡΑΚΗ)ΤΗ (ΜΑΝΕΣΗ)ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΑΣΚΑΛΕ Ή ΕΣΕΝΑ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΟΥ
      ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ
      ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ
      ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ SKIAS

    5. ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

      ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΝΤ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

      Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ» (THE WORLD TRUST). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 44 ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ Β΄ΠΠ . ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ΠΠ (ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!). ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ:

      1) ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

      2) ΤΟΥ ΔΝΤ

      3) ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

      Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ.

      ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 25* ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΦΕΚ 315/1945). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 700+ ΤΡΙΣ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: ΤΡΙΣ!

      ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ:

      1) ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΕΥΚΟΛΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;)

      2) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ;)

      3) ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

      ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ! ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!), Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΔΩ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;), Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;) ΚΑΙ … ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ; ΕΔΩ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!)

      ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο VLADIMIR, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ 2000, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 195 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΟ ΑΛΕΞΗΣ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

      ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

      1) ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

      2) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!

      ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ GUYS ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΩ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ!

      ΥΓ.* ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ.

      ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945

      ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

      ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

    6. Ανώνυμος1 Ιουνίου 2018 – 11:22 μ.μ.
      μακαρι η ελλαδα μας να ειχε και αλλους δασκαλους σαν τον κυριο γιαννοπουλο και να εγραφαν τοσα αρθρα αφιλοκερδως
      για να ξεστραβωνονται τα μοσχαρια που μας βριζουνε κι απο πανω

      Ανώνυμος31 Μαΐου 2018 – 11:21 μ.μ.
      Στην Ελλάδα είσαι ελεύθερος να ανεμίζεις το σκοπιανό πατσαβούρι στην κορφή του ψηλότερου βουνου της χώρας.

      Είσαι ελεύθερος να σηκώνεις στην Θράκη το σκατόπανο της "Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης" .

      Είσαι ελεύθερος να σηκώνεις αλβανική σημαία τους στον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως. Αν τυχόν όμως σηκώσεις την Ελληνική Σημαία σε ταμπελώνουν φασίστα και σε συλλαμβάνουν.

      'Αυτή είναι η "δημοκρατία¨"

      Καί όταν μάχεσαι για τη θρησκεία σου τα όσια τα ιερά
      την ιερά πατρίδα σου τότε σε τρομοκρατούν σαν τον
      σεβαστό δάσκαλο Γιαννόπουλο.

      'Αντιγόνη

      ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    7. *ΑΝΤΙΓΟΝΗ* ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Δ Α

    8. ΤΡΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

      ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΕΦΕΔΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΧΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

      Ο …"ΚΥΡΙΟΣ" ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο…"ΚΥΡΙΟΣ" ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο…"ΚΥΡΙΟΣ" ΚΑΖΑΚΗΣ…

      ΤΡΙΑ "ΣΚΥΒΑΛΑ" ΣΕ "ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ"… ΤΟΥ ΕΝΟΣ…,ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ…"ΑΞΙΟΙ…"ΕΛΛΗΝΕΣ", ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΤΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΙΣ.

      ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΟΥΣ 3…"ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ "ΓΔΥΝΩ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΩ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ" ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΙΤΣΕΣ… ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ…ΠΑΠΑΡΙΑ…

      ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    9. ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
      ΑΥΤΟΣ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΝΑΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
      ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΓΙΑ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ.

      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΣΤ' @@ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΣΑΚΑΤΗΣ ΤΟ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

      ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΕ
      ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ.

      1. Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάζεται στις 25 Απριλίου του 2002 με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων.

      2. Στις 24 Ιουνίου με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1302/2005 ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βαια Ρούγκλιου καταδικάζονται σε φυλάκιση 8 μηνών έκαστος, με τριετή αναστολή για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

      3. Για την ίδια υπόθεση ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έχουν κι άλλη καταδικαστική απόφαση στις 24 Ιουνίου 2005, πάλι από το Τριμελές Εφετείο Πατρών, αλλά για διαφορετικά αδικήματα. Με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1303-1304/2005 και οι δύο καταδικάζονται σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Ο Αρτέμης Σώρρας για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και η Βάια Ρούγκλιου, η σύζυγός του, για χρήση πλαστού εγγράφου. Κι αυτό γιατί, όπως αποδείχθηκε στη σχετική εφετειακή δίκη, ο Αρτέμης Σώρρας με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη της πλαστογραφίας που διέπραξε.

      4. Την καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 28 μηνών σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα επικύρωσε ο Άρειος Πάγος.
      Ο Αρτέμης Σώρρας είχε προσφύγει ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου ζητώντας να αναιρεθεί η απόφαση.
      Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση για τυπικούς λόγους.
      Η δευτεροβάθμια ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημμάτων αφορά στα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψευδούς καταμήνυσης από κοινού.

      5. Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.

      6. Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
      – Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
      – Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη

      Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

      Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

    10. ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ…"ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ"ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ…ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΧΙΟΥ
      και ο γλυφτηs του περιστεροχεσμενου ο μακηs βραχοκουραλιδηs στο Avesofiaxesearttv με τον Α.Σαλιομυλωνακη τον Λιγδιασμενο σταθακη γκεστ σταρ ο Σ.Λεσβοs εκτακτη εμφανιση το στελεχοs του ΛΑγΟΣ κ.καυλοκουτσοδοντηs..
      Καρατζαφερηs:Να σκεφτουμε ΚΑΙ το Βορεια Μακεδονια χωριs επιπολαιοτητα"!
      Κουιζ:το γλειωδεs χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs o ντενεκεδοκρουστηs το αλαλλαζων κυμβαλο το πραμα πραματι ο γαρδενιαs

    11. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ 10.09 μ.μ.,

      ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ…"ΑΟΡΑΤΟ", ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΑ ΜΕ …ΜΙΣΘΟ "ΒΛΑΜΕΝΑ".

      ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ "ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ" ΣΑΝ…"ΔΕΞΙ" ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΙ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ …"ΔΕΞΙ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ…"ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΤΟΥ ΧΕΡΙ, ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.

      ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ, ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ, …"ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ…ΚΑΡΥΔΙ", ΜΕΧΡΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ… "ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ" ΤΙΣ…"ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΣΚΟΠΟ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

      ΑΛΛΟΣ ΘΑ…"ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ" ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΤΕ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ…"ΤΕΣΤ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ", Η' ΨΕΥΤΗΣ", ΑΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ, Η' ΑΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ…"ΓΚΟΜΕΝΕΣ"…

      ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ…"ΠΡΑΞΕΙΣ" ΤΟΥ.

      ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΩ, ΜΕ ΤΙΣ "ΑΡΧΕΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ "ΑΞΙΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ…"ΠΡΑΞΗ", ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

      ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΣΕ…"ΕΥΛΟΓΟ" ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ, ΑΥΘΑΔΕΙΑΖΕΙ, ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ…"ΕΠΑΡΣΗ", ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ "ΘΕΣΗ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ "ΧΤΙΣΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΑ" ΑΝΘΡΩΠΟΥ…

      ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ ΣΤΟ…"ΠΑΣΟΚ", ΣΤΗΝ…"Ν.Δ." ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ…"ΜΑΝΤΡΙΑ" ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΣΟΥΜΕ" ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ…

      ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ "ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ …"ΔΕΝ ΕΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΕΙ"…"ΔΙΕΓΡΑΦΕΙ", ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ…"ΕΚΑΝΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

      ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ "ΛΥΠΕΙ" Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ…"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ" ΤΙ ΤΟΥ…"ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ"…

      ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΣΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ,…"ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο…"ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ…"ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ" ΣΟΥ?

      ΕΔΩΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΟΧΙ ΣΕ …"ΕΣΕΝΑ", ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ…"ΕΝΤΕΧΝΩΣ" ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΓΕΝΝΗΜΑ…"ΕΧΙΔΝΑΣ", ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

      ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    12. …"ΑΓΙΕ" ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΚΙΑΚΟ,

      ΓΙΑ ΤΗΝ…"ΣΩΡΡΙΑΣΗ" ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ …"ΒΟΤΑΝΑ"…

      ΟΠΩΣ π.χ. Η…"ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ"…

      ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    13. ΠΕΡΙ ΤΟΥ κ. ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ…"ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ"…

      ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΕΝΑ…"ΠΟΜΠΩΔΕΣ" ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ…

      ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ…ΑΡΘΡΟΥ ΗΤΑΝ…"Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ε.ΣΥ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΙΤ" ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΟΥ"…

      ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ.

      …"Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΑ "ΕΓΩ" Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ".

      …"ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ…"ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ"…

      …"Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ Ε.ΣΥ."…

      …"ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΙΟΥ 2018 ΕΛΑΒΑ…"ΓΝΩΣΗ" ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΕΜΑΙΛ ΟΤΙ Η "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" Ε.ΣΥ." … "ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ" ΝΑ ΜΕ…"ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ"…

      …"ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ…"ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ" ΤΟΝ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ε.ΣΥ."…

      ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ…"ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ…"ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ" ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ…"ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ", ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ…"ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ"…

      ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΑΠΛΩΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ … "ΚΑΤΑΝΤΙΑ" ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

      ΝΑ ΤΟΝ…"ΚΥΝΗΓΗΣΩ" ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ", ΜΑΛΛΟΝ …ΤΣΑΜΠΑ "ΚΙΝΗΣΗ" ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΙΛΙ ΓΙΑ ΝΑ…"ΚΛΑΨΕΙ"…

      …"ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ" ΤΗΣ…"ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ" ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ "ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ" ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ…"ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ", ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ…"ΦΘΟΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟΝ…"ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ", ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ…"ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ", …"ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ" …Η' ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…"ΧΡΙΣΤΟΣ"…

      ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ", ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ… "ΘΑΝΑΤΩΝΕΤΑΙ", ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥ…"ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ" Η ΟΠΟΙΑ …"ΤΙΜΩΡΙΑ" ΠΗΓΑΖΕΙ ΕΚ ΤΟΥ "ΝΟΜΟΥ" ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΝΟΜΟΣ" ΤΗΣ…"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ", ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ "ΣΦΑΛΜΑ"…

      ΕΑΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, "ΔΕΝ" ΕΙΣΤΕ "ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΣ…"ΥΒΡΙ-ΔΙΟΝ", ΑΡΑ… "ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ" ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ …ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ …"ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ". ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ "ΘΕΟΥ", ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ…

      ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    14. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ…"ΜΙΣΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ "ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ" ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ…"ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΥΒΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ" ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ…"ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΗ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

      ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ…"ΣΥΜΒΕΙ" ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ "ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ", ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ…"ΝΟΜΙΜΟ" ΤΡΟΠΟ.

      ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ…"ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ" ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ…"ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ" Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ …Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ…ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΜΕΣΩ…"ΜΑΙΛ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ…"ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟΥ" ΤΜΗΜΑΤΟΣ…

      ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΩΣ "ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ "ΛΥΠΗΘΩ" ΟΥΤΕ ΤΟ…ΜΑΝΤΙΛΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ…"ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ", ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ "ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ" ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ…"ΚΟΛΑΣΗ" ΚΑΙ ΘΑ "ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΙΤΕ "ΦΤΑΙΣ" ΕΙΤΕ…"ΟΧΙ"…

      ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

      ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    15. ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΤΗΣ 3/6/2018 11.59 π.μ.,

      ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ…"ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ", ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΕΕΙ.. 7 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ "ΕΙΔΕ" ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ…"ΑΛΛΟ" ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ …"ΣΤΗΛΗ" ΤΟΥ…

      κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΤΟ "ΔΙΚΟ" ΜΟΥ "ΣΧΟΛΙΟ" ΔΙΑΒΑΣΕΣ, ΑΛΛΑ …ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ "ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ" ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΩΣ…"ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ" ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΣΥ Η' ΟΙ ΤΟΥ…"ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟΥ" ΣΟΥ…

      ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ, ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ…"ΜΑΛΑΚΩΜΕΝΟ" ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ … "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ…

      ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ…"ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΑ" ΤΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΣΤΟ…"ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ" ΚΑΙ ΝΑ …ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ "ΓΚΑΦΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…

      "ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ" κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ, ΤΟ "ΚΑΚΟ"…ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΣΑΣ…"ΠΟΛΕΜΗΣΕ" ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ…"ΠΟΛΕΜΟΥ" ΗΤΑΝ ΝΑ "ΧΑΣΕΤΕ" ΤΗΝ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…"ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ" ΜΕΣΩ ΤΗΣ…"ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ"…"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"..

      ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ…"ΚΑΘΕΣΤΩΣ" ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ? ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΤΩΝ "ΑΓΙΩΝ" ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.", ΤΟΥ…"ΓΕΝΑΡΧΟΥ" ΜΑΣ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΩΝ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ" ΤΗΣ …"ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ…"ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ" ΜΑΣ, ΤΟΥ "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ"…"Α.Α.Δ.Ε" ΠΟΥ "ΨΗΦΙΣΑΝ" ΟΛΟΙ ΟΙ…"ΕΝΑΡΕΤΟΙ"…ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ, Η' ΤΗΝ "ΑΠΟΨΗ" ΤΩΝ…"ΕΓΚΡΙΤΩΝ" …ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΑΣ ?

      ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ…"ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ,… "ΘΗΣΕΑΣ" ΚΑΙ …"ΑΓΙΟΣ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ…ΜΑΖΙ? ΟΤΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ "ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ" ΚΑΙ… "ΑΒΡΑΑΜ" ΔΕΝ…ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ, ΑΝ…"ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ" ΜΕΡΙΚΕΣ…"ΧΙΛΙΑΔΕΣ" ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ" ΣΟΥ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ…"ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΝΑ ΣΕ…"ΑΓΙΑΣΕΙ", ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ?

      "ΔΙΑΣ" ΚΑΙ…"ΑΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ" κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ "ΜΑΖΙ", ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ…"ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ", Ο "ΘΗΣΕΑΣ", ΤΟΝ…"ΔΙΑ" ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ…"ΑΓΙΟ" ΕΥΛΑΜΠΙΟ…

      ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

      ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    16. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΑΙΤΣΑ ΚΑΥΛΟΨΩΡΑ ΒΕΝΥ ΠΡΩΚΤΟΜΗΤΡΟΥΛΑ!
      ευταξουλα παντα τον τουρλωνειs
      στην γωνια και τα μαζευειs ουλα;
      ευταξουλα με λαγνο βλεμα τον θωρειs
      και αμεσωs τον αρπαζειs μασαζ του κανειs
      σαν μπορειs και ολο αναστεναζειs;με τα ουλα;
      ο μπατερακηs τωρα πια τον π@υτσον δεν αντεχει
      μολιs αναρτηση θα δει αμεσωs στον δονητη του
      τρεχει…τον δονητη του επεξεργαζεται κι ολο
      μονολογαει την ευταξουλα αραγε ποιοs να την Εγ@μ@ει;
      Ευταξουλα μοναχα ενα θα πω καποτε εγγραφα κι εγω αλλα μου
      τον εκαμανε τον κ@λο σαν δικορκο αυγο…………
      το θεμα αυτο αντιμετωπισα με τον περιστεροχεσμενο
      μεχρι που εφτασε η στιγμη στον πρωκτο μου εβαζα
      ψ@λο μονο βρεμενο για αυτο και με φωναζανε Γιωργο Π
      το μπατανοβγαλμενο στεγνο μαs ηρθε ελεγαν αλλα
      εφυγε μουσκεμενο και με τον κ@λο του ανοιγμενο..
      ευταξουλα να προσεχειs το σκισιμο τηs κ@λ@τρυπιδ@s σου
      πεs μαs θα το αντεχειs;Αν ειχεs προβλημα στο wc στον ου-
      ρολογο επρεπε να παs και οχι για τον κουραδοπΨωρα να γρα-
      φειs να απανταs γιατι τον π@υτσον που θα φαs δεν θα τον
      ξεχασειs…
      Ακου την συμβουλη αυτη αφησε το πληκτρολογιο ποτε ξανα
      μην γραψειs γιατι τα κολοβαρδουλα σου θα τα χασειs…
      Θα κλανειs πια αθορυβα θα χεζειs οπου ναναι και ολοι
      θα σε φτυνουνε σκατα θα σου πετανε….

    17. Καλά μήν βαράτε μια διαπίστωση έκανα… ούτως η άλλως κανείς δεν τον πιστεύει και αυτοί που διάβασαν τον όρκο και ήπιαν νερό απο τον όλυμπο σίγουρα δαιμονίστηκαν χωρίς να το καταλάβουν, όταν ο Θεός δει την αμαρτία στέλνει τύφλωση και πόρωση. Κόλπο ήταν για να αποκτήση δύναμη.

    Comments are closed.