Ντ. Μπαχτσελί: «Να μην ξεχνάνε οι Έλληνες τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό του Αιγαίου»

Σε νέες δηλώσεις κατά της Ελλάδας και της Κύπρου προέβη ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, από την Σμύρνη. Ενοχλήθηκε ο Τούρκος πολιτικός γιατί Ελλάδα και Κύπρος αντέδρασαν στο προεκλογικό σποτ του κόμματος του που παρουσιάζει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος.

Κάθε όριο προκλητικότητας ξεπέρασε για ακόμη μια φορά ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος στην Τουρκία, που συνεργάζεται προεκλογικά με τον Ερντογάν.

Σε ακόμη ένα παραλήρημα κατά της Ελλάδας και της Τουρκίας, θυμήθηκε ξανά τη Μικρασιατική καταστροφή και απείλησε να… ξαναρίξει τους Έλληνες στη θάλασσα.

«Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνάει τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους», είπε ο Μπαχτσελί.

Από τα… «δόντια» του δεν γλίτωσε ούτε η Κύπρος. Αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προκάλεσε το προεκλογικό του σποτ για την Κύπρο, είπε:

«Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους ‘τι να κάναμε’, ‘πώς να τη δείχναμε’; Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική πατρίδα και τουρκική θα παραμείνει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαχτσελί και το κόμμα της Εθνικιστικής Δράσης συνεργάζονται προεκλογικά με το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το εξοργιστικό προεκλογικό σποτ του Μπαχτσελί

Το προεκλογικό βίντεο του κόμματος του Μπαχτσελί δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από μερικές μέρες. Και φυσικά, προκάλεσε σάλο. Έδειχνε όλη την Κύπρο κόκκινη. Όλη την Κύπρο τουρκικό έδαφος. Στο τέλος του βίντεο, φαίνεται ο χάρτης της Τουρκίας με τρεις ημισελήνους και από κάτω η Κύπρος, επίσης με κόκκινο χρώμα.

loading...

8 thoughts on “Ντ. Μπαχτσελί: «Να μην ξεχνάνε οι Έλληνες τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό του Αιγαίου»

  1. το μνι της μανας σου γερο που ,,στα

  2. ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ^ΑΒΕΡΩΦ ^ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΣΑΝ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΩΝ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ,ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ Η ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΕΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΕΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ. ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗΝ ΠΡΑΞΙΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ 12/07/1935 ΓΡΑΦΕΙ: Γι΄αὐτό καί ἐμεῖς ὄχι μόνο δέν λυπηθήκαμε για τήν ἀστικοτσιφλικάσικη ἦττα στή Μικρασία ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

  4. ΑΛ ΤΑΣΑΚΛΑΡΙΜ ΒΟΥΡ ΝΤΟΥΒΑΡΝΤΑ,ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ,ΜΟΓΓΟΛΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ……….

  5. TO MAMHSI ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ 1821 ΤΟ ΘΥΜΑΤΕ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΠΟΥΣΤΑΣ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

  6. Η οι Ανεπίτρεπτες συνεχιζόμενες εκφράσεις της Τουρκίας, εναντίον της Ελλάδας, Είναι η μεγαλύτερη Ντροπή της ΕΕ, που τις ανέχεται, Ντροπή σας Ηλίθιοι, εάν δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς , κατεβάστε ρε τα Παντελόνια σας, κακομοίριδες.
    Πέστε μωρέ στο Κόσμο τι σκατά Ευρωπαική Ενωση είναι, και ποιον συμφέροντα προστατεύει, της Τουρκίας, ; γελοίοι .

Comments are closed.