Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου…Τα θαύματα με το Τίμιο Σταυρό συνεχίζονται στην Αγία Παρασκευή..!!!

……και ουδείς λόγος εξαρκέσει προς ύμνον των θαυμασίων σου…!!!!Ο παρήκοος Αδάμ τότε, όπως κι ο Ιούδας αργότερα , αν έλεγαν μια λέξη που φαντάζει τόσο δύσκολη στη εποχή μας ,Συγχώρεσέ με Κύριε..θα άνοιγαν τη πόρτα του ελέους και της άφατης αγάπης του Κυρίου…Ο Θεος που
προγνωρίζει αλλά δε προορίζει ,ρίχνει με στοργή το βλέμμα Του σε κάθε τέκνο Του και περιμένει την επιστροφή του…Τον Λόγο του Κυρίου σε οσα θαύματά Του διάβάσαμε τον ενεργοποιούσε η πίστη αυτού που ζητούσε τη θεραπεία…Μα για να αποκτήσουμε πίστη δυνατή χρειάζεται πρώτα να εργασθούμε μέσα μας..Οπως κάποτε ο Κύριος ..εισελθών εις το ιερόν, ήρχισε να εκβάλλη τους πωλούντας και αγοράζοντας εν τω ιερώ και τας τραπέζας των αργυραμοιβών και τα καθίσματα των πωλούντων τας περιστεράς ανέτρεψε…Ετσι κι όταν εισέλθει ο Θεος δια του Ευαγγελίου στον ναό του ,εμας..τότε ο Κύριος με το Ευαγγέλιό Του που διδάσκει μετάνοια, και φέρνει μέσα μας την απόφαση του αγώνα κι αγιασμού για τη σωτηρία μας ,πετά εξω..πάθη..κακίες..αδυναμίες..Μας καθαρίζει και κάνει δοχεία της θείας χάρις Του…Τότε το θαύμα μπορεί να γίνει ως έκφραση της πίστης μας…Μιας πίστης που φτάνει να εχει το μέγεθος του  κόκκου σιναπιού…
Τα θαύματα με το Τίμιο Σταυρό συνεχίζονται στην Αγία Παρασκευή..!!!
Το βίντεο ανέβηκε στο FB απο τον κ. Κωστα Χαλατσιδη.δε γνωρίζω σε ποιον ανήκει.Τον ευχαριστούμε πολύ !

loading...

9 thoughts on “Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου…Τα θαύματα με το Τίμιο Σταυρό συνεχίζονται στην Αγία Παρασκευή..!!!

  1. BΑΛΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΟΥΣΙΚΟ ΑΡΘΡΟ κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ..!

  2. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα .. αμην !!!

  3. Δόξα σοι Κύριε Ιησού Χριστέ.Αυτούς τους ισχνούς καιρούς πολλά θαύματα θα πραγματοποιηθούν εις δόξαν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και της Μητέρας Του Παναγίας.Ας φέρουμε στην μνήμη μας το πρώτο-κορυφαίο της εποχής αυτό της Βασιλικής Πλεξίδα που σώθηκε απο το ελικόπτερο!
    Πόσα άλλα πρέπει να δούμε και να ακούσωμε για να πιστέψουμε και να συμφιλιωθούμε με τον Κύριό μας αδέλφια;Τι άλλο;

  4. ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΛΑΚΕΣ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!! ΦΡΟΝΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗ ΑΡΟΣΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΕΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΣΗ!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΕΟΣΕΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΗΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΒΗ!!! ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΗΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟ ΑΝΙΑΤΟΝ Η ΣΤΟ ΚΑΤ!. ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΑ!!!

  5. ΙΕΡΕΑΣ >>>>> ΑΘΕΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ
    ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ
    ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΛΥΜΑΤΑ

  6. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑΥΜΑ………ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΟΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ…..ΠΙΣΤΕΨΗΣ………ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ………ΕΥΤΙΧΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ……Α Γ Ι Ο……….ΘΑΥΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ…………..ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟ Ο Λ Ο Ν ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

  7. ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΑΦΘΟΝΟ…ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" Η ¨ΠΟΙΜΝΙΟ" Η "ΦΥΤΑ" Η ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΡΥΣΗ "Μ@Λ@ΚΕΣ..!..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ-ΒΑΘΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ..!..ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ..!

  8. 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ
    ΕΣΥ Α.Ε ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ Σ I A

  9. Οδευε ειs συνουσιαν Εσυ εστι για τον Πεο!
    ευκλανια σκατοκουραδα υπονομων

Comments are closed.