Αθανάσιος Τσακνάκης ο Θεολόγος που καταρρίπτει τα παραμύθια των οικομενιστων και της πανθρησκειας.


Την ωρα που αργοπεθαινει το Ελληνικο εθνος εξαιτιας της αμαθειας, της πνευματικης καταπτωσεως, της πολυ γενικευμενης παρακμης υπαρχουν ακομη εστω και λιγοι ανθρωποι οι οποιοι αγνωνιζονται λιγοτερο η περισσοτερο για την επιβιωση της Ελλαδος.

Την ωρα που οι νεοταξιτες ιερεις δημιουργουν ορδες απο απαιδευτους και διανοητικα καθυστερημενους θρησκοληπτους ραγιαδες υπαρχουν ακομη ανθρωποι που λενε την αληθεια του Χριστου.


Πριν απο 26 ημερες ενημερωθηκα απο γνησιο Ελληνα αναγνωστη της στηλης τον Νικολαο Π, οτι υπαρχει ενας εξαιρετικος  θεολογος οποιος ειναι απολυτος συμφωνος με εμενα σχετικα με το θεμα της νομιμης αμυνας για το οποιο εχω γραψει παρα πολλες εργασιες επι χρονια. 


Αυτος ο εξαιρετικος θεολογος ειναι ο Αθανασιος Τσακνακης ο οποιος με την σειρα του καταριπτει τις ανοησιες των προδοτων της νεας ταξης, και της πανθρησκειας, οι οποιοι αναφερουν οτι με βαση τις διδαχες του Χριστου οφειλουμε να αγαπαμε τους
εχθρους μας μεχρι τελικου αφανισμου.


Κυριολεκτικα ο Αθανασιος Τσακνακης εστω και στο θεμα της νομιμης αμυνας ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη για εμενα. 


Συγχαρητηρια στον Αθανασιο Τσακνακη. 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ AΠΟ
ΤΟ 15ο ΛΕΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 24ο ΛΕΠΤΟ 



ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΝΙΚΗΦΟΡΟC ΦΩΚΑC Περὶ Παραδρομῆς Πολέμου …

21 Οκτ 2016 – Μεταφορτώθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ-ΕΛΛΗΝΟΪΣΤΟΡΕΙΝ

Ὁμιλία τοῦ μεταφραστὴ καὶ σχολιαστὴ τοῦ βιβλίου, καθηγητὴ, Ἀθανασίου Τσακνάκη, στὶς 14 Ὀκτωβρίου 2016.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ 
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. 

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
 

Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι 

πολεμουσαν,

ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
 
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 
 
 
Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
  
 
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι αγιοι προγονοι μας,αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε κατα την μεσαιωνικη εποχη.

Θα επρεπε δικαιωματικα να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες στα σπιτια τους-καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.

Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού,  μας διδαξε με τις ευλογιες του Ιησου Χριστου ο Αγιος Γρηγοριος.
 
Μεταφραση : Προτιμω και επαινω τον πολεμο, απο μια “ειρηνη” η οποια θα με χωρισει απο τον Χριστο. 
Οπως μας διδαξε ο Αγιος Γρηγοριος ο θεολογος 
δεν μπορουμε να κατηγορησουμε εναν χριστιανο που παιρνει το οπλο για να κατατροπωσει τον εχθρο.

Ολα αυτα απο την στιγμη που ο εχθρος εχει ως σκοπο να αφανισει τον Ελληνα,την πιστη του και την πατριδα του.  
 
Δεν γινεται να αγαπαμε τους παντες ακομη και τους εχθρους μας και να τους επιτρεπουμε να μας σφαξουν διοτι τοτε δεν θα ειμαστε στην ζωη για να διαδωσουμε το εργο του Χριστου, δεν θα μπορουμε να αγαπησουμε. 

Τις διδαχες του της 

εφαρμοσαν πιστα ολους τους επομενους αιωνες ολοι 

οι Ελληνες χριστιανοι αυτοκρατοτρες-βασιλεις 

στρατηγοι, αξιωματικοι και στρατιωτες.

Αυτος ομως που εφαρμοσε περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους τις διδασκαλιες του αγιου Γρηγοριου, ηταν ο κορυφαιος στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας μας ο Αγιος Νικηφορος ο β Φωκας.
 
Ο  Aγιος Νικηφορος σχετικα με την αντιμετωπιση των αγαρηνων ειναι απολυτος οπως και ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος.


Αφανισμος των εχθρων μεχρι ενος με την βοηθεια και την ευλογια του  Χριστου για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος.
 
 
 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ-ΕΥΛΟΓΕΙ 
ΤΗΝ 

ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ 

ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΤΟΥ 

ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4 

ΤΟΥ 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

 
Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, για να ψελλνουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος, που ηταν αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος. 

 

 
Οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.

 

Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων. 
 

 

Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.

 

 

Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων. 
 
Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα  εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.
 

Ουτε στον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων τον Βασιλειο τον β τον βουλγαροκτονο δεν εγινε τετοια τιμη.
Το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους Ελληνες βασιλεις στους οποιους δεν εγινε ποτε η τιμη να τους ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Ιησου Χριστου. 

Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.
 
Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκρατορια.
 
 
Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο. 
 
Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.



ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ
 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 


Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 


 
ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ.




 
Αλλο ενα σημαντικοτατο παραδειγμα ειναι ο Ελληνας βασιλιας απο την Καππαδοκια ο Ηρακλειος.




Ο Ηρακλειος πρωτου να ξεκινησει το θρυλικο επος του εναντια στους εωσφοριστες περσες, πηγε και παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα. 
 
 
Η Μαρτινα ηταν κορη της αδερφης του και ο λαος μαζι με τον αγιο  πατριαρχη Σεργιο αντεδρασαν σε αυτον τον γαμο.
 
 
Αυτο τον γαμο τον εκανε διοτι η πρωτη του γυναικα η Ευδοκια πεθανε πολυ προωρα απο επιληψια.
 
Εντουτοις ο Χριστος αξιωσε αυτον τον υπεροχο Ελληνα να ξεπερασει σε επιτευγματα τον μεγα Αλεξανδρο και να κρατησει δια παντος ζωντανο το Ελληνικο εθνος.
 
Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.
 

Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.
 
 
Δυστυχως ο Ιδιος ανθρωπος παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα με την οποια εκανε πολλα παιδια. 


Ποιος ο ανθρωπος που ξεπερασε σε ποσους τομεις και επιτεύγματα τον Μεγα Αλεξανδρο. ​ 
 
 
 
 
 
 
Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
 
 
 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
 
 
 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.
 
 
Στους αγιους τοπους εκτος από της αγριες    σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,
εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
 
 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
 
 
 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα    περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.
 
 
Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.
 
 
Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
 
 
Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.
  
Ακομη και ο Μεγας Αλεξανδρος, με εμπειρους στρατηγους, με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Μεγα Ηρακλειο δεν επετυχε τα επιτευγματα του Ελληνα αυτοκρατορα απο την Καππαδοκια. 
 
 
Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 
 
 
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος 
Ελληνας χριστιανος βασιλιας Ηράκλειος εκαναν  οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. 
 
 
Ειχαμε δηλαδή εισβολή και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
 
 
 
ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
 
Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας βασιλιας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.
 
Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 
 
 
 
Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα,εξαιτιας των αλλοδαπών αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.
 
 
Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.
 
Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 
 
 
Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 
 
Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 
 



Οι αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν. 
 
Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν.
 
 
Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.
 
Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.
 
Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.
 
 
 
Ο Ιωαννης Κουρκουας (Τζιμισκης) συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.
 
Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.
 
Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.
 
 
 
 
Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.


Το σημαντικοτερο το οποιο αγνοουν οι νεοραγιαδες ειναι οτι ο Χριστος μετα την ζωη, μας εδωσε την ελευθερια.

Ειναι αδυνατον να “αναστησει” και να εξαναγκασει εναν Ελληνα στρατιωτικο να παει εναντια στο πιο
ιερο Ελληνικο αξιωμα για να βοηθησει σαπισμενα ατομα απο την σεξουαλικη διαφθορα. 

Ο θεος δεν υποχρεωσε ποτε κανεναν ανθρωπο να κανει κατι τι οποιο δεν επιθυμει.

Τετοιου ειδους πραγματα τα εκανε και τα κανει μονον ο 
εωσφορος.

Κανενας Ελληνας στρατιωτικος απο εκεινους τους αιωνες δεν δεχεται να “αναστηθει” για να πολεμησει ωστε να απελευθερωθουν δειλοι-αδυναμοι ραγιαδες οι οποιοι κανουν σεξουαλικες ανωμαλιες και ζουνε μεσα στην νεοταξικη μοδα.



Ο Χριστος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται  σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.

 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
 
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα.

 

Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. 

 

Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του.

Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
 
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
 

 

Στο σημειο αυτό να αναφερω για οσους δεν γνωριζουν, ότι παντοτε εδώ και αιωνες, η επισημη ορθοδοξη εκκλησια, δεν αναγνωριζει αυτές της προφητειες.
 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Ένα γυναικείο χαμόγελο αξίζει περισσότερο από όλους  τους θησαυρούς του κόσμου

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ)-ΜΕΡΟΣ Α



ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.


Ειτε αντιδρασουμε ειρηνικα, ειτε δυναμικα, ειτε βιαια και οι τρεις περιπτωσεις απαιτουν υψηλη παιδεια και ηθος ωστε να υπαρχουν οι δυνατοτητες ουσιαστικης αντιδρασεως. 


Απο τα παναρχαια χρονια οι προαιωνιοι εχθροι του εθνους μας για να εξουσιαζουν τον Ελληνικο λαο επιθυμουσαν να ειναι μεσα στην αμαθεια και στην διαφθορα. 

Μονον σε τετοιου ειδους ατομα ηταν και ειναι σε θεση  να επιβαλουν την εξουσια τους οι εχθροι του Ελληνισμου. 

Μην ξεχνατε οτι ειμαι ο μοναδικος σε ολοκληρο τον κοσμο ο οποιος σας προτεινει τις πραγματικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση : 


Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
 

Στρατιωτικη θητεια για ολες τις 

γνησιες Ελληνιδες

γυναικες, 

συμμαχια με την 

Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

Ταυτοχρονα μεσα απο τις προτασεις μου εδωσα την ευκαιρια στους Ελληνες να ξεχωριζουν αμεσως τους ψευτοσωτηρες και δηθεν πατριωτες.

Αυτο διοτι δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4, την αλλαγη του ανθελληνικου-
ελεγχομενου πολιτευματος και την καταργηση των κομματων.

Φυσικα ουτε λογος για τον υπολοιπο συνδυασμο τον οποιο προτεινω, για την δημιουργια Ελληνων ανωτατης ποιοτητας μεσα απο τον Εκκλησιασμο, τα μουσικα σχολεια, το παγκρατιο, την ιστορικη γνωση.

Aυτοι το μονον το οποιον κανουν εδω και χρονια ειναι να σας παρουσιαζουν διαφορους ψευτικους σωτηρες ωστε να χασετε τον ελαχιστο χρονο σας, περιμενοντας την  ανυπαρκτη βοηθεια. 

ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.


Το σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 
 
Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;
 
Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως 

   

  

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων  μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και          μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-σημιτες που απο μονοθειστες της Π.διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους Σημιτες. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των Σημιτων. 

:BiblioNet : Τσακνάκης, Αθανάσιος Α

Τσακνάκης, Αθανάσιος Α. Ο Αθανάσιος Τσακνάκης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στα 1971. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής, με ειδίκευση στην ..

loading...

12 thoughts on “Αθανάσιος Τσακνάκης ο Θεολόγος που καταρρίπτει τα παραμύθια των οικομενιστων και της πανθρησκειας.

  1. Για να πάψετε να είστε ανόητοι εσείς που πιστεύετε ότι η ΝΔ και με την χρυση αυγη είναι πατριώτες και δεν θέλουν να περάσει η συμφωνία με τα Σκόπια, ακούστε τι μπορεί να κάνουν αλλά δεν το κάνουν.

    Να αναγκάσει τους βουλευτές των κόμματων τους και τους αναπληρωματικούς τους να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και να οδηγηθεί αναγκαστικά η χώρα σε πρόωρες εκλογές.

    Δεν απαγορεύεται από το Σύνταγμα.

    Ας βγει κάποιος από την ΝΔ και την χρυση αυγη να με διαψεύσει

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  2. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ
    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ-ΓΥΦΤΑΡΑΚΗ , ΓΥΦΤΑΞΙΑ, ΓΥΦΤΟΜΕΓΙΣΤΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ

    ………………………………………….

    Το πόρισμα της Εισαγγελέως για τον Αρτέμη Σώρρα

    Ακολουθεί ολόκληρο το πόρισμα της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ευγενίας Αυλίδου για την «υπόθεση Σώρρα», βάσει του οποίου ο Αρτέμης Σώρρας προφυλακίστηκε και διώκεται για μια σειρά σοβαρών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

    Το πόρισμα διαβιβάστηκε προς τον Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

    Διαβάστε το πόρισμα εδώ.

    http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=2457966

  3. ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΕΔΩ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ "ΡΑΒΒΙΝΙΑ¨" ΕΙΜΑΣΤΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    Σήμερα Πέμπτη 21 Ιουνίου ο Αρτέμης Σώρρας απολογήθηκε στον Εισαγγελέα και τον ανακριτή.

    1200 και πλέον άτομα ειμασταν εκεί.

    Δεν ξέρουμε τι ακριβώς στοιχεία τους έφερε, αλλά τους άφησε ΚΆΓΚΕΛΟ!!

    Το αποτέλεσμα ήταν ΝΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ ΌΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

    Δεν ορίστηκε καν δίκη… ΑΘΩΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!!
    Και είναι λογικό… Έκαναν πίσω μήπως και το περάσουν στο ντούκου (αν είναι δυνατόν…), όπως και την προηγούμενη φορά τον Νοέμβριο του 17.

    Βέβαια, αν ο Αρτέμης έβγαινε σήμερα, θα έπρεπε στα κανάλια να ανακοινωθεί η ξεκάθαρη αθώωσή του, πράγμα που θα προβλημάτιζε απότομα και επικίνδυνα τους (όπως πάντα παραπλανημένους) πολίτες…

    Έτσι, αφού απέσυραν τις κατηγορίες, θυμηθήκανε την «φυγοποινία» του Αρτέμη πέρυσι, και του ορίσανε μια κατηγορία που θα εκδικαστεί την Δευτέρα, όπου είναι μια τυπική διαδικασία και θα βγει. Απλά για να μη βγει σήμερα…

    Να θυμίσω ότι τότε (Μάρτιος 2017) είχε δικαστεί ερήμην και χωρίς δικηγόρο, αφού δεν έγινε δεκτή η αίτηση του δικηγόρου για αναβολή, και έφαγε 8 χρόνια φυλακή ΜΗ εξαγοράσιμη και 5 χρόνια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 23.000 (που «υποτίθεται» ότι χρωστούσε) !!!

    Οπότε ο Σώρρας, όπως θα ήταν λογικό (για αυτούς), θα έπρεπε να σπεύσει να εμφανιστεί αμέσως, και να πάει φυλακή για τα 23 χιλιάρικα… για να χαρακτηριστεί νομοταγής … Και ειδικά μετά από 2 απόπειρες δολοφονίας εναντίον του με την αστυνομία να κοιτάει και 200 σπασμένα – καμένα γραφεία σε όλη την Ελλάδα…

    Φυσικά η υπόθεση έληξε τον Φεβρουάριο του 2018 με την έφεση, όπου η «ποινή» των 8 ετών έγινε 3 χρόνια εξαγοράσιμα, πληρώθηκαν και ο Σώρρας αθωώθηκε (αυτό δεν το είπαν τα κανάλια… αντίθετα έλεγαν μέχρι και πρότινος ότι καταζητείται)…

    Μέχρι την Δευτέρα λοιπόν θα κρατηθεί στην ΓΑΔΑ, ώστε να έχουν την ευκαιρία τα κανάλια και τα blogs να πουν και πάλι τις παπαριές τους, κάτι που δεν άργησαν καθόλου να κάνουν: «σύμφωνα με πληροφορίες ο ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκιση του Σώρρα…».

    Επίσης μίλησαν για 100 άτομα (ενώ ήμασταν πάνω από 1200), κάποια μάλιστα μίλησαν για 10 άτομα !!!

    Το σχέδιο τώρα είναι, την Δευτέρα που θα βγει οριστικά, να μην ανακοινωθεί τίποτε, μπας και δεν το πάρει χαμπάρι ο κόσμος… Ο Σώρρας θα είναι έξω, και εμείς θα προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο ότι δεν είναι φυλακή… το έχουμε ξαναδεί το έργο, ουκ ολίγες φορές …

    Τώρα λοιπόν που μάθατε τι έγινε σήμερα στ’ αλήθεια, όσοι διαβάσατε μέχρι εδώ δλδ… αναρωτηθείτε λίγο…

    Τι σημαίνει «αποσύρθηκαν όλες οι κατηγορίες»;

    Σημαίνει πως δεν τίθεται θέμα «εγκληματικής οργάνωσης».
    Σημαινει πως δεν υπάρχουν ψευδείς ειδήσεις
    Σημαίνει πως δεν υπάρχει «ζημία» στο Δημόσιο…

    ΆΡΑ

    1. ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ και είναι εκεί που τόσες φορές έχουμε ανακοινώσει ότι είναι, δλδ στο όνομά ΣΟΥ !!
    (Αυτή είναι η 3η επικήρωσή των 600ων από εισαγγελέα παρεμπιπτόντως…)

    2. ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΕΣ !!!

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ…
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ;
    ΑΚΟΜΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ;
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΈΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ???
    Nikos Salonitis

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  4. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 400 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ,ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.!!!

    ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΒΗΜΑ ΕΤΣΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΜΑΣΤΕ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ,ΚΑΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΑΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ,ΑΣ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ..

    https://www.facebook.com/rena.psarra1/videos/10210579266232600/

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  5. ΠΛΕΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΟ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

  6. Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, για σειρά κακουργηματικών πράξεων ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας που συνελήφθη το Σάββατο, ενώ ήταν ήδη καταζητούμενος επί δεκαέξι μήνες.

    Ο κατηγορούμενος, υπέρ του οποίου διοργανώθηκε συγκέντρωση στα δικαστήρια από μέλη της ανωτέρω οργάνωσης, είναι αντιμέτωπος με σωρεία κακουργημάτων όπως αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

    Η δικογραφία σε βάρος του Σώρρα και επτά συνεργατών του σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2017 μετά από έρευνα που διενήργησε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου για το σύνολο σχεδόν της δράσης και των ενεργειών της «Ελλήνων Συνέλευσις».

    Σύμφωνα με τη δικογραφία, η οργάνωση φέρεται να έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο Δημόσιο και σε τράπεζες παροτρύνοντας πολίτες να μην πληρώνουν τα χρέη τους και να αποστέλλουν εξώδικα ώστε οι πληρωμές να «τακτοποιηθούν» από τα 600 δισ. ευρώ που φέρεται ότι διαθέτει ο Σώρρας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που αποδίδονται στους επικεφαλής της ΜΚΟ, η οργάνωση εξακολουθεί να διαφημίζει σε μέλη της, από τα οποία λαμβάνει συνδρομές από 5 έως και 50 ευρώ, τα «εξώδικα Σώρρα» τα οποία φαίνεται να έχουν οδηγήσει δεκάδες πολίτες σε διαδικασίες πλειστηριασμού περιουσιών.

    από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

  7. αρτεμΙς θυμισου ο Διας ειναι μαζι σου
    αρτεμΙς φαφλατα τελειωσαν τα λεφτα

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΑΥΓΕΙΑΣ Ο ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΣ

  8. ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΘΙΣΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ .ΕΠΙΡΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΣ Ή ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΚΩΔΕΣ , Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΘΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ,ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΣΥΝΗΘΒΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣΨΟΛΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΔΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΝΙΑΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΕΥΓΕΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ κ.ΣΩΡΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ,ΕΜΕΙΣ ΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΥΛΑ ΓΗ ΜΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΟΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟΥ ΣΩΡΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΘΑ ΜΕΤΩΚΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ! ΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ . ΣΤΆ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ .

  9. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΕΕΕΠ ΧΑ ΧΑΑΑΑ….ΓΙΩΡΓΟ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?…ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΣ ΕΝ ΕΥΘΥΥΜΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΑΩ…ΕΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΣ ΕΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΙΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ε?….ΕΛΑ ΓΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΑΝΤΕ?….ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΔΩ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΜΑ ΤΗ ΕΙΣΟΔΩ ΑΥΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ!!…ΑΑ ΧΑΑΑ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΛΟ ΕΛΑ ΛΕΓΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ?…Ε ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ? Ε ΛΟΙΠΝ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ Ο ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΡΟΜΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΣΤΟ ΟΛΟΝΥΚΤΙΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ!!!..ΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΥΜΙΑ ΑΧΧ ΑΑΧΨΧΧ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ….Ε ΕΓΩ ΤΙ? ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΕΡΦΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΛΟΙΠΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟΥΤΣΙΚΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΑ ΤΙΝΑΓΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑΝ ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΑΘΕΛΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΑΘΕΛΕΣ ΚΙ΄Ε.Σ.Υ ΤΑ ΜΥΔΙΑ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΑΡΠΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΙΧΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΦΑΑΑΠ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΥΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΣΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΣΙΓΑΡΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΙΕΙΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΩΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΞΤΕ ΑΗΡ ΑΗΡ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗΝ ΚΥΛΟΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΑ 150αρικα ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ''ΨΩΛΑΡΜΠΕΗΣ'' ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑΣ'' ΣΚΑΤΕ ΤΑ 150 ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΠΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΧΑΜΑΜ ΚΙ'ΕΓ ΠΛΕΡΩΝΩ ΝΤΙΡΤΑΜΑΜ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ! ΚΑΛΑ ΑΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΗΘΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ ….salom….salomm

  10. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΕΓΚΟ ΑΓΚΑΠΑΗ ΕΥΤΑΞΙΑ ΕΙΝΕ ΟΡΑΙΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΜΕΓΚΑΛΟ ΒΙΖΙ ΜΕΓΚΙSΤΙΑ ΒΙΖΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑΛΟΣΠΟΠΟ ΜΙΤΕΡΑ ΜΟΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  11. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΡΙΟΥ ΓΕΛΩΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ ΨΩΡΡΑ.

    ΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ. ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ. ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

  12. Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ ΚΛΑΝΙΑΣ ΠΟΡΔΙΑΣ ΚΑΤΡΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΝΥΧΤΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ !?.,:;'"_ =_

Comments are closed.