ΕΝΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ «Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΙΩΝΑΘΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ»!!!ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΩΣ...«ΧΡΙΣΤΟΣ»


Ο ραββίνος Levi Sudri, ένας βραβευμένος εμπειρογνώμονας της ΕβραϊκήςΒίβλου, δηλώνει ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Benjamin
Netanyahu, είναι ημετενσάρκωση του Ιωνάθαν, του γιου του βασιλιά Σαούλ, ο οποίος «επέστρεψε» στον κόσμο για να εκπληρώσει την υπόσχεσή του να βοηθήσει τον Δαβίδ φέρνοντας τον «Μεσσία».


Μεταξύ των πολλών επιτευγμάτων του, ο Rabbi Sudri στέφθηκε «ChatanHatanach» (νυμφίος της Τορά), κερδίζοντας την πρώτη θέση στο Ισραηλινό Εθνικό Βιβλικό Κουίζ για ενήλικες το 2015. Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί την βαθιά του κατανόηση της Εβραϊκής Βίβλου (Τανάκ) για να καταλάβει τα τρέχοντα γεγονότα.


«Η Βίβλος έχει τα πάντα και περιέχει όχι μόνο το παρελθόν, αλλά και το παρόν και το μέλλον», δήλωσε ο Rabbi Sudri στο Breaking Israel News. "Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να το γράψω για τις επόμενες γενιές".


Για παράδειγμα, ο ραβίνος Sudri επεσήμανε ότι ο Ιωνάθαν είχε ήδη αναγνωρίσει ότι δεν θα κληρονομήσει την βασιλεία και ότι ο Δαβίδ θα είναι ο βασιλιάς.

Του είπε: "Μη φοβάσαι: το χέρι του πατέρα μου Σαούλ δεν θα σε αγγίξει ποτέ. Θα είσαι βασιλιάς στον Ισραήλ και θα είμαι δεύτερος μετά από σένα. Και ο πατέρας μου Σαούλ το ξέρει αυτό". Α΄ Σαμουήλ 23:17
..........................

Οίμος-Αθήνα: Η Ορθόδοξη απεικόνιση της αγάπης των δύο φίλων Ιωνάθαν και Δαβίδ. 

Όταν ο Ιωνάθαν  δολοφονήθηκε, ο Δαβίδ θρηνούσε για αυτόν με τα εξής λόγια:

«Ώ  Ιωνάθαν, στο θάνατό σου είμαι γεμάτος πόνο, 
είμαι συντετριμμένος για σένα, Ιωνάθαν, αδελφέ μου. 
Ήσουν πολύ αγαπητός σε μένα
η αγάπη σου για μένα πιο θαυμαστή 
από την αγάπη μιας γυναίκας». 

(Με δεδομένη την ισχυρή ροπή του Δαβίδ προς το γυναικείο φύλο αντιλαμβάνεται κανείς από τους τελευταίους στίχους, πόσο δυνατή φιλία ένωνε τους δύο άντρες)
....................................

«Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ», επισημαίνει ο ραβίνος Sudri. "Ο Ιωάνθαν δεν υπηρέτησε ποτέ ως δεύτερος του Δαβίδ. Είναι αδύνατον να γραφτεί κάτι στη Βίβλο και να μην συμβεί. Έτσι, αν ο Ιωνάθαν είπε ότι θα υπηρετούσε ως δεύτερος, θα πρέπει να είναι κάτι που προορίζεται να συμβεί στο μέλλον".


loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

 1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ,
  ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ;
  ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΣΑΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ανοησία θέλει απάντηση ή σχολιασμό. Με τον υπότιτλο δίνουμε το νόημα της"ανόητης" ανάρτησης του ραββίνου. Γιαυτό το αναδημοσιεύσαμε.

   Διαγραφή