Βίντεο: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Σέλτσας τραγουδά το σκοπιανό αλυτρωτικό άσμα «Μην ξεχνάτε την Μακεδονία του Αιγαίου»!

Για άλλη μια φορά προκαλεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας και αυτή την φορά αποφάσισε να τραγουδήσει, να χορέψει και να διασκεδάσει με τον περίφημο «ύμνο» του αλυτρωτισμού των «Μακεδόνων του Αιγαίου».

Πρόκειται για τραγούδι που, όπως αναφέρει το «ThePresident», καλεί τους «Μακεδόνες» να μην ξεχνούν την «αλύτρωτη» «Αιγαιακή Μακεδονία», τη «γη των προγόνων τους».

Μιλά για τις μάνες και τους γονείς των «Μακεδόνων του Αιγαίου» και τη νοσταλγία τους για τα «δικά τους εδάφη»!
«Μην ξεχνάτε Μακεδόνες, μην ξεχνάτε – είσαστε Μακεδόνες – μην ξεχνάτε την Αιγαιακή Μακεδονία» “Egejska Makedonija ne zaboravajte”.  Το τραγούδι αυτό χορεύεται στα πανηγύρια των αυτοαποκαλούμενων «Μακεδόνων του Αιγαίου», γράφτηκε από «Μακεδόνες της Αυστραλίας» και ζητά την απόδοση της «πατρίδας τους», της «Μακεδονίας του Αιγαίου» (δηλαδή της Καστοριάς, της Φλώρινας, ακόμα και της Θεσσαλονίκης) πίσω σε αυτούς.
Παρόλα αυτά ο βουλευτής, εμφανίζεται δημοσίως, όπως φαίνεται και στο βίντεο, να χορεύει στους ρυθμούς αυτού του προκλητικού τραγουδιού. 

loading...

9 thoughts on “Βίντεο: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Σέλτσας τραγουδά το σκοπιανό αλυτρωτικό άσμα «Μην ξεχνάτε την Μακεδονία του Αιγαίου»!

  1. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΦΌΣΟΝ ΕΊΣΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ

  2. Γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε ανθελληνικό σκουλικι

  3. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΙΑΣΜΑΤΑ

  4. να το χερεστε το κολοτρυπιδι σας εκει στη φλωρινα.

  5. Εκει στη ΦΛΏΡΙΝΑ τι κάθεστε και τον ακούτε αυτον τον προδοτη που σποθρασυνθεικε και προσβάλει ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, γαμηστε τον τόν μπάσταρδο!!!

  6. Σ(ά)λτσα, το "Είμαι Εθνικός Μαλάκας" πως το λες στα σκοπιανά;

  7. απο αυτη την απαισια μουρη φαινεσαι οτι εισαι βοθρολυμα
    καταραμενε

  8. Τι να πεις για αυτους…..Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα….και τα ποδια….τουλαχιστον ο Εφιαλτης δεν το διαλαλουσε οτι ηταν προδοτης.

  9. Δεν μπορώ να καταλάβω ένας αστοιχείωτος βοσκός αλλά ΒΟΛΕΥΤΗΣ κατά τα άλλα είπε μες στην Βουλή ( ίσως να ήταν και πιωμένος ή φτιαγμένος ή δεν ξέρω τι ) αυτές τις μαλακίες , τότε όλοι οι προστάτες του πολιτεύματος ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , ΚΕΝΤΡΏΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ , ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ- ΜΑΥΡΟΙ , όλοι τους έτρεξαν να προστατεύσουν την κοινοβουλευτική μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από ποιον, από αυτό τον αγράμματο επικύνδυνο τύπο που αν τον ρωτήσει κάποιος τι είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τι είναι ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ δεν γνωρίζει και αυτός ο τύπος είναι επικίνδυνος να καταλύσει το πολίτευμά μας και ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΣΥΡΙΖΕΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ που δεν θέλει να καταλύσει το πολίτευμα ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και αυτός ο πουλημένος σήμερα είναι μέσα στην Ελληνική Βουλή και μάλιστα βολευτής του Κυβερνώντος Κόμματος ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ , ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ;

Comments are closed.