Είναι η ευκαιρία Σεπτέμβριο-Νοέμβριο να προκηρυχθούν εκλογές……

*ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΤΡΙΚΑ.

Ζούμε ιστορικές στιγμές τελευταία με την κυβέρνηση να χάνει διαρκώς έδαφος και σε όλα τα επίπεδα.
Το Σκοπιανό αλλά και τα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές μας,  το κλίμα αναμένεται να είναι εκρηκτικό και οι αντιδράσεις καθημερινές με πολλά ογκώδη σε κόσμο συλλαλητήρια και για την Μακεδονία.

Η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε εκλογές τώρα (Σεπτέμβριο-Nοέμβριο) αν θέλει να απεγκλωβίσει τους Έλληνες από ένα κακό εσωτερικό και εξωτερικό κλίμα!

Ήδη η νέα κυβέρνηση σε Ιταλία Και Ισπανία διοχετεύουν εξελίξεις στο Ευρωπαϊκό σκηνικό.
Η απόφαση του Αμερικανού προέδρου Τράμπ για φορολογία στο Αλουμίνιο αποτελεί μια προειδοποίηση γι αυτά που έρχονται στη Ευρώπη!

Η Ελλάδα μπορεί να “εκμεταλλευτεί” αυτές τις εξελίξεις…

Νέα Ελληνική κυβέρνηση σημαίνει ανάσα σωτηρίας για την χώρα.

Ήδη η απόφαση για αύξηση των αναλήψεων στα 5000 ευρώ που πήρε η κυβέρνηση δείχνει ότι πάμε γρήγορα για εκλογές!

Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχτεί σε ισχυρό ευρωπαϊκό εταίρο και να λύσει τα προβλήματά της τώρα όπου όλα πιέζονται στην Τουρκία όπου δεν θα αργήσουν και εκεί τα όρια αναλήψεων από τις τράπεζες.

Αρκεί να έχουμε μια ισχυρή Ελληνική κυβέρνηση.

Νομίζω ότι ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης αυτό επιδιώκει, την αυτοδυναμία.

Μια αυτοδυναμία που θα του δώσει την αυτοδυναμία των κινήσεων του στην Ελλάδα και όλη την Ευρώπη.

Αυτό πρέπει να περάσει και στον κόσμο.

Ότι δηλαδή η ΝΔ σημαίνει έξοδο και ευκαιρία της Ελλάδος και των πολιτών της να πάρουν αυτό που τους αναλογούν τώρα στην Ευρώπη.

Εκλογές η μόνη ευκαιρία…

*Ο Νίκος Κούτρικας είναι δημοσιογράφος – οικονομικός συντάκτης μέλος της ΕΣΗΕΑ

loading...

3 thoughts on “Είναι η ευκαιρία Σεπτέμβριο-Νοέμβριο να προκηρυχθούν εκλογές……

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΝΕΙ Η ΝΔ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΑΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΟΜΩΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ, ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟ…

  2. κουτρικα, δεν βγαινει ο χαζος που δενει τα κορδονια μπροστα στο αγημα…. τζαμπα γραφεις.

  3. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.