Ο Α.Τσίπρας θα προχωρήσει σε διάγγελμα για την συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο πρωθυπουργός μετά το τηλεφώνημα που θα έχει με τον Ζόραν Ζάεφ για το ζήτημα της οριστικής συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο
για το περιεχόμενο της συμφωνίας και εν συνεχεία  θα προχωρήσει σε διάγγελμα με το οποίο θα επιχειρήσει να πείσει τον ελληνικό λαό για την «αναγκαιότητα» της ουσιαστικής εκχώρησης της Μακεδονίας.

Ήδη πληροφορίες λένε ότι έχει ενημερωθεί συνεργείο της ΕΡΤ να βρίσκεται σε ετοιμότητα για το απόγευμα.

«Σήμερα (σ.σ χθες) κάναμε το αποφασιστικό βήμα» και την Τρίτη, θα ολοκληρωθεί η συζήτηση που ξεκίνησαν οι δύο πρωθυπουργοί, εκτίμησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν τη Δευτέρα Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο κ. Κοτζιάς, το όνομα επέλεξε ο ίδιος ο σκοπιανός πρωθυπουργός, μεταξύ των προτάσεων που είχε καταθέσει ο Μάθιου Νίμιτς, αφού πρώτα η Ελλάδα είχε απορρίψει δύο εξ αυτών.

«Αν ολοκληρωθεί η συζήτηση, θα έχει ολοκληρωθεί και η συζήτηση για το όνομα», είπε αναφερόμενος στο νέο τηλεφώνημα που θα έχουν οι δύο πρωθυπουργοί την Τρίτη.

loading...

5 thoughts on “Ο Α.Τσίπρας θα προχωρήσει σε διάγγελμα για την συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας

  1. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ;
    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  2. ΡΕ ΑΛΗΤΟΠΑΙΔΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  3. Οχι καλε μου φιλε, δεν θα ξεφυγει τοσο ευκολα. Ουτε καρκινους ουτε τιποτα. Μια τιμωρια τους αρμοζει, μισθος 530 ευρο και να καθαριζει τουαλετες για την υπολοιπη ζωη του!!!!!!Το ονειρο μου ειναι να δω τον παγκαλο 65 κιλα απο την ασιτια και τις κακουχιες που βιωνουμε 10 χρονια τωρα, ουτε ξυλο ουτε φυλακες ουτε αρρωστιες να πληρωσουν με το ιδιο νομισμα !!

  4. ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ/ΣΟΒΙΕΤ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

  5. κύριε Παυλόπουλε, ΠτΔ, εάν υπογράψετε, την προδοτική παραχώρηση της Μακεδονίας, αυτό θα σημαίνει αυτόματα και τη δική σας συμμετοχή στο έγκλημα κατά της Χώρας,

Comments are closed.