ΝΑΤΟ & ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ Ε.Δ.

Κύριοι Αρχηγοί,

Ανήκομεν εις την Σιωνιστική Μασονική Δύση των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, στη Δύση του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της Λέσχης BILDERBERG, και ότι αισχρόν εστί και λέγειν!!!

Το ΝΑΤΟ το οποίον υπηρετείτε, είναι ΕΧΘΡΙΚΟ πρός την Ελλάδα.

Το ΝΑΤΟ είναι Σιωνιστικό και Ανθελληνικό.

Το ΝΑΤΟ είναι ο στρατός σωτηρίας των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προς επιβολή στην ανθρωπότητα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Άρα υπηρετείτε τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, Δικτάτορες της Οικουμένης.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, βύθισαν την Ελλάδα στη Χρεοκοπία, Μνημόνια, Αξιολογήσεις, και στη δυστυχία των Ελλήνων, και αποβλέπουν στο διαμελισμό της Πατρίδος.

Άρα τα αφεντικά του ΝΑΤΟ, είναι εχθροί των Ελλήνων.

Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ είναι εχθρός της Ελλάδος, όπως είναι και οι Τούρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί.

Το ΝΑΤΟ το οποίο εσείς υπηρετείτε, εν αγνοία και αφελεία σας, είναι για την Ελλάδα όπως ο Τούρκος.

Άρα εσείς είσθε ΕΧΘΡΟΙ για την Ελλάδα, εφ’ όσων είσθε πιστοί στο εχθρικό ΝΑΤΟ.

Το ΝΑΤΟ σημαίνει για την Ελλάδα, Τούρκος, Σκοπιανός, και Αλβανός!!!

Το ΝΑΤΟ φροντίζει για το διαμελισμό της Ελλάδος, εις τα εξ’ ών συνετέθη .

Τζάμπα πήγαν οι εκστρατείες του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Κουντουριώτη, & του Βασιλέως Κωνσταντίνου!!!

Το μισό Αιγαίο & τα νησιά θα τα πάρουν οι Τούρκοι. Τη Μακεδονία θα τη πάρουν οι Σκοπιανοί. (βλέπε δηλώσεις Ιβανώφ). Τη Θράκη οι Τούρκοι. Τη Νότιο Ήπειρο οι Αλβανοί.

Όλοι αυτοί οι εχθροί, βοηθούμενοι από το εχθρικό ΝΑΤΟ.

Και ο «Αριστερός» Σιωνιστής ΤΣΙΠΡΑΣ και η κουστωδία του ( βλέπε Καρανίκας, Κυρίτσης, κ.λ.π.), μας λένε «Εθνίκια».

Το εχθρικό ΝΑΤΟ σας έχει «καπελώσει» εν αγνοία & αφελεία σας, για να βάλει στο χέρι τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, πρός επιβολήν των άνομων σκοπών του.

Στην Ισπανία οι Σοσιαλιστές (ΠΑΣΟΚ) κατέλαβον την εξουσία, η σειρά τους για πτώχευση, χρεοκοπία,( με ότι αυτό συνεπάγεται), σαν τη Ελλάδα.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες θέλουν τη Καταλωνία-Βαρκελώνη, όπως τη Μακεδονία-Θεσσαλονίκη!!!

Η Ιταλία πρόλαβε διότι κατέλαβον την εξουσία πολιτικοί Πατριώτες!!!

Η Ελλάδα βυθίζεται λόγω Εθνομηδενιστών, τους οποίους εσείς στηρίζετε στην εξουσία, διατελούντες εν αγνοία & αφελεία!!!

Στηρίζετε Τσίπρες, Καρανίκες, Κυρίτσηδες, Γαβρόγλου, Αχτσιόγλου, κ.λ.π. δηλαδή όλους τους Τούρκους…………..

Στηρίζετε όλους τους δούλους των Γερμανών, και μέσω αυτών του Κοσμοκράτορα Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ στηρίζει ΤΣΙΠΡΑ, για να κάνει τη δουλειά του για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, αφού σας έχει «καπελώσει» το Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ.

Χαρείτε την Αρχηγία Σας, τη Στολή σας, και άστε την Ελλάδα-Πατρίδα στη δυστυχία, και στο διαμελισμό, στη διάθεση ΝΑΤΟ-Τούρκων-Σκοπιανών-Αλβανών-Βουλγάρων!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

loading...

17 thoughts on “ΝΑΤΟ & ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ Ε.Δ.

  1. Στην Ελλάδα ο N.Τραμπ: Σφραγίζει από τη Σούδα την νέα εποχή στις ελληνο-αμερικανικές σχέσεις – Πυρετώδεις προετοιμασίες με το βλέμμα στην Τουρκία
    72
    SHARES
    Δημοσίευση: 8 Ιουνίου 2018, 11:16 πμ | Ανανέωση: Ιούνιος 8, 2018 στις 11:41 πμ

    Ετοιμος είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, να «σφραγίσει» την νέα εποχή που έχει – σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές-, ανατείλει στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, γεγονός που θα γίνει από την Σούδα το Σαββατοκύριακο, όπου και αναμένεται βαρυσήμαντη δήλωση. Λίγες ώρες πριν οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν πως θα ρίξουν 50 περίπου εκατ στον Ναύσταθμο της Σύδας ποσό που θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό.
    Μάλιστα, το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο θεωρείται κομβικό στις ελληνοαμερικανικές και τουρκοαμερικανικές σχέσεις καθώς όπως αποκάλυψε χτες το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ), για το διάστημα μεταξύ 11-15 Ιουνίου δρομολογείται από την Γερουσία το νομοσχέδιο που προωθείται ώστε να μπλοκαριστεί η πώληση των μαχητικών αεροσκαφών F-35 Lightning II από τις ΗΠΑ στην Τουρκία.

    Ένας εκπρόσωπος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας δήλωσε στην ιστοσελίδα The National ότι η Γερουσία θα «ψηφίσει την NDAA την επόμενη εβδομάδα», λίγες μόνο ημέρες πριν από τη μεταφορά των αεροσκαφών F-35 στην Τουρκία.

    Αν περάσει, το νομοσχέδιο θα αναγκάσει το Πεντάγωνο να σταματήσει την διαδικασία μεταφοράς μέχρι να μπορέσει να παραδώσει μια έκθεση στο Κογκρέσο σχετικά με βασικά ζητήματα της τουρκικής συμπεριφοράς, ιδιαίτερα τις στρατιωτικές του διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία και τη συνεχιζόμενη κράτηση του Αμερικανού πάστορα Andrew Brunson.

    Ετσι, στάση στη βάση της Σούδας αναμένεται να κάνει στα επόμενα δύο 24ωρα το αεροπλάνο που μεταφέρει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

    Στη Βάση της Σούδας βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις προετοιμασίες για την στάση του αεροπλάνου και τον ανεφοδιασμό του στην πορεία προς τη Σιγκαπούρη όπου το πρωί της ερχόμενης Τρίτης 12 Ιουνίου, ο κ. Τραμπ έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

    https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BF-n-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CF%83.html

  2. Ο ΓΡΥΠΑΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ

  3. γιατι μηπως οι μεγαλοβαθμοι των αοπλων δυναμεων δεν ειναι μασωνοι?

  4. AΛΗΘΕΙΑ Ο ΟΡΟΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;

  5. δεν κοιτατε ωρε συνελληνεσ τα χαλια των πολιτικων που τουσ ψηφιζαμε τοσα χρονια ενω καταστρεφαν την ελλαδα εις γνωσιν μας
    και να αφησουμε τα παραμυθια και τη καραμελα οτι για ολα φταινε οι γαλλοι πορτογαλοι αμερικανοι οβραιοι σκαταδες και μεις ειμαστε αι μωραι παρθενες αντε και λιγη αυτοκριτικη δεν βλαπτει

  6. Ο ΓΡΥΠΑΙΟΣ ΞΕΡΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΗ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΓΟΥΣ ΗΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΙΣ??? ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΝ??? ΑΡΑ Ο ΓΡΥΠΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΥΛΟΣ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΙ ΠΥΓΙ ΟΠΟΣ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΘΑΤΕ ΤΩΡΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΥΠΑΙΟΣ??? ΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΗΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. 6.52 Δεν εισαι Ελληνας, αλλα αρρωστος μαλακας. Εχεις παει ποτε με γυναικα;
    Χρειαζεσαι ψυχιατρο.

  8. αυτο λεγεται ελευθερια του λογου ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  9. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΡΕ ΖΩΩΩΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΣΚΑΡΙ ΠΟΥ ΒΟΣΚΑΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ΑΠΟ "ΚΑΛΙ ΠΙΓΙ".
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΒΟΔΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ;

  10. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟ.

    Η περίφημη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ είναι ένα άτυπο φόρουμ προσωπικοτήτων που τους ενώνει ένα κοινό ενδιαφέρον για την ειρήνη, την κοινωνική ευημερία και την προκοπή των λαών. Τι το κακό βλέπουν οι σχολιαστές της στήλης αυτής? Το ότι προσκλήθηκε ο κ. Μητσοτάκης είναι μια μεγάλη τιμή για τον ίδιο, την ΝΔ και την Χώρα. Το ότι η γυναίκα του είναι εβραικής καταγωγής είναι κακό? Το ότι κατηγορήθηκε άδικα ότι έχει σχέσεις με οφσόρ είναι κακό? Το ότι στο γενεαλογικό δέντρο του Μητσοτάκη υπάρχουν και ορισμένοι εβραίοι είναι κακό? Το ότι οι Εβραίοι σύμμαχοί μας και το Ισραήλ μας στηρίζει αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι κακό? Τι είναι όμως κακό? Κακό είναι ότι δεν προσκλήθηκε ο κ. Δένδιας στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, ούτε ο κ. Κουβέλης. Κακό είναι ότι δεν έχουμε μεταφέρει ακόμα την πρεσβεία μας στην Ιερουσαλήμ. Κακό είναι ότι διατηρούμε ακόμα τα αγάλματα ακραίων Μακεδονομάχων στη Θεσσαλονίκη για τα οποία έχει ενστάσεις ο δήμαρχός της. Κακό είναι ότι δεν έχουμε ανεγείρει στην προκυμαία της Θεσσαλονίκης άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ δίπλα στου Μεγάλου Αλεξάνδρου για να είναι πόλος έλξης περισσότερων ακόμα Τούρκων τουριστών. Κακό είναι που διατηρούμε ακόμη το όνομα Θεσσαλονίκη και δεν του αντικαθιστούμε με το Σαλονίκη (Salonika) το όνομα που χρησιμοποιεί η εγκυρότατη Jewish Virtual Library (Sephardi Jews in Salonica). Πολύ κακό είναι το ότι το υπάρχει στη Σαλονίκη πανεπιστήμιο με το όνομα "Πανεπιστήμιο Μακεδονίας" και δεν απαιτούμε να αλλάξει σε "Πανεπιστήμιο Νότιας Μακεδονίας" και όπως πολύ σωστά είπε και ο δημοκράτης δήμαρχος Θεσσαλονίκης και το όνομα του αερολιμένα της πρέπει να αλλάξει για να μην μπερδεύονται οι αφικνούμενοι σε αυτό από το εξωτερικό. Τέλος κακό είναι ότι το εργατικό κέντρο Θεσσαλονίκης δεν έχει μετονομαστεί σε Κέντρο Μπεναρόγια προς τιμήν του μεγάλου διεθνιστή Αβραάμ Μπεναρόγια που αγωνίστηκε για μια Μακεδονία ανεξάρτητη και διαβαλκανική που θα αγκάλιαζε με στοργή όλες τις φυλές της Βαλκανικής με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη και όχι μια Ελληνική Μακεδονία στην οποία κουμάντο θα κάνουν παλιοφασίστες πατριδοκάπηλοι και παλιο-εθνίκια.
    Σας καλούμε όλους να δυναμώσετε τις τάξεις των υπέροχων ΑΝΤΙΦΑ για να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να διώξουμε τα εθνίκια από την Μακεδονία

  11. ααααα τωρα θα σε μαλωσω παλι βγηκες εξω?
    θα φωναξω τον μπογια

  12. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  13. Αν περιμενεις απο εναν καταζητουμενο, αρχαιοκαπηλο, μπατιριγυφτο,απατεωνα να σε ελευθερωσει, θα ψοφησεις στην ψαθα, δουλος της βλακειας που σε δερνει.
    Να σας μαζεψουν να σας κανουν τι; Οι φυλακες και τα τρελοκομεια εχουν φουλαρει.
    Σας αφηνουν να βελαζετε και σας τα παιρνουν με το γαντι. Εξ΄αλλου οι ηλιθιοι στα δικαστηρια αθωωνονται λογω βλακειας.
    Τον γυφτοκατσαπλια απατεωνα, που την ειδε τρισεκατομμυριουχος και εξοφλει τα χρεη σας με κωλοχαρτα, τον εχουν στειλει και κρυβεται στον υπονομο με τεσσερα κακουργηματα στην πλατη.

  14. Ωραίος Τέλειος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΝΑΠΑΥΣΗ

    Αρτέμης Σώρρας: Νέο ένταλμα σύλληψης για βαρύτατα κακουργήματα

    – Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
    – Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
    – Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη
    – Αφορά την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών
    – Για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής επισημαίνεται στο εισαγγελικό πόρισμα πως έχουν μηδενική πραγματική αξία

    Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του μετα την ολοκλήρωση της μεγαλης προκαταρκτικης εξετασης που διενεργούσε η εισαγγελεας πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου. Ουσιαστικά, σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας για την υπόθεση που αφορά την κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Ο ανακριτής διαφθοράς που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις.

  16. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΠΟΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΩΝΥΜΙΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ .ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ* ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΥΠΑΙΟ ,ΑΛΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ,ΑΚΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΑΛΟΣΣΟΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ,ΤΟΣΟ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ .ΓΡΥΠΑΙΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΑΔΕ ΞΕΡΕΙΣ???

Comments are closed.