ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ένας ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Αδέλφια είδα σήμερα  στον έντυπο τύπο της πατρίδας σας   εμετικά άρθρα  και διθυράμβους για την  ΄΄επιτυχή ΄΄  ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ τους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. Είναι και εκεί ι τα μέσα   εξαγορασμένα από τον διεθνή Σιωνισμό προς επίτευξη των στόχων της Ν.Τ.Π. όπως άλλωστε και εδώ.Ολα προς χάριν των αφεντικών.

Το 70%  των ΕΛΛΗΝΩΝ σύμφωνα με δημοσκοπήσεις  είμαστε απέναντι σε κάθε συμφωνία  ξεπουλήματος  σε οτιδήποτε αποτελεί  παρακαταθήκη  για το έθνος μας ,και εδώ και  εκεί  στην μακρινή ΚΥΠΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ όμως μέσα στην κάρδια μας.
Θέλω να απευθύνω έκκληση, οι δυο  λαοί  αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους,  να είμαστε  ο ένας δίπλα στον άλλο μια γροθια  .Ερχονται πολλά δύσκολα σύντομα , και οφείλουμε να είμαστε ξάγρυπνοι και έτοιμοι για όλα, ώστε  να μας δικαιώσει η ιστορία.
Είμαστε  το μονο ανάδελφο  έθνος στον πλανήτη.
 Το μόνο όμως που ο κόσμος όλος του χρεωστάει τα πάντα, γλώσσα ,θέατρο, επιστημες ,ιατρικη ,φιλοσοφια κ.λ.π και πανω από όλα τον πολιτισμό.!!!
Δεν πρέπει να απεμπολούμε το παρελθόν μας χάριν εφήμερης οικονομικής ευδαιμονίας και μόνο ,  γιατί τότε θα έχουμε χάσει την ψυχή μας!!
Όλοι από την ΗΠΕΙΡΟ την οποία καλοβλέπουν οι ΑΛΒΑΝΟΙ(ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ), την ΘΡΑΚΗ(ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΡΑΚΗ), μέχρι εκεί στην γωνία αυτή της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΣΟΓΕΙΟΥ επείγει να δείξουμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε παιχνίδια εις βάρος μας!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!! 

loading...