Η Ντόρα αποκαλύπτει την προδοσία της ΝΔ στο Μακεδονικό: Όχι στα συλλαλητήρια – Ναι στην σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό!

Όσο και αν προσπαθεί η νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία να κρύψει τις ανθελληνικές της θέσεις και την συνενοχή της στην προδοσία της Μακεδονίας, δεν το καταφέρνει.

Αποτυγχάνει η ΝΔ να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της, καθώς είναι ξεκάθαρες και πάγιες οι θέσεις της εναντίον της Ιστορίας μας και της βούλησης του Ελληνικού Λαού και υπέρ των σφετεριστών σκοπιανών.

Έτσι, λίγες μέρες μετά τον Δένδια που στηλίτευσε τα συλλαλητήρια, ήρθε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη να επιβεβαιώσει την αποδοκιμασία της ΝΔ για τα συλλαλητήρια, αλλά και τις θέσεις υπέρ “σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό”.

Σε συνέντευξή της στα “Παραπολιτικά” η αδερφή του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και μεγαλοστέλεχος της ΝΔ δηλώνει αρχικά: “Τα συλλαλητήρια θα μπορούσαν έως ένα σημείο να βοηθήσουν διαπραγματευτικά την κυβέρνηση, όμως η πάγια άποψή μου είναι ότι δεν μπορεί να ασκείται η εξωτερική πολιτική με συλλαλητήρια”.

Στην συνέχεια η Μπακογιάννη επαναλαμβάνει την πάγια θέση της ΝΔ για παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς λέγοντας: “Η θέση της Νέας Δημοκρατίας ήταν συγκεκριμένη: σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes”.

Το δεύτερο συνθετικό μετά τον γεωγραφικό προσδιορισμό ποιο είναι κα. Μπακογιάννη για το ψευτοκρατίδιο των Σκοπίων;

Γιατί δεν παραδέχεστε ανοιχτά ότι συναινείτε στην προδοσία και την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς;

loading...

4 thoughts on “Η Ντόρα αποκαλύπτει την προδοσία της ΝΔ στο Μακεδονικό: Όχι στα συλλαλητήρια – Ναι στην σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό!

  1. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙ 44 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ" ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ…

    Η «ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ 2008 ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

    Στις 3 Απριλίου 2008, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ξεκαθάρισε την ελληνική θέση ως εξής:

    «ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.

    Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλά η γειτονική χώρα δεν θα έχει διαφορετική ονομασία για το εσωτερικό της και διαφορετικό για τις σχέσεις της με την Ελλάδα και τις διεθνείς σχέσεις της, θα ισχύει ergaomnes -έναντι όλων».

    ΔΗΛΑΔΗ, Η «ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ: «ΆΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ «ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

    Δηλαδή, τις ίδιες ακριβώς που είναι σήμερα στο τραπέζι!

    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ "ΒΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ…

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

    – Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

    – Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

    – Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

    – ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

    – Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

    – Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

    – Αφελλήνισε την Παιδεία,

    – Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,

    – Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,

    -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

    – Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

    -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

    -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

    -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

    -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμενών, το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων, το νομοσχέδιο για την.. αλλαγή φύλλου(!!) και την αναγώριση «τουρκικής μειονότητος» στην Θράκη μας! Κορυφαία δε στελέχη της (Μπακογιάννη κλπ..) ψήφισαν μέχρι και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφυλλα ζευγάρια!!

  2. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ

  3. Μόνο οι πατριώτες δεν προδίδουν ποτέ πατρίδα και λαό.

  4. Άλλα λέει στο εσωτερικό της χώρας κι άλλα στο εξωτερικό, ο πονηρούλης Κούλης! Εδώ παριστάνει τον «Μακεδονομάχο» εκ του ασφαλούς, εφόσον η «βόμβα» έσκασε στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων του. Έξω όμως, λέει άλλα, τα ακριβώς αντίθετα! Ένας Σλοβάκος ευρωβουλευτής, λοιπόν, ονόματι Έντουαρντ Κούκαν….
    του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες ότι ο Κούλης έχει πει στα μέλη του ΕΛΚ ότι «δεν
    θα είναι εντελώς αρνητικός» σε ότι αφορά την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Comments are closed.