Βουλή: Ετρεχαν απο την Ενωση Κεντρώων να αλλάξουν την ψήφο τους – Το παρόν έγινε όχι…

Σκηνές απείρου κάλλους έγιναν σήμερα στη Βουλή με τη στάση της Ενωσης Κεντρώων.

Ο εισηγητής του κόμματος Δημήτρης Καβαδέλας όταν κλήθηκε από τον προεδρεύοντα Νίκο Μανιό να τοποθετηθεί επί της αρχής του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την συμφωνία με την τρόικα, είπε ότι η Ενωση Κεντρώων ψηφίζει παρόν.

Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες εξεπλάγησαν από την στάση του κόμματος και επικοινώνησαν με το Μάριο Λεβέντη, προκειμένου να τον ρωτήσουν για ποιο λόγο η Ενωση Κεντρώων ψηφίζει παρών.

“Ποιος είπε ότι ψηφίζουμε παρόν αφού εγώ χθες είπα ότι καταψηφίζουμε;» είπε ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας τους δημοσιογράφους.

Λίγα λεπτά αργότερα ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων μπήκε τρέχοντας στην ολομέλεια της Βουλής και ζήτησε το λόγο και είπε ότι διορθώνει την λάθος ψήφο που έδωσε ο εισηγητής του κόμματος Δημήτρης Καβαδελας

«Θα ήθελα να καταγραφεί στα πρακτικά ότι δεν ψηφίζουμε παρόν επί της αρχής, καταψηφίζουμε και με χέρια και με πόδια, το είπα και χθες έγινε λάθος από τον συνάδελφο. Δεν υπάρχει παρόν, είμαστε κατά επί της αρχής . Σας παρακαλώ θα ήθελα να διορθωθεί η ψήφο μας» είπε ο Μ.Λεβέντης…

loading...

1 thought on “Βουλή: Ετρεχαν απο την Ενωση Κεντρώων να αλλάξουν την ψήφο τους – Το παρόν έγινε όχι…

  1. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΔΟ ΣΟΒΑΡΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ? ΠΙΤΣΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΚΣΙ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΓΕΜΙΣΗ.ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΚΙ ΑΠΤΟΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ .

Comments are closed.