Επιφυλακτικοί οι Σέρβοι για τη συμφωνία στο Σκοπιανό- Φοβούνται μην δεχτούν και εκείνοι πιέσεις για το Κόσοβο

Ο Ιβιτσα Ντάτσιτς εξήγησε γιατί η Σερβία δεν συνεχάρη την Αθήνα και τα Σκόπια, για την υπογραφή της συμφωνίας επίλυσης του ονοματολογικού.

Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη στήριξη της χώρας του στη συμφωνία, αλλά συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να συγχαρεί τις δύο πλευρές.

«Η συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων είναι διμερές ζήτημα και δεν υπάρχει ανάγκη ανάμειξης της Σερβίας αφού δεν είναι προσκεκλημένο μέρος. Δεν απευθύναμε συγχαρητήρια γιατί δεν υπήρχε κάτι για να συγχαρούμε», είπε ο Ντάτσιτς, απαντώντας σε ερώτηση για τη στάση σιωπής του Βελιγραδίου.

«Εχουμε θετική άποψη και στηρίζουμε κάθε συμφωνία για επίλυση ζητημάτων με ειρηνικό τρόπο. Επιθυμούμε κάθε επιτυχία σε Αθήνα και Σκόπια, χωρίς να μπαίνουμε στο πώς, ποιος θα ονομάζεται, και θέλουμε αυτή η συμφωνία να συμβάλει για την σταθερότητα στην περιοχή», συμπλήρωσε ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών.

Η απουσία αντίδρασης του Βελιγραδίου σχολιάστηκε έντονα από τον σερβικό Τύπο τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ότι η κυβέρνηση προβληματίστηκε από την επίτευξη συμφωνίας, καθώς διαβλέπει τον κίνδυνο να αυξηθούν οι πιέσεις από την ΕΕ για την επίλυση του ζητήματος του Κοσόβου.

Σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ εκφράζεται η άποψη ότι αφού η ΕΕ ανάγκασε μία χώρα να αλλάξει όνομα, θα προσπαθήσει να αναγκάσει και τη Σερβία να κάνει ταπεινωτικές υποχωρήσεις στο ζήτημα του Κοσόβου.

loading...

3 thoughts on “Επιφυλακτικοί οι Σέρβοι για τη συμφωνία στο Σκοπιανό- Φοβούνται μην δεχτούν και εκείνοι πιέσεις για το Κόσοβο

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ

  2. Αυτές είναι οι φωτογραφίες – αποδείξεις ότι ο Σώρρας έχει τα 600 δις (ΦΩΤΟ)

    Τα πολλά λόγια είναι φτώχια λέει ο λαός μας, η σοφία του οποίου δεν αμφισβητείται. Ή ας το δεχτούμε ακόμα και ας είναι άκυρο γιατί μας βολεύει στο θέμα. Ένα θέμα που αναφέρεται στο αντίθετο της φτώχειας. Στα άλλο άκρο της. Στον αμύθητο πλούτο. Στην περιουσία και την οικονομική επιφάνεια που θυμίζει παραμύθια για τον Μίδα και τον Αλαντίν με το μαγικό λυχνάρι. Μόνο που ο δικός μας Αλαντίν δεν έχει τζίνι, δεν έχει λαιμό αλλά έχει 600 δισεκατομμύρια τουλάχιστον.

    Ναι όπως καταλάβατε αναφερόμαστε στον Αρτέμη τον Σώρρα που μετά τη σύλληψή του έγινε ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Ο προκαθήμενος της Ελλήνων Συνέλευσις, ο άνθρωπος με το μαγικό άγγιγμα που ό,τι ακουμπάει γίνεται χρυσός, διαμάντι ή επιταγή. Αυτός που υποσχέθηκε πως έχει την οικονομική δύναμη να σώσει την Ελλάδα και κάποιοι τον χλεύασαν.
    Ο χλευασμός όμως αυτός φτάνει σήμερα στο τέλος του. Ό,τι κοροϊδέψατε κοροϊδέψατε. Τώρα υπάρχουν αποδείξεις να σας τρίψουμε στη μούρη. Τώρα υπάρχει φωτογραφικό υλικό να το δείτε και να καταπιείτε τη χολή που βγάζατε όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα θα κόψετε τα «απατεώνας», «λαμόγιο», «σαλτιμπάγκος» και όποια άλλη ταμπέλα του κρεμάσατε στο λαιμ… εεε στον σβέρκο τέλος πάντων.

    Ακόμα ένα αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ του Menshouse αποδεικνύει με χειροπιαστές αποδειξούλες ότι ο Αρτέμης έχει 600 δις και ακόμα παραπάνω

    Δείτε και κλάφτε μαζί μας από το γέλιο : http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CE%B5

    ……………………………………………………….

    Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατηγορείται ο Σώρρας
    Στον ανακριτή θα απολογηθεί αύριο ο Αρτέμης Σώρρας και οι οπαδοί του προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star σας αποκαλύπτει σήμερα το πόρισμα-καταπέλτη της εισαγγελέως; που τον κατηγορεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

    «Πρόκειται για νέο μόρφωμα»
    Η πίστη των οπαδών του Αρτέμη Σώρρα αγγίζει τα όρια του θρησκευτικού φανατισμού αναφέρει στο πόρισμα των 19 σελίδων η εισαγγελέας Πρωτοδικών. Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά:

    «Το νέο αυτό μόρφωμα συνδυάζει στοιχεία νεοπαγανισμού αποκρυφισμού αρχαιολατρίας εθνικισμού και μυστικισμού».

    Είναι μάλιστα τόσο φανατισμένοι που κάνουν μεταμεσονύχτιες τελετές σε αρχαιολογικούς χώρους με επικλίσεις σε προγόνους και αρχαίους θεούς

  3. ΡΕ ΣΕΡΒΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ, ΕΔΩ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

Comments are closed.