Ντροπή στη κ. Δούρου που βγήκε παράνομα.

Μιλάμε για παρανομία, γιατί ως αντι-οικολόγος γέμισε προεκλογικά την Αθήνα με τις αφίσες της, όταν ο αντίπαλός της σεβάστηκε και δεν έβαλε αφίσες. Εκτός του ότι ως ανάλγητη ξόδεψε πολλά χρήματα με τα οποία θα έτρωγαν πολλές οικογένειες.
Αυτή που γεμάτη ασχετοσύνη και αμορφωσιά όταν ρωτήθηκε απτούς δημοσιογράφους για τα σκουπίδια , δεν ήξερε να απαντήσει τίποτα. Έλεγε μόνο- ως τα τώρα- για να κάνει τη λαογράφο και να κάνει εντύπωση. Αυτή την  ιδιοτελή μας έφεραν μερικοί, γιατί εντυπωσιαστήκαν απτά ψέματα.

Μετά από όλα αυτά   η κ. Δούρου έχει το θράσος να επιτίθεται στους κατοίκους του Πεδίου  του Άρεως, γιατί τη συμφέρει να λέει ότι δεν  λένε αλήθεια, για την κατάσταση του χώρου που είναι πνεύμονας της Αθήνας.

Η αλήθεια λοιπόν είναι η εξής. Από τότε που με παρανομίες και ψέματα ανέλαβε  αυτή η κυρία η  αστοιχείωτη σ αυτό που κάνει, το Πεδίο του Άρεως έχει καταστραφεί εντελώς. Τον χώρο τον γνωρίζουμε καλά.

Μέσα στις φυλλωσιές τους μεγάλωσαν αρκετές γενιές. Αν ρωτήσετε αυτές τις φυλλωσιές, θα σας πουν ότι  από τότε που ανέλαβε η κυρία αυτή έγινε άντρο ναρκομανών. Δεν μπορείς να περάσεις ούτε ημέρα  ούτε νύχτα φυσικά. Περνάς απ έξω το πρωί   στη Μαυροματαίων  που ήταν μια απτίς πιο αριστοκρατικές περιοχές της  Αθήνας, και φοβάσαι μήπως σου έρθει καμιά ένεση στο μάτι απτούς ναρκομανείς που γεννήθηκαν και αυξήθηκαν επί της κ. Δούρου με τη βοήθεια του Τσίπρα.

Βλέπεις μόνο άτομα που κάνουν ενέσεις, που έχουν τσαντίρια που έχουν γεμίσει ακαθαρσίες, και θλίβεσαι που βλέπεις το άλλοτε υγιές Πάρκο σε αυτή την κατάσταση. Κλαις μέσα σου.

Η κ. Δούρου το έχει παραδώσει  ηθελημένα η από ανικανότητα. . Πιστεύω και για τους δυο λόγους.

Μάλιστα το περασμένο Φθινόπωρο που είχε γίνει συγκέντρωση, νύχτα, για να φωτιστεί το πάρκο, η κ Δούρου είχε στείλει τσιράκια της που  έλεγαν να Μη τολμήσει κάποιος  να πει  κάτι κατά της περιφέρειας.

 Προσέξετε θράσος η   άσχετη   κυρία που ανέλαβε για να διορίσει τους φίλους της και να σιτίζονται από εμάς. Αυτή που μέσα στα πτώματα  για τα οποία φταίει, βγήκε με γελοίες ενδυμασίες για να  τη λυπηθούν.  Αυτή που περίμενε να ξεχαστούν τα πτώματα , είχε εξαφανιστεί ,και τώρα απτήν άμυνα περνά στην επίθεση με το ψεύτικο υφάκι για να ξαναβάλει.  Δείχνει τη  ξεδιαντροπιά της και πάλι. Αυτή που μας έφεραν  με τη ψήφο τους και από αφέλεια και από χαμηλό πνευματικό επίπεδο  και από συμφέρον  και μας κατέστρεψε την περιφέρεια της Αττικής.  Τώρα μας βάζει και χαράτσι η  ιδιοτελής. Να βγει να πει πόσα χρήματα βρήκε και πόσα υπάρχουν τώρα!  Με αποδείξεις και απτούς προηγούμενους.

Αυτή που αμέσως πρέπει να διώξουμε μήπως σώσουμε κάτι! Φύγετε κυρία μου. Είστε ακατάλληλη και υποκρίτρια!   Σας κατάλαβαν και τα δέντρα που υποφέρουν από εσάς!

loading...