Τα πιο παράξενα μηχανήματα του κόσμου

Οι αυτόματοι πωλητές είναι μηχανήματα που βρίσκονται συνήθως σε δημόσιους χώρους και τα χρησιμοποιούμε για να αγοράσουμε ένα γρήγορο σνακ, ένα αναψυκτικό ή έναμπουκαλάκι νερό.
Ωστόσο, στην πραγματικότητα σε πολλές χώρες του κόσμου μπορεί κανείς να αγοράσει τα πάντα από έναν αυτόματο πωλητή. Από κεκάκια μέχρι και ράβδους χρυσού.
Δείτε λοιπόν τι μπορείτε να πάρετε από έναν αυτόματο πωλητή…

1. Χρυσό

Το μηχάνημα «Gold to Go» βρίσκεται στο ξενοδοχείο Emirates Palace στο Αμπού Ντάμπι και πουλά κομμάτια από το πολύτιμο μέταλλο.

2. Ζωντανά καβούρια

Αυτό το μηχάνημα βρίσκεται στην επαρχεία, Χανγκζού, στην Κίνα και αντί για σοκολάτες και Kit Kat πουλάει καβούρια…


3. Κεκάκια

Το μηχάνημα αυτό φτιάχτηκε από ένα μεγάλο φούρνο στη Νέα Υόρκη και τέθηκε σε λειτουργία στις 25 Μαρτίου του 2014.

4. Χαβιάρι

Μπροστά σε αυτόν τον αυτόματο πωλητή που βρίσκεται στη συνοικία Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες θα δείτε ανθρώπους με λεπτά γούστα και πολύ παχιά πορτοφόλια.

5. Γραβάτες

Αυτός ο αυτόματος πωλητής βρίσκεται στο Τόκιο και κανείς στην πόλη δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν είχε γραβάτα να φορέσει…

6. Ομπρέλες

Κανείς δε θα βρεθεί προ εκπλήξεως από μία ξαφνική μπόρα στην Κίνα.

7. Lego

Ο αυτόματος πωλητής Lego βρίσκεται στο Μόναχο της Γερμανίας.

8. Πίτσα

Στη Γαλλία βρίσκεται αυτό το μηχάνημα που ψήνει και στη συνέχεια πουλάει πίτσες.

9. Πουρές

Το μηχάνημα της εταιρείας Maggi βρίσκεται στη Σιγκαπούρη και σας σερβίρει πουρέ σε χάρτινο κουπάκι με κοτόπουλο και σάλτσα.

10. Χορδές κιθάρας

Αυτός ο αυτόματος πωλητής φαίνεται να έχει σκοπό να κρατήσει ζωντανή τη μουσική δίνοντας 24ωρη πρόσβαση σε καινούργιες χορδές κιθάρας κι άλλα αξεσουάρ.

11. Μπαγκέτες

Κατευθείαν από ο φούρνο – ή τον αυτόματο πωλητή – αυτές οι μπαγκέτες σερβίρονται φρέσκιες στη στιγμή. Πού άλλου; Στο Παρίσι.

loading...