IncreaseRev

ΚΙ ΟΜΩΣ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο “ΤΑΦΟΣ” ΤΟΥΣ

Πού βρίσκεται ο Στρατός, η Ακαδημαϊκή Κοινότητα και η Δικαστική Εξουσία;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας”
[email protected]
www.egerssi.gr

Ήταν ξεκάθαρο, ότι η ονομασία Ilindenska Makedonja (Μακεδονία του Ίλιντεν) τέθηκε στο τραπέζι
των διαπραγματεύσεων για προσχηματικούς λόγους και σε μια προσπάθεια να καταγραφούν αντανακλαστικές αντιδράσεις του λαού μας!
Και αποσύρθηκε, όταν διαπιστώθηκε από Έλληνες και Σκοπιανούς αξιωματούχους η οργή του ελληνικού λαού! 
Ωστόσο, το τραγικό είναι πως ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ παραδέχτηκε σε κοινοβουλευτική ερώτηση που του τέθηκε, το εξωφρενικό για κάθε ελληνικό μυαλό, ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός είχε αποδεχτεί την ονομασία για το σκοπιανό κρατίδιο: “Δημοκρατία της Μακεδονίας του ‘Ίλιντεν”!   

Σε αδιέξοδο η ελληνική κυβέρνηση…
 
Οι Σκοπιανοί υπό την καθοδήγηση των “συμμάχων” μας Αμερικανών, σε καθημερινή βάση υποβάλλουν τους σταλινικούς Τσίπρα και Κοτζιά σε crash test αντοχής. Κάθε φορά που κερδίζουν κάτι νέο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, λόγω της δειλίας, της υποχωρητικότητας, της οσφυοκαμψίας ή ακόμη και της προδοσίας της ελληνικής κυβερνήσεως, ζητούν να άρουν ζητήματα τα οποία είχαν προ ημερών αποδεχτεί και συμφωνήσει. Όπως επί παραδείγματι, με ανακοίνωσή της η Προεδρία των Σκοπίων δηλώνει ότι: “Ο Πρόεδρος Γκιόργκι Ιβάνοφ αρνείται μη αποδεχόμενος λύση στο ζήτημα της ονομασίας για όλες τις χρήσεις (erga omnes)”!   
Έτσι, από ότι φαίνεται η ελληνική κυβέρνηση ευρισκόμενη προ αδιεξόδου “παγώνει” τις συζητήσεις και ψάχνεται να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει! Ποια ρουκέτα την χτύπησε!

Προδοτική η στάση του Αλέξη Τσίπρα…

Αφού πρώτα η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας, ως Εφιάλτης για την Πατρίδα μας, είχε επίσημα αποδεχτεί ένα από τα τρία ονόματα που μας επέβαλε ο επιτετραμμένος διαμεσολαβητής του ΟΗΕ και διπλωματικό “γεράκι” των ΗΠΑ Μάθιου Νίμιτς! Όταν ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε στο υπουργικό του Συμβούλιο: “Δεν πρέπει να χάσουμε σημαντικές ευκαιρίες το 2018”!       
Αποδεχόμενος έτσι, ένα από τα τρία ονόματα: “Βόρεια Μακεδονία”, “Νέα Μακεδονία” και “Άνω Μακεδονία” που στα σλαβικά είναι: Gorna Makedonija!
Βγάζοντας τελείως την μάσκα της υποκρισίας του ο Έλληνας Πρωθυπουργός, όταν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες, μετά από τη Σύνοδο Κορυφής των 27 μελών, απαντώντας σε δημοσιογράφο που του συστήθηκε πως είναι εργαζόμενη στο πρακτορείο της “Μακεδονίας”, αντί να την κατακεραυνώσει για την αυθάδειά της που χρησιμοποίησε το όνομα “Μακεδονία”, είχε όρεξη και για αστεία και της απάντησε: “Εύχομαι σε λίγους μήνες να συστήνεστε εδώ ως εκπρόσωπος της Gorna Makedonija”!
Αλήθεια, τι ξευτίλα Θεέ μου! Τι ξεπεσμός! Τι κατάντια, από κάποιον που θέλει να λέγεται Πρωθυπουργός της Ελλάδος!   
Από τον άνθρωπο που δημόσια συμφώνησε με τον Ζόραν Ζάεφ, περί της “συνιδιοκτησίας” του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Όταν αποδέχτηκε τη ρήση του Σκοπιανού Πρωθυπουργού πως, πρέπει να τους ενώνει το όνομα του Μεξαλέξανδρου στην λύση για το όνομα!   
Έτσι, το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού μιλάει για εθνική προδοσία!
Αλλά, και να μην δεχόμασταν εμείς αυτήν την πλέον απαξιωτική κατηγορία, θα δεχόμασταν όμως ότι, ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν τα εθνικά μας θέματα! Έχουν ταυτόχρονα χάσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού που εκφράστηκε ήδη υπέρ της μη αποδόσεως του όρου “Μακεδονία”, στο οριστικό όνομα της γείτονας χώρας, διά μέσω των δυο συγκλονιστικών λαοσυνάξεων στην Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου 2018 και στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου 2018!

Πού είναι η ηγεσία του Στρατού μας;
Πού είναι όλοι οι τάχατες;

Βέβαια, ο λαός μας καθημερινά μιλάει με όποιον τρόπο βρίσκει και σύντομα πάλι θα μιλήσει μέσω των νέων συλλαλητηρίων σε κάθε πόλη της Ελλάδος, σε κάθε πόλη της Μακεδονίας μας!
Αντίθετα, η ηγεσία του Στρατού μας κωφεύει! Έχουν λουφάξει στην τρύπα τους και δεν ακούγονται! Είναι χειρότεροι των δημοσίων υπαλλήλων! Αυτοί κάνουν και κάποιες απεργίες!
Δεν έχουν άποψη για το εθνικό έγκλημα που διαπράττεται από τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση εις βάρος της Πατρίδος; Δεν έχουν ορκιστεί πίστη στην Πατρίδα και το Σύνταγμά της; Δεν παραβιάζονται όλα αυτά;     
Τι κάνουν οι πρώην αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων; Αρκούνται σε διαλέξεις άνευ ουσιαστικής αξίας; Ποιες είναι οι παρεμβάσεις τους;
Δημιουργούν – τάχατες – πολιτικά κόμματα που τα αυτόπροσδιορίζουν ως πατριωτικά για να σαλεύουν τον ελληνικό λαό; 
Πού είναι ο λαλίστατος στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης; Αναμένει για να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, όπως παλαιότερα ο Ναύαρχος Γρηγόρης Δεμέστιχας κ.α.;   
Τι ακριβώς διδάχτηκαν όλοι αυτοί στις Σχολές Πολέμου; Πώς να γίνουν καλοί και υπάκουοι δημόσιοι υπάλληλοι; 
Θα αντισταθούν επιτέλους, στα καμώματα των άθεων, των κοινοβίων και των ισοπεδωτών της Μακεδονίας μας και της πολιτιστικής της κληρονομιάς; 
Θα αποδεχτούν να λέγονται οι Σκοπιανοί “Μακεδόνες”, ότι ομιλούν τη μακεδονική γλώσσα και ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου;
Επίσης, πού βρίσκεται η Ακαδημαϊκή Κοινότητα; Πού βρίσκεται η ηγεσία της Δικαιοσύνης; Περί άλλων ζητημάτων ξέρουν να παραιτούνται και να το παίζουν “άνδρες”;
 
Ο εκβιασμός των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ…
Από άριστη και καλώς πληροφορημένη πηγή μας, ενημερωθήκαμε για τα εκβιαστικά διλλήματα των οποίων γίνεται αποδέκτης η ελληνική κυβέρνηση! 
Ή θα δεχτείτε οριστικά το όνομα Gorna Makedonija” ή διαφορετικά θα γίνει ένα από τα δυο παρακάτω:
Ή θα προχωρήσει ο διεθνής παράγοντας σε μονομερή de jure διεθνή αναγνώριση, ή αν δεν γίνει το παραπάνω, τότε θα διαλυθούν τα Σκόπια, παίρνοντας ένα κομμάτι η Αλβανία κι ένα άλλο η Βουλγαρία! Εξέλιξη, που κατά τους “συμμάχους” μας δεν θα ευνοούσε την Ελλάδα!
Βέβαια, πρέπει να γνωρίζουμε ότι πέραν των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, στους υποκινητές αυτών των σχεδίων είναι κι ο Ρ. Τ. Ερντογάν!

Ιστορικό διακύβευμα…

Γι΄ αυτό όλοι εκείνοι που παραδίδουν την Μακεδονία μας, την εδαφική της ακεραιότητα, την ιστορία της, τον πολιτισμό της στους Σκοπιανούς, αλλά κι όλοι εκείνοι που θα μπορούσαν να αντισταθούν (όπως: Στρατός, Ακαδημαϊκή Κοινότητα και Δικαστική Εξουσία) και δεν αντιστέκονται, θα είναι νομοτελειακά αποδεδειγμένο, ότι θα τους “θάψει” σύντομα η ίδια η Μακεδονία μας!!

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. ΕΛΑ ΜΟΥ, ΝΤΕ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ????

  Γιατί δεν συνεργάζονται οι αντιμνημονιακές δυνάμεις; Καμία, επαναλαμβάνω καμία, αντιμνημονιακή δύναμη δεν δέχθηκε να συνδράμει ως συμηνυτής, ή έστω να καταθέσει ανάλογη μήνυση από μόνη της. Εκτός από τη ΛΑΕ, έγινε συγκεκριμένη κρούση και στην κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία εμφανίζεται να κόπτεται τόσο πολύ για το παράνομο των μνημονίων. Καμία ανταπόκριση. Ούτε άχνα.!!
  Πού λοιπόν κολλάει το όλο ζήτημα; Υπάρχουν πολλών ειδών δικαιολογίες που επικαλούνται, όμως η ουσία είναι μία: τρέμουν στην ιδέα να συνεργαστούν με μια δύναμη που εννοεί αυτά που λέει. Πώς είναι δυνατόν κάποιος που στους σχεδιασμούς του έχει μια πιθανή αυριανή συνεργασία με μνημονιακούς χώρους είτε της δεξιάς, είτε της αριστεράς, να συστρατευθεί με μια δύναμη – όπως το ΕΠΑΜ – που τους έχει στείλει με τη μήνυσή του για εσχάτη προδοσία στον εισαγγελέα;
  Να γιατί κανένας δεν θέλει να δεσμευτεί ανοιχτά και δημόσια στο Νο 1 ζήτημα της περιόδου: στην εκ θεμελίων ανατροπή των μνημονίων και του μνημονιακού καθεστώτος στο σύνολο του. Με σκοπό την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Τόσο απλά και χωρίς δεύτερη κουβέντα.
  http://dimitriskazakis.blogspot.com/2018/06/blog-post_2.html#more

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΩΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΤΟΥΜΠΑ, ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ , ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΟΣ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΑΚΙ, ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΩΡΕ ;


  GRAFEIS ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΟΛΥ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΩΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤ".


  ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  Ανώνυμος15 Μαΐου 2018 - 6:12 μ.μ.
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΟΙ ΠΑΝΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.


  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.


  Πανμακεδονικές ανακοίνωση - Ξυπνήστε ρε
  www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_723.html
  Ανώνυμος15 Μαΐου 2018 - 5:52 μ.μ.

  AΦΗΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΑΝ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΟΜΜΑΤΑ.

  ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ "ΣΥΜΦΩΝΟΙ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΦΡΑΦΟΣ 4, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. OTAN ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΘΡΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.


  ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΣΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΠΛΕΠΤΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ :


  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΑ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΛΗΝΙΔΕΣ.


  OΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΛΠ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.


  ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΠΑΝΟ, ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ vs ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ!!!BEST OF(πολυ γελιο)
  οπωs λεει και ο στεργιοs κοντα μαs εχουμε τον πρωην λογιστη τηs siemens

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος5 Ιουνίου 2018 - 1:08 μ.μ.
  οσοι παμε στα συλλαλητηρια να προσεχουμε μην ποδοπατηθουμε απο την ανθρωποθαλασσα των οπαδων του Σωρρα οι αρχες προειδοποιουν
  οτι οι οπαδοι του θα ανερχονται γυρω στα τεσσερα με πεντε εκατομμυρια λαος χωρια αυτοι που θα ερθουν απο το Σειριο και τους αλλους ομορους πλανητες με τα διαστημοπλοια χωρις καυσιμα και χωρια ο στολος του εξωκοσμικου 9666 με τους αορατομπεσαλη εξωναυτη παρμενιων αντινοο ευταξια και λοιπες ορδες θεων ημιθεων απο την Αχαια

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...