Ο Θ.Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ ψηφίζει την συμφωνία-όνειδος «και πάει σπίτι του» (βίντεο)

Μόλις μία μέρα μετά το ξεκάθαρο μήνυμα του Πάνου Καμμένου ότι όποιος ψηφίσει πάει σπίτι του, τη διαφοροποίησή του έκανε γνωστή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
«Η ιστορία θα καταγράψει θετικά αυτό που έγινε χθες. Η χθεσινή επιλογή του Πρωθυπουργού θα καταγραφεί στα θετικά της Ιστορίας» υποστήριξε κρίνοντας θετικά τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

Ωστόσο υπενθύμισε ότι «ο Π. Καμμένος με σαφήνεια είπε ότι θέμα εμπιστοσύνης. Δεν υπάρχει θέμα δεδηλωμένης. Ακούω για προτάσεις μομφής, όποιος θέλει ας τις κάνει» είπε και μιλώντας για την ενδεχόμενη διαγραφή του από το κόμμα των ΑΝΕΛ σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου τους «δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα».

loading...

9 thoughts on “Ο Θ.Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ ψηφίζει την συμφωνία-όνειδος «και πάει σπίτι του» (βίντεο)

  1. ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΑΛΗΤΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ.

  2. Τι θα έκανε ένας μεθύστακας
    που έχει πουλήσει το τομάρι
    του και τη ψυχή του στο διάολο

  3. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΟΥΛΕ ΑΠΟ ΤΗΠΟΛΛΗ ΚΟΚΑ

  4. αντε μωρη ασπρουλιαρα πουσταρα βουτυροκωλη Παπαχριστοπουλου μηπως να σου κανουμε και ενα αγαλμα?

  5. αυτος ηταν σπουδαιος δερματολογος στον ευαγγελισμο και μαλιστα διευθυνης τι ιδεα εχει ο γιατρος απο πολιτικη ? καμια ! αυτο δειχνουν οι πραξεις του του βρωμιαρη ου να χαθεις σε καβαλησε ο διαολος και εγινες ενα με τα αριστερα σκατα

  6. Προβλέπω τα σκόπια να πέσουν σε ''χαοτική'' κατάσταση και σε καναδυό χρόνια η ύστατη λύση θα είναι να διαμοιραστούν ανάμεσα σε αλβανία και βουλγαρία οπότε αυτομάτως μπαίνουν στο ΝΑΤΟ & ΕΕ.

  7. Αλλος καιροσκοπος κι αυτος.Καταλαβε οτι δεν ξαναβγαινει η παραταξη του,και κοιταει να βρει καινουργια στεγη.Ουτως η αλλως μονο το ΚΚΕ του εχει ξεφυγει.Προς το παρον.Απο ολα τα αλλα εχει περασει.Τι πολιτικη σταθεροτητα και ηθικη ειναι αυτη?Αλλα δεν φταιει αυτος.Αυτοι που τον ψηφιζουνε φταινε.Με κατι τετοιους ,φτασαμε εδω που φτασαμε.

  8. ΠΡΟΣΟΧΗ , πρέπει να κυρίξει η κυβέρνηση τριήμερο ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ , αν φύγει από την πολιτική αυτός ο ΝΟΥΜΕΡΟ τι θα κάνουμε εμείς , τι θα ακούμε κάθε πρωί , λυπήσου μας θεέ μου και δώσε του φώτιση να παραμείνει για να τον ακούμε και να γελάει η κατά τα άλλα μαυρισμένη μας ψυχούλα , ΔΡΟΜΟ ΚΟΠΡΙΤΗ

  9. ο χρονος ειναι ο μονος που θα δειξει….

Comments are closed.