Σουηδός βουλευτής ελληνικής καταγωγής κατακεραυνώνει Τσίπρα – Κοτζιά

«Ήττα» της ελληνικής διπλωματίας αποτελεί η υπογραφή της συμφωνίας με τα Σκόπια, για τον μοναδικό Έλληνα βουλευτή του Σουηδικού Κοινοβουλίου Σωτήρη Δελή, ο οποίος επισημαίνει πως «από τις εμπειρίες μου στην εξωτερική πολιτική, δεν έχω μέχρι τώρα συναντήσει μια έστω χώρα να προβαίνει εις βάρος της σε τέτοιες πράξεις».

Ο ομογενής βουλευτής, κατάγεται από την Πάτρα και έχει πολυετή εμπειρία στα κοινά με αφετηρία την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και μακρόχρονη ενασχόληση με τα οικονομικά, έχοντας τραπεζική διευθυντική καριέρα 30 ετών. O ίδιος είναι μέλος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑ.Δ.Ε.Ε), ενός παγκόσμιου οργανισμού που εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες στην καταγωγή εκλεγμένους σε κοινοβούλια μη ελληνόφωνων χωρών, δηλαδή εκτός Ελλάδας και Κύπρου).
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ.Δελή έχει ως εξής:

«Η 17η Ιουνίου 2018 θα μνημονευθεί στην ιστορία ως απόφραδα ημέρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την αναγνώριση της «Βόρειας Μακεδονίας».

Κανείς πολιτισμένος λαός δεν επιτρέπει την παραχάραξη και πλαστογράφηση της ιστορίας και του πολιτισμού του, πόσο μάλλον η Ελλαδα!

Η ελληνική διπλωματία ηττήθηκε κατά κράτος, ο ελληνικός λαός πληγώθηκε, η ιστορία μας δεν δικαιώθηκε και των ένδοξων Μακεδονομάχων τα κόκαλα τρίζουν στους τάφους τους.

Με τις εμπειρίες μου στην εξωτερική πολιτική δεν έχω μέχρι τώρα συναντήσει μια έστω χώρα να προβαίνει εις βάρος της σε τέτοιες πράξεις.

Σαν μέλος του συμβουλιου της ΠΑ.Δ.Ε.Ε και εκπρόσωπος των Ελλήνων της Ευρώπης θεωρώ οτι η σημερινή πράξη ειναι μια πραξη άδικη που στο μελλον θα δημιουργήσει σοβαρές καταστασεις για την Ελλαδα εφ οσον το κουτί της Πανδωρας πλέον ειναι ανοιχτό.

Εύχομαι σύντομα οι Έλληνες να κατανοήσουν την σημασία της σημερινής ημέρας και μονοιασμένοι να ετοιμαστούν για τις θύελλες που έρχονται».

loading...

3 thoughts on “Σουηδός βουλευτής ελληνικής καταγωγής κατακεραυνώνει Τσίπρα – Κοτζιά

  1. Μήπως πρέπει να τηλεφωνήσεις στον αμυαλο ΥπερΠατριώτη Τσίπρα και στον χαζό
    Υπερήφανο Κοτζιά,;; να τους κάνεις μερικά Μαθήματα πατριωτισμού;;;;
    Εσένα , Ίσως να σε ακούσουν,,, αδελφέ Δελή, μήπως και σώσεις τη Πατρίδα???

  2. Μπορει ο ελληνας βουλευτης της Σουηδιας να νοιωθει ντροπιασμενος και απογοητευμενος,οπως ολοι οι Ελληνες,αλλα τα συριζαικα προδοτικα σκυβαλα νοιωθουν υπερηφανα που επιτελους εκπληρωσαν την επιθυμια των προγονων τους κομμουνιστων σε συνεργασια του Τιτο και Σταλιν.Δυστυχως φταιμε ολοι που τους ψηφισαμε.

  3. Οι προδότες ούτε ανάσα να μην πάρουν.

    Αναζητά, επειγόντως, ένα καλό πλαστικό χειρούργο ο βουλευτής τω ΑΝΕΛ και πολυπράγμων φλυαρολόγος Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
    Γνωστός πολιτικός γυρολόγος.
    Πρώην Πασόκος, υποψήφιος στη Β! Αθηνών με τη ΝΔ το 2004 (από την οποία με απόφαση του Νικήτα Κακλαμάνη τοποθετήθηκε πρόεδρος του κρατικού Νικαίας), με τον Καμμένο σήμερα και με τον Σύριζα σε λίγες μέρες.
    Σταθερός στις πολιτικές του απόψεις σας λέω.
    Και …εξυγιαντής του χώρου της υγείας.
    Εκεί να δείτε…αγκαλιές και φιλιά με τις φαρμακευτικές εταιρείες.
    Επίσης ο Θανάσης ψάχνει για γυμναστήριο προκειμένου να βελτιωθούν οι επιδόσεις του στο….τρέξιμο.
    Μετά το κυνηγητό του, σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας από….αγανακτισμένους για το Μακεδονικό πολίτες.
    Νέφτι του έβαλαν σας λέω και έγινε….καπνός στα στενάκια του Συντάγματος.
    Harris Kodopoulos

    Ο πρώην βολευτής, Γιώργος Λιάνης, προπηλακίστηκε στον πεζόδρομο της Φλώρινας νωρίς το απόγευμα από παλιούς φίλους και συνοδοιπόρους του στο παλιό ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4», υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «αν γινόταν δημοψήφισμα στην Φλώρινα, θα έβγαινε 80% ότι η συμφωνία είναι καλή….
    Ο γηγενής πληθυσμός ξέρει ότι αυτή η συμφωνία τον απελευθερώνει από πάρα πολλά πράγματα». Η δήλωση του αυτή εξόργισε όπως φαίνεται τους κατοίκους της Φλώρινας οι όποιοι όταν συνάντησαν τον Λιάνη του επιτέθηκαν φραστικά και του ζήτησαν το λόγο για όσα είπε. Τα πνεύματα οξύνθηκαν αλλά χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκε κλιμάκωση της έντασης.

    πηγη ιχνος

Comments are closed.