Θεοδωράκης: Δεν θα κάνω τα ρεπό του Καμμένου – Θα ψηφίσω τη συμφωνία, αλλά δεν θα στηρίξω την κυβέρνηση – Τι είπε για το Κίνημα Αλλαγής – ΒΙΝΤΕΟ

“Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια καλή συμφωνία, γιατί υπερασπίζεται τα βασικά πράγματα που λέγαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια” τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σχετικά με τη συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε την ανάγκη να κλείσουμε τα θέματά μας στον Βορρά με πάγια πατριωτική θέση και να απλώσουμε το χέρι στους βόρειους γείτονές μας.

“Δεν θα αντικαταστήσουμε τον Πάνο Καμμένο, αυτό έχει τελείωσει. Δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω τα ρεπό του κ. Καμμένου” τόνισε.

“Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία, αλλά δεν θα στηρίξουμε την κυβέρνηση” συμπλήρωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

“Πιστεύω ότι το Ποτάμι δεν πεθαίνει και θα έχει μια δυναμική παρουσία. Δεν υπάρχει κανένα σενάριο να είμαι εγώ στους συνδυασμούς είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ. Μετά τις εκλογές ” ανέφερε

“Το Ποτάμι δεν κάνει παζάρια ούτε αριστερά ούτε δεξιά”, αναφέροντας ότι βουλευτές του “λένε αν προσεγγίσουμε τη ΝΔ θα φύγουμε, αν προσεγγίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ θα φύγουμε”.

“Δεν μπήκαμε για να σιγουρέψουμε κάποια θέση, μπήκαμε μήπως σπρώξουμε τις παλαιότερες δυνάμεις στο νεωτερισμό” είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, συμπληρώνοντας ότι, “το Κίνημα Αλλαγής είναι πιο συντηρητικό κίνημα από αυτό που θέλαμε” και ότι οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν την 1η Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο:

loading...

5 thoughts on “Θεοδωράκης: Δεν θα κάνω τα ρεπό του Καμμένου – Θα ψηφίσω τη συμφωνία, αλλά δεν θα στηρίξω την κυβέρνηση – Τι είπε για το Κίνημα Αλλαγής – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Ε ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ ΕΤΣΙ? ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 'ΒΕΣΠΕΣ'…..

  2. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΘΝΙΚΙ ΠΑΡΑ ΚΑΘΗΚΙ!!

  3. Καλά τώρα … δεν περιμέναμε και τίποτε διαφορετικό από αυτόν τον πουστ@ρ@ …

  4. Και ο Καμμένος θα ψηφίσει …

Comments are closed.