ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ THΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ






Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός

Εθνικό έγκλημα διαρκείας, και όχι στιγμιαίο, η παράδοση της Μακεδονίας, από ΣΥΡΙΖΑ–ΝΔ και το λοιπό Ενδοτικό Τόξο της βουλής

Βασικό επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για την παράδοση της Μακεδονίας –όνομα, εθνότητα, γλώσσα– στους κατά πλειοψηφία Σλαβοαλβανούς των Σκοπίων (FYROM) –με στενάζουσα την εκεί ελληνική μειονότητα– είναι, ότι η ψευτο –«διαπραγμάτευση» γίνεται ως απόλυτη συνέχεια των αποφάσεων της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, το 2008. Και, πως αποτελεί δήθεν την «‘‘εθνική γραμμή’’ της Ελλάδος». Αυτό όμως είναι ψεύδος!

Η μόνη πραγματική εθνική γραμμή χαράχτηκε στις 18/2/1992 και στις 13/4/1992, στις ιστορικές συσκέψεις των Ελλήνων πολιτικών αρχηγών με τον τότε πρόεδρο Δημοκρατίας, οι οποίοι σε κοινή τους απόφαση δεν δέχονταν να παραδοθεί στους Σκοπιανούς το όνομα «Μακεδονία ή τα παράγωγά του». 
Έκτοτε δεν υπήρξε καμία άλλη σύσκεψη, σύνοδος, ή απόφαση σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο, ούτε στην βουλή… που να αλλάζει αυτή τη γραμμή.
Αυτό που έγινε στο Βουκουρέστι ήταν ότι η κ. Ντ. Μπακογιάννη μετά από σκληρό, προσωπικό, ενδοτικό αγώνα δέχθηκε, μαζί με τον τότε πρωθυπουργό, κ. Κ. Καραμανλή, τον Β΄, «γεωγραφικό προσδιορισμό, έναντι όλων -erga omnes» για τα Σκόπια. 
Δηλαδή, όχι μόνο συμφώνησαν στο: «Άνω, Κάτω, ή Βόρεια Μακεδονία», αλλά και να ισχύει «έναντι όλων» στον κόσμο! 
Αυτό απετέλεσε συνέχεια της εγκληματικής πολιτικής του Κων. Μητσοτάκη, όταν υπονομεύοντας την εθνική γραμμή του 1992 παρέδωσε μέσω της ονομασίας FYROM το «Μακεδονία» (όνομα, εθνότητα και γλώσσα) στους Σκοπιανούς. 
Έφτασε μάλιστα να ανατρέψει και την γραπτή δήλωση-θέση, υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, που έκανε στις 2/10/1992 ο μετέπειτα πρόεδρος ΗΠΑ κ. Μπιλ Κλίντον.
Αξιοσημείωτο είναι, ότι πουθενά στα συμπεράσματα της Συνόδου Βουκουρεστίου δεν καταγράφηκε βέτο, από τον κ. Κ. Καραμανλή, τον Β΄, αφού δεν έγινε καν ψηφοφορία, αλλά μόνο συζήτηση. 
Κι εκείνο που προέκυψε ήταν μια χλιαρή ανακοίνωση του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Γιαπ ντε Χοπ Σέφερ, η οποία έλεγε: «Συμφωνήσαμε ότι η πρόσκληση στη FYROM θα υπάρξει μόλις επιτευχθεί μία αμοιβαία αποδεκτή λύση για το ζήτημα της ονομασίας». 
Εν τω μεταξύ όμως είχε ανοίξει η Κερκόπορτα του «Γεωγραφικού προσδιορισμού» και του δικολαβικού ενδοτισμού: «έναντι όλων -erga omnes». Δηλαδή, αυτά που αξιοποιεί τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ για την ολοκληρωτική παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.
Στις μέρες μας είναι σαφές, ότι τα κόμματα του Ενδοτικού Τόξου στη βουλή θέλουν να παραδώσουν εν ψυχρώ τη Μακεδονία. 
Όπως είναι σαφές μετά τις δηλώσεις, 6/6/2018, του ΥφΕΞ των ΗΠΑ κ. Γουές Μίτσελ, ότι η πολιτική των ΗΠΑ επί προεδρίας του κ. Τραμπ συνάντησε την αδελφή πολιτική του κ. Τζορτζ Μπους του νεώτερου, στο θέμα των Σκοπίων. 
Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μίτσελ μεταξύ άλλων ότι «…συμφωνεί με την πολιτική της Ε.Ε. και της Γερμανίας…», ενώ γνωρίζει, ότι η κ. Μέρκελ αποκαλεί, παντελώς παράνομα, τη FYROM, «Μακεδονία». 
Έτσι, η αναστροφή της πολιτικής των ΗΠΑ συμπλέει απόλυτα με την πολιτική της Τουρκίας και όλων των εχθρών της Ελλάδος.
Σημειώνεται, ότι ούτε ο υπερδραστήριος πρέσβης των ΗΠΑ, κ. Τζέφρι Πάιατ έκανε ποτέ μία δήλωση καταγγέλλοντας, έστω και συγκαλυμμένα…, αυτή την παγκόσμιου επιπέδου απάτη, κλοπή και διαστρέβλωση της ιστορίας εναντίον της Ελλάδος.
Προφανώς, δεν ενδιαφέρει πλέον τις ΗΠΑ το κείμενο που έδωσε τον Φεβρουάριο, 2018, η ελληνική Ομογένεια, στον πρόεδρο κ. Τραμπ. 
Όπου αναγραφόταν κατηγορηματικά, πως η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας (ιστορία, εθνότητα, γλώσσα) εδράζεται στο μεγαλύτερο ψέμα της παγκόσμιας Ιστορίας. 
Ένα ψέμα, το οποίο, αποδέχονται σήμερα οι ΗΠΑ…, και βασίζεται στο ότι οι Σλάβοι του 7ου αι. μ.Χ. είναι δήθεν η συνέχεια της αρχαίας Μακεδονίας του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 
Κι ακόμη, ότι οι Σλαβοαλβανοί είναι εθνοτικά «Μακεδόνες», και η Βουλγαροσλαβική γλώσσα τους είναι δήθεν «Μακεδονική».






loading...

3 thoughts on “ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!

  1. ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ 50.000 ΦΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝ ΜΙΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ….

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΙ,ΑΥΤΟΥΣ,ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ…..

    https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35082796_1424802990952570_5393183218042142720_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeFtY8bd-ikmfI83O5p-1bxMrfu4cUviIV5dKRusooqnDMi5InaXvuOy7_y3DKg18rx4r83oun7GhngWXT7osXEDszpmbRSMaR6rRNhznqoKng&oh=9d82a4666296845ca761d5a0c9faa9da&oe=5BAE65EF

  2. οταν θα τους κυνηγατε να παρετε και κανενα μπουφαν η ζακετουλα να μην κρυωσετε

  3. ΘΑ ΣΑΣ "ΓΔΑΡΟΥΜΕ",ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΛΟΚΛΤΡΩΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΤ DNA ΥΒΡΙΔΙΑ…ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΕ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ 17 ΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΟΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..

Comments are closed.