ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θα κλείσω όλους τους Ελληνες φυλακή !

Ο Καμμένος ζητα την συνδρομή εισαγγελέα ώστε όσοι Ελληνες αντιδρούν και βρίζουν τους ΑΝΕΛ να μπαίνουν φυλακή ! Οσοι δεν είναι προδότες ΦΥΛΑΚΗ !

Ο πρόεδρος του κόμματος αμέσως μετά το τέλος της κρίσιμης συνεδρίασης της ΚΟ υποστήριξε σε συνέντευξη τύπου πως οι προπηλακισμοί εναντίον των στελεχών του υποκινούνται από την ΝΔ, ενώ παράλληλα κατήγγειλε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο εξαγοράς βουλευτών και στελεχών των ΑΝΕΛ.

loading...

33 thoughts on “ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θα κλείσω όλους τους Ελληνες φυλακή !

  1. Σαλτά και γαμισου παλιό προδοτη έχεις το θράσος και μιλάς

  2. ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ

  3. βασικα καμμενε το προβλημα που εχουμε οι Ελληνες δεν ειναι οτι θα μας κλεισεις φυλακη ειναι το…ποιος απο τα 10 εκατομυρια ελληνες θα σε προτοκρεμασει…για αυτο θα τσακωνόμαστε

  4. ρε κωλοχοντρε ετσι και σου τραβηξω την βαλβιδα και ξεφουσκωσεις ουτε ο μισος δεν θα μεινεις

  5. Παρατηρώντας τα όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας, αρχίζω να συμμερίζομαι αυτά που έλεγε ο Παπαδόπουλος στη δεκαετία του '60, ότι δηλαδή το καθεστώς εκείνο ήταν ''η καλύτερη Δημοκρατία της Μεσογείου''.
    Κάνω λάθος; Απάντησέ μου.

  6. ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ

  7. Ακου να μαθεις ποσο δημοκρατες ειναι για να ψηφισουνε την ονομασια στη βουλη χρειαζονται 181 ψηφους και επειδη δεν τους βγαινουν θα φερουνε μια φορμουλα για 151 ψηφους
    αυτη ειναι η δημοκρατια τους!!!!!!!!

  8. Ότι γουστάρει θα κάνει!!!Και φυλακή και ξύλο πολύ!!!Έτσι θέλει ο Ραγιάς!!!Μόνο φωνή κο κό κό και…αυγό τίποτα!!! Έχουν να φοβηθούν κάποιον!???τολμήστε,σας λένε κατάμουτρα,και θα σας τσακίσουμε!!!Λυπάμαι που η χώρα των ηρώων έγινε η χώρα των ΔΕΙΛΏΝ!!!!!

  9. Να είμαστε σε επαγρύπνηση. Για εθνικά θέματα όπως είναι το Σκοπιανό (δεν θυμάμαι το άρθρο), χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών. Τώρα κοιτάνε να το φέρουν στη βουλή με το άρθρο για τις διεθνείς συμβάσεις που χρειάζεται 151 βουλευτές. Οπότε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά. Έχουμε λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το δημοψήφισμα των γυφτοσκοπιανών.

    Aσε τα ουρλιαχτά κανένας δεν σε πιστεύει ούτε σε φοβάται υπερφυσικέ μπε μπέ

  10. Ένταση προκλήθηκε έξω από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, με τους διαδηλωτές να αποδοκιμάζουν με υβριστικά συνθήματα τις τελευταίες επιλογές της (“Κόλλια γ@@@ου παραιτήσου”).

    Οι ΑΝ.ΕΛ έχουν σοβαρό πρόβλημα και στις Σέρρες, που θεωρούνται “κάστρο” τους, μια και εκεί εκλέγεται η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Το μέλος της Συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ στο ν.Σερρών Ηλίας Σαμούρης, υπέβαλλε την παραίτησή του με βαρείς χαρακτηρισμούς , κατηγορώντας την ηγεσία του κόμματος πως : “Σ' ένα βράδυ μας ξεφτιλίσατε και μας παραδώσατε βορά στα αεθνιστικα ιδεοληπτικά αριστερόστροφα και νεοφιλελε όρνεα και συμφέροντα”.

  11. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΑΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΡΓΑ.

    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ. ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ.

  12. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ

  13. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  14. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΥΡΙΖΑ 3% ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ 0% , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΝΟ

  15. ΠΑΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ Η ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Η ΠΡΟΔΟΤΗΣ

  16. ΠΑΝΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΙΚΑΛΗ ΘΑΣΑΙ

  17. ΠΑΝΟ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΤΥΧΕΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΣ ,ΑΠΕΤΥΧΕΣ ,ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΜΑΣΧΑΛΗ ,ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ,ΚΟΡΟΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

  18. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ,ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΣΥΝΗ

  19. Τι λες ρε παπαρα πράκτορα των προδοτών!!!Βολεύει και το διδασκεστε όποιον μιλά πατριωτικά και αγανακτησμενα να τον βαφτιζετε χρυσαυγιτη!????Είσαι πολύ μικρός και ασήμαντος για να μιλήσεις μαζί μου
    Εγώ έχυσε αίμα!!!κάποτε γι'αυτή την χώρα κι έπαιξα την ζωή μου κορώνα γράμματατο 74 στην Κύπρο όταν εσύ ήσουν αγέννητου,κουτάβι!!!Τώρα βλέπω εγώ και οι τότε συμπολεμιστές μου ότι δεν αξίζατετον κόπο!!! Και όσο για τον μόνιμο κάτοικο του ιστολογίου ((μάγκα μου))δύο τρεις μέρες έχω που το επισκέπτομαι.Παλαιότερα όμως που το επισκεπτομουν θυμάμαι πολύ καλά τον χαρακτήρα και την γραμμή σου πρακτορισκε του συστήματος.Τελικά την επιχείρηση που κάναμε τότε στην Κύπρο για εκκαθάριση θα έπρεπε να την κάναμε στη χώρα μέσα!!!Εδώ είναι ο χειρότερος εχθρός που δεν τον ξέρεις και θα στην φέρει πισώπλατα!!!Α ρε Ελλαδίτσα ξεμεινες απο μαχητές που σε υπερασπίζονται και πας χαραμι και χαμένη τωρα!!!!

  20. RE XANEIS LAΔΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΨΩΡΡΑΣ.

  21. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟΝ ΜΑΧΜΟΥΤΗ

  22. Τους πράκτορες σου το ξαναλέω τους θέλω για φρούτο!!!κουτάβι!Χάρη σου κάνω που σου απαντώ ενώ στην ουσία σε έχω γραμμένο εκεί που σου πρέπει προδότη και ρουφιανε του συστήματος.

  23. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

  24. παπαρη πεσ αλευρι ο σωρρας απο τη φυλακη σε γυρευει

  25. Μάλλον το δικό σου προφίλ αποπροσανατολισμου πρέπει να προσέχουν πρακτορισκο που με πολεμάς σε όλα τα άρθρα!!!Αλήθεια,εσύ γιατί δεν λες την γνώμη σου την άποψη σου?πάρα μόνο βρίζεις?Περνάς για τόσο ηλίθιους όσους γράφουν εδώ?μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου!!!Να ξέρεις ότι ένα σκουλήκι πεθαίνει σκουλήκι κι ενίοτε πατημένο!!?!?

  26. Εφθασε η πρώτη μήνυση στον Καμμένο

    Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στα Χανιά, Παντελής Καπαρουδάκης, αναμένεται να καταθέσει αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου, για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Και αυτό για τα όσα δήλωσε εις βάρος του μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από τα νέα γραφεία των ΑΝΕΛ στην πόλη των Χανίων και για τα οποία τον υπέδειξε ονομαστικά ο πρόεδρος του κόμματος.

    Στην επιστολή που εκδόθηκε δια του δικηγόρου του, ο κ. Καπαρουδάκης ανακοινώνει ότι προχωρά σε δικαστικά μέτρα για αποζημίωση σε βάρους του από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο:

    Η επιστολή του Παντελή Καπαρουδάκη -δια του δικηγόρου του- στα Μέσα:

    «Πληροφορήθηκα από δεκάδες φίλους και συναγωνιστές ότι σήμερα ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Παν. Καμμένος, αναφερόμενος στην συγκέντρωση πολιτών κατά τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος του στα Χανιά -στην οποία συγκέντρωση είχα την τιμή και την υποχρέωση να παρευρεθώ καθόσον αποτελούσε πρόκληση στο κοινό αίσθημα περί δικαίου μια μόλις ήμερα μετά την παραχώρηση της ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονίας μας στο κράτος των Σκοπίων-, καταφέρθηκε εναντίον μου ονομαστικά με ψευδείς, ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, αναφέρει το zarpanews.gr.

    Είναι προφανές ότι οι ανωτέρω συκοφαντίες αποδεικνύουν ότι ο κ. Καμένος τελεί σε τρικυμία εν κρανίω. Δεν θα είχα ασχοληθεί μαζί του, αν δεν προσέβαλε βάναυσα την τιμή και την υπόληψη μου, χαρακτηριστικά για τα οποία εδώ στην Κρήτη δίνουμε και την ζωή μας, άσχετα αν ο ίδιος μάλλον δεν φαίνεται να τα τιμά ιδιαιτέρως, κυρίως όμως αν με αυτόν τον τρόπο δεν προσέβαλε όχι μόνο εμένα, αλλά και την οικογένειά μου.

    Δεν θα του κάνω την χάρη να προσφύγω στα ποινικά δικαστήρια με κατάθεση έγκλησης εναντίον του, δίνοντας του την ευκαιρία να οχυρωθεί για πολλοστή φορά πίσω από την βουλευτική ασυλία και τον απαρχαιωμένο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Θα αναγκαστεί όμως να λογοδοτήσει στα αστικά δικαστήρια αφού θα καταθέσω αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που υπέστην ένεκα των συκοφαντιών και των αδικοπραξιών του εν γένει εις βάρος μου.

    Εύχομαι και ελπίζω εκεί τουλάχιστον να έχει το θάρρος να εμφανιστεί και να αντιμετωπίσει την Ελληνική Δικαιοσύνη που πολλές φορές έχει απαξιώσει με λόγια και έργα. Ραντεβού στα ακροατήρια επομένως…

    Για τον Παντελή Καπαρουδάκη
    Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
    Χαράλαμπος Ι Πιτσιγαυδάκης

    Υ.Γ. 1: Οι αγωγές αποζημίωσης συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου εκδικάζονται συντομότερα, αν προσβλέπει σε αναβολές και αρνησιδικίες…
    Υ.Γ.2: Ας διαβάσει λίγο την Οδηγία GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα προσωπικά δεδομένα που αυστηροποίησε τη σχετική νομοθεσία, μπας και καταλάβει τη δεινή θέση στην οποία έθεσε εαυτόν ως κοινός συκοφάντης…»

    Oι κυβιστήσεις του Π. Καμμένου, θα έχουν και τις συνέπειες. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Η οργή ξεχειλίζει.

    /www.pentapostagma.gr

  27. OTI KΕΡΔΙΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΕΙΡΘΑΝ ΝΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΤΕ

  28. Εγώ ρε μ@λακα που σε ψήφισα έχω δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ ή θα σου ζητήσω την άδεια για να το κάνω.
    Ένα μπορώ να σου πω με σιγουριά .Σάλτα και πηδήξου ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ!!!!!!!!!!!!!

  29. εσυ δηλαδης ρε μαγκιτι ολα αυτα που κατηγορεις οτι δεν κανουν οι αλλοι τα κανεις εσυ μωρη πουντρα?

  30. πρσοχη στο προφιλ ΑΡΗΣ παπαρης ειναι κατασκοπος

Comments are closed.