Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ «ΞΥΠΝΗΣΕ»! ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ «ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΟ ΘΗΚΑΡΙ»! «ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ»!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΙΠΟΨΥΧΕΙΤΕ !!!



ΒΙΝΤΕΟ
Η Aγία Tράπεζα της Αγίας Σοφίας και ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς
Σύμφωνα με την παράδοση πριν ο Μωάμεθ ο Β΄ καταλάβει την Κωνσταντινούπολη, ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος διέταξε να μεταφέρουν῍.. την Αγία Τράπεζα και όλα τα κειμήλια της Αγίας Σοφίας μακριά από την Πόλη για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων. αγια τραπεζα αγια σοφιά
Τρία καράβια Ενετικά ξεκίνησαν από την Πόλη γεμάτα με όλα αυτά τα κειμήλια, όπως λέει και ο θρύλος, αλλά το τρίτο από αυτά που μετέφερε την Αγία Τράπεζα βυθίστηκε στα νερά του Βοσπόρου στην περιοχή του Μαρμαρά.
Από τότε μέχρι σήμερα στο σημείο εκείνο που είναι βυθισμένη η Αγία Τράπεζα τα νερά της θάλασσας είναι πάντοτε ήρεμα και γαλήνια, ασχέτως με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην γύρω περιοχή. 
Το φαινόμενο μαρτυρούν και σύγχρονοι Τούρκοι επιστήμονες, που έχουν κάνει κατά καιρούς απόπειρες να ανακαλύψουν που οφείλεται αυτό το περίεργο φαινόμενο, αλλά λόγω της λασπώδους σύστασης του βυθού, επέστησαν άκαρπες.
Στο βιβλίο του Δωροθέου Μονεμβασίας με τίτλο «Βίβλος Χρονική» (1781) διαβάζουμε: «Οι Ενετοί την υπερθαύμαστον και εξάκουστον Αγίαν Τράπεζαν της Αγίας Σοφίας, την πολύτιμον και ωραιότατην, έβγαλαν από τον Ναό και έβαλαν εις το καράβι, και καθώς έκαναν άρμενα και επήγαιναν προς Βενετία, ω, του θαύματος! 
Πλησίον της νήσου του Μαρμαρά άνοιξε το καράβι και έπεσεν εις την θάλασσαν η Αγία Τράπεζα και εβούλησε και είναι εκεί ως σήμερον, και τούτο είναι φανερόν και το μαρτυρούν οι πάντες, διότι όλον το μέρος εκείνο, όταν κάμνει φουρτούνα, η θάλασσα όλη κάμνει κύματα φοβερά, εις δε τον τόπο όπου είναι η Αγία Τράπεζα είναι γαλήνη και δεν ταράσσεται η θάλασσα. 
Και υπαγαίνουν τινές εκεί με περάματα, και λαμβάνουν από την θάλασσαν εκείνην, όπου είναι η Αγία Τράπεζα και μυρίζει θαυμασιώματα μυρωδίαν, από το άγιον μύρον όπου έχει και των άλλων αρωμάτων».
Ο πατέρας της Ελληνικής λαογραφίας, Νικόλαος Πολίτης, γράφει για το περιστατικό: «Την ημέρα που πάρθηκεν η Πόλη έβαλαν σ’ ένα καράβι την Αγία Τράπεζα, να την πάνε στην Φραγκιά, για να μην πέσει στα χέρια των Τούρκων. 
Εκεί όμως στην θάλασσα του Μαρμαρά, άνοιξε το καράβι και η Αγία Τράπεζα εβούλιαξε στον πάτο. Στο μέρος εκείνο η θάλασσα είναι λάδι, όση θαλασσοταραχή και αν είναι γύρω. Και το γνωρίζουν το μέρος αυτό από τη γαλήνη που είναι πάντα εκεί και από την ευωδία που βγαίνει. Πολλοί μάλιστα αξιώθηκαν να την ιδούν στα βάθη της θάλασσας.»
Θα μπορούσε να είναι άλλος ένας μύθος που κατάφερε να επιβιώσει τόσους αιώνες μέσα στις καρδιές των Ελλήνων μαζί με τον κρυφό πόθο της επιστροφής της Κωνσταντινούπολης και πάλι σε Ελληνικά χέρια. Αυτός ο κρυφός πόθος εξάλλου μεγάλωσε, και θα μεγαλώνει, αμέτρητες γενιές Ελλήνων.
Όμως, σύμφωνα με ντόπιους Τούρκους της Κωνσταντινούπολης, το σημείο αυτό είναι υπαρκτό και τα τελευταία χρόνια μετακινείται πλησιάζοντας την Πόλη. Σύμφωνα με προφητεία η Αγία Τράπεζα θα μεταφερθεί και πάλι μέσα στον Ναό για να τελειώσει η θεία λειτουργία που διεκόπη όταν εισέβαλαν στην Πόλη οι Τούρκοι.
Ο Κωνσταντίνος ΙΑ’ υπήρξε ο τελευταίος αυτοκράτορας τού Βυζαντίου, ο οποίος με το φρόνημα και την αυτοθυσία του, σημάδεψε χαρακτηριστικά το γεγονός τής πτώσης.
 Ο αυλικός του Γεώργιος Φραντζής διηγείται με απλότητα τον θάνατο τού τελευταίου βυζαντινού αυτοκράτορα: «Ο βασιλεύς ουν απαγορεύσας εαυτόν, ιστάμενος βαστάζων σπάθην και ασπίδα, είπε λόγον λύπης άξιον «ουκ έστι τις των χριστιανών του λαβείν την κεφαλήν μου απ΄ εμού;» ην γαρ μονώτατος απολειφθείς. τότε εις των Τούρκων δους αυτώ κατά πρόσωπον και πλήξας, και αυτός τω Τούρκω ετέραν εχαρίσατο” των όπισθεν δ΄ετέρος καιρίαν δους πληγήν, έπεσε κατά γης” ου γαρ ήδεισαν ότι ο βασιλεύς εστιν, αλλ΄ως κοινόν στρατιώτην τούτον θανατώσαντες αφήκαν».
Σύμφωνα με την περιγραφή του Φραντζή, οι κατακτητές, μετά το τέλος του αγώνα, αναζήτησαν το σώμα του αυτοκράτορα: «πλείονας κεφάλας των αναιρεθέντων έπλυναν, ει τύχοι και την βασιλικήν γνωρίσωσι, και ουκ ηδυνήθησαν γνωρίσαι αυτήν, ει μη το τεθνεώς πτώμα τού Βασιλέως ευρόντες ο εγνώρισαν εκ των βασιλικών περικνημίδων, ή και πεδίλων ένθα, χρυσοί αετοί ήσαν γεγραμμένοι, ως έθος υπήρχε τοις βασιλεύσι».

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, TΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...

15 thoughts on “Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ «ΞΥΠΝΗΣΕ»! ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ «ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΟ ΘΗΚΑΡΙ»! «ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ»!!!

  1. ΡΩΣΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ H NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟΝ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ "ΓΛΥΤΩΣΕΙ" ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΡΘΡΑ.

    ΕΔΩ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ :

    «Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις» Νίκος Καζαντζάκης.

    Ενα ακομη πολυ σημαντικο το οποιο μας διδαξε μεταξυ πολλων αλλων ο κορυφαιος υμνητης της ελευθεριας κατα την συγχρονη εποχη.

    Οπως απεδειξα με αδιαστειστα ιστορικα στοιχεια και για μια ακομη φορα μεσα απο τις πολυ πρωτοτυπες και τεκμηριωμενες ιστορικες παρατηρησεις μου σε
    παλαιοτερες ιστορικες μου εργασιες ο θρυλος του μαραρωμενου βασιλια αναφερεται στον Κωνσταντινο Παλαιολογο.

    Εντουτοις οι ρωσοι στα πλαισια των γεωστρατηγικων τους συμφεροντων και της εξωτερικης τους πολιτικης παρουσιαζουν ως μαρμαρωμενο βασιλια τον Ιωαννη Δουκα Βατατζη.

    Αυτο το πραγμα το δεχονται μονον οι αντιστορητοι, οι αμαθεις και οι σαπισμενοι απο την σεξουαλικη διαφθορα ραγιαδες.

    Οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι ηρωες Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν.

    Ολους τους ανανδρους (θηλυπρεπεις) οι οποιοι δεν πολεμουσαν για την Ελλαδα τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν.

    Aναμεσα στα εκατομμυρια των αξιωματικων του μεσαιωνα ειναι και ο στρατιωτικος-αυτοκρατορας Ρωμανος ο δ Διογενης, οποιος περιφρονουσε τους δειλους που περιμεναν βοηθεια απο τον Χριστο και δεν πολεμουσαν.

    Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.

    Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

    Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.

    Ο Ιωαννης Κουρκουας-Τζιμσκης συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

    Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

    Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.

    Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

    Τι σημαινε εκεινους τους αιωνες να πολεμα καποιος γεναια σε καθημερινη μας το εδειξε η μεγαλυτερη Ελληνδια χριστιανη Ελληνιδα Φιλοσοφος.

    Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης.

    Η πριγκιπισσα Αννα μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

  2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ :

    Το σημαντικοτερο το οποιο αγνοουν οι νεοραγιαδες ειναι οτι ο Χριστος μετα την ζωη, μας εδωσε την ελευθερια.

    Ειναι αδυνατον να "αναστησει" και να εξαναγκασει εναν Ελληνα στρατιωτικο να παει εναντια στο πιο
    ιερο Ελληνικο αξιωμα για να βοηθησει σαπισμενα ατομα απο την σεξουαλικη διαφθορα.

    Ο θεος δεν υποχρεωσε ποτε κανεναν ανθρωπο να κανει κατι τι οποιο δεν επιθυμει.

    Τετοιου ειδους πραγματα τα εκανε και τα κανει μονον ο
    εωσφορος.

    Κανενας Ελληνας στρατιωτικος απο εκεινους τους αιωνες δεν δεχεται να "αναστηθει" για να πολεμησει ωστε να απελευθερωθουν δειλοι-αδυναμοι ραγιαδες οι οποιοι κανουν σεξουαλικες ανωμαλιες και ζουνε μεσα στην νεοταξικη μοδα.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΔΙΔΑΞΕ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ
    ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ :

    Το ντύσιμο της γυναίκας – π. Σάββας Αχιλλέως

    ΠΟΡΝΕΙΑ'''΄ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
    ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ
    7,1 χιλ. προβολές

    Αποτελέσματα

    ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΕΩΣ. – YouTube

    ΑΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ, TA
    I ΔIA ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΦΙΛΟΘΕΟΣ
    ΖΕΡΒΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ
    ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο.

    Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν θα κανει πισω αλλα παραμενει ανυποχωρητος,τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.

    Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.

    Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη.

    Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο.

    Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.

    Οι προδοτες, οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.

    Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε.

    Αυτο διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.

    Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.

    Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν,
    ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια.

    Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα.

  3. ΣΥΝΕΧΕΙΑ :

    Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω "θεόσταλτων σωτηρων" τοτε οι αγιοι προγονοι μας,αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε κατα την μεσαιωνικη εποχη.

    Θα επρεπε δικαιωματικα να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες στα σπιτια τους-καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.

    ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;

    Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.

    Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.

    Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.

    Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.

    Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους.

    Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).

    Απο αυτες τις ηθικες και μονογαμικες γυναικες γεννηθηκαν και ανατραφηκαν οι αγιοι και οι αγιες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ
    ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ.

    OMΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

    Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι- ηρωες χριστιανοι, της Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας, πολεμουσαν συνεχεια για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.

    Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν Βατατζή.

    Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο, δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.

    Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.

    Η προσμονη "θεόσταλτων σωτηρων" από τον θεο είναι ένα από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των ραγιαδων,οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.

    Σκεφτειτε τι θα γινοταν εαν οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας σε καθε εισβολη των αμετρητων εxθρων μας αντι να πόλεμουν να εκαναν μονον συλλαλητηρια ;

    Θα ειχε αφανιστει η Ελλαδα πολλους αιωνες πριν.

    Φανταστειτε την ωρα που εισεβαλαν οι περσες, οι αγαρηνοι, οι γοτθοι, οι βουλγαροι, οι ρωσοι, οι αβαροι κλπ, να επαιρναν οι αγιοι προγονοι μας σημαιες και πανο να εκαναν συλλαλητηρια και να ελεγαν δεν πολεμαμε.

    Ο Χριστος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.

    Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.

    Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως "δωρο", χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα.

    Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες.

    Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του.

    Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.

    Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.

  4. ΣΥΝΕΧΕΙΑ :

    Στο σημειο αυτό να αναφερω για οσους δεν γνωριζουν, ότι παντοτε εδώ και αιωνες, η επισημη ορθοδοξη εκκλησια, δεν αναγνωριζει αυτές της προφητειες.

    Μεσα σε αυτην την παρακμη,ερχονται με πολυ κακες προθεσεις οι ανθρωποι του μαυρου θεοσοφικου εωσφορισμου να διαδωσουν την σωτηρια από τον καναπε με "απεσταλμενο" του θεου τον Ιωαννη Βατατζή η αλλιως τον "μαρμαρωμενο" Βασιλια.

    Σε παρα πολλα αρθρα μου εχω κανει την ερωτηση προς ολους τους αφελείς αλλα και σε όλα τα μελη του μαυρου Θεοσοφικου εωσφορισμου.

    Γιατι ενώ είναι ο εκλεκτος του Χριστου ο Ι. Βατατζης,
    επετρεψε ο κυριος Ιησους Χριστος να παρει πισω την Κωνσταντινουπολη, ο Μιχαηλ Η Παλαιολόγος και δεν αξιωσε μια τετοια τιμη στον Ιωαννη γ Δουκια Βατατζή.

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

    Ο Ιωαννης γ Δουκας Βατατζής ηταν βασιλιας στο μικρο κρατiδιο της Νικαιας στην Μικρα Ασια.

    Αυτο διοτι η ενδοξη Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια, ειχε πλεον κατακτηθεί από τους εωσφοριστες γερμανους το 1204 μ.χ.

    Οι ελάχιστοι Ελληνες οι οποιοι επετυχαν να διαφυγουν περσαν στην Μικρα Ασια και ιδρυσαν ένα πολύ μικρο σε γεωγραφικη εκταση Ελληνικο κρατος.

    Εξι χρονια πριν από την επανακτηση της Κωνσταντινουπόλεως ο αγιος Ιωαννης γ Βατατζής απεβιωσε και την πολη κατεκτησε ο Μιχαηλ ο η Παλαιολόγος.

    Ο Παλαιολογος ειχε αυτομολησει στους τουρκους λογω πολιτικων διώξεων και εν συνεχεια τυφλωσε τον νομιμο βασιλια τον Ιωαννη δ Λσσκαρη για να γινει εκεινος βασιλιας.

    Πως γινεται να αξιωσει ο Χριστος έναν τοσο κακο ανθρωπο να παρει πισω την πολη, και να μην αξιωσει τον αγιο Ιωαννη Δουκα Βαταζτη ;

    Τους προγονους μονον με έναν τροπο τους τιμαμε με της πραξεις μας , με τον ηθικο τροπο ζωης με τα χρηστα ηθη.

    Τα χρηστα ηθη θα μας δωσουν για μια ακομη φορα το δικαιωμα στην επιβίωση και εν συνεχεια στην ελευθερια.

    Συνεχιστε να ζειτε μεσα στην μοδα και την σεξουαλικη διαφοθορα, και ο αφανισμος δεν θα είναι μονον σιγουρος (κατά γενικη ομολογια), αλλα θα είναι και πολύ μαρτυρικος.

    Αυτοκτονιες, ορφανα παιδια εξαιτιας των αυτοκτονιων, αστεγοι, ανεργοι, φτωχοι , αδικημένοι.

    Επισης μεταξυ αλλων εισβολεις , βιασμοι, δολοφονιες, κλοπες κλπ.

  5. ΣΥΝΕΧΕΙΑ :

    Στο σημειο αυτό να αναφερω για οσους δεν γνωριζουν, ότι παντοτε εδώ και αιωνες, η επισημη ορθοδοξη εκκλησια, δεν αναγνωριζει αυτές της προφητειες.

    Μεσα σε αυτην την παρακμη,ερχονται με πολυ κακες προθεσεις οι ανθρωποι του μαυρου θεοσοφικου εωσφορισμου να διαδωσουν την σωτηρια από τον καναπε με "απεσταλμενο" του θεου τον Ιωαννη Βατατζή η αλλιως τον "μαρμαρωμενο" Βασιλια.

    Σε παρα πολλα αρθρα μου εχω κανει την ερωτηση προς ολους τους αφελείς αλλα και σε όλα τα μελη του μαυρου Θεοσοφικου εωσφορισμου.

    Γιατι ενώ είναι ο εκλεκτος του Χριστου ο Ι. Βατατζης,
    επετρεψε ο κυριος Ιησους Χριστος να παρει πισω την Κωνσταντινουπολη, ο Μιχαηλ Η Παλαιολόγος και δεν αξιωσε μια τετοια τιμη στον Ιωαννη γ Δουκια Βατατζή.

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

    Ο Ιωαννης γ Δουκας Βατατζής ηταν βασιλιας στο μικρο κρατiδιο της Νικαιας στην Μικρα Ασια.

    Αυτο διοτι η ενδοξη Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια, ειχε πλεον κατακτηθεί από τους εωσφοριστες γερμανους το 1204 μ.χ.

    Οι ελάχιστοι Ελληνες οι οποιοι επετυχαν να διαφυγουν περσαν στην Μικρα Ασια και ιδρυσαν ένα πολύ μικρο σε γεωγραφικη εκταση Ελληνικο κρατος.

    Εξι χρονια πριν από την επανακτηση της Κωνσταντινουπόλεως ο αγιος Ιωαννης γ Βατατζής απεβιωσε και την πολη κατεκτησε ο Μιχαηλ ο η Παλαιολόγος.

    Ο Παλαιολογος ειχε αυτομολησει στους τουρκους λογω πολιτικων διώξεων και εν συνεχεια τυφλωσε τον νομιμο βασιλια τον Ιωαννη δ Λσσκαρη για να γινει εκεινος βασιλιας.

    Πως γινεται να αξιωσει ο Χριστος έναν τοσο κακο ανθρωπο να παρει πισω την πολη, και να μην αξιωσει τον αγιο Ιωαννη Δουκα Βαταζτη ;

    Τους προγονους μονον με έναν τροπο τους τιμαμε με της πραξεις μας , με τον ηθικο τροπο ζωης με τα χρηστα ηθη.

    Τα χρηστα ηθη θα μας δωσουν για μια ακομη φορα το δικαιωμα στην επιβίωση και εν συνεχεια στην ελευθερια.

    Συνεχιστε να ζειτε μεσα στην μοδα και την σεξουαλικη διαφοθορα, και ο αφανισμος δεν θα είναι μονον σιγουρος (κατά γενικη ομολογια), αλλα θα είναι και πολύ μαρτυρικος.

    Αυτοκτονιες, ορφανα παιδια εξαιτιας των αυτοκτονιων, αστεγοι, ανεργοι, φτωχοι , αδικημένοι.

    Επισης μεταξυ αλλων εισβολεις , βιασμοι, δολοφονιες, κλοπες κλπ.

    ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ-HΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

    ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ 'ΘΕΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ( ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ Ι Χ. 9).

    ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΕΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΟ 1821 Μ.Χ., ΚΑΙ ΤΟ 1940 Μ.Χ., ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
    ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ-
    ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Γ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ
    ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ
    ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΕΙΛΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ-
    ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

    ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ
    ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ :

    ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΝ
    ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΟΞΑΖΟΤΑΝ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-
    ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΥΝΟΥΧΟΙ ΤΟΤΕ
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ.

  6. «Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις»

    http://www.ksipnistere.com/2018/04/o-i.html

    O IΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΣΑΣ ΣΙΧΕΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/04/o-i.html

    ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΥΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΡΩΣΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

  7. Στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης οι ρασοφόροι λειτούργησαν ως πέμπτη φάλαγγα, καλλιεργώντας ηττοπάθεια λέγοντας πως "είναι θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει", και ερχόμενοι σε απευθείας συνομιλίες με τους Οθωμανούς.

    Πρωταγωνιστής στην προδοσία ήταν ο μοναχός
    Γεννάδιος, που αργότερα εισέπραξε την ανταμοιβή του, προαγόμενος από τον
    Σουλτάνο σε Πατριάρχη, φορτωμένος με τιμές και προνόμια.

    Ο Γεννάδιος οι καλόγεροι και ο όχλος
    υπονόμευαν την άμυνα σκορπίζοντας με τις κατάρες και τις προφητείες τους
    ηττοπάθεια και μοιρολατρία.

    Ο Διον.Κόκκινος στηλιτεύοντας την προδοσία του
    Αγ.Όρους στην επανάσταση του 1821, την συγκρίνει με αυτήν των καλόγερων
    της Πόλης που "αντί να λάβουν τα όπλα κατηγορούσαν τον βασιλέα και ωμιλούσαν περί της επικειμένης
    πτώσεως ως επί μοίρας αναποφεύκτου".

    Μόλις 5.000 αντρες ήταν ο στρατός
    της Κων/πολης, κατά ένα μέρος μάλιστα μισθοφορικός, ενισχυμένος και από
    200 άντρες του Ισίδωρου και 700 Γενουάτες εθελοντές του Ιουστινιάνη.

    Αν στρατολογούνταν
    20-30.000 ορθόδοξοι-η Κωνσταντινούπολη είχε την δυνατότητα αυτή-η Πόλη
    ΔΕΝ θα έπεφτε.

    Το 1397, ο δεσπότης Σαλώνων, έγραψε στους Τούρκους
    να τους παραδώσει την πόλη, λέγοντας "καλύτερα να δουλεύουμε Τούρκους
    παρά Φράγκους" (Χρονικό Γαλαξειδιού, εκδ.1944 Βαλέτας).

    Μετά την άλωση, ο Πατριάρχης ανυψώθηκε από τον Πορθητή ως Εθνάρχης
    (Μιλιέτ Μπασής) του έθνους (μιλιέτ) των Ορθοδόξων Τούρκων, Ελλήνων,
    Βλάχων, Σλάβων. Αλβανών και Αράβων της αυτοκρατορίας.

    Το Πατριαρχείο έγινε θέατρο των αγοραπωλησιών του πατριαρχικού
    θώκου και των επισκοπών, θεσμός που καθιερώθηκε με ευθύνη των Ορθοδόξων
    και με την έγκριση του Σουλτάνου που αποκόμιζε από τον πλειστηριασμό
    των μητροπόλεων σημαντικά κέρδη.

    Ο Δημ. Φωτιάδης γράφει πως
    μιλώντας στις 8 Οκτωβρίου του 1838 ο Θ. Κολοκοτρώνης στην Πνύκα είπε για
    τον Σουλτάνο:

    "Διώρισε έναν Βιτσερέ (Vicere, στα Ιταλικά αντιβασιλιάς),
    έναν Πατριάρχην, και του έδωκε την εξουσίαν της Εκκλησίας. Αυτός και ο
    λοιπός κλήρος έκαναν ό,τι τους έλεγε ο Σουλτάνος".

  8. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΜΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ.

    ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΠΛΑΤΑΙΕΣ, 1821 ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ.

    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΩΣΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΟΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.

  9. Με έχετε επισκιάσει..!..Τα δικά μου παραμύθια είναι πλέον για τα σκουπίδια.

    ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ

  10. Εχεις δίκιο !!!Ολο παραμύθια ακούμε χρόνια τώρα !!!…. Αλλα όλους τους παραμυθάδες τους έχει επισκιάσει ο μοναδικός ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. 1.09
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΑ;
    ΕΑΝ ΣΟΥ ΤΑΡΠΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;
    ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ;
    ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΤΡΙΣΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  12. ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ .?.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ 1:25
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ Ε ΣΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ?

    ΔΕΣ ΕΔΩ…………………

    Giannis Paterakis29 Οκτωβρίου 2016 – 1:47 π.μ.

    ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ … ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ) … ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ !!!

    Giannis Paterakis25 Οκτωβρίου 2016 – 5:03 μ.μ.

    ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…

    ΑΜ 'ΠΩΣ

  13. Αυτή είναι η Συρία του Άσαντ γι αυτό τον πολεμούν – ΦΩΤΟ

    Ο Πατριάρχης Aντιοχείας και πάσης Ανατολής Ιωάννης ο 10ος επισκέφθηκε την Μονή της Παναγίας Σαιντανάγια και περιηγήθηκε μαζί με την Γερόντισσα Ηγουμένη της Μονής Φεβρωνία και μοναχές στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων της Μονής την 9 Ιουνίου 2018. Αίθουσες πληροφορικής, γήπεδα, γκράφιτι στους τοίχους συνθέτουν μια εικόνα εντυπωσιακή. Αυτή είναι η Συρία που υπεραμύνεται ο Άσαντ, Συρία της παιδείας, του πολιτισμού μια Συρία ανοιχτή χωρίς αποκλεισμούς και μισαλλοδοξία σε κάθε θρησκεία σε κάθε αναζήτηση.

    http://greeknation.blogspot.com/2018/06/blog-post_90.html#more

Comments are closed.