Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής για την δήλωση Μπαρμπαρούση:

“Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ένα πολιτικό Κίνημα και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα όλα τα ΜΜΕ αντί να μιλάνε για την προδοσία της Μακεδονίας που είναι ένα πραγματικό γεγονός, μιλάνε για τα κατά φαντασίαν πραξικοπήματα που δεν υπάρχουν.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από την συζήτηση, το μόνο εθνικιστικό κόμμα που έχει ξεκάθαρη θέση για την εθνική μειοδοσία που θα γίνει στις Πρέσπες.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική τους συμπεριφορά και καλεί τον Ελληνικό Λαό να αναλογιστεί: Ποιοι είναι τελικά οι φασίστες; Ποιοι είναι οι τύραννοι και αυτοί, οι οποίοι έχουν φτιάξει ένα αυταρχικό καθεστώς σε αυτήν Χώρα;”

loading...

29 thoughts on “Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής

  1. Καλά αυτός ο Μπαρμπαρούσης δεν καταλάβαινε ότι τέτοιες αφορμές ζητούν κάποιοι;
    Όσο μεγάλη και να ήταν η αγάπη του για την πατρίδα, δεν έπρεπε να παρασυρθεί από το συναίσθημα.

  2. Η ευκαιρία για αποπροσανατολισμό από το θέμα του Σκοπίων βρέθηκε.

  3. Αγώνας συνεχής για Ορθοδοξία και Πατρίδα.

  4. Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.

  5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ
    ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΓΕΝΙΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ

    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ
    ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ
    Η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΛΛΟΥ ΠΕΛΑΖΕΙ

  6. Αίσχος κρίμα τους αγώνες ο προδότης βρέθηκε

  7. ΤΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΟΥΛΗ , ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ , ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΩΜΕΝΟ ΕΛΗΞΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΣΤΕ

  8. Σύγχυση με τη σύλληψη Μπαρμπαρούση
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

    http://www.zougla.gr/greece/article/ektakto-sinelif8i-o-konstantinos-mparmparousis

  9. καλα ο Μπαρμπαρουσης πως καλεσε ενα στρατευμα τιγκα στην μασωνια να κανει κατι που επρεπε να το κανει εδω και χρονια,αυτα ειναι λογια καφενειου και οχι λογια απο συνειδητοποιημενο πολιτευτη,απο κατι τετοιες παληκαριες εχουμε μπουχτισει,πολλα λογια απο παντου και κοροιδια καργα, εκει μεσα ειναι ολοι υποτακτικοι των εχθρων του Ελληνισμου και του απλου Ελληνα κανενας δεν ειναι αληθινος ολοι ψευτες ειναι,και αν η χρυση πορδη ηταν πατριωτικο κομμα θα επρεπε πρωτη να κανει μομφη κατα της πουστοκυβερνησης και μαλιστα πολυ πιο νωρις πριν φτασει ο κομπος στο χτενι,και οχι να κανει μομφη μαϊμου ο Κουλης η οποια μομφη θα μετατραπει σε πορδη με αρωμα μπιλντενμπεργκ.

  10. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ,ΑΣΧΕΤΟΣ ,ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΔΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ . ΖΩΑ ΔΙΠΟΔΑ ΑΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ.

  11. οι κουραδολαγνοι..
    κουφια περιστεροχεσμενη λαγουδοπορδη του καταδικασμενου καρατζαμπουρδα;
    τρυπιο ελεεινο σιχαμα του μαυριδερου ξεδοντιαρη γουρλοματη αφρακου καταδικασμενου πψωροπρωκτογιδου;

  12. Άλλος παντογνώστης που αντιπαθεί τη Χρυσή Αυγή (την αποκαλεί χρυσή πορδή) και ψηφίζει (!), χωρίς να γνωρίζει ότι για να κάνει ένα κόμμα πρόταση μομφής πρέπει το κόμμα αυτό να έχει τις υπογραφές τουλάχιστον 60 βουλευτών.

  13. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη ψηφοφόροι που ψηφίζουν αυτούς που εξαθλιώνουν την πατρίδα μας (μνημόνια κ.λ.π.).
    Δεν σας παραξενεύει αυτό;

  14. ανακαλεσε ο Μπαρμπαρουσης ζωα της χρυσης πορδης που μονο βρισιες και ειρωνειες ξερετε να αμολατε νομιζοντας οτι θα γλυτωσετε την νεμμεση που ερχεται

  15. αντε και πεθανετε ρε ολοι μασωνοι ειναι μεσα στη βουλη γαμω τα μυαλα σας βληματα ηλιθιοι σας δουλευουν κανονικα μαλακες

  16. ο κυριος σωρρας τι λεει για τη μακεδονια;

  17. ενω εξω απο τη βουλη ειναι οι εξωγηινοι

  18. κοκοκοκο εκανε ο Μπαρμπαρουσης
    τζαμπα μαγκας στην στοα του κυναιδοβουλιου

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ευθυμησαμεν παλιν

  19. 2005 !!!!!!!!!! τι ειπε η ψαρουδα μπενακη στον παπουλια. ήξερε κάτι απο τοτε? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΞΕΡΕ … ΟΛΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ….

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ – [ΜΠΕΝ]ΑΚΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΗΝ 8/2/2005:

    «ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ, ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ».

    ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ; ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ; ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ Ο 3ος ΔΗΘΕΝ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Π.Χ. ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΘΡΑΚΩΝ, ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ, ΘΕΤΤΑΛΩΝ, ΘΗΒΑΙΩΝ, ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΑΡΚΑΔΩΝ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ, ΚΡΗΤΩΝ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΙ «ΕΛΛΑΔΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ;

    ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ [ΜΠΕΝ]ΑΚΗ ΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΘΙΑ;ΟΧΙ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!
    ΕΤΣΙ ΓΑΛΟΥΧΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗΣ !

  20. Πάει κι ο Μπαρμπαρούσης!!! ΄Εφυγε απ' τη χρυσή αυγή. Πόσοι μείνατε ρε παιδιά;

  21. οι λαγουδοκλεφτεs πορδεs κλανιεs αμολουν τα περιστεροκουραδοχεσμενα α.χαφταλευρακηs σοφια τσιμπουκοκλανοδειση του πρωκτοτσιρλοχεσμενου γκεστ σταρ στεφανοs λεσβοs πρασινοκουραδοσκατουφλη πορδοκλανοστολου κτλπ κτλπ τρυπιεs κυλοτεs
    τα πψωρογιδα μπατανοβγαλμενα αποβρασματα σιχαμερα βοθρολυματα ελεεινοι ξευτιλισμενοι ολοι μαζι οι βαψωμαλλιαδεs καταδικασμενοι τωρα ενωμενοι κλαστε μαs τουs ΟΡΧΕΙΣ ρε ψ@λοδαρμενοι π@υτσεs και ψ@λεs θα ρουφατε @ρχιδοπρωκτοκ@λογ@μημενοι

  22. Μήπως έχει περισσότερους απ' ό,τι το κκε;
    Ψάξε το και ξαναγράψε.

  23. Ναι, αλλά του ΚΚΕ δεν φεύγουν. Ενώ η χρυσή αυγή σιγά σιγά φυλλορροεί. Κι ακόμη δεν έχει ρίξει προσκλητήριο η ΝΔ για να τους μαζέψει!!! Τότε πόσοι θα μείνουν στη χρυσή αυγή λες; Για ψάξτο και ξαναγράψε.

  24. Ρε είστε καλά; Διαγράψατε τον Καραϊσκάκη; Χου χου τώρα θα βγαίνουν οι χρυσαυγίτες και θα λένε "ποιον Καραίσκάκη"; Να του ζητήσετε πίσω και τις δάφνες που έβαζε γύρω απ' την φωτο του. Α, ρε ζωντόβολα που νομίζετε ότι κοροϊδεύετε όλο τον κόσμο. Πρώτα χειροκροτήσατε τα λόγια του κι όταν είδατε τα σκούρα τα κάνατε πάνω σας και τον διαγράψατε.

  25. Ο Μπαρμπαρούσης -ή Καραϊσκάκης στην κοινήν χρυσαυγίτικην διάλεκτον-ξέφυγε από δύο μπλόκα και σύμφωνα με την αστυνομία κρύβεται κάπου στο Μεσολόγγι. Η αστυνομία όμως δεν πρέπει να ανησυχεί. Κάποιος χρυσαυγίτης θα τους τον παραδόσει.

  26. χρυση μασωνικη αυγη
    χρυσος ΣΥΡΙΖΑΣ
    χρυση Ν Δημαγωγια
    χρυσο ΚΚΕ
    Τερης Χρυσος
    Κουλης Χρυσος
    ολοι μεσα στο χρυσαφι της προδοσιας

  27. Αυτος την δουλεια του κανει. Τωρα που κοπηκανε τα 150αρια και τα 10αρικα ε περιοριζετε στα ταληρα που εισπρατει η Γκουρλιου 5 ευρω η πιπα 10 ευρω το πισωκολητο (στα ορθια) κατι ειναι και αυτο. Λεφτα δωσε τσαμπα λεφτα στον γυφτο και παρτου και την κωλοτρυπιδα.

  28. κοψε τα πισωκολητα. δεν βλεπεις οτι διαλυθηκαν τα περικλανιδια σου ψυχικα λεπρε κουμμουνιστη?

Comments are closed.