Ψωμιάδης για Μπουτάρη: Κατέθεσα στοιχεία ότι δεν συμμετείχα στον ξυλοδαρμό αυτού του κυρίου με τα ιδιαίτερα γούστα- ΒΙΝΤΕΟ

“Είναι μια προανακριτική υπόθεση, καταθέσαμε με στοιχεία που αποδεικνύουν ότι εγώ δεν συμμετείχα και δεν φαίνομαι και σε κανένα πλάνο του ξυλοδαρμού του κυρίου αυτού που ηγείται στο Δήμο Θεσσαλονίκης, με τα ιδιαίτερα γούστα. Δεν είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω το όνομα κάποιου ανθέλληνα που
ξεπούλησε τα πάντα στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη” δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

“Έδινα μια συνέντευξη και όταν πέρασε από δίπλα μου αυτός ο τύπος είπα ‘να η χολέρα και το πολιτικό τραβέλι που ξεπούλησε τα πάντα, ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας’. Ήταν λάθος ρωτώ; Ήταν παρατραβηγμένα τα λόγια; Όχι. Η χολέρα είναι μια ασθένεια. Ο συγκεκριμένος τύπος με τα περίεργα γούστα, αφού δεν σας άρεσαν τα ιδιαίτερα γούστα, καθημερινά μεταδίδει μηνύματα, τα οποία κάνουν κακό στην ελληνική κοινωνία” τόνισε.

“Ο Ψωμιάδης δεν συμμετείχε, αντιθέτως καταδίκασε όλα τα γεγονότα, είμαι κατά της σωματικής βίας και κατά της χειροδικίας, αλλά ο Ψωμιάδης αν βήξει είναι είδηση, δυστυχώς” συμπλήρωσε.

“Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη” κατέληξε.

loading...