Τζανακόπουλος: Η ΝΔ νομιμοποιεί και καλύπτει ακροδεξιές ομάδες και οργανωμένους προβοκάτορες

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο με αφορμή τις αποδοκιμασίες και επιθέσεις που δέχονται βουλευτές και μέλη της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα.

Όπως καταγγέλλει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ”τις τελευταίες μέρες εκτυλίσσεται ένα συντονισμένο σχέδιο εκφοβισμού και τραμπούκικων επιθέσεων σε βουλευτές και μέλη της ελληνικής κυβέρνησης από περιθωριακές ακροδεξιές ομάδες και οργανωμένους προβοκάτορες”.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο , ”η ΝΔ, με τη στάση της ηγεσίας της και τις εθνικιστικές και προκλητικές τοποθετήσεις βουλευτών της νομιμοποιεί και προσφέρει πολιτική κάλυψη σε αυτές τις πρακτικές. Αφού δεν κατάφερε να πλήξει την κυβέρνηση με την καταστροφολογία θέλει τώρα να επενδύσει στο πολιτικό κλίμα της ακροδεξιάς υστερίας και των φασιστικών επιθέσεων. Η φιλελεύθερη μάσκα του κ. Μητσοτάκη έχει πέσει εδώ και καιρό”, και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ” νομίζει πως θα καταφέρει να οργανώσει ένα νέο 1965, μία νέα αποστασία. Υπό την καθοδήγηση της ακροδεξιάς ηγετικής ομάδας στην οποία έχει παραδώσει τα κλειδιά της Νέας Δημοκρατίας, έχει καταφέρει να εκφυλίσει το κόμμα του μετατρέποντάς το σε πολιτικό υπερασπιστή και συνομιλητή φασιστικών και εθνικιστικών ομάδων”.

“Οι επιλογές του έχουν μετατρέψει τη ΝΔ σε ουρά της Χρυσής Αυγής και άλλων ακροδεξιών περιθωριακών οργανώσεων. Σε ένα μόρφωμα που καμία σχέση δεν έχει πλέον με την μετριοπαθή κεντροδεξιά”, πρόσθεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ”οι επιθέσεις αυτές υποδαυλίζονται και υποστηρίζονται από ολιγαρχικά επιχειρηματικά συμφέροντα και μερίδα του κίτρινου ακροδεξιού Τύπου που έχει αναλάβει εργολαβία το εμπόριο δήθεν πατριωτισμού”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι ”θέλουμε, λοιπόν, να υπενθυμίσουμε στον κ. Μητσοτάκη, ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε απειλείται ούτε εκβιάζεται. Θα συνεχίσει να πορεύεται με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Θα συνεχίσει να πορεύεται για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας”.

“Ας το βάλει λοιπόν καλά στο μυαλό του. Η χώρα σε ενάμιση μήνα από σήμερα θα βρίσκεται εκτός Μνημονίων. Ο αγώνας για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και των αδυνάμων θα συνεχιστεί με περισσότερα όπλα πλέον. Και πάνω από όλα, η μάχη κατά της διαφθοράς θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση”, πρόσθεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τονίζοντας ότι “το μόνο που θα πετύχει με την στρατηγική της αποσταθεροποίησης ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποσταθεροποιήσει ακόμα περισσότερο την παράταξή του. Το σχέδιό του θα εκπυρσοκροτήσει και εκείνοι που τελικά θα καταρρεύσουν θα είναι ο κ. Μητσοτάκης , η σημερινή ακροδεξιά ηγεσία της ΝΔ και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που τους στηρίζουν”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

loading...

10 thoughts on “Τζανακόπουλος: Η ΝΔ νομιμοποιεί και καλύπτει ακροδεξιές ομάδες και οργανωμένους προβοκάτορες

  1. Βρε ΗΛΙΘΙΟΙ μαζεύται τα δικά σας ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ που προστατεύεται και μετά μιλάτε για προβοκάτορες και για όποιες άλλες φαντασιώσεις έχετε στο αρρωστημένο σας μυαλό

  2. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ
    ΑΝΑΡΧΟΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ

  3. Ξεκάθαρη θέση για το θέμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας και της συμφωνίας των Πρεσπών από το Αγιο Ορος. Μετά από κοινή Σύναξη των Αντιπροσώπων των Ιερών Μονών εκδόθηκε ανακοίνωση για το θέμα στην οποία χαρακτηρίζεται προδοτική η αναγνώριση «μακεδονικής γλώσσας» και «μακεδονικής εθνικότητας» από την Ελλάδα.

    «Το Άγιον Όρος, ως εν ανεκτίμητον πνευματικόν και ιστορικόν κέντρον της Μακεδονίας και της πατρίδος μας, ένθα από αρχής της συστάσεως αυτού συνυπάρχουν ειρηνικώς Ορθόδοξοι διαφορετικής γλώσσης και εθνοφυλετικής καταγωγής, θεωρεί ως περιφρόνησιν της ιστορίας και της αληθείας και ως προδοσίαν της εθνικής συνειδήσεως του Ελληνισμού, την αναγνώρισιν «μακεδονικής γλώσσης» και «μακεδονικής εθνικότητος» υπό της Ελληνικής Πολιτείας.», η δυνατή φωνή αυτή των αγιορειτών πατέρων έρχεται να προστεθεί στον γενικό κοινωνικό ξεσηκωμό και την αντίσταση του ελληνικού λαού στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας αλλά και την παραχάραξη της ιστορία. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    Η Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους μετά πολλής συνοχής καρδίας και θλίψεως επληροφορήθη την, παρά τας αντιδράσεις συσσώμου του ελληνικού λαού, συνυπογραφήν της Συμφωνίας των Πρεσπών περί της ονομασίας της γείτονος χώρας των Σκοπίων.

    Ασφαλώς ως χριστιανοί οφείλομεν να επιδιώκωμεν με όλας τας δυνάμεις μας την ενότητα όλων των Ορθοδόξων, την θεραπείαν των σχισμάτων, την ειρηνικήν κατάστασιν και την παντί τρόπω αποφυγήν δημιουργίας εστιών θρησκευτικού και εθνοφυλετικού φανατισμού και μίσους.

    Ούτως η επίλυσις του χρονίζοντος προβλήματος της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων και η πλήρης αποκατάστασις των σχέσεων των δύο χωρών είναι επιθυμητή, πολλώ μάλλον καθώς το Αγιώνυμον Όρος επισκέπτονται κατ’ έτος πολλοί προσκυνηταί εκ της γείτονος χώρας, οι οποίοι ευρίσκουν εις αυτό πνευματικήν ανάπαυσιν, εις ατμόσφαιραν γνησίας πνευματικής ενότητος και αγάπης.

    Εν τούτοις, δεν είναι δυνατόν, εν ονόματι των ως άνω αγαθών στόχων, η επίλυσις αυτού του μείζονος εθνικού προβλήματος να επιχειρήται με προχείρους, αδιαφανείς και συνοπτικάς διαδικασίας, με την υιοθέτησιν θέσεων αντιθέτων προς την επιστημονικήν αλήθειαν, την ιστορικήν πραγματικότητα και την ιστορικήν μνήμην, με τρόπον ο οποίος προσβάλλει την εθνικήν συνείδησιν του ελληνικού λαού. Δεν είναι δυνατόν να υιοθετώνται υπό της Ελληνικής Πολιτείας δεσμευτικαί διεθνείς συμφωνίαι, αι οποίαι, όπως αποδεικνύουν και αι συνεχιζόμεναι και κλιμακούμεναι λαϊκαί αντιδράσεις, δεν είναι αποδεκταί υπό της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας.

    Ειδικώτερον, ως Αγιορείται μοναχοί, φορείς και φύλακες μιας υπερχιλιετούς ιστορικής, πνευματικής και πολιτιστικής παραδόσεως και κληρονομίας, δεν είναι δυνατόν να αποδεχθώμεν την εκχώρησιν της μακεδονικής ταυτότητος εις γλώσσαν και εις έθνος ουδεμίαν σχέσιν έχοντα προς την αρχαίαν ελληνικήν μακεδονικήν διάλεκτον και το ελληνικόν φύλον των αρχαίων Μακεδόνων.

    Αδυνατούμεν να κατανοήσωμεν ότι είναι δυνατόν Έλληνες πολιτικοί, κάτοχοι πανεπιστημιακών πτυχίων, μεταξύ αυτών δε Καθηγηταί Πανεπιστημίου, να συνυπογράφουν την εκχώρησιν της μακεδονικής γλώσσης και ιθαγενείας εις λαόν αποδεδειγμένως σλαβικής, ως επί το πλείστον, γλώσσης και εθνικής καταγωγής! Καλούμεν το Ελληνικόν Κοινοβούλιον και την Ελληνικήν Κυβέρνησιν να σεβασθούν την βούλησιν του ελληνικού λαού και την ιστορικήν αλήθειαν.

  4. Το Άγιον Όρος, ως εν ανεκτίμητον πνευματικόν και ιστορικόν κέντρον της Μακεδονίας και της πατρίδος μας, ένθα από αρχής της συστάσεως αυτού συνυπάρχουν ειρηνικώς Ορθόδοξοι διαφορετικής γλώσσης και εθνοφυλετικής καταγωγής, θεωρεί ως περιφρόνησιν της ιστορίας και της αληθείας και ως προδοσίαν της εθνικής συνειδήσεως του Ελληνισμού, την αναγνώρισιν «μακεδονικής γλώσσης» και «μακεδονικής εθνικότητος» υπό της Ελληνικής Πολιτείας.

    Είθε η Έφορος του Αγίου Όρους Υπεραγία Θεοτόκος να φωτίση τους κρατούντας, ώστε να συνειδητοποιήσουν τα σφάλματά των, να προβούν εις την διόρθωσίν των και να επιτευχθή εν τέλει μία συμφωνία, η οποία θα σέβεται την αλήθειαν και θα αποτελέση την βάσιν δια την ενότητα και την ειρηνικήν συμπόρευσιν των δύο ομοδόξων λαών, εντός των κόλπων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

    Άπαντες οι εν τη κοινή Συνάξει Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι

    Απαντες πλέον ενωμένοι, λαός, κλήρος κατά της προδοτικής συμφωνίας. Το έχουμε ξαναπεί. Κατάφεραν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να ενώσουν όλους τους Ελληνες.

    Οι στιγμές λοιπόν είναι κρίσιμες και χρειάζεται ενότητα και τόλμη κατά των Κυβερνητικών αποφάσεων.

    https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3.html

  5. ΤΑΠΕΣ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ

  6. ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΤΑ ΕΞΑΝΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙΤΡΟΠΟΜΟΚΡΑΤΕς ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΝΑΚΟΤΡΑΓΟ ΑΓΩΝΟΣΤΕΣ

  7. Οι Συριζαίοι αναρχοφασίστες έχουν αποκτήσει πλέον καθεστωτική νοοτροπία.
    Έτσι, όποιος αντιτίθεται στην προδοσία που διαπράττουν αυτά τα γουρούνια, χαρακτηρίζεται από το καθεστώς ακροδεξιός, φασίστας κλπ, προκειμένου να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα τους σε βάρος της πατρίδας και του ελληνικού λαού.
    Ξεχνάν όμως οι αριστεροστροφοι φασιστες ότι τα καθεστώτα πέφτουν και αυτοί θα πέσουν με μεγάλη φόρα.
    Τελικά το συμπέρασμα είναι ένα, μεγαλύτεροι προδότες από τους αριστερούς δεν υπάρχουν.

  8. Αντε πολυπραγμων ξερολα ασε τις αυνανιες και ρουφηξτε την ακροποσθην σας. Απλως βιαστηκατε ουυφφχχ πεταχτηκε πρωτος ο πορδας τους χρυσαυγητες κοιμαται και ονειρευεται αυτοι ητανε ειπε παρελαβες μετα και εσυ την καραμελλα και τελικα? τελικα ηταν τα ΔΙΚΑΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΧΧΧ Α ΧΑ ΧΧΧΧΧΧ!!!
    ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ? ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ΔΡΑΣΕΩΣ'' ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΕΝΑ ΟΧΙ ΗΤΑΝ Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ? ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΧΧΧΧΧ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!! ΑΑΑΑΑ ΧΑ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

  9. Η ακροδεξιά θα έρθει στην εξουσία,όσο κι αν χτυπιέστε. Το βλέπετε εξ άλλου γύρω μας και κοντά μας μάλιστα,μέσα στους κόλπους της ΕΕ. Δεν είναι τυχαίο αυτό,και νομίζω το καταλαβαίνετε γιατί. Οσο ξεπουλάτε την χώρα μας κομμάτι κομμάτι,όσο κάνετε την Ελλάδα άντρο για τους κάθε λογής λαθραίους και μή,και όσο συνεχίζετε τις πολιτικές της λιτότητας εξαθλιώνοντας τον κόσμο,το μόνο σίγουρο είναι ότι στις επόμενες εκλογές θα βρεθείτε εκεί απ όπου ξεκινήσατε.
    Διαβάζω το τελευταίο διάστημα στις φιλοκυβερνητικές φυλλάδες,για δωράκια για μποναμάδες,για μείωση ΕΝΦΙΑ,αυτού που θα καταργουσατε μόλις θα γινόσασταν εξουσία,ακουμε για αύξηση κατώτερου μισθου,και διάφορα άλλα τέτοια,από την νέα χρονια όμως φυσικά,όπως λέγατε και πέρισυ ότι για φέτος θα μειώνονταν τα τέλη κυκλοφορίας,ο ΕΝΦΙΑ θα μειώνονταν,κλπ κλπ. Τώρα το πήγατε για την επόμενη χρονια.
    Δεν καταλαβαίνετε ότι σας πήραμε χαμπάρι; Δεν νοιώθετε το μίσος του κόσμου στο άκουσμα του ονόματός σας; Δεν υπολογίζετε την οργή του λαού; Σύντομα θα την βρείτε μπροστά σας. Η Χρυσή Αυγή πιο σύντομα απ όσο φαντάζεστε θα είναι στα πράγματα της εξουσίας,και θα το θυμηθείτε. Ο Ελληνας έστρεψε την προσοχή του στην αντίθετη κατεύθυνση απ αυτήν που βρίσκεστε,και δεν γυρίζει το κεφάλι πισω,εκτός κι αν αλλάξετε "συμπεριφορά" και δώσετε πιο πολύ βάση στον κοσμάκι,παρά στους γκέι και τους λαθρομετανάστες.

  10. αντε γαμισου ρε μαλακα προδοτη.

Comments are closed.