Γεροβασίλη:Τώρα κυβερνάμε εμείς. Οταν κυβερνήσετε εσείς, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε».

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολγα Γεροβασίλη σε ερώτηση που δέχθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση για τις επιλογές της κυβέρνησης στον τομέα της στελέχωσης του Δημοσίου, ξεστόμισε μια απίστευτη ατάκα.

Η υπουργός επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς προς τους ερωτώντες βουλευτές  λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Δεν ακούτε τι λέω, δεν διαβάζετε τις προκηρύξεις, δεν βλέπετε πώς το ΑΣΕΠ λειτουργεί. Μιλάτε στον αέρα, αδιάβαστοι, με αφηγήματα που έχετε προκατασκευάσει. Δεν κάνετε ούτε σωστή χρήση ελληνικής γλώσσας, μέσα στην αμηχανία σας λέτε ό,τι θέλετε. Τώρα κυβερνάμε εμείς. Οταν κυβερνήσετε εσείς, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε».
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Για να είμαστε όλοι συνεννοημένοι και το κάνω από το Βήμα της Βουλής για να μην έχω παρεξηγήσεις με κανέναν στο μέλλον: Εμείς δεν αναγνωρίζουμε αυτήν τη διαδικασία. Όσοι τυχόν επιλεγούν με αυτήν τη διαδικασία, πρέπει να ξέρουν ότι η επόμενη Κυβέρνηση θα καταργήσει αυτές τις θέσεις και θα ξεκινήσει διαφανή διαδικασία από την αρχή. Βλέποντας τις δημοσκοπήσεις ότι θα υποστείτε συντριβή στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, μεθοδεύετε φεύγοντας να αφήσετε σε όλα τα Υπουργεία με θητεία Γενικούς Γραμματείς, για να ελέγχετε τα Υπουργεία και να εμποδίζετε την εφαρμογή του πολιτικού σχεδίου της επόμενης Κυβερνήσεως και να δημιουργείτε καθημερινά προβλήματα, τα οποία θα φορτώνεται η επόμενη κυβέρνηση. Αυτός είναι όλος ο στόχος σας».

Ανταπαντώντας η κυρία Γεροβασίλη είπε: «Αμα γίνετε ποτέ κυβέρνηση, που δεν το βλέπω, κάντε ό,τι θέλετε. Μην προσποιείστε ότι κόπτεστε για το αξιοκρατικό της διαδικασίας και παραδεχτείτε το ανοιχτά: Δεν θέλετε να υπάρχει καμία διαδικασία.  Ο εκάστοτε Υπουργός θέλετε να διορίζει και να παύει εν μια νυκτί τον εκάστοτε αρεστό του. Ανεξαρτήτως προσόντων. Ανεξαρτήτως κριτηρίων. Ανεξαρτήτως διαδικασίας».

Ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι υπενθύμισε ότι εγκαίρως το κόμμα του είχε καταγγείλει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνει έναν «φερετζέ», ώστε πίσω από ένα προπέτασμα αξιοκρατίας να κρύψει τις τοποθετήσεις των δικών του παιδιών. Δεν είναι τυχαία όπως συμπλήρωσε, και η μεγάλη καθυστέρηση έκδοσης των πρώτων προσκλήσεων ώστε να είναι κοντύτερα στο τέλος της κυβερνητικής θητείας, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ από το γνωστό «πήραμε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία», πάει στο «χάσαμε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία».

loading...

4 thoughts on “Γεροβασίλη:Τώρα κυβερνάμε εμείς. Οταν κυβερνήσετε εσείς, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε».

  1. Αυτός ο τραχανάς που φτιάξαμε, είναι δικός μας. Εσείς κάντε τον όπως καταλαβαίνετε…!

  2. thrasimia pou den vrikan timoria.souza sta afentika tous kai magkies ekei pou tous pairnei.

  3. αντε γαμισου μορη που τα ρημαξατε ολα και συνεχιζετε χωρις να υπολογιζετε κανενα.παλιο προδοτες κοπροσκυλα.

Comments are closed.