Ευχαριστούμε Αντώνη Σαμαρά! Δικαιώνεσαι στον χώρο-χρόνο!

Η Αυλωνίτου μέσα σε παραλήρημα, με μίσος είπε ότι αν δεν ήταν ο Σαμαράς θα είχε τελειώσει το όνομα εδώ και 25 χρόνια.  Είπε ότι ο Σαμαράς εμποδίζει ακόμα και τώρα να παραδοθεί όνομα και ταυτότητα,  με όλες του τις δυνάμεις!

Οι Μακεδόνες και όλοι οι Έλληνες το έχουν συνειδητοποιήσει αυτό; Έχουν καταλάβει  τι  προσέφερε και τι προσφέρει στη χώρα ο Σαμαράς από οποιαδήποτε θέση, όταν άλλοι έλεγαν ότι σε 10 χρόνια θα έχει ξεχαστεί;

Μερικά αποκόμματα αλλά και μεμονωμένα άτομα παρατήρησαν   ότι η ξεκάθαρη θέση λάμπει σαν τον ήλιο  μέσα στον χώρο χρόνο και δικαιώνεται πανηγυρικά, παρά τις συκοφαντίες το μίσος τις ψευτιές;

Ας το έχουν υπ όψιν τους όλοι και όλες  αυτοί/ες  που μιλούν  με υποκρισία  με δυο και τρεις θέσεις ταυτόχρονα.   Με αξίες ατόμων δεν παίζουμε!  Συριζαίοι και λοιποί/ες  από όλα τα κόμματα ξέρετε τι σημαίνει αξίες; Έχετε για να γνωρίζετε; Ο Σαμαράς το ήξερε από τότε που γεννήθηκε, γιατί προσέφερε η οικογένεια του στον τόπο μας και ο ίδιος το συνέχισε! 

Ξεκάθαρο Πατριωτισμό στη χώρα μας, στη νεότερη ιστορία  έχει δείξει με πράξεις μόνον ο Σαμαράς !  Μέσα στο μίσος τους και τη ζήλεια τους, επειδή δεν μπορούν να τον φτάσουν στο ήθος ,στον πατριωτισμό και στην αρμονία , τον βρίζουν.

Η ΝΔ πρέπει να το συνειδητοποιήσει αυτό, να διορθώσει λάθη , και αντί να προσπαθεί να δείξει μια ανάμικτη νεωτεριστική κοσμοαντίληψη, να ενστερνιστεί το <φυλάξαι τ αγαθά χαλεπότερο του κτήσασθαι>

Απλοί πολίτες που δεν αποβλέπουμε σε αξιώματα και θέσεις  για να κολακεύουμε. Μόνο πληρώνουμε το κράτος  και  μας ενδιαφέρει η χώρα μας.

αναγνωστης

loading...

9 thoughts on “Ευχαριστούμε Αντώνη Σαμαρά! Δικαιώνεσαι στον χώρο-χρόνο!

  1. Αλλη μαλακια δεν μπορουσες να γραψεις ρε σαμαροαρχιδο για τον μασονο σαμαρα που αναγνωρισε το 1991 τα σκοπια σαν μακεδονια στον οηε?

  2. ΑΛΛΟΣ ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ, ΣΚΙΖΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΑΠΠΕΙΑ.

    ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ, ΟΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής.

    https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/7b24652e-78eb-4807-9d68-e9a5d4576eff/d-mesos-epist.pdf

    Άκυρα όλα τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις, επισημαίνει η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής.
    Με το νέο πολυνομοσχέδιο η κυβέρνηση προχωρά σ’ ένα μνημόνιο διαρκείας, το οποίο εκχωρεί τα πάντα στην κατοχή και την κυριότητα των δανειστών. Πρόκειται για συνεχή, διαδοχικά μνημόνια, τα οποία δεν θα χρειάζεται πλέον να κυρώνονται από το ελληνικό κοινοβούλιο. Ούτε καν ως «σχέδια». Όπως έγινε με τα προηγούμενα τρία, το 2010, 2012 και 2015.
    Το αποκορύφωμα του νέου πολυνομοσχεδίου είναι η τροποποίηση της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης, την οποία καλείται με το άρθρο 109 να την κυρώσει το ελληνικό κοινοβούλιο ως «σχέδιο» και να εξουσιοδοτήσει τον υπουργό οικονομίας ύστερα να υπογράψει την κανονική σύμβαση ερήμην και εν αγνοία του. Η διαδικασία αυτή είναι τόσο κατάφωρα αντισυνταγματική, που ακόμη και η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής στην Έκθεση επί του Νομοσχεδίου αναφέρει σχετικά:
    «Παρατηρείται ότι νομοθετική κύρωση σύμβασης, ώστε αυτή να αποκτήσει ισχύ νόμου ως προς τους όρους της που τυχόν αποκλίνουν από τις ισχύουσες διατάξεις ή που θέτουν απρόσωπους κανόνες που δεσμεύουν τρίτους, νοείται µόνο εφόσον η σύμβαση έχει νομίμως υπογραφεί από τα συμβαλλόμενα μέρη. Συνεπώς, κατά νομική ακριβολογία, δεν νοείται κύρωση σχεδίου σύμβασης, δηλαδή κειμένου το οποίο δεν έχει υπογραφεί από τα συμβαλλόμενα μέρη, παρά µόνο έγκριση της Βουλής, ώστε τα εξουσιοδοτούμενα πρόσωπα να υπογράψουν σύμβαση µε το παρατιθέμενο στην προτεινόμενη διάταξη περιεχόμενου.» (σελ. 28-29).
    http://dimitriskazakis.blogspot.com/2018/06/blog-post_13.html

  3. ΘΑΝΑΤΟΣ …Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ….ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ …ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ …Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ…..ΞΥΠΝΑΤΕ……ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ …ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΥΣ…..

  4. Ευχαριστουμε αντωνια που μας εριξες αλλα 10 χρονια πασοκ το 93.
    Ευχαριστουμε αντωνια γιατι παρεα με τον τουρκογλου μας εφερες τα κουμουνια στην εξουσια

  5. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΣΑΜΑΡΟΓΛΕΙΦΤΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΟΥ, ΘΑ "ΔΙΚΑΙΩΘΗ", ΟΤΑΝ ΜΠΗ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

    ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ "ΗΧΗΤΙΚΟ" ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ", ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΝΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ ΤΟΥΣ….

  6. ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΦΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ.ΤΣΙΠΡΕΣ,ΠΑΠΑΝΔΕΗΔΕΣ,,,,,ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,,,,ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΖΤΕ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….ΚΟΠΡΙΤΕΣ Ε ΚΟΠΡΙΤΕΣ

  7. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ,ΑΝΙΚΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΥΣΤΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΥ.ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΕ.ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΦΤΩΧΟΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ?

  8. ΚΟΠΡΙΤΕΣΤΑΤΕ ΤΡΙΣΜΑΛΑΚΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟ ΤΟΜΑΡΙ 4:18

    ΔΕΣ ΤΑ "ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ" ΤΟΥ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ…

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

    – Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

    – Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

    – Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

    – ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

    – Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

    – Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

    – Αφελλήνισε την Παιδεία,

    – Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,

    – Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,

    -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

    – Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

    -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

    -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

    -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

    -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμενών, το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων, το νομοσχέδιο για την.. αλλαγή φύλλου(!!) και την αναγώριση «τουρκικής μειονότητος» στην Θράκη μας! Κορυφαία δε στελέχη της (Μπακογιάννη κλπ..) ψήφισαν μέχρι και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφυλλα ζευγάρια!!

  9. ΚΟΠΡΙΤΕΣΤΑΤΕ ΤΡΙΣΜΑΛΑΚΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ 4:18….

    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ «ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ»:

    "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ"

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ,ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ!

    "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ"
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ" ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ, ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ!!

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΑ ΣΤΑΛΙΝ
    ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ, ΠΟΥ Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣ, ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ"!!

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ!

    ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ν.Δ. "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"!!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ "ΚΛΕΦΤΕΣ"!!!

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΦΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΤΕ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΕΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ!

    ΝΑΙ, Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ !!

    ΕΠΕΙΔΗ:

    ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΟ ΚΚΕ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 300.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ!

    ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ) ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ!

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΗ Η ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ;

    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!
    ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80,ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"!!

    ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

Comments are closed.