Ποια Μακεδονική γλώσσα? Ποιο Μακεδονικό έθνος?

*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Στον απόηχο των λόγων και των ενεργειών αλλά και της “αλήθειας” που εκπέμπετε αναφορικά με το Σκοπιανό ζήτημα, αναδεικνύεται το μέγεθος της υποκρισίας που διακρίνει τη στάση σας στο ως άνω επίδικο ζήτημα.

Η σιωπή μας δεν θα γίνει το άλλοθι κανενός, ούτε θα αποτελέσει κριτήριο αποδοχής των επιζήμιων ενεργειών σας. Κανείς εχέφρων πολίτης δεν ακολουθεί το σκοτεινό μονοπάτι που επιλέξατε να διαβείτε. Το παραμύθι αυτό μπορεί να το ζήσετε μόνοι σας. Οι πολίτες έχουν επίγνωση της ρήσης του Ζαν Κοκτώ, ήτοι “Η ιστορία με το πέρασμα του χρόνου διαστρεβλώνεται, ενώ ο μύθος εξελίσσεται στο σημείο που γίνεται πραγματικότητα” και γι΄αυτό επιλέγουν να σταθούν κριτικά απέναντι στις ατυχείς επιλογές σας. Όλοι πλέον κατανοούν ότι υπηρετείτε εντολές τρίτων και μια ιδεοληπτική ψευδαίσθηση, όχι όμως το εθνικό δίκιο και την ιστορική αλήθεια. Αυτή θα λάμπει στο διηνεκές για να σκορπά δίχως διακρίσεις τις ψευδαισθήσεις όλων των επίορκων χθες, σήμερα, αύριο και να κλονίζει την πεποίθηση που εδράζεται στο ως άνω επαίσχυντο ψέμα.
Δεν έχει καμία σχέση πόσες χώρες μέχρι σήμερα αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Δημοκρατία της “Μακεδονίας”, αλλά αν εμείς απεμπολώντας την ιστορία, υπό το βάρος των εκβιασμών που ασκούνται στη χώρα, θα συμβάλουμε στη νομιμοποίηση τους. Εμείς, είμαστε το κλειδί της λύσης που επιθυμούν οι ΗΠΑ και η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, για την εισδοχή των Σκοπιανών στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Εμείς, είμαστε η μήτρα του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κι όχι οι ως άνω χώρες και οι δορυφόροι τους! Συνεπώς, κανένας εκβιασμός όπως αυτός που ειπώθηκε για πιθανή αναγνώριση υπό του ΟΗΕ, δεν έχει θέση στο τραπέζι αυτή την στιγμή! Ο ελληνικός λαός δεν παραμυθιάζεται, ούτε χειραγωγείται, πολλώ δε μάλλον δεν υπογράφει λευκή επιταγή σε κανένα. Ουδείς παράγοντας της δημόσιας ζωής, δεν έχει το δικαίωμα να ασελγήσει στο χώρο της ιστορικής του μνήμης, να παίξει στα ζάρια την εθνική του αξιοπρέπεια. Πορευόμαστε πάντα με σημαία τη ρήση του άμεμπτου Α΄Κυβερνήτη της χώρας, “Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης”. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι εκπρόσωποι του Έθνους τίθενται ενώπιον της ιστορίας!!!

*Πολιτικός Επιστήμων – Τεχ.Γεωπόνος – Παιδαγωγός

loading...

1 thought on “Ποια Μακεδονική γλώσσα? Ποιο Μακεδονικό έθνος?

  1. Συμφωνω απολυτα με τον αρθρογραφο.Προπαγαντιζουν απειλωντας τον ελληνικο λαο οτι οι 130 χωρες αναγνωρισαν τα σκοπια.Ε και?Ξενοι ειναι δεν ξερουν την ιστορια μας δεν τους ενδιαφερει.Ας αφησουν τις απειλες και εκεινα που υπεγραψαν οι προηγουμενοι περι μακεδονικου εθνους.Τον ελληνικο λαο κανενας δεν τους ρωτησε.Ξεπουλατε την ιστορια μας και ψαχνετε να αποδειξετε ποιοι ειναι λιγοτερο προδοτες.

Comments are closed.