”Επίθεση” δέχτηκε η βουλευτής Θ. Τζάκρη σε καφενείο στην Κερασιά – ΈΠΕΣΑΝ «ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ»!

Η βουλευτής Θ. Τζάκρη δέχτηκε ”επίθεση” σε καφενείο στο χωριό Κερασιά.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, ότι η βουλευτής επισκέφθηκε το χωριό για να δει τις ζημιές που έγιναν από την σημερινή χαλαζόπτωση και επίσης να ενημερώσει τους παραγωγούς της
περιοχής, ότι αύριο αναμένεται να επισκεφθεί ο ΕΛΓΑ την περιοχή για να διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής της παραγωγής.
Από ότι φαίνεται η κυρία Τζάκρη, σε ένα καφενείο που επισκέφθηκε, οι θαμώνες της επιτέθηκαν με βρισιές και της φώναζαν να φύγει από το χωριό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας,η βουλευτής τους απαντούσε ότι δεν φεύγει και έτσι τα ”αίματα άναψαν”.
Η κυρία Τζάκρη, είχε επισκεφθεί το χωριό χωρίς την συνοδεία κάποιων αστυνομικών και την ”έσωσαν” από τα χειρότερα οι πιο ψύχραιμοι που βρίσκονταν στο συμβάν.

edessaika.gr

loading...

6 thoughts on “”Επίθεση” δέχτηκε η βουλευτής Θ. Τζάκρη σε καφενείο στην Κερασιά – ΈΠΕΣΑΝ «ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ»!

  1. ΞΥΛΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΥΛΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΜΕΤΑ, ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΕΜΑΝΙΖΕΣΤΕ ΜΟΥΛΟΙ ΚΟΛΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ..

  2. ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΞΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ

  3. Ο Μπουταρης ηταν η αρχη,τωρα αρχιζουν τα οργανα.

  4. Ετσι. Ολοι αυτοί που μας εξαθλιώνουν μέρα με την ημέρα,να νοιώθουν ξένοι και φοβισμένοι στην χώρα τους. Ανέμους έσπειραν,θύελες θα θερίσουν.

  5. ΑΣΕ ΡΕ ΝΤΟΡΚΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΙΣΚΟΥΣ……………ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ????????

Comments are closed.