Ο Γκ. Ιβάνοφ τελειώνει την συμφωνία: «Δεν υπογράφω - Είναι ταπεινωτική»!

Ε προδότες τσιπροκαμενιδες ρόμπες σας κάνουν οι γυφτοσκοπιανοί !
«Η θέση μου είναι τελική, δεν θα υποστηρίξω και δεν θα υπογράψω αυτό το επιζήμιο κείμενο συμφωνίας», είπε κατά το διάγγελμα του στον λαό των Σκοπίων ο Πρόεδρος της χώρας, Γκιόργκι Ιβάνοφ.


Κατά το διάγγελμα του ο πρόεδρος ανηφορικά με την συμφωνία Ελλάδας και ΠΓΔΜ για λύση στην ονομασία των Σκοπίων ανέφερε: «Η συμφωνία παραβιάζει τη συνταγματική τάξη και το νομικό καθεστώς».

Επίσης ανέφερε πως δεν κάνει αποδεκτή τη συμφωνία για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» καθώς «παραβιάζει τη συνταγματική τάξη και το νομικό καθεστώς» ενώ είπε ακόμα πως σήμερα σήμερα «ότι για πρώτη φορά σήμερα είχε μια εικόνα για τη συμφωνία ότι και τις θέσεις που έχουν «χτιστεί» μέχρι τώρα και έχουν παραβιαστεί» είπε ο Σκοπιανός πρόεδρος όπως αναφέρει το Makfax.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η βάση της συμφωνίας αφορά τον τρόπο που ερμηνεύουν και αντιλαμβάνονται οι δύο χώρες τον όρο «Μακεδονία» και πρόσθεσε:

«Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλούμε τους εαυτούς μας Μακεδόνες. Στη συμφωνία διατηρείται η μακεδονική ταυτότητα και η μακεδονική γλώσσα».

Παράλληλα διευκρίνισε ότι ο εθνικός ύμνος αλλά και η σημαία της ΠΓΔΜ δεν θα αλλάξουν και ότι τα σύμβολα δεν αποτέλεσαν αντικείμενο διαπραγματευτικής διαδικασίας.

Πηγή ρεπορτάζ: Makfax.mk
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Ο Τσίπρας «έδωσε» την Μακεδονία… για να πάρει αντάλλαγμα «καθαρή έξοδο με 30 δισ κεφαλαιακό μαξιλάρι» και χωρίς πιστωτική γραμμή.
  Ο Τσίπρας «έδωσε» την Μακεδονία… για να πάρει αντάλλαγμα «καθαρή έξοδο με 30 δισ κεφαλαιακό μαξιλάρι» και χωρίς πιστωτική γραμμήΤετάρτη 13/06/2018 - 02:14 Τελευταία τροποποίηση στις 13/06/2018 - 02:54
  ��️��️��️��️
  Η Μακεδονία στον βωμό της οικονομίας, η ιστορία στον βωμό του πολιτικού συμφέροντος.
  Ο Regling ο επικεφαλής του ESM του Μόνιμου Μηχανισμού Στήριξης και βασικός χρηματοδότης της Ελλάδος θα έχει συνάντηση σήμερα 13 Ιουνίου με τον Τσίπρα το έλληνα πρωθυπουργό.
  Ο Dombrovskis o αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα έρθει στην Αθήνα και θα έχει κρίσιμες συναντήσεις με Τσίπρα, Τσακαλώτο έλληνα ΥΠΟΙΚ, Στουρνάρα ΤτΕ και Μητσοτάκη ΝΔ στις 14 και 15 Ιουνίου.
  Ο αμερικανός πρέσβης Pyatt και ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ συγχαίρουν την Ελλάδα για τον ρόλο της στην βαλκανική συνεργασία.
  Ταυτόχρονα ο Τσίπρας ο έλληνας πρωθυπουργός προέβη σε μια εθνικά επιζήμια πράξη να αποδεχθεί όνομα για την FYROM «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».
  Η Ελλάδα επίσης δίνει μάχη για το χρέος, δεν θέλει πιστωτική γραμμή και στηρίζεται στο σχέδιο να δημιουργηθεί ένα μεγάλο κεφαλαιακό μαξιλάρι έως 30 δισεκ. – κεφάλαια από τον ESM και ίδια κεφάλαια της Ελλάδος – για την μεταμνημοναική αυτονομία της Ελλάδος.
  Εάν νομίζετε ότι όλα αυτά είναι ασύνδετα μεταξύ τους κάνετε μεγάλο λάθος.
  Ο Τσίπρας επέλεξε σημειολογικά την ημέρα όπου ο Trump ο αμερικανός πρόεδρος πέτυχε μια ιστορική συμφωνία με τον Kim Jong Un της Βορείου Κορέας στις 12 Ιουνίου να ανακοινώσει την συμφωνία Ελλάδος – FYROM για το όνομα.
  Οι ευρωπαίοι έσπευσαν να συγχαρούν τον Τσίπρα και τις προσεχείς ημέρες θα το κάνουν ακόμη πιο έντονα....ήδη το State Department των ΗΠΑ αναφέρει ότι χαιρετίζει την συμφωνία Ελλάδος - FYROM ήταν μια πράξη θάρρους και υπομονής.
  Ο Τσίπρας όμως γνωρίζει ότι η αποδοχή του όρου δημοκρατία της Μακεδονίας είναι ένα τεράστιο πολιτικό ρίσκο και είχε προσπαθήσει να λάβει ισχυρά ανταλλάγματα.
  Τα ανταλλάγματα που θα λάβει ο Τσίπρας είναι ουσιαστικά παραχώρηση της Μακεδονίας για να πάρει
  1)Ένα μεγάλο κεφαλαιακό απόθεμα με συμμετοχή του ESM και ίδια συμμετοχή της Ελλάδος.
  Το ποσό θα φθάσει στα 25 με 30 δισεκ.
  2)Η Ελλάδα δεν θα κάνει χρήση προληπτικής πιστωτικής γραμμής αυτό είναι 10000% σίγουρο.
  3)Το ΔΝΤ δεν θα συμμετάσχει στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα αυτό είναι 10000% σίγουρο. Θα παραμείνει μετά το μνημόνιο τεχνικός σύμβουλος όπως στην Κύπρο.
  4)Θα πάρει η Ελλάδα μια ευτελή λύση για το χρέος άπαξ και θα υποστηριχθεί στην δημιουργία ισχυρού κεφαλαιακού αποθέματος.
  Όλα αυτά έχουν προσυμφωνηθεί και ο Τσίπρας με τα προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης και το Μακεδονικό εξασφαλίζει ότι μπορεί χρέος να μην πάρει επί της ουσίας αλλά θα μπορεί να υποστηρίζει ότι έχει…καθαρή έξοδο και ισχυρό κεφαλαιακό απόθεμα.
  Η Μακεδονία στον βωμό της οικονομίας, η ιστορία στον βωμό του πολιτικού συμφέροντος.
  ☆☆☆ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ☆☆☆

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. -Τσίπρα, στην Διπλωματία και στα συμφέροντα της Χώρας δεν υπαρχουν συναισθήματα,
  υπάρχουν μόνο Πατριωτες και Πατριωτισμός, κατάλαβες; και δεν μπορείς να λες ότι, έδωσες το όνομα για ν μην στενοχωρήσεις τον Φίλο σου,

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...