Η Αθηνά Οικονομάκου κολάζει το Πανελλήνιο με το κόκκινο μπικίνι της

Την θερμοκρασία στα ύψη ανέβασε αυτό το ζεστό –ήδη- Σάββατο η Αθηνά Οικονομάκου, με την ανάρτηση της στο Instagram account της πριν από μερικές ώρες. Η όμορφη ηθοποιός και πλέον μανούλα ενός γλυκύτατου αγοριού, φόρεσε το μπικίνι και ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο χαλαρώνει στο αγαπημένο της νησί, κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Κι εμείς μόνο να σιωπήσουμε μπορούμε έπειτα από αυτήν την super sexy εμφάνιση και την totally επίπεδη κοιλιά της. Να σου θυμίσουμε πως πριν από περίπου τρεις μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο της, οπότε ναι, αδυνατούμε να συλλάβουμε πως έχει αυτήν την κορμάρα τόσο σύντομα μετά την γέννηση του παιδιού της.

Όπως βλέπεις και μόνη σου όμως είναι πραγματικότητα και είναι απλά υπέροχη. Ενός λεπτού σιγή λοιπόν γι’ αυτό το καλλίγραμμο κορμί που μας έφτιαξε το Σαββατοκύριακο.

loading...

3 thoughts on “Η Αθηνά Οικονομάκου κολάζει το Πανελλήνιο με το κόκκινο μπικίνι της

  1. Η ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΕΣΤΙΛΕ ΠΑΚΕΤΟ Η ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΟΝΟΜΜΑ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΣΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΑΙΣ ΒΡΙΣΚΗ Η ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΣΡΑΕΛ ΕΛΑΣ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Πανελληνιο με το κοκκινο μπικινι, ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΗ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!! ΟΠΙΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΝΗ Η ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑ!!!!

  2. ασε τι εμαθα, οτι εισαι τραβεστι και χθες αναψες τα φωτα της βουλης σαν τιμη στη μανα που σε γεννησε

  3. Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝ! ΣΟΔΟΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΗΡΑΛΕΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΚΑΥΛΑΣ ΤΟ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΞΩΠΕΤΑΓΜΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΘΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΧΑΣΙΚΛΗ…

Comments are closed.