Υπάρχει και αυτή η λύση

loading...

10 thoughts on “Υπάρχει και αυτή η λύση

  1. Είσαι έτοιμος να πολεμήσεις βρε ψευτοπατριώτη γι αυτή τη λύση; Γιατί μια τέτοια κίνηση από μέρους μας, θα φέρει σίγουρα πόλεμο. Και πιστεύω πως και ο πιο αφελής το καταλαβαίνει αυτό. (και δεν εννοώ φυσικά να πολεμήσεις με τους Σκοπιανούς, έτσι;) Αν είσα, πάει καλά. Αν όχι, τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία!

  2. θέλει μεγάλα αρχ. και ο νεοέλληνας διαθέτη μόνο μουν….

  3. 11:36 για να αποκαλείς αυτον ή αυτούς που εφτιαξαν αυτην την εικονα "ψευτοπατριώτη" σημαινει ότι εσύ διαφωνείς….

    ΝΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ, ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΛΥΣΗ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ !!!!

    Βαλε λοιπόν ενα ροζ βρακί και τράβα μαζί με τους ομοίους σου να πανηγυρίσεις σε κανένα gay parade όσο έχεις τις πλάτες των αριστερων φίλων σου.

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

  4. κρινεις εξ ιδίων τα αλλότρια ???

  5. Η λύση αυτή απαιτεί Άνδρες με Όρχεις καί είναι πασιφανές ότι τέτοιοι δεν υπάρχουν πλέον στη Χώρα!!!…. Αν υπήρχε η απαραίτητη ποσότητα τέτοιων αδένων, το λιγότερο που θα κάναμε, θα γεννούσαμε παιδιά….., ενώ τώρα μας κουβαλάνε έτοιμα από το Μπαγκλαντές το Πακιστάν καί το Αφγανιστάν!……………… Δυστυχώς η Ελλάς απεβίωσε!…. συγκεκριμένα δολοφονήθηκε με τον πλέον χειρότερο τρόπο από την δημοκρατία!!!…………. όνειρα γλυκά καί…απονήρευτα …Ε.

  6. ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ PUSSYCATS.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΧΩΤΑ Η ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ.

    ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ Ο ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΜΙΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ.

    ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΝΙΚΗΦΟΡΟC ΦΩΚΑC Περὶ Παραδρομῆς Πολέμου …
    Βίντεο για περι παραδρομησ πολεμου▶ 43:21
    https://www.youtube.com/watch?v=Jl9wwoSD6wE

    Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΝΟ ΨΙΛΟ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΜΠΙΚΙΝΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ,

  7. μην ειστε αφελεις
    ειμαστε πολυ αδυναμοι για να κανουμε κατι τετοιο χωρις την εγκριση των μεγαλων
    την ειχε προτεινει αυτην την λυση ο Μιλοσεβιτς στον Μητσοτακη (ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ) και ειδατε την καταληξη που ειχε ο Μιλοσεβιτς και τι εκαναν στην Σερβια

  8. Διαβάζοντας τα σχόλια και παρατηρώντας το λεξιλόγιο πολλών απο δω μέσα, αναρωτιέμαι σε τι διαφέρει η νοοτροπία σας από όλους αυτούς τους "μαυριδερούς" Αφγανοπακιστανούς και γενικά μουσουλμάνους, που μας φορτώνονται συνέχεια.
    Όταν αυτοί λένε σφάξτε και κάψτε στους άπιστους, κι εσείς μιλάτε για φωτιά και τσεκούρι ακόμα και σε Έλληνες, αν είναι αριστεροί, δεξιοί ή απλά δε συμφωνούν μαζί σας και δεν ενστερνίζονται τη μαλακία που κατεβαίνει στου καθενός "πατριώτη του καναπέ" το κεφάλι, ποια είναι η διαφορά σας; Απλά, εσείς μιλάτε ελληνικά και λέτε πως είστε Έλληνες.
    Αι σιχτίρ λοιπόν! (αυτό σίγουρα το καταλαβαίνετε καλά)

  9. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΦΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΜΗΝ ΣΧΕΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ.ΤΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ…

  10. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 13 Ιουνίου 2018 – 8:28 π.μ.

Comments are closed.