Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε στο προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων ο Γιώργος Λαζαρίδης, βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον δεύτερο βουλευτή που εγκαταλείπει το κόμμα του Πάνου Καμμένου λόγω της συμφωνίας για το Σκοπιανό, αφού είχε προηγηθεί η έξοδος του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος καταψήφισε την κυβέρνηση στη συζήτηση που έγινε στις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης δικαιολόγησε την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ με το επιχείρημα ότι δεν συμφωνεί με την συμφωνία για αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Βόρειας Μακεδονίας» παράλληλη με αναγνώριση μακεδονικής ταυτότητας και μακεδονικής γλώσσας. 

loading...

3 thoughts on “Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

  1. Μ Π Ρ Α Β Ο .. Τ Ο Υ .. 152 ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  2. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ Ά ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ^ΤΟ ΣΚΑΤΟΝ Τ ΕΦΑΓΑ ^ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗΣ.

  3. Να υποσχεθείτε όχι μόνο ότι θα καταψηφίσετε το προσύμφωνο της συμφωνίας την μέρα που θα έρθει στην βουλή για κύρωση αλλά δεν θα δώσετε ξανά ψήφο εμπιστοσύνης σε οποιαδήποτε προδοτική κυβέρνηση που περιλαμβάνει μέσα και τον προδοτικό ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Comments are closed.